Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok! Egy Zotac GTX 460 768MB Synergy edition-t ugye érdemes lecserélni egy Gigabyte GTX 660 OC-re? Mert döntésképtelen vagyok most, hogy vegyek vagy ne. Köszönöm mindenkinek a választ (tudom már kérdeztem ezért bocsi de kell egy kis megerősítés😆😉
Jóval erősebb a Gigabyte GTX 660 OC szerintem, megéri lecserélni.
a 768 mb már semmi
ha csak az erő a fontos akkor 580, ha fogyasztás is lényeges akkor 590 (bár ilyen kártyáknál ki nézi a fogyasztást)
Egy GTX590 VS GTX580 sli?
cey85: Vedd meg a 660-at!Nem fogsz csalódni benne.
De látom nálad az elsö jött be :S
Hogy erőszakolnák meg minden testnyílásán az olyat, aki egy ilyen drága alkatrészt elmer azzal b*szni, hogy szar ventit pakol rá...
Lehet az lesz belőle, tekintve a jó árát, de ha nem, akkor nem gond.
Elfogadnám mind a kettőt, de Én most HD7850 körülire pályázok 😀
Nem gond, hogy gyengébb lenne, mint az 5850CF? Akkor már legalább 7870! ^^
Nektek meg azt ajánlom, hogy ezt a kártyát vegyétek: [LINK]! ^^
Link javítva.
A sok kamuprofilos...
Ezt 1 ember műveli, és nagy valószínűséggel meg lehet cseszni az IP bant, miután a legtöbb szolgáltatónál dinamikus IP van.
Istenem, hogy ennyi gyökér ember létezzen... Áhhhh...
Nincs nekem már türelmem az ilyen kamuembereket olvasni.. IP BANN-t az oldalra!!
Neked meg mi bajod?
Nincs nekem már türelmem az ilyen kamuembereket olvasni.. IP BANN-t az oldalra!!
én is azt hittem de ő nem az nézzétek meg a profilját.
Lehet egy korábbi profilja. A stílusa egy az egyben ugyan az. Ugyan olyan helytelenül ír, és ugyan azokat a kérdéseket ismételgeti. Pont ugyan olyan idegesítő.
Mennyibe kerülhet egy asus marsII?
Te is DarkLacka és gonosz ikertestvéreinek kompániájához tartozol?
maxx egy HD7770-et érdemes beletenni, de én proci+alaplap+memória cserét is ajánlok, valami olcsóbb AM3+ alaplap meg DDR3 memória meg min. egy Athlon II X4 proci
pl:
Asrock 960GM-GS3 FX OM
AMD Athlon II X4
Corsair 4GB DDR3
Saphire HD7770 1GB DDR5
ez össz kb.:64 K
De én gépvásárlással várnék nyárig mindenképp. 😀
ez most nekem jött? 😃
okés, tudom én is h lehetne ddr3-as + 4magos rendszerre beújítani, de csakis VGA-ra szűkítettem a kérdést. Minden más cucc marad. Érdekel, hogy a táp milyen kártyákat bírna, ill. a rendszerbe milyen passzolna még. Vannak olyanok (akár itt az oldalon), akik egy 400-as táppal minden probléma nélkül használnak olyan kártyát, aminek min 500W kell. Az eléggé érdekes ...
Mindenesetre kösz, 😀 egy 7770 1 gb ddr5 nem lenne rossz, vagy inkább egy 7750, mert nincs plusz csatlakozó a tápon (75W)
Jó a HD 7770 és csatlakozót meg úgyis adnak a kártya mellé😀 Csak legyen két szabad molex csatid😃 Feltéve ha nem Gigabyte mert ott lehet, hogy nem adnak😃 De MSI, Sapphire, ASUS ad biztosan.