Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ceni98 avatar
Tesla GoD írta:
CoD 4, Gears of War, bár az véres...de most nem jutnak eszembe TPS-ek...
a cod4be ki lehet kapcsolni és akk csak a bossoknál van vér
0
0
0
0
no avatar
Jah meg a True Crime! 😃
0
0
0
0
Ricko avatar
TPS? MAX PAYNE akkor El Matador maffia Gta
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
CoD 4, Gears of War, bár az véres...de most nem jutnak eszembe TPS-ek...
0
0
0
0
no avatar
Ennél jobb grafikájú játékot tudsz?Mint a mostaniak vagy azok nem mennének?Egy FPS-t mondj meg egy TPS-t.
0
0
0
0
no avatar
Nekem meg van a nagy balhé.Valaki tudna olyan játékot mondani ami elmegy a gépemen és jó a grafikája van de lövöldözős legyen és ne nagyon véres.
0
0
0
0
no avatar
Aham nos nekem nincs meg! de majd jönnek a többiek és mondják h mivan!
0
0
0
0
gibdj avatar
dragking írta:
Nézd meg magyar torrent oldalakon! 😃

Már kerestem/kerestettem már szinte mindenhol, és nincs eredmény. Ezért fordultam hozzátok.
0
0
0
0
no avatar
Nézd meg magyar torrent oldalakon! 😃
0
0
0
0
gibdj avatar
Sziasztok!

Én csak az szeretném kérdenzi hogy véletlenül nincs meg valakinek az "A nagy balhé" (The thing) című játék? Magyarul kergetem. Nem mai darab...
0
0
0
0
no avatar
Am jah ennyi kifogás így nehéz játékot találni! 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akkor mittomén nfs underground 2, az könnyű, esetleg kalandjátékot tudnék mondani, de azon gondolkodni kell😂
0
0
0
0
no avatar
Nah 😆 akk Super Mario! 😆
0
0
0
0
no avatar
igen! 😃 a 6-nak elég jó sztem! 😃 a vége a jó beledobja a kést Sheperd szemébe! 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
dragking írta:
igen és még Sztorija is van!
jah, valami 2. világháború, ha jól emlékszem😂 na jó, a moderneknek van háttérsztorija😀
0
0
0
0
no avatar
igen és még Sztorija is van!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
CatchO írta:
Nővéremnek kéne valami játék, legyen nagyon könnyű, de azért legyen rendes története, meg ne legyen a barbijáték.
mondj példát, h mi az ami már nehéz😃 de am pl CoD, az legkönnyebb fokozaton elronthatatlan😃
0
0
0
0
laller88 avatar
Cheese írta:
Valaki cs 1.6 vagy CoD2 höz hasonló akár multis játékot( ha lehett picit jobb graf.) ? (kilőve : CoD4,Code of Honor 3 , Medal of honor allied assault , BF1942 , BF2142 , CSS , ) előre is kösz! 😀

Terorrist Takedown 3!

😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Cs strike írta:
hy segitsetek nekem szeretem az ilyen stratégiai játékokat mint a Tzar The Burden Of The Crown
https://elpollodetrescabezas.files.wordpress.com/2009/12/tzar-1-big.jpg
itt egy kép. ha valaki tudna mondani 1 olyan játékot ami erre hasonlít csak bővebb pl több állatot is lehet benne találni azt megköszönném ja és ha elfutna a gépemen😃

hűűű😆 ez aztán komoly játék! Amúgy ajánlom a jurassic park operation genesis nevű játékot a top5 kedvenc játékom egyike hihetetlenül imádtam! Az a lényeg hogy parkot kell építeni fejlődni majd egyre több pénzed lesz lesz hurrikán ami pusztít fejleszthetsz dolgokat na meg persze dínókat csinálhatsz!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
olyant most hirtelen nem tudok, amiben ilyen széles skálán kell tevékenykedni, nem foglalkoztattak az ilyen típusú játékok annyira h találkozzak olyannal amilyent te szeretnél
0
0
0
0
Cs strike avatar
meg olyat szeretnék ahol pl elkell tartanom a társaságot.. szal nem olyan h mész oszt harcolsz hanem pl abba a Tzarban lehet tehenet fejni meg levágni na pl ilyet
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hát ezekben nagyobb részt harcolni kell, és a katagóriájuk legjobbjai😃
0
0
0
0
Cs strike avatar
igazábol olyat szeretnék amibe harcolni is lehet és nem fapados😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ha ez olyan játék amilyene gondolo, akkor age of empires/mithology sorozat, Empire Earth-ök kezdetnek jók lennének...
0
0
0
0
Cs strike avatar
hy segitsetek nekem szeretem az ilyen stratégiai játékokat mint a Tzar The Burden Of The Crown
https://elpollodetrescabezas.files.wordpress.com/2009/12/tzar-1-big.jpg
itt egy kép. ha valaki tudna mondani 1 olyan játékot ami erre hasonlít csak bővebb pl több állatot is lehet benne találni azt megköszönném ja és ha elfutna a gépemen😃
0
0
0
0
Screamer avatar
hát Splinter Cell .... ez az egyetlen Double Agent rész pl.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!en eggy ojan jatekot keresek mind az Alpha Protocol csak legyen benne szarfeltörés meg ienek ha valaki tudna ient ajanlani előre is köszönöm!Üdv mindenkinek!!!!
0
0
0
0
Ferrari avatar
Battlefield BC 2, Wolfeinstein, rainbow Six Vegas 2, Crysis, Stalkerek, Brothers in Arms: Hells Highway, Fear 2
ha a szimulátor stílus is bejön akk az Arma 2-t mindenkép próbáld ki.
0
0
0
0
cece96 avatar
Ajánlanátok nekem valami jó fps_t?
Call of Duty-kat kijátszottam, azokon kívül kellene valami jó!
Jöhet olyan is, amiben vannak zombiek,meg hasonlók...
0
0
0
0
forestgreen avatar
Hónap végén jön az F1 2010.

De addig is játszatok az rFactorral.
Tegnap este megjelent egy 2010-es szezont feldolgozó mod. F1RFT 2010 címmel, ami tartalmazza a 24 2010-es autót. A pályacsomag később jön.

Tölthető innen : http://simracing.hu/
0
0
0
0
Erik94 avatar
alpha protocol az már olyan akcios inkabb de rpg es naon kiraly nekem texik😆
0
0
0
0
Ricko avatar
bocs de ezek nem teccenek!!!
A Risen az milyen gém??és a Sacred 2??
0
0
0
0
utahl2 avatar
Igen bázisépítős, esetleg az Assissins creed de mondjuk nem tudom hogy az pontosan rpg játék lenne-e...
rpg-k: The Elder Scrolls 4: Oblivion, Star Wars Knights of the Old Republic, Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn,Final Fantasy, Tales of Symphonia
0
0
0
0
Ricko avatar
Mennyire hosszú?? ÉS a másikra is válaszoljatok(Starcraft 2) És nem egy darab kéne ! am ALphat nyomtam de nem indult el😕
0
0
0
0
Erik94 avatar
rpg a alpha protocol nekem az bejott...
0
0
0
0
Ricko avatar
Starcraft 2 az bázis épitgetős gém ?? Meg kéne egy RPG gém DRAgon Age MAss effect JADE EMpire fallout 3 kilöve ehellyett kéne valami???
0
0
0
0
akos328 avatar
kicsit szűkítsd a kört ha lehet 😆
am celeron 1,5GHz 256 SD ram(de ha lehet kevesebb)RAM, 32 MB os Ati IGP 340M,-ra tud vki ajánlani jó játékot, mind hogy fps, rpg vagy mmo, csak jó játék legyen
0
0
0
0
no avatar
kicsit többet ha lehet😆😆
0
0
0
0
akos328 avatar
elég tág a kör...
Mafia, Mafia 2, Team fortress 2, Counter Strike: Source,
0
0
0
0
no avatar
olyan játékot szeretnék amiben van izgalom ,élmény (graf nem olyan fontos de azér emberi legyen) és akciódús meg minden!! lehet fps ,rts bármi!
SZÖRNYES,ZOMBIS KILŐVE!!!
0
0
0
0
no avatar
😆 azzal is ellehetne lenni és jobban ellehetne viselni! 😆
És a Special Edition-ból kiderülne h Nero igazából rokona-e Dante-nak v Vergil-nek meg ienek
0
0
0
0
no avatar
Elvileg Folytatják de nm sietik el mert csak 2012-re mondják az 5-t! addig jöhetne vmi Special edition a 4-ből! 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
dmc az naon jo rem h folytatjak😆
0
0
0
0
no avatar
Nincs mit nm fogod megbánni sztem! 😃
0
0
0
0
samu89 avatar
dragking írta:
Nah akk ajánlom neked a Devil May Cry 4-et! az Naon jó!

Oksa meglesem. Thanks.
0
0
0
0
no avatar
Nah akk ajánlom neked a Devil May Cry 4-et! az Naon jó!
0
0
0
0
samu89 avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami viszonylag új külsőnézetes kaland, ügyességi játékot? Szeretem a pop sorozatot meg az assassins creedeket is kitoltam ezek a típusú játékok jönnek be. Előre is köszi bye.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció