Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nekem Gigabyte 880gm-ud2h van szerintem azt válaszd nagyon jó kis lapka 😃
és ha azt nem tudom meg venni akkor a másik is jó lenne játékokhoz ?
fontos kérdés!!!!most készülök új PC-t venni szerintetek melyik alaplap jobb vagy tök mindegy-e, ha igen mért ha nem mért ? e-két alaplap között vacillálok: Gigabyte sAM3 GA-MA78LMT-US2H vagy:Gigabyte sAM3 GA-880GM-UD2H
és ezek a dolgok lenének még hozzá: AMD ATHLON II X2 250 AM3 BOX, RAM DDR III 2 GB 1333 SAMSUNG és kB ezekkel szeretnék játszani rajta:F1 2010, mirrors edge, AVP3, Split / Second ja!!! és egyenlőre csak az alaplapi videó karit Tom használni mert arra már most nincs keret.
Ezek a gamek alaplapi karival nem fognak menni.. csak akkor vegyél kari nélkül ha nagyon nagyon muszáj. 😆😃 Én úgy vettem h gyűjtök majd karira addig jó lesz igp.. tudtam h nagyon sz@r a teljesítmény, úgyh alig várom h rendelhesem vga-m. 😆
és ha vennék hozzá egy bivaly videó karit akkor már tök mindegy melyik alaplapot veszem meg ?
és ezek a dolgok lenének még hozzá: AMD ATHLON II X2 250 AM3 BOX, RAM DDR III 2 GB 1333 SAMSUNG és kB ezekkel szeretnék játszani rajta:F1 2010, mirrors edge, AVP3, Split / Second ja!!! és egyenlőre csak az alaplapi videó karit Tom használni mert arra már most nincs keret.
ha igen miért?
ha nem miért? és mennyivel menne akkor?
De ha 2e ft-ből veszel egár-bill kombót akkor ami ebbe van i3 kicserélheted 1 i5-re az i3 beleszámításával 😜
Ugyhogy max140 sajnos.
De azért megírhatod
Szeretnék új pc-t venni, de nem tudom hogy milyen legyen pontosan.
Bár van egy áldozat. itt a link(http://pc-outlet.hu/konfig.htm), és ezen belül az Imperium Core i3 HD PC.
Aki segíteni szeretne, legyen szíves részletesen tanulmányozza a konfigurációt.
A célom, hogy a legújabb játékokat tudjam játszani rajta.
Nagyon megköszönnék minden segítséget.
Előre is köszi!😀
és olyan legyen amibe lehet karit kreálni (nem mmo) és a nomád😃 ról van szó😀😉
melyik játék hogy futna rajta ?😀
SZerintetek ezen a laptopon elfut majd a COD4 ?és mijen graffal?: ----->[LINK]
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerintem elfogd menni rajta de a videokártya miatt nem tudtam eldönteni hogy hogy fog menni. de biztos hogy azért elég szépen fog menni
Az Assasin's Creed min:95% ajánlot 89% jól elfog menni?vagy egyáltalán elfog menni?
Előree Kösszi
Előree Kösszi
Sziasztok!Nekem elmene a GTA IV? Nézétek meg a gépigényben.Köszi előre is ..!!!!😀
ezzel a VGA-val nem hiszem, a proci is egy kicsit kevés, nekem 2.8-ason 6fps-sel ment 1280x1024-ben low-n egy HD3650-nel (512MB DDR3). ja és 1,5GB RAM-mal.
kihagytam pár játékot íme: Mirrors edge nekem ment ugy fullon hogy nem volt elsimitás és nem volt bekapcsolva a physic. Akkor még a Tom clany's H.A.W.X. biztos hogy elmenne akkor a Burnout 😜aradise fullon , a Sims 3 is 😆, Pure. talán még jut eszembe valami😃
orichalcos : 2005 és lefele fullon mennek a gamek még a 06-07esek is a 08 as gamek azok medium-highon és a 2009esek háát attól függ milyen gameről van szó de ott low-medium 😀
Hát szerintem elindulna a Gta IV de akkor lowon, a Warhead simán , a Crysis is. egy pár autos játék. A Pro street full az Undercover is az Rfactoe is ( de ahhoz töls le F1 modot ugy a király 😆 ). ennyi tudtam mondani, remélem elég 😜
Tudnátok segíteni nekem?
A minap vettem egy ilyen laptopot.
http://www.asusnotebook.hu/notebook/F5SL-AP344
Szerintetek max milyen játékokkal tudok játszani rajta elfogadható sebessél?(minimum közepes beállításokkal?)
Túl sok játék gépigénye van az oldalon és sajnos nincs időm végig bogarászni az összes game-t.
Egy két komolyabb játékot tudnátok ajánlani?
Köszi
ori
http://www.hwcenter.hu/products/7681.html
a választ előre is kőszi 😀
Az én gépemen pl. a Prototype, NfS Shift, és a Batman Arkham Asylum, hogy menne? Előre is kösz a választ!😀
A S939-es Amd procikkal már ez a baj, hogy alacsony órajelen mennek (tied 1833MHZ), huzni, szerintem csak max 2000MHZ-ig tudnád huzni jó hűtővel biztonságosan! Az 1GB ram már manapság kevés egy játéknak, kell az a 2gb ram! A VGA még bírná valamelyest! Így összeségében én az 1024x768 beállítás maxon soknak tartom! Maximum 8000x600 felbontás közepes beállításokkal és élsimítás nélkül még élvezhető lene!
Az én gépemen pl. a Prototype, NfS Shift, és a Batman Arkham Asylum, hogy menne? Előre is kösz a választ!😀
A S939-es Amd procikkal már ez a baj, hogy alacsony órajelen mennek (tied 1833MHZ), huzni, szerintem csak max 2000MHZ-ig tudnád huzni jó hűtővel biztonságosan! Az 1GB ram már manapság kevés egy játéknak, kell az a 2gb ram! A VGA még bírná valamelyest! Így összeségében én az 1024x768 beállítás maxon soknak tartom! Maximum 8000x600 felbontás közepes beállításokkal és élsimítás nélkül még élvezhető lene!
az xp nek még 64mb ram is elég hogy menjen normálisan
Akkor te még nem próbáltad az xp-t 64mb rammal, menni megy vele de szerintem a legtürelmesebb ember is hamar rohanna venni még ramot bele. Annyival nagyon - nagyon lassú.