Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
amnesia the dark descent? fear? esetleg a jó öreg undying? kevés játék mondható horrornak
0
0
0
0
ken7 avatar
mind2 vel jáccotam már :/
0
0
0
0
Screamer avatar
FEAR , mást nemtok de én etöl is kikészülök 😆
Bioshock
0
0
0
0
ken7 avatar
mind kipróbálva
sőt valamelyik még végigjátszva is 😀
van még? egyáltalán
😆
horror kéne nagyon 😕
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ha mind a 3at vesszük egyszerre, akkor condemned, esetleg cryostasis vagy penumbra
0
0
0
0
ken7 avatar
Zombis, Horror, FPS,
érdekelne 😀
ami elfut a gépemen
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Screamer írta:
DoN_BeNCe22 írta:
Faxa : DDD ezt a választ vártam még az új GAMEk és is? pl.: CoD6 majd a Crysis2 meg a CoD7

szerintem lazán 😜 CoD 6 meg már kinvan 😆 a BO a 7 😜 azis megy az iteni gépigény szem nem minimum hanem ugy a középút 😃 menni fog csak jo kell állitgatni minden azon mulik csak

kösz

am ugy értettem hogy a Cod7 majd meg a crysis2 😃
0
0
0
0
no avatar
szerintem a Halo Combat Evolved,prince of persiathe sand of time,😎
0
0
0
0
Screamer avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Faxa : DDD ezt a választ vártam még az új GAMEk és is? pl.: CoD6 majd a Crysis2 meg a CoD7

szerintem lazán 😜 CoD 6 meg már kinvan 😆 a BO a 7 😜 azis megy az iteni gépigény szem nem minimum hanem ugy a középút 😃 menni fog csak jo kell állitgatni minden azon mulik csak
0
0
0
0
Ferrari avatar
GRID, F1 2010, TDU, NFS-ek közül néhány...van választék bőven 😆
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna valami jóó autós gééme?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
0
0
0
0
Screamer avatar
bármi amit találsz elfutna ezen 😆
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Csoki!

Ajánljatok nekem vmi gamet ami új FPS és elfuta gépemen:
rocesszor: AMD Athlon II X3 440
Memória: Kingston 2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/2G 10
Videókártya: Asus 5770 1GB DDR5 CUCORE/2DI/1GD5
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: Asus M4A785TD-V EVO
Merevlemez: Samsung 1TB 32MB SATA Eco-Green
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Role Playing Game 😲 RPG 😊

The Elder Scrolls Morrowind
The Elder Scrolls Oblivion
The Witcher Enached Edition
Gothic 3

Ha valaki 'Sötét középkor'-i RPG-t keres , ezekben a címekben biztosan nem fog csalódni !!! 😀
Rettenetesen jók 😉😀
Mindegyikhez számtalan kiegészítő , plugin létezik ! 😀

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a játékokat .
0
0
0
0
chDavid avatar
Ha valakinek Stratégiai játék kell annak a Rome Total War-t tudom ajánlani és azon belül a Rome Surrectum 2 móddal ami elég sokat javít a grafikán valamint meg2x-ezheted vele a csapatok létszámát valamint a zene is jobb lett itt 1 vidi

[LINK]

Remélem ezzel sokanak felkeltettem az érdeklődését ha valakit érdekel a patch az emailcímen elérhet. viszont ez a patch jóval megnöveli a játék gépigényét szóval az alapjáték gépigényével ne keverjétek.
ha látni szeretnétek a Légionáriusok skinjét ezen az oldalon megtalálhatjátok a Features menű pontra kattintva nyitjátok meg a képeket a játékról, valamint a The Legions of Rome menű pont alatt a légiósok skinjeit

[LINK]
0
0
0
0
forestgreen avatar
Aki ismeri az rFactor-t és szereti a forma 1-et, akkor jelentkezzen az F1FPL ligába, teljesen ingyenes, hétvégenként futamok,

érdeklődni:
http://f1fpl.fsr.hu/forum/ vagy
kocsisbeni@hotmail.com
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekme rpg kéne ami a nomádon fut
vagyis vélemény kell az oblivionról😀
0
0
0
0
no avatar
valami jó játékot ajánljatok már,csak ne mmorpg legyen
0
0
0
0
Ricko avatar
Valaki tud Simpsons Family gémet a Hit & Run on kivül?
0
0
0
0
no avatar
Ink lövöldözős,de lehet másfajta is 😀
0
0
0
0
no avatar
Háát jó de mien stílusban akarsz?
0
0
0
0
no avatar
Ajánljatok vmi jó játékot ha lehet ne stratégiai legyen!!kössz
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Battlefield 2142, The Godfather
0
0
0
0
doppman avatar
madchief írta:
http://scifimmorpg.com/scifigames.php
itt van jópár

