Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoN_BeNCe22 avatar
hmmmm... nekem elfut 😃 megnézem a vidjét 😃
0
0
0
0
R3mZy avatar
Metro 2033 Kicsit durva Horror Dx 11-es 😃 szerintem legjobb a horrorok között😀 akinek birja a gépe az próbálja ki.😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ntgloc2 írta:
nekem tudtok valami játékot ajánlani ami elfut?
időutazós kellene,bármilyen
az egyetlen időutazós ami most eszembe jut a time commando 😆
0
0
0
0
Rolando avatar
hát ilyesmit nem nagyon lehet kapni
am én valami akció játékért veszek meg ami futna a gépemen
mit szóltok van ilyen?
0
0
0
0
ntgloc2 avatar
nekem tudtok valami játékot ajánlani ami elfut?
időutazós kellene,bármilyen
0
0
0
0
Adam996 avatar
Counter Strike Source , Mafia 1 , Nfs Mw ezeket tom ajánlani órára bár én infó órán csak netezek 😃 abból könnyeb kilépni ha jön a tanár 😆😃
0
0
0
0
Smack avatar
Return to Castle: Wolfenstein
ez egy jó game😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
én órán figyelek😆
S.W.I.N.E.
0
0
0
0
no avatar
Hali orára kellene játék (64mb-s mx400 as van a gépekben)
amiket eddig toltam hl 2 gta sa cs , hitman stb...
Tudnátok ajálani valami hasolno jo gamet jöhet rts fps tps rpg is 2005 ös gamek elfutnak kb rajta .
miért kell ? mert unatkozok és 10mb-s nettel simán töltök ott
(ui. nincs hang 😃 )
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
írjatok egy top10 listát a legjobb FPS gamekból plz nekem minden megy a gépemen
0
0
0
0
Gorre avatar
Star Wars Knights od the Old Republic 1-2 nagyon jók szerintem főleg az 1!
0
0
0
0
kisborda avatar
Gorre írta:
rpg nem wow -.- wow nem rpg -.-
dehogy csak vicceltem 😃 amúgy, ha visszaolvasol fentebb már kértek rpg-t és találhatsz esetleg jót

Ja oké!😆 Kösz! De ha valaki tud még akkor azt is írja le kérem!😀
0
0
0
0
Gorre avatar
Ricko írta:
A The Witcher télleg jó RPG mindenkinek ajánlom😃(Főleg Full magyarba jó)

Főleg, hogy a magyar szinkron borzasztó rossz...
0
0
0
0
Ricko avatar
A The Witcher télleg jó RPG mindenkinek ajánlom😃(Főleg Full magyarba jó)
0
0
0
0
Gorre avatar
rpg nem wow -.- wow nem rpg -.-
dehogy csak vicceltem 😃 amúgy, ha visszaolvasol fentebb már kértek rpg-t és találhatsz esetleg jót
0
0
0
0
kisborda avatar
Haveromnak kéne játék, rpg-t szeretne! Vagyis annyit mondott, hogy olyan legyen mint a wow csak net nélkül is lehessen játszani vele! Tudtok ilyet mondani?
Ui.: Nincs valami atomerőmű gépe!😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
vagy még a morrowindet witchert two worldset ajánlom és persze a gothic 1-2-4
0
0
0
0
Gorre avatar
rpg mikor tápolod is a karit, és vannak párbeszédes részek, ami nem scriptelt, hanem te választasz mit fogsz mondani
0
0
0
0
ceni98 avatar
nem kötekedni akarok de a batman aa és a BC az tps😆
az rpg az az mikor dumálnod is kell meg ilyenek stb😆
0
0
0
0
Ricko avatar
Ajénljatok már pár RPG jó graf legyen előre is kösz😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Protein írta:
Tesla GoD írta:
Protein írta:
Tesla GoD írta:
Cooley írta:
Rick írta:
Nekem jó kis lopakodós játékok kellenének! A Splinter Cell-en kívül kéne még egy pár!

Thief sorozat. 😀 Már régiek, de annál jobb lopakodósat nem találsz! 😃
vagy Gorky Zero sorozat, annál idegölöbb lopakodós játékok nem nagyon vannak, de vmiért bejön az a sorozat, meg a Hitman-ek se rosszak, metal gear solid is tartalmaz lopizós részeket

TESLA, IMÁDLAK! 😆 Gorky: Aurora Watching Ezt keresem mióta, csak kiment a fejemből a neve! Isten vagy 😆
nincs mit, am szerintem méretéhez képest a grafikája is eléggé jó volt

Grafikája nem érdekel, rohadt jó játékmenete meg hangulata volt, ez bőven elég 😃
jó is az, az a rész pl elég kemény mikor jönnek a mutánsok és csak pisztolyod van néhány lőszrrel
0
0
0
0
susguy avatar
Tesla GoD írta:
Protein írta:
Tesla GoD írta:
Cooley írta:
Rick írta:
Nekem jó kis lopakodós játékok kellenének! A Splinter Cell-en kívül kéne még egy pár!

vagy Gorky Zero sorozat, annál idegölöbb lopakodós játékok nem nagyon vannak, de vmiért bejön az a sorozat, meg a Hitman-ek se rosszak, metal gear solid is tartalmaz lopizós részeket

TESLA, IMÁDLAK! 😆 Gorky: Aurora Watching Ezt keresem mióta, csak kiment a fejemből a neve! Isten vagy 😆

Grafikája nem érdekel, rohadt jó játékmenete meg hangulata volt, ez bőven elég 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Protein írta:
Tesla GoD írta:
Cooley írta:
Rick írta:

0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Akkor utánanézek a Thief-nek meg a Gorky Zero-nak. Köszi szépen a válaszokat!😀
0
0
0
0
susguy avatar
Tesla GoD írta:
Cooley írta:
Rick írta:

0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Cooley írta:
Rick írta:

0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Hitman részeket már végigvittem, de mindjárt utánanézek annak a Velvet Assassin című játéknak.
0
0
0
0
Cooley avatar
Rick írta:

0
0
0
0
akos328 avatar
Hitman 2, eléggé lopakodós?
0
0
0
0
ken7 avatar
talán velvet assasin ?
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Csak az tuti szaggatna a gépemen. Olyan játék kéne, aminek nincs nagy gépigénye és fontos hogy lopakodós legyen!
0
0
0
0
Ricko avatar
James bond Blood stone
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
0
0
0
0
susguy avatar
Tesla GoD írta:
ha a company of heroes-t szereted, akkor ott vannak a storregion játékau, a pnazers phase 1-2, cold war, rush for berlin, rush for the bomb például, vagy a world in conflict, hogy kissebb csapatos RTs eket mondjak

Stormregion-tól
Codename: Panzers - Cold War
Codename: Panzers - phase one-two
Rush for Berlin (Rush for the Bomb)
S.W.I.N.E.
Ubisoft-tól
World in Conflict
Csak hogy könnyebben tudjon rákeresni, mert eléggé hibásan írtad, nem kötekedni akarok.
Én amúgy a Stormregion játékokat ajánlom, azon belül a S.W.I.N.E.-t 😃 de csak magyar nyelven. (szinkron, ha így érthetőbb 😀😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ha a company of heroes-t szereted, akkor ott vannak a storregion játékau, a pnazers phase 1-2, cold war, rush for berlin, rush for the bomb például, vagy a world in conflict, hogy kissebb csapatos RTs eket mondjak
0
0
0
0
Csikinelli avatar
helló... olyan játékok érdekelnek amelyek mennének a gépemen és nem régiek a kitevések: ne zombis game legyen mert azt unom már... lehet rts fps... stb ha lehet olyan legyen ami nincs túlságosan elrugaszkodva a jelentől és nem a jövőben játszódik lehet II. vh-s és középkorral kapcsolatos is... (cod 1-6-ig nem mert megvannak, company of heroes se, gta 4 se, medal of honor se, assassin's creed se, swtfu 2 se mert ezek magvannak...) köszi előre is a segítséget...😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mostani game-ket meguntam már....várok ujjakat...Maffia II-ről mit gondoltok...? unalom űzésre?
0
0
0
0
ceni98 avatar
jogos😂😆
am a two worldsben nem vok biztos de szerintem abba is van olyasféle😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
az mért szerepjáték?😆
az hack and slash asszem😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
oblivion fable és a(nekem nem jött be de neked bejöhet) star wars kotor1-2
0
0
0
0
Cole10 avatar
Csáó!

Nekem valami jó kis szerepjátékos game kéne olyan ahól fegyvereket lehet vásárolni fejleszteni barangolni és lehetőleg legyen ütős a grafika!!

Légyszi segítsetek!
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem egy kis gépigény RPG kéne😀
lehetőleg ne véres legyen és persze ne horror😀
(a nomádra kéne szal ha lehet arra írjatok gameket😀 előre is thx)
0
0
0
0
no avatar
Én mászkélósost keresek. Aki nem tudná az ilyen ügyességi platform game.Aranyos legyen jó grafikával,színes szép.
nehéz is kell legyen,oldalról scrollozós de 3d-s😃 csak ennyi kb.. Van ilyen?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nem paráztatós játékok, de zombisnak megfelelnek a resident evil-ek, cold fear, the suffering 1-2 pl
0
0
0
0
ken7 avatar
TPS is szóba jöhet 😜!!
és persze főleg olyan mint a prototype
ilyen szuperhős és különleges képeségekel rendelkező emebert vagy valamit kell irányítanunk 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció