Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legacy of Kain Blood Omen
jahsry vámpir ölös kell ?😆 oan nincs szerintem ami jó is
esetleg Damnation? aba nincs ien?
Starcracft II az nem H&S 😃
Ja tudtok valami jó Vámpiros játékot?
Blood Rayne 1, 2
Ja tudtok valami jó Vámpiros játékot?
ram miatt
CoD 4, PoP sorozat elsö 3 rész, Devil may Cry 3 SE, Devil May Cry 4 , Resident evil 5 ... most kapásbol ennyi
vki tud jo Hack 'n' Slash v TPS game-t? vmi ujabat ami jo de elfut ( Darksiders kilöve probáltam de nemm1 )
aki ismeri a S4 League MMOTPS irjon PÜ-t PLS!
sztem ezek elfutnak rajta
legyen jó bonyolult és persze multi .
meg vmi jo kis cooperativ játékot (left for deaden kivül)
gépigény nem nagyon számit de azért menjen el 😀
üdv
Am igen ha van ismeredséged akk szinte mindent olcsóbban be tudsz szerezni! 😃
De ha van ugy pénzed most is akk megveheted most is!
Brothers in arms hells highway vagy az előtti részei, company of heroes,wolfenstein, ruse, men of war, C&C- részei, battlefield-ek rögrön ennyi jutott eszembe😆
CoD 4, Gears of War, bár az véres...de most nem jutnak eszembe TPS-ek...
Csikinelli:FPS-ből Brothers in Arms széria, CoD 1-UO-2-WaW, Medal of Honor AA+kiegek-PA-Airborne, szintén 2. v.h.-s RTS-ek Biltzkrieg sorozat, Sudden Strike sorozat, bár az régebbi, Codename Panzers sorotat+Rush for berlin, Men of War, Company of Heroes, vagy kis taktikainak ott a Commandos sorozat, most így hirtelen ezek jutottak eszembe😉
Olyan játékok érdekelnek amik vagy rts vagy olyan játékok amik második vh-sak....
Valamint egyéb általatok kedvelt játékokat is szívesen kipróbálnék...😆