Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bioshock
sőt valamelyik még végigjátszva is 😀
van még? egyáltalán
😆
horror kéne nagyon 😕
érdekelne 😀
ami elfut a gépemen
Faxa : DDD ezt a választ vártam még az új GAMEk és is? pl.: CoD6 majd a Crysis2 meg a CoD7
szerintem lazán 😜 CoD 6 meg már kinvan 😆 a BO a 7 😜 azis megy az iteni gépigény szem nem minimum hanem ugy a középút 😃 menni fog csak jo kell állitgatni minden azon mulik csak
kösz
am ugy értettem hogy a Cod7 majd meg a crysis2 😃
Faxa : DDD ezt a választ vártam még az új GAMEk és is? pl.: CoD6 majd a Crysis2 meg a CoD7
szerintem lazán 😜 CoD 6 meg már kinvan 😆 a BO a 7 😜 azis megy az iteni gépigény szem nem minimum hanem ugy a középút 😃 menni fog csak jo kell állitgatni minden azon mulik csak
Ajánljatok nekem vmi gamet ami új FPS és elfuta gépemen:
rocesszor: AMD Athlon II X3 440
Memória: Kingston 2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/2G 10
Videókártya: Asus 5770 1GB DDR5 CUCORE/2DI/1GD5
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: Asus M4A785TD-V EVO
Merevlemez: Samsung 1TB 32MB SATA Eco-Green
The Elder Scrolls Morrowind
The Elder Scrolls Oblivion
The Witcher Enached Edition
Gothic 3
Ha valaki 'Sötét középkor'-i RPG-t keres , ezekben a címekben biztosan nem fog csalódni !!! 😀
Rettenetesen jók 😉😀
Mindegyikhez számtalan kiegészítő , plugin létezik ! 😀
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a játékokat .
[LINK]
Remélem ezzel sokanak felkeltettem az érdeklődését ha valakit érdekel a patch az emailcímen elérhet. viszont ez a patch jóval megnöveli a játék gépigényét szóval az alapjáték gépigényével ne keverjétek.
ha látni szeretnétek a Légionáriusok skinjét ezen az oldalon megtalálhatjátok a Features menű pontra kattintva nyitjátok meg a képeket a játékról, valamint a The Legions of Rome menű pont alatt a légiósok skinjeit
[LINK]
érdeklődni:
http://f1fpl.fsr.hu/forum/ vagy
kocsisbeni@hotmail.com
vagyis vélemény kell az oblivionról😀
http://scifimmorpg.com/scifigames.php
itt van jópár
Wáá, kössz szépen...😀
itt van jópár
Erre a gépre 😜4 3Ghz,256megás videókártya,1,5 Gb memókártya.
(A call of duty sorozaton kívül)
egész jó😉
az a baj h az 2.vh-s😕
Van benne kisgépektől, helikopterektől, utasszálítóktól, vadászgépektől kezdve mindenféle gépek...1motorosak, többmotorosak, sárkányrepülők egyszóval minden...sztem ez a legkirályabb repülős game/szimulátor, csak annyi h kicsit nagy a hely és gépigénye... + ajánlott hozzé 1 botkormány vagy gamepad mert billentyűvel játszhatatlan...😆
elég jó😜
Prince of Persia: The Forgotten Sands ,tom clancy's splinter cell conviction
mind2 megvolt, csak nem akartam leírni a forgotten sandsra nem vagyok büszke a splinter celleket meg elfelejtettem leírni😃
kardozós, legyen ! 😜
hasonló kategóriában, mint amikkel játszottam😜OP sorozat AC 1-2, Darksiders, Batman: AA, DMC 3-4,Mafia 1-2, Beyond Good and Evil, Hitmanek, stb.😃
tehát lényegében 1 a listán nem szereplő TPS kéne😃
Holnapra lejönnek 😃