Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ricko avatar
ceni az TPS én meg RTS kérnék😃
0
0
0
0
Ricko avatar
Tudnátok egy jó RTS mondani ilyen újszerűt??
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hmmmm, 1 iga elég kevés, emellett a szar gép mellettt meg berozsdállt a játék ismeretem, talán sw jk2, vagy ami nem biztos h neked szép, de én pár hónapja toltam ki és elég jó, Rune!
0
0
0
0
berci96 avatar
hátőő ne legyen stratégiai meg autós amugy tökmindegy a stílus és amax 1 giga😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
milyen stílust óhalytasz, és mi számít neked kicsinek?😃
0
0
0
0
berci96 avatar
nah valaki monnyon már vmi kis méretű unalomőző játékot szép graffal 😃😆
0
0
0
0
berci96 avatar
a prototype-t azt végigtoltam és mmo-val nincs kedvem jáccani😃
0
0
0
0
pumuklee avatar
kössze de sajnos már azzal is játszotam :'( én ajánlom neked aaaa Fable The lost chaptert elég jo graff élmény is jo vagy valamien mmo de az nemköti le teljesen az embert probáld meg a prototype ot az ilyen assasin creed vs gta keverék 😆 de jo 😆D
0
0
0
0
berci96 avatar
én ajánlom a borderéands-ot az fps és rpg egyben és ha fölpatcheled akkor multizni is tudsz😃 nekem vmi kicsi unaloműző játék kéne viszonylag szép graffal😆
0
0
0
0
pumuklee avatar
hát igen ez a legnagyob baj a játékal ha szerzel egy jo kardod már unnalmas lessz a játék pl az elején feltolod az eröt max 2 ig akkor gyüjtes pénzt egy obsidián nehézkardra azzal ugymegszeded magad az elején hogycsak na szal ezt kicsit elhamarkodotan csinálták meg de még igyis jo game 😆
0
0
0
0
Screamer avatar
én vmi Sárkány kardot vettem, Lugaskő uj részénél 😆

azt azzal letolta msárkány formába pengést 😜 egy fél perc alatt se, Berserket kihuztam kard mellé meg a Fizikai pajzsot 😃 azt berserk alat szétcsaptam
0
0
0
0
pumuklee avatar
és te feláldoztad a növéredet a kardért vagy a céh sirnál avo kardjával toltad?
0
0
0
0
Screamer avatar
én 4x toltam végig 😆 és 4 féle képpen 😜
1x full jo, 1 full rossz, 1 jó de végén nemdobtam el maxot meg 1x forditva 😃

fullrosznak jó lenni sokal faxáb cuccokat lehet szerezni 😃
0
0
0
0
pumuklee avatar
hát sajnos amiket ajánlotál már kitoltam öket még a kiegjét is a dragon age nek a risent meg azért hagytam abba mert teljesen unfer a game még a diszno is olyanokat csapot belén jo armorban hogy csak néztem ömeg álandoan blockolt szal felidegesitet és jade empire vel keztem el tolni 😆 a fable meg meguntatatlan játék 3 szor toltam ki mind a 3 szor jo voltam benne és a növérem meguszta és a maskot eldobtam minden faluban feleségem volt a gyáso urnöt meg lelepleztem 😆 szal ismerem ezeket 😆
0
0
0
0
Screamer avatar
de van akció RPG abbol van 2 jó: Fable The Lost Chapters és Risen 😃

sima RPG pl.: Dragon Age ezek jók mind 3 igaz sokat nemtutam vele játszani
0
0
0
0
pumuklee avatar
hááát rpg sima de nem hiszem hogy van multis rpg vagyis van 1 a dark messiah de az megvan fps meg lehet multis is de olyan multis amit lehet tolni törtel de ne cod mert mindegyikel játszotam a bf ekel is crysis al is .............
0
0
0
0
Screamer avatar
sima RPG? single player? v FPS signle? konkrétaban mien stilusba? 😆
0
0
0
0
pumuklee avatar
kössz a felsorolást de mmo kal nem nagyon akarnék már foglakozni már egy rakat van a hátam mögöt csak sima fps avagy rpg érdekelne
0
0
0
0
Screamer avatar
MMOFPS: AVA ( Uneral Engine 3 at használ) , ill. ha olyat akarsz ami nagyob részben open world akkor Huxley ( bár utobbi nembiztos h europában is elérhető ) 😜
0
0
0
0
pumuklee avatar
hello tudnátok ajánlani valami jo fps rpg gamet nemmuszály mindketötek egy gambe lennie 😆
0
0
0
0
Screamer avatar
1 2 is? akkor True Crime? The Club?
0
0
0
0
Screamer avatar
a te gépeden alzán menne Asassin's creed, 800x600 ba full lowon, de még ugyis jolnéz kiegy olyan 30-35 FPS el ami már jo nem akad és nemis lassu játszahtóan menne 😜 ( GTa+PoP stiulus egybe 😆 )

sajna nekem csak celeron procim nemviszi

itt bizonyiték: AC1, 1 maos P4 en, P4 3gHZ sőt csávo maxon tolja bár nemtom mennyivel jobb vidkarija mint neked ( Geforce 7950 GT 512 Mb van neki )

vagy tess: itt csak fraps miatt laggol és kiseb procija mint neked:

0
0
0
0
Screamer avatar
ha God of War stilusu H'n'S kell akor Pop, esetleg Rise of the Argonauts ( nemtom sokaknak nemtetszik én jot olvastam eddig rola)

ha Diablo stilusu akkor : Titan Quest

illetve van egy hack and slash vmi orosz gyármány, nemtom mi a cime aki tudja az esetleg segithetne, annyit tok rola régeben youtube on néztem egy lepuszult városba megyünk a csávonak meg ien furcsa recés kardja van benn
0
0
0
0
gergely0224 avatar
Tudtok nekem mondani a diablo-n és a god of war-on kívül jó kis hack n slash játékot?
0
0
0
0
no avatar
Háát ez LoL😂 Le is szedem mindjá! 😆
0
0
0
0
roberto888 avatar
Lol leszedtem és rohadt nagy!😆
0
0
0
0
Screamer avatar
lool beteg egy game 😆 0:24 nél hitlert emlegeti a német csaj hangu ?😆
0
0
0
0
gergely0224 avatar
Most találtam 😀 le is lehet tölteni: http://www.e4.com/game/privates.html
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yfY4YB1fBKs&color1=0xb1b1b1&color2=0😆0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yfY4YB1fBKs&color1=0xb1b1b1&color2=0😆0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]
Nagyon beteg....
0
0
0
0
ceni98 avatar
legegyszerűbb ha torrenten nézel szét
0
0
0
0
Screamer avatar
fuu iram h ne LOTR 😆 na mind1, régi gépemmel toltam azal rosz tapasztalataim voltak játékkal azota nemjátszottam ele ( soxor lassult harc közben :S ) de lehet adok neki egy esélyt ha 2 is ajánlottátok 😃 cak witch king kieget mere tom beszerezni hozzá?
0
0
0
0
ken7 avatar
ken7: A Pocket Tanks is egy nagy játék!
"gyermek korom" egyik kedvence! Imádtam, igaz elég gagyi, de akkor is!😆
Lehet le is szedem egy kis nosztalgia kedvéért!
Kösz, hogy eszembe juttattad!😃[/quote]

szívesen!!😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Tessék, itt van 2:

RTS-Age of Mithology (+ The Titans kieg)
Hack' Slash- Rise of Argonouts
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem egy olyan görög mitológiai game kellene ami nem olyan mint a titan quest
0
0
0
0
kisborda avatar
Kmisi99 írta:
Screamer írta:
most akor nekem: kellene vmijo RTS ( középkori , jo graffal ha lehet 😜 ) ien szokásos épits bázist / gyárts sereget stilusu 😃 ( ne LotR v Stronghold )

vagy valami jó, élvezhető TPS game kellene 😜

Nos nem középkori ugyan de a supreme commander nagyon jó csak modern kori meg a lord of the rings battle of midle earth 1-2 is nagyon jó meg a warcraft 3 is

A The Lord of The Rings The Battle for Middle-Earth 2 nagyon jó! Én nagyon szerettem és csak ajánlani tudom! Nekem meg is van eredetiben, igaz nem az enyém, még haver adta ide, mert neki nem ment a gépén😆 és nálam játszott vele a másik gépen (akkor ez még nem volt meg és azon épphogy ment😆😉 és még nem adtam vissza neki, mert nem kérte😆, én meg lusta vagyok csak úgy önzetlenül átmenni és visszaadni.😆
Szóval, csak ajánlani tudom!😆

ken7: A Pocket Tanks is egy nagy játék!
"gyermek korom" egyik kedvence! Imádtam, igaz elég gagyi, de akkor is!😆
Lehet le is szedem egy kis nosztalgia kedvéért!
Kösz, hogy eszembe juttattad!😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Screamer írta:
most akor nekem: kellene vmijo RTS ( középkori , jo graffal ha lehet 😜 ) ien szokásos épits bázist / gyárts sereget stilusu 😃 ( ne LotR v Stronghold )

Nos nem középkori ugyan de a supreme commander nagyon jó csak modern kori meg a lord of the rings battle of midle earth 1-2 is nagyon jó meg a warcraft 3 is
0
0
0
0
Screamer avatar

0
0
0
0
ken7 avatar
tankos game : pocket tanks nem egy jó de én szeretem
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hát mostanság nincsen rá kereslet....vagyis van, csak nem elég😃
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
nem mai játék de elég élethű ha működésre tod bírni xp/win7 alatt

huhh hát ez tényleg elég régi😃

sajnos nincs normális tankos játék manapság.... milyen jó lenne egy olyan minőségű mint a COD sorozatokban lévő tankos részek😀 azok mindig tök jól vannak megcsinálva😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nem mai játék de elég élethű ha működésre tod bírni xp/win7 alatt
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
panzer commander?(bár XP alatt szeret fagyizni, máson meg nem próbáltam)

köszi szépen!!! utána nézek😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
panzer commander?(bár XP alatt szeret fagyizni, máson meg nem próbáltam)
0
0
0
0
no avatar
szasztok!!! tud vki ajánlani jó tankos játékot a panzers eliten és a world of tankson kívül?😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
az azért messsze van az nfs-től....
0
0
0
0
grudge avatar
én olyat keresek ami hasonlít a need for speed-re (a juiced kilőve) és nincs nagy gépigénye(max 2005-2006-os játék)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció