Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
igazából mindegy hogy csapatjáték vagy egyéni inkább az hogy minél több server legyen és minél több ember legyen nem 1-2😀
amugy köszönöm szépen!!😀 más?
és a másik kettő meg ízlés szerint.
CoD6-ha:
-Nem csapatjátékra vágysz
-ha gyors, pörgös játékmenetre vágsz...
De én nem venném meg a cod6-ot ott az AlterIW azt mondják sokkal jobb mint az eredeti.
De ha Bad Company 2 akkor:
-Csapatjátékra vágysz
-Járművek
-realisztikusabb
-Nagy nyitott terület
stb...
Szal rád bízom, ezek szerint is eldöntheted.
Remélem segítettem a döntésbe 😀
-Medal of Honor Limited Edition
-Battlefield Bad Company 2
-Call of duty 6
mind a 3 nagyon jónak néz ki a multija de nem tok dönteni javaslat??😀
Én pedig egy magyar MMORPG játékot kérnék, a GOA és a MUonline-n kívül.
Előre is köszi
Processzor: Intel (R) 775 3GHZ (1magos)
Memória: DDRI 512MB
Videólártya: (Asus) Radeon 9200 pro + 256MB Pixel Shader 1.0
nem tom ááá
valami öö
az jut most az eszembe hogy csávó és a kezénél kék fény..😕
de sztem a Prototype nem?
öö olyan képet láttam róla hogy fel emeli a csávókat meg ilyen szupererői vannak ...
mondtam hogy nem tetszik, és az illető azt mondta egy próbát megér! 😕
tudtok nekem mondani egy olyan gamet ami olyan mint a prototype , olyan szuper erős.. valami 😃
tudom régen megírta már valaki ... csak nem tom a játék nevét 😕
Spiderman 😜
A Spiderman játékokból csak a Spiderman: The Movies ér akármit is, a többi nagyon rossz...
amugy ami ilyen falon ugralos harcolosaz Prince of persia
tudom régen megírta már valaki ... csak nem tom a játék nevét 😕
Call of Duty 4, F.E.A.R., Battlefield2, Battlefield 2142, Brothers in Arms, Call of duty 2, ezek elég jól mennének
CoD4 megvolt, Battlefield2-t eredetibe érdemes., 2142 megvan, BiA-k összes megvolt, CoD2 örök klaszszikus. De a F.E.A.R....Nem voltmég dolgom vele. THX. _Aszem meg van a mai program 😃
2.20 GHz proci
1,5 GB RAM
HD4650 1GB VGA
Olyasmi kéne mist a medal of honor airborne és kb ilyen grafikájú is legyen. Vagy ha valaki tudja hogy az Airborne működik 64bit-es op rendszeren?. előre is kösz
Nekem lenne olyan gondom h a Street Legal Racing Redline nem indul win7-en nem tudtok rá valami megoldást ?
Vagy valami hasonló game-et 😜
thx
Amiben törik a kocsi és viszobylag kicsi gép kell neki: Race Driver: GRID
Am nekem valami nagyon cool MMORPG vagy RPG kellene 😃
de előbb nézzétek meg a gépem nehogy valami atomerőmű kelljen nekik 😃
Street Legal Racing Redline
nfs carbonba is
test drive unlimited😆
Köszi szépen a gyors választ! 😃😃😃
Ez egy nagyon régi játék, lényeg az benne hogy vehetsz használtan és újonnan is benne kocsikat!
És a kocsikat tudod tuningolni vagy alkatrészt cserélni benne, amit neked kell megvenni a játékban a boltban!
Pl.: Ha összetörted az autót akkor motort, kipufogót meg a kasztnira is meg kellett venni az új cuccokat (stb) hogy versenyezni lehessen újra!
Erre a játékra a Monster Garage hasonlít.
THX előre
Halo 2 is van pc-re? Nem is tudtam 😀
Köszi szépen, majd végiglapozgatom 😎
am van 3 éve a kedvencem a halo meg a cod 4😃
Indul a Simracing Professianal League amiben én is jelen leszek.
Jelentkezni még lehet, sztem nagyon jó buli lesz...
[LINK]
Simracing Professional League topikban lehet.
Egy kis ízelítő:
[LINK]
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a CTDP 2006, vagy Suzuki Swift kupa mod közül lesz valamelyik...
Szerintetek melyket érdemesebb megvenni a Left 4 Dead vagy a Half-Life Orange BOx?
lol... Pár nappal előbb kérdezed... Most volt nem rég mindkettő leértékelve (L4D2: 810 Ft, Orange Box: 1600 Ft) Egyébként, nézőpont kérdése. Orange Box bőven felér egy L4D2-vel, DE, L4D2 is egy iszonyatosan jó játék. Csak hát egy orange box-ból sokkal több mindent kihoz az ember. Ha nagyon megtetszett l4d2, akkor azt, ha nem ismered nagyon egyiket se, akkor szerintem orange box
moh sorozat
history channel battle for pacific
halo 1-2
darkest of day
call of juarez 1-2
rainbow six vegas 1-2
james bond nightfire
james bond quanum of solace
ghost recon 1-2
ghost recon avaced fighter (rem jól írtam)
H.a.w.x
most hirtelen ennyi jut eszembe😃
nekem tudtok valami játékot ajánlani ami elfut?
időutazós kellene,bármilyen
mikor vissza pörgeted az időt akk is idő utazó vagy😂