Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
azt azzal letolta msárkány formába pengést 😜 egy fél perc alatt se, Berserket kihuztam kard mellé meg a Fizikai pajzsot 😃 azt berserk alat szétcsaptam
1x full jo, 1 full rossz, 1 jó de végén nemdobtam el maxot meg 1x forditva 😃
fullrosznak jó lenni sokal faxáb cuccokat lehet szerezni 😃
sima RPG pl.: Dragon Age ezek jók mind 3 igaz sokat nemtutam vele játszani
sajna nekem csak celeron procim nemviszi
itt bizonyiték: AC1, 1 maos P4 en, P4 3gHZ sőt csávo maxon tolja bár nemtom mennyivel jobb vidkarija mint neked ( Geforce 7950 GT 512 Mb van neki )
vagy tess: itt csak fraps miatt laggol és kiseb procija mint neked:
ha Diablo stilusu akkor : Titan Quest
illetve van egy hack and slash vmi orosz gyármány, nemtom mi a cime aki tudja az esetleg segithetne, annyit tok rola régeben youtube on néztem egy lepuszult városba megyünk a csávonak meg ien furcsa recés kardja van benn
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yfY4YB1fBKs&color1=0xb1b1b1&color2=0😆0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yfY4YB1fBKs&color1=0xb1b1b1&color2=0😆0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]
Nagyon beteg....
"gyermek korom" egyik kedvence! Imádtam, igaz elég gagyi, de akkor is!😆
Lehet le is szedem egy kis nosztalgia kedvéért!
Kösz, hogy eszembe juttattad!😃[/quote]
szívesen!!😀
RTS-Age of Mithology (+ The Titans kieg)
Hack' Slash- Rise of Argonouts
most akor nekem: kellene vmijo RTS ( középkori , jo graffal ha lehet 😜 ) ien szokásos épits bázist / gyárts sereget stilusu 😃 ( ne LotR v Stronghold )
vagy valami jó, élvezhető TPS game kellene 😜
Nos nem középkori ugyan de a supreme commander nagyon jó csak modern kori meg a lord of the rings battle of midle earth 1-2 is nagyon jó meg a warcraft 3 is
A The Lord of The Rings The Battle for Middle-Earth 2 nagyon jó! Én nagyon szerettem és csak ajánlani tudom! Nekem meg is van eredetiben, igaz nem az enyém, még haver adta ide, mert neki nem ment a gépén😆 és nálam játszott vele a másik gépen (akkor ez még nem volt meg és azon épphogy ment😆😉 és még nem adtam vissza neki, mert nem kérte😆, én meg lusta vagyok csak úgy önzetlenül átmenni és visszaadni.😆
Szóval, csak ajánlani tudom!😆
ken7: A Pocket Tanks is egy nagy játék!
"gyermek korom" egyik kedvence! Imádtam, igaz elég gagyi, de akkor is!😆
Lehet le is szedem egy kis nosztalgia kedvéért!
Kösz, hogy eszembe juttattad!😃
most akor nekem: kellene vmijo RTS ( középkori , jo graffal ha lehet 😜 ) ien szokásos épits bázist / gyárts sereget stilusu 😃 ( ne LotR v Stronghold )
Nos nem középkori ugyan de a supreme commander nagyon jó csak modern kori meg a lord of the rings battle of midle earth 1-2 is nagyon jó meg a warcraft 3 is
nem mai játék de elég élethű ha működésre tod bírni xp/win7 alatt
huhh hát ez tényleg elég régi😃
sajnos nincs normális tankos játék manapság.... milyen jó lenne egy olyan minőségű mint a COD sorozatokban lévő tankos részek😀 azok mindig tök jól vannak megcsinálva😀
panzer commander?(bár XP alatt szeret fagyizni, máson meg nem próbáltam)
köszi szépen!!! utána nézek😀