Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Savage 2, Counter Strike Source is asszem elmegy ezen a gépen, Call of duty 2,3,lehet hogy a 4 is
a gépe: sepmron 3200+ 2ghz+1,5gb ram és x1650pro 512mb
Hali mindneki elösszöris tudni kell hogy tört verzióval is müködik a multi rész mi vagyunk már egy páran hamachin keresztűl játszunk a játékkal.
Elérhetőség:
név : supremeee5
jelszó : 12345
És ott már lehet is irni egymásnak.
Általában:11-23 óra között szoktunk játszani.
Ha valakinek kérdése van akkor dobjon egy üzenetet!
Ha vmi jó lövöldözőset szeretnél: Call of Duty Modern Warfare, Medal of Honor Bad Company 2, szerepjáték: Fable the lost Chapters, Aion, World of Warcraft, zombis gyilkolós: Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Killing Floor(?), strtégiai: Rise of Nation, Rome Total War, Exigo
Most hírtelen csak ennyi jutott az eszembe 😃
Ha már startégiánál járunk muszáj megemlíteni a Word in Conflict-ot😆😆
Most hírtelen csak ennyi jutott az eszembe 😃
Need for Speed Hot Pursuit 2
WRC 2010
F1 2010
Test Drive Unlimited 2
El leszünk eresztve autós játékokból 😀
Új vagyok itt és a a játékokat sem ismerem nagyon de lessz egy eszméletlen jó gépem(az én szememben az)
Ezért kérnék egy listát autós játékokról!
A Gépem:
ASrock alaplap
2 magos core dual proci kb 2500Ghz magonként
3 vagy 4 gb ram
1gb os videókártya
5.1es hangkártya
1TB-os winyó
Ezt szeretném összerakni és maximálisan kihazsnálni
Ezért ha autós játékokon kívűl mást is ajánlotok elfogadok😀
szal az a legjobb stratégia gém??😆
Ponotsan!😀 De ha már ha az stratégiánál tartunk Codename panzers se egy rossz játék.
Szerintem is inkább WiC legyen!😀
jöhetne 1jó fps(cs,cod,bf,r6v,ghostrecon w...,crysis ek,gears of war kilőve jaés godfather és mafia 1,2 kilőve fps és tps kéne...jaés splinter cell se kell mert kitoltam
tudom szar gép...de hát ez van:S😃
Valaki mondjom már vmit mer uncsizok :S
lotr battle for middle earth 1😆
a 2 jobb
őő újabb kérdés :
katonás gamet ami menne a nomád gépen
Csáó valami jó gamet nem tudtok ajánlani nekem ami elmegy gépemen,mmorpg is lehet
Ha egy kicsit több adatot megírnál a gépedről, akkor pontosabban be tudnánk lőni...
a 2 jobb
őő újabb kérdés :
katonás gamet ami menne a nomád gépen
kis gépigényű game kéne ami nem véres és a laptopon megy
Minesweeper