Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cey85 avatar
Köszönöm! Megyek is a gépigény webáruházba😆😆😆
0
0
0
0
kung avatar
cey85 írta:
Sziasztok! Egy Zotac GTX 460 768MB Synergy edition-t ugye érdemes lecserélni egy Gigabyte GTX 660 OC-re? Mert döntésképtelen vagyok most, hogy vegyek vagy ne. Köszönöm mindenkinek a választ (tudom már kérdeztem ezért bocsi de kell egy kis megerősítés😆😉

Jóval erősebb a Gigabyte GTX 660 OC szerintem, megéri lecserélni.
0
0
0
0
Devis avatar
mindenféleképpen megéri.
a 768 mb már semmi
0
0
0
0
cey85 avatar
Sziasztok! Egy Zotac GTX 460 768MB Synergy edition-t ugye érdemes lecserélni egy Gigabyte GTX 660 OC-re? Mert döntésképtelen vagyok most, hogy vegyek vagy ne. Köszönöm mindenkinek a választ (tudom már kérdeztem ezért bocsi de kell egy kis megerősítés😆😉
0
0
0
0
Devis avatar
nem fogok keresgélni, de már mondtad, megnyugodhatsz. menjél máriózál, az való az értelmi szintednek
0
0
0
0
Devis avatar
ezt már hallottuk az a baj
0
0
0
0
nlacka13 avatar
na jo!! ok ez volt az utolso kérdésem! 😀
0
0
0
0
Goku Reincarnation avatar
Most már biztos, hogy ő is egy retard klón 😃
0
0
0
0
Devis avatar
nlacka13: nem tom minek válaszolok, elvégre csak ilyen hülyeségekkel jössz folyton...
ha csak az erő a fontos akkor 580, ha fogyasztás is lényeges akkor 590 (bár ilyen kártyáknál ki nézi a fogyasztást)
0
0
0
0
cey85 avatar
mathejocy@ köszi szépen a választ!
0
0
0
0
nlacka13 avatar
meikkel lehetne jobban járni??
Egy GTX590 VS GTX580 sli?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Ezt jól benyaltad.Én így jártam az első 7850-el.A gyári órajelen vgpu recoverizett.
cey85: Vedd meg a 660-at!Nem fogsz csalódni benne.
0
0
0
0
nlacka13 avatar
ja téll necces amd procival! :'(
0
0
0
0
Cooley avatar
Az egy csöppet drágább mutatvány. Pláne, hogy ahhoz már kell az új táp, de most a tápból visszakapott pénzen vettem a kártyát...
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Sztem meg csinj msi gtx 480 slit! 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Látom nem vágod. Ez egy zsír új kártya. És van rá 3 év gari, ráadásul 3 napon belül is vagyok, szóval akár az árát is visszakérhetem, úgyhogy leszarom. Csak már a qrva anyjukat a szaros ventilátoroknak!
0
0
0
0
cey85 avatar
Hali! Szerintetek 51k-ért jó választás lenne most venni egy Gigabyte GTX 660OC innen a webshopból? Mert lecserélném a gtx 460-anamat. Köszi a választ
0
0
0
0
nlacka13 avatar
70 ért v azért adják mert szar vagy azért mert gazdag ember!!!
De látom nálad az elsö jött be :S
0
0
0
0
Cooley avatar
Ezt kaptam ennyiért. 70-ért hülye lettem volna kihagyni, de hogyan is lehetne hibátlan. Mindegy, holnap viszem is vissza.
0
0
0
0
nlacka13 avatar
IJ!!! 😀 h-h Gainward lett?
0
0
0
0
Cooley avatar
Ezt már nem hiszem el. Vettem egy tápot, azonnal küldhettem is vissza, mert szar volt a ventije. Megvettem a 670-et, azonnal küldhetem is vissza, mert szar a ventije... És még rondább is...
https://img822.imageshack.us/img822/8622/fnykp0130e.jpg
Hogy erőszakolnák meg minden testnyílásán az olyat, aki egy ilyen drága alkatrészt elmer azzal b*szni, hogy szar ventit pakol rá...
0
0
0
0
mathejocy avatar
Jobban jársz egy 7870-el.Nekem 7850-em van.Nem vagyok lenyűgözve.Bánom,hogy lecseréltem a 660-at.
0
0
0
0
Abszolúte nem, mert nem használom ki.
Lehet az lesz belőle, tekintve a jó árát, de ha nem, akkor nem gond.
0
0
0
0
Cooley avatar
Goku Reincarnation írta:
Elfogadnám mind a kettőt, de Én most HD7850 körülire pályázok 😀

Nem gond, hogy gyengébb lenne, mint az 5850CF? Akkor már legalább 7870! ^^
0
0
0
0
GodSie avatar
Hd 7850 Nem rossz kártya 😀
0
0
0
0
Elfogadnám mind a kettőt, de Én most HD7850 körülire pályázok 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kéne neked egy átirányító url, hogy tudjad linkelni😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Na, akkor valószínűleg még ma csere van 670-re. 😃
Nektek meg azt ajánlom, hogy ezt a kártyát vegyétek: [LINK]! ^^
Link javítva.
0
0
0
0
Én is teljes mértékben GTX670 😀
0
0
0
0
no avatar
Na, az jó ár, ezesetben azt vidd!
0
0
0
0
Cooley avatar
GTX670 1GPU, sokkal kevesebbet eszik, hűvösebb, halkabb, sokkal jobb tuningpotenciál, +0.5GB vram, de lassabb... Jáájjj... Mondjuk most lehet, hogy kaptam egy 70eFt-os ajánlatot 670-re 3 év garival, akkor azt viszem. 😃
0
0
0
0
no avatar
GTX590 erősebb. Viszont többet fogyaszt, jobban melegszik. Én talán az 590-et venném.
0
0
0
0
Cooley avatar
Ti melyikre szavaztok: GTX670 vagy GTX590? Mindkettő referenciamodell, azonos áron, és közel azonos ideig garisak.
0
0
0
0
Cooley avatar
nankacu írta:
A sok kamuprofilos...

Ezt 1 ember műveli, és nagy valószínűséggel meg lehet cseszni az IP bant, miután a legtöbb szolgáltatónál dinamikus IP van.
0
0
0
0
Cooley avatar
nankacu írta:
Istenem, hogy ennyi gyökér ember létezzen... Áhhhh...
Nincs nekem már türelmem az ilyen kamuembereket olvasni.. IP BANN-t az oldalra!!

Neked meg mi bajod?
0
0
0
0
PoPet avatar
Istenem, hogy ennyi gyökér ember létezzen... Áhhhh...
Nincs nekem már türelmem az ilyen kamuembereket olvasni.. IP BANN-t az oldalra!!
0
0
0
0
Cooley avatar
Nekem is már jó ideje gyanús volt, csak mondom ez nem új profil, biztos csak egy másik balfék, de mostanra már teljesen biztos vagyok benne... 😂
0
0
0
0
Cooley avatar
Reincarnation írta:
én is azt hittem de ő nem az nézzétek meg a profilját.

Lehet egy korábbi profilja. A stílusa egy az egyben ugyan az. Ugyan olyan helytelenül ír, és ugyan azokat a kérdéseket ismételgeti. Pont ugyan olyan idegesítő.
0
0
0
0
no avatar
én is azt hittem de ő nem az nézzétek meg a profilját.
0
0
0
0
mathejocy avatar
Ott a hiba."mien" És persze mondat kezdés kis betűvel....
0
0
0
0
nlacka13 avatar
??? nem mien ikertestvérek?
0
0
0
0
Cooley avatar
nlacka13 írta:
Mennyibe kerülhet egy asus marsII?

Te is DarkLacka és gonosz ikertestvéreinek kompániájához tartozol?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
atstuff07 írta:
orodreath írta:
maxx egy HD7770-et érdemes beletenni, de én proci+alaplap+memória cserét is ajánlok, valami olcsóbb AM3+ alaplap meg DDR3 memória meg min. egy Athlon II X4 proci

pl:

Asrock 960GM-GS3 FX OM
AMD Athlon II X4
Corsair 4GB DDR3
Saphire HD7770 1GB DDR5

ez össz kb.:64 K

De én gépvásárlással várnék nyárig mindenképp. 😀

ez most nekem jött? 😃
okés, tudom én is h lehetne ddr3-as + 4magos rendszerre beújítani, de csakis VGA-ra szűkítettem a kérdést. Minden más cucc marad. Érdekel, hogy a táp milyen kártyákat bírna, ill. a rendszerbe milyen passzolna még. Vannak olyanok (akár itt az oldalon), akik egy 400-as táppal minden probléma nélkül használnak olyan kártyát, aminek min 500W kell. Az eléggé érdekes ...

Mindenesetre kösz, 😀 egy 7770 1 gb ddr5 nem lenne rossz, vagy inkább egy 7750, mert nincs plusz csatlakozó a tápon (75W)

Jó a HD 7770 és csatlakozót meg úgyis adnak a kártya mellé😀 Csak legyen két szabad molex csatid😃 Feltéve ha nem Gigabyte mert ott lehet, hogy nem adnak😃 De MSI, Sapphire, ASUS ad biztosan.
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Mennyibe kerülhet egy asus marsII?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció