Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CoD 4, Gears of War, bár az véres...de most nem jutnak eszembe TPS-ek...
Nézd meg magyar torrent oldalakon! 😃
Már kerestem/kerestettem már szinte mindenhol, és nincs eredmény. Ezért fordultam hozzátok.
Én csak az szeretném kérdenzi hogy véletlenül nincs meg valakinek az "A nagy balhé" (The thing) című játék? Magyarul kergetem. Nem mai darab...
igen és még Sztorija is van!
Nővéremnek kéne valami játék, legyen nagyon könnyű, de azért legyen rendes története, meg ne legyen a barbijáték.
Valaki cs 1.6 vagy CoD2 höz hasonló akár multis játékot( ha lehett picit jobb graf.) ? (kilőve : CoD4,Code of Honor 3 , Medal of honor allied assault , BF1942 , BF2142 , CSS , ) előre is kösz! 😀
Terorrist Takedown 3!
😉
hy segitsetek nekem szeretem az ilyen stratégiai játékokat mint a Tzar The Burden Of The Crown
itt egy kép. ha valaki tudna mondani 1 olyan játékot ami erre hasonlít csak bővebb pl több állatot is lehet benne találni azt megköszönném ja és ha elfutna a gépemen😃
hűűű😆 ez aztán komoly játék! Amúgy ajánlom a jurassic park operation genesis nevű játékot a top5 kedvenc játékom egyike hihetetlenül imádtam! Az a lényeg hogy parkot kell építeni fejlődni majd egyre több pénzed lesz lesz hurrikán ami pusztít fejleszthetsz dolgokat na meg persze dínókat csinálhatsz!
itt egy kép. ha valaki tudna mondani 1 olyan játékot ami erre hasonlít csak bővebb pl több állatot is lehet benne találni azt megköszönném ja és ha elfutna a gépemen😃
ha a szimulátor stílus is bejön akk az Arma 2-t mindenkép próbáld ki.
Call of Duty-kat kijátszottam, azokon kívül kellene valami jó!
Jöhet olyan is, amiben vannak zombiek,meg hasonlók...
De addig is játszatok az rFactorral.
Tegnap este megjelent egy 2010-es szezont feldolgozó mod. F1RFT 2010 címmel, ami tartalmazza a 24 2010-es autót. A pályacsomag később jön.
Tölthető innen : http://simracing.hu/
A Risen az milyen gém??és a Sacred 2??
rpg-k: The Elder Scrolls 4: Oblivion, Star Wars Knights of the Old Republic, Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn,Final Fantasy, Tales of Symphonia
am celeron 1,5GHz 256 SD ram(de ha lehet kevesebb)RAM, 32 MB os Ati IGP 340M,-ra tud vki ajánlani jó játékot, mind hogy fps, rpg vagy mmo, csak jó játék legyen
Mafia, Mafia 2, Team fortress 2, Counter Strike: Source,
SZÖRNYES,ZOMBIS KILŐVE!!!
És a Special Edition-ból kiderülne h Nero igazából rokona-e Dante-nak v Vergil-nek meg ienek
Nah akk ajánlom neked a Devil May Cry 4-et! az Naon jó!
Oksa meglesem. Thanks.