Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HD 7750😃 GT 520 már nagy visszalépés lesz a HD 4850hez képest. Fogyasztás feleannyi és teljesítmény nagyobb😃 Ez a HD 7750😃 Csak éppen nem 5 ezer forint😃 De HD 7770 is kevesebbet fogyaszt. Szerintem hagyjad a 4850-t😃
nem szeretnék rá költeni, nem is kell nagyobb teljesítmény, jó ez a HD4850 csak az a baj hogy hangos.
5000-ért használtan milyen videokártyát tudok venni?
GT 520 az milyen?
Hátha 5ezer ért kapsz gt520at akkor sok sikert de akkor gondolom az csak 64bites lenne az meg nethez elég de játékokhoz gyenge.
miért gyenge az játékhoz?
Ahogy néztem megy rajta minden de nem tudom lehet hagyom a HD4850-et és akkor az még pár évig jó lesz, csak kéne egy halk, kisebb fogyasztású
5000-ért használtan milyen videokártyát tudok venni?
GT 520 az milyen?
Hátha 5ezer ért kapsz gt520at akkor sok sikert de akkor gondolom az csak 64bites lenne az meg nethez elég de játékokhoz gyenge.
Nekem ilyenem van AGP-ben és elég jól mennek rajta a játékok.
[LINK]
Itt van egy tesz az ilyen kártyákról.
[url]http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4650-agp,2383.html[/url]
GT 520 az milyen?
Nem szabad elfelejteni, hogy egy 2 magos méregzsákról van szó. Van akinél 3.7Ghz-n is szépen ment.
[LINK]
Az e3300-ak jobban mentek.Én 24/7-be 4400-on használtam.
hellótok ehhez a géphez milyen videókártyát ajánlotok.
CPU: Intel Celeron E3400, 2633 MHz
Memória: Kingmax 4 GB DDR3-1333
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asus P5G41T-M LX
Merevlemez: Samsung 250 Giga
Táp:420W
Szerintem a HD 7750-el még megbirkózik az E3400. Viszont 18k-ért nem is olyan rossz vétel a HD 7750.
[LINK]
Mellékes nekem úgy néz ki 2 héten belül lesz egy fél éves eladóm... 😃
nVidia GTX 650.
ATI HD7750 1GB DDR5
[LINK]
Táp:420W
Sziasztok!Le szeretném a közeljövőben cserélni a videokártyámat directX:10 miatt,hülye vagyok a témához,nem nagyon tudom mi kompatibilis mivel és mi nem,lenne,eddig inkább nvidián gondolkodtam,és azon belül is egy gts450-re.Szerintetek?Köszönöm előre is a választ!jha kb olyan 30 000-40 000 Ft a keret
Ez jó választás 40k-ért. VTX3D HD7850 1GB X-EDITION (VX7850 1GBD5-2DHX) - 39.990Ft
[LINK]
Köszi!Ennek is utánanézek. 😀
Sziasztok!Le szeretném a közeljövőben cserélni a videokártyámat directX:10 miatt,hülye vagyok a témához,nem nagyon tudom mi kompatibilis mivel és mi nem,lenne,eddig inkább nvidián gondolkodtam,és azon belül is egy gts450-re.Szerintetek?Köszönöm előre is a választ!jha kb olyan 30 000-40 000 Ft a keret
Ez jó választás 40k-ért. VTX3D HD7850 1GB X-EDITION (VX7850 1GBD5-2DHX) - 39.990Ft
[LINK]
GTX 650Ti-t kapsz 38 körül. 😀
Köszi!Utána nézzek.
Az lenne a kérdésem hogy HD6670 ből melyik a legjobb, ár az ennél a kártyánál mindegy (de azért próbáljunk 20.000 körül maradni 😃 ) . Én ezt néztem ki: SAPPHIRE 11192-14-20G HD6670 1GB GDDR5 PCIE
Nvidia+: physx, 3d támogatás,
Amd+: Az elmúlt 2-3év AAA címeit az amd pénzeli vagyis radeonra optimalizálják(kivéve a metro LL azt az nvidia pénzeli), dx11.1 (talán valamikor jol is fog jönni) esetleg pozitívum a 384bites adatsín.
Üdv mindenkinek!
Az alábbi 3 videókártya közül melyiket ajánlott meg venni, 2-3 évi használatra tervezem.
1. gtx 680
2. gtx 770
3. Ati Hd Radeon 7970
Ha tudtok segiteni akkor azt is mondjátok meg,hogy melyik gyártotól a legjobb meg venni (EVGA, ASUS, Gigybyte...stb).
Elöre is köszönöm!
Hát Sztem Vagy 7970-et Vagy 680-at vegyél!!!
A jó márkák: Radeonba=Sapphire