Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nekem tudtok valami játékot ajánlani ami elfut?
időutazós kellene,bármilyen
am én valami akció játékért veszek meg ami futna a gépemen
mit szóltok van ilyen?
időutazós kellene,bármilyen
ez egy jó game😀
S.W.I.N.E.
amiket eddig toltam hl 2 gta sa cs , hitman stb...
Tudnátok ajálani valami hasolno jo gamet jöhet rts fps tps rpg is 2005 ös gamek elfutnak kb rajta .
miért kell ? mert unatkozok és 10mb-s nettel simán töltök ott
(ui. nincs hang 😃 )
rpg nem wow -.- wow nem rpg -.-
dehogy csak vicceltem 😃 amúgy, ha visszaolvasol fentebb már kértek rpg-t és találhatsz esetleg jót
Ja oké!😆 Kösz! De ha valaki tud még akkor azt is írja le kérem!😀
A The Witcher télleg jó RPG mindenkinek ajánlom😃(Főleg Full magyarba jó)
Főleg, hogy a magyar szinkron borzasztó rossz...
dehogy csak vicceltem 😃 amúgy, ha visszaolvasol fentebb már kértek rpg-t és találhatsz esetleg jót
Ui.: Nincs valami atomerőmű gépe!😆
az rpg az az mikor dumálnod is kell meg ilyenek stb😆
Nekem jó kis lopakodós játékok kellenének! A Splinter Cell-en kívül kéne még egy pár!
Thief sorozat. 😀 Már régiek, de annál jobb lopakodósat nem találsz! 😃
TESLA, IMÁDLAK! 😆 Gorky: Aurora Watching Ezt keresem mióta, csak kiment a fejemből a neve! Isten vagy 😆
Grafikája nem érdekel, rohadt jó játékmenete meg hangulata volt, ez bőven elég 😃
Nekem jó kis lopakodós játékok kellenének! A Splinter Cell-en kívül kéne még egy pár!
TESLA, IMÁDLAK! 😆 Gorky: Aurora Watching Ezt keresem mióta, csak kiment a fejemből a neve! Isten vagy 😆
Grafikája nem érdekel, rohadt jó játékmenete meg hangulata volt, ez bőven elég 😃
ha a company of heroes-t szereted, akkor ott vannak a storregion játékau, a pnazers phase 1-2, cold war, rush for berlin, rush for the bomb például, vagy a world in conflict, hogy kissebb csapatos RTs eket mondjak
Stormregion-tól
Codename: Panzers - Cold War
Codename: Panzers - phase one-two
Rush for Berlin (Rush for the Bomb)
S.W.I.N.E.
Ubisoft-tól
World in Conflict
Csak hogy könnyebben tudjon rákeresni, mert eléggé hibásan írtad, nem kötekedni akarok.
Én amúgy a Stormregion játékokat ajánlom, azon belül a S.W.I.N.E.-t 😃 de csak magyar nyelven. (szinkron, ha így érthetőbb 😀😉
am a two worldsben nem vok biztos de szerintem abba is van olyasféle😀
az hack and slash asszem😀
Nekem valami jó kis szerepjátékos game kéne olyan ahól fegyvereket lehet vásárolni fejleszteni barangolni és lehetőleg legyen ütős a grafika!!
Légyszi segítsetek!
lehetőleg ne véres legyen és persze ne horror😀
(a nomádra kéne szal ha lehet arra írjatok gameket😀 előre is thx)
nehéz is kell legyen,oldalról scrollozós de 3d-s😃 csak ennyi kb.. Van ilyen?
és persze főleg olyan mint a prototype
ilyen szuperhős és különleges képeségekel rendelkező emebert vagy valamit kell irányítanunk 😀