Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
30-40%-kal lenne jobb, attól függ milyet veszel
én a te helyedben i5 vagy i7-et vennék 50eFT körül vannak
X4 955 36000FT ez se rossz kari
és van a 6magos 1055t 44eFT
Ép ma jelent meg egy teszt .....
lehet böngészni.
De egy két magos még egy radeon 5770(1,4 teraflop a számitási kapacitása) hez is kevés.., nemhogy egy gtx460hoz
én a te helyedben i5 vagy i7-et vennék 50eFT körül vannak
X4 955 36000FT ez se rossz kari
és van a 6magos 1055t 44eFT
Mivel egyre több játék profitál a 4 magból, ezért ez az állítás nem igaz. Persze, ha a 4 magosokon húz az ember.
Tudom én, hogy nem akarsz költekezni feleslegesen!
Vedd meg jó az a proci!
szabyy Nem olyan hihetetlen az, én nem adnék ki érte annyit, jó proci de akkor már i sorozat
twoKgames
i5-2300
i5-760
x6 1055t
x4 955
Hát Kb így van szerintem ahogy leírtad, de játékban nem sok eltérés lehet, és a sandy-t venném, vagy ha nem akarsz új lapra költeni akkor I5 760
De nem sok kedvem van nekem se lapot meg még más egyebeket cserélni csak procit😃
twoKgames
i5-2300
i5-760
x6 1055t
x4 955
Hát Kb így van szerintem ahogy leírtad, de játékban nem sok eltérés lehet, és a sandy-t venném, vagy ha nem akarsz új lapra költeni akkor I5 760
i5-2300
i5-760
x6 1055t
x4 955
sorrendbe írjátok le légy szíves, mert akkor eltudom dönteni, hogy megéri e az árát 😃
az i5-2300 csak 44ezer FT, de egy kicsit félek tőle, mert nagyon új és ki tudja hogy lehet vele bánni 😶
Meiket ajánljátok játékra egy hd5750 társaságában:
1. Intel Core 2 Duo E7600
2. Intel Core 2 Duo E8500
3. Intel Core 2 Quad Q6600
4. Intel Core 2 Quad Q8300
Ezek közül naggyából mindet meglehet venni használtan 30k alatt, és ti meiket javasoljátok legfőkééen játékra
Q8300! De +1-2k és akkor már Q8400 😀
De használtan is? Am láttam olyat, amit nem nagyon hiszek el
[LINK]
Meiket ajánljátok játékra egy hd5750 társaságában:
Ezek közül naggyából mindet meglehet venni használtan 30k alatt, és ti meiket javasoljátok legfőkééen játékra
Q8300! De +1-2k és akkor már Q8400 😀
Egy játéknál mennyit számít aprocesszor típusa vagy ha emgvannak az órajelek akkor jó minden?Meg egyáltalán mennyi százalékot vesz ki a játék futtatásakor?
Attól függ milyen felbontásba jáccol, minnél nagyobb a felbontás, annál kisebb szerepe van, de a vga-nbak meg annál nagyobb
Én két prociban gondolkozom, és azt szeretném megtudni, hogy megéri-e az az 1 mb cache az a kb +10000Ft-t
1. INTEL Pentium E6700 3.20Ghz
2. Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz
Miért van köztük 10 e Ft 😕 25 e Ft-ból már 2 db E7500-t kapsz ...
Egy 2 e Ft-t rádobsz , szerintem úgy a jó ...
De én nem használton gondolkozok...
Pedig szerintem úgy vegyél ... sőt használtan csak procit érdemes venni mert azzal szokott a legkevesebb gond lenni ....
Ha meg ujjat veszel akkor felejtsd el a 775-t inkább 1156-ba gondolkodj ...
Én két prociban gondolkozom, és azt szeretném megtudni, hogy megéri-e az az 1 mb cache az a kb +10000Ft-t
De én nem használton gondolkozok...
cooler master nagyon jó, de nézelődj igazából nincs nagy különbség köztük csak arra figyelj, hogy ne legyen túl hangos és márkás legyen 😀
de ha bemész egy szakértő boltba akkor ott biztos tudnak segíteni
akkor most mennyiért kell??
Scythe Ninja 3 12.990,- Ft, na ez egy nagyon jó cooler
És a cooler master V6GT mien? Mer sztem az is jó. Nár az már 16 körül mozog
A V6GT rohad jó, nekem a cori i7-950-emet hűtötte egy darabig míg le nem cseréltem vízhűtésre, de nem volt rá panasz halk volt megbízható és alacsonyan tartotta a proci hőfokát (game közben max 54 fok)
sztetek megéri az árát vagy jo fajta?
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 5ezer, nekem ez van és nagyon király!
Quadgame94: gondolom, hogy a user be tudja állítani
Mitől jobb ez a processzor, INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155 BOX, mint egy Intel Core i3-550. 3.20 GHz. (tudom hogy ez négymagos, mig a másik csak kettő, de azon kívül miért érné meg jobban megvenni) 1155 ös foglalat annyira nem is elterjedt, igaz?
Úgy tudom hogy az i5-2400-as 1066 és 1333 MHz-s memória modulokat kezelnek, mig az i3-550 es 1600 MHz-s memóriát is ismeri. Javítsatoki ha rosszul tudom.
Úgy hívják, hogy processzor limit, meg vsyinc......
Akkor lenne processzor limit, ha a vga-t váltogatnád / vagy húznád és nem változna az fps szám. Ne keverjük a szezont a fazonnal 😀 Abból, hogy 2 azonos órajelű, 3, ill 4 magos processzorral is ugyanazt az fps számot kapod, még nem következik cpu limit...
Egyébként 1280-on elképzelhető cpu limit, de ezek a kártyák magasabb felbontásra valók. Ilyen erővel 800x600-as felbontásra egy erősebb vga-hoz nitrogén hűtésű, agyontuningolt i7 kellene, de szerintem ez nem szempont, mert nem azért vesznek az emberek ilyen vga-t, hogy kis felbontásban játszanak.
A vsync hogy jön ide? Ha be van kapcsolva, akkor értelemszerűen nem lesz magas fps-ed, így nem is derül ki a cpu limit 😆
Hát még a B45/B50/B55/B60-asok milyen jó ár / érték arányúak 😆