Wáá, kössz szépen...😀
0
0
0
0
madchief avatar
http://scifimmorpg.com/scifigames.php
itt van jópár
0
0
0
0
doppman avatar
MMO Sci-fi t tudnátok mondani(fantasy)??pls...annyira unatkozom már😳😆
0
0
0
0
doppman avatar
És nekem pls tud vki egy jo kis MMORPG(online) játékot ajánlani?!?!...Amit megéri letölteni..😳😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ha bármilyen FPS mehet, akkor Medal of Honor sorozat, Battlefield sorozat, Brothers in Arms sorozat, Operation Flashpoint sorozat, ArmA sorozat, Rainbow Six sorozat, Ghost Recon sorozat, SWAT sorozat, Code of Honor sorozat, Men of Valor, Frontlines, ezek a reálisabbak, aztán vannak olyanok még hogy FEAR sorozat, Wolfenstein sorozat, STALKER sorozat, You are EMPTY, Metro 2033, Singularity, most így hirtelen ezeket soroltam fel, ha pontosítasz és megmondod ezek közül miket toltál, akkor én is mélyebbre túrok, van még elég(és igen, perverzióm a sorozat szó😂😉
0
0
0
0
no avatar
Tudnátok ajánlani vmi FPS-t??
Erre a gépre 😜4 3Ghz,256megás videókártya,1,5 Gb memókártya.
(A call of duty sorozaton kívül)
0
0
0
0
almos avatar
Mindenkinek,aki nem tud mivel játszani ajánlom A Mesterlövészt 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
Combat Flight Simulator 3
egész jó😉
0
0
0
0
ceni98 avatar
[movie=youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MR9gP2Os0Yo?fs=1&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MR9gP2Os0Yo?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/movie]ez egy kis ízelítő az air conflictból
0
0
0
0
Ferrari avatar
Annyira nem rossz a grafika sem...maxon elég szép már...de ha még jó grafika is kell hozzá akk már tényleg nem tudok 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
air cofict vagy mi
az a baj h az 2.vh-s😕
0
0
0
0
Ferrari avatar
Olyat nem tudok, de nem kell patchelned importálnod stb, az Air Race az alap játékban is benne van, elég azt is leszedned 😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
Microsoft Flight Simulator X, ha beszerzed az ööszes kiegészítőjével együtt akkor ebben mindennel tudsz repülni, és akár körberepülheted vele az egész Földet is...
Van benne kisgépektől, helikopterektől, utasszálítóktól, vadászgépektől kezdve mindenféle gépek...1motorosak, többmotorosak, sárkányrepülők egyszóval minden...sztem ez a legkirályabb repülős game/szimulátor, csak annyi h kicsit nagy a hely és gépigénye... + ajánlott hozzé 1 botkormány vagy gamepad mert billentyűvel játszhatatlan...😆
0
0
0
0
takidani avatar
ezt még nem próbáltam, meglessük, köszönöm szépen
0
0
0
0
ceni98 avatar
gears of war
elég jó😜
0
0
0
0
takidani avatar
K3nzor írta:
Prince of Persia: The Forgotten Sands ,tom clancy's splinter cell conviction

mind2 megvolt, csak nem akartam leírni a forgotten sandsra nem vagyok büszke a splinter celleket meg elfelejtettem leírni😃
0
0
0
0
ken7 avatar
nekem devil may cry 4 féleséget kérek
kardozós, legyen ! 😜
0
0
0
0
takidani avatar
nekem mit tudnátok mondani?
hasonló kategóriában, mint amikkel játszottam😜OP sorozat AC 1-2, Darksiders, Batman: AA, DMC 3-4,Mafia 1-2, Beyond Good and Evil, Hitmanek, stb.😃
tehát lényegében 1 a listán nem szereplő TPS kéne😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Battlefield, medal of honor sorozat pl
0
0
0
0
Ricko avatar
Valaki mondjon olyan FPS játékot amit sokan nyomnak Multiba (CODOK ,CS )kilöve
0
0
0
0
ceni98 avatar
a B:G&E-t a Cdgalaxistól meglehet szerezni? (Beyond: Good& Evil)
0
0
0
0
Sawyer226 avatar
Oké köszi szépen
Holnapra lejönnek 😃
0
0
0
0
Sawyer226 avatar
Valaki nem tud vmi jó stratégai játékot ajánlani??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció