Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
7950 az párával megy nem?elég lenne mellé a kis phenom?😃
5970 ről vélemény?és mennyér érdemes megvenni?
Élőbb vegyél nagyobb tápot.
Amúgy még mindig erős, max 60k.
Lehetőleg garis legyen.
Hát igen annyit nem fogyaszt de nincs túl messze tőle bár van 170 180 200 Wattos GTX 260 is de lényeg, hogy tényleg kevesebbet fogyaszt. Azt is a xilence táp hajtotta?
Igen, a 260 volt a határ neki amit stabilan vitt, a gtx 280-at már nem bírta 😀
mathejocy: 30-40%? én azt sokallom, de legyen igazad 😃
GTX 260hoz képest gondolta a 30-40 százalékot szerintem.
Tudom én is arra mondtam 😃 De utána nézve tényleg annyival erősebb kb, nem gondoltam volna hogy ennyivel jobb 😀
Hát igen annyit nem fogyaszt de nincs túl messze tőle bár van 170 180 200 Wattos GTX 260 is de lényeg, hogy tényleg kevesebbet fogyaszt. Azt is a xilence táp hajtotta?
GTX 260hoz képest gondolta a 30-40 százalékot szerintem.
Vagy gtx650 😃
Na azt inkább ne.
😆DD szörny rt a legjobb 😃
Undead: De tudtommal a 6850 gyengébb az 5850-től 😀 És 5850 is van már 30 alatt
TaylorXIII: De szerintem annyit nem zabál mint anno a GTX 260-am 😀
Vagy gtx650 😃
Na azt inkább ne.
Sziasztok, szerintetek melyikkel járnék jobban? Újonnan venni egy HD7770-et, vagy használtan egy HD5850-et?
Főleg full HD-ra kéne játékokhoz, nekem csak annyira kellene hogy minden játék full HD-n alacsony, közepes beállításokon vigye az új játékokat is, főleg a crysis 3-at, és a battlefield 3-at, majd a 4-et (bár annak még nem tudni a gépigényét).
Vagy van a 7770 árában jobb vétel?
Esetleg használtan találhatsz még HD6850-et
😀 az kb 20-30k között megy 😀
Sziasztok, szerintetek melyikkel járnék jobban? Újonnan venni egy HD7770-et, vagy használtan egy HD5850-et?
Főleg full HD-ra kéne játékokhoz, nekem csak annyira kellene hogy minden játék full HD-n alacsony, közepes beállításokon vigye az új játékokat is, főleg a crysis 3-at, és a battlefield 3-at, majd a 4-et (bár annak még nem tudni a gépigényét).
5850 😃
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy érdemes-e ilyen karit vennem?ASUS Radeon EAH6670/DIS/1GD5
Szerintem is HD 7750 vagy HD 7770 de akár lehet jobb is. Attól függ mennyi pénzed van.
Sziasztok.
Ha netán az AMD Athlon II X3 450 proci mellé szeretnéd akkor én is inkább a HD 7770 et ajánlanám. Jó kis páros lenne!
Sziasztok.
hát ez sem rossz de ha erősebbet akarsz akkor inkább vegyél magadnak egy HD7750-et, vagy HD7770, vagy egy GTX-et
de ez attól függ menyit szánsz rá.
hát jó csak a videókártyára is nem tudom honnan lessz annyi pénzem de még egy 9000ft-s táp.....................
húzós 😕
Új Bontatlan Chieftec 450W-os tápegység 7 600 Ft
http://***/apro/uj_bontatlan_chieftec_tapegysegek/hsz_1-50.html
Új Bontatlan FSP 350-60APN 350 W tápegység 8 250 Ft
[LINK]
húzós 😕
szerintetek egy HD7750-hez elég egy 300W-os CODEGEN táp?
Igen elég, de nem ajánlott, nem megbízható a codegen.
E6600 (2M Cache, 3.06 GHz, 1066 FSB)
Elképzelhető, hogy lenne egy kevés cpu limit, a Radeon HD 7770 mellett, de én is a Radeon HD 7770-et ajánlanám a E6600 (2M Cache, 3.06 GHz, 1066 FSB) proci mellé.
E6600 (2M Cache, 3.06 GHz, 1066 FSB)
Számít de nem sokat mert memória órajel sem mind1, hogy mennyi. Am én E6600 mellé maximum HD 7770-t ajánlok.
nem az enyémbe lesz 😃 valamivel gyengébb proci lesz benne :s
Milyen proci?
milyen VGA-t érdemes venni?
ja és annyi, hogy sokat számít hogy hány bites? pl: 128,192,256 stb? 😃
Az Intel Core 2 Duo E8400 (6M Cache, 3.00 GHz@ 3.50GHz 1333 MHz FSB) mellé egy HD7850. Ha a gépedbe szeretnéd.
ja és annyi, hogy sokat számít hogy hány bites? pl: 128,192,256 stb? 😃
ja ok 😃
köszi 😀
ti kedvesebbek vagytok mint gondoltam 😊
tényleg köszi 😀 😃 😆
Használtan nézz, újak annyiért gyengék.
Hd 5850 vagy Gtx 460 a te videókártyád.😃
köszi 😀
ti kedvesebbek vagytok mint gondoltam 😊
tényleg köszi 😀 😃 😆
de még egy kérdés.....😶
ha az én gépem ddr3-as
akkor egy ddr5-ös videókártya Pl: HD 7750 működne vele? 😕
(bocsi a hülye kérdésért csak még annyira nem értek ezekhez)
😊
Nálunk a HD 6670 1GB GDDR5 NEM éri meg az el*** árazás miatt. pl Szlovákiában megéri mert ott tényleg annyival drágább mint amennyivel jobb de nálunk baromi drága a HD 6670 1GB GDDR5. Szerintem HD 7750 a jó választás a használt kariknál meg már biztos nagyobb fogyasztás kerülne elő szóval akkor meg tudni kéne a tápot pontosan.
szerintetek egy 22000-es keretből kijönne egy olyan videókártya amivel a crysis 3 menne low-on,vagy medium 1024-es felbontásban?
És még egy pár játék élvezhető grafikán?(ujjabbak)
Valaki ajánljon egy jó kis kártyát!!! 😕
Előre is köszi.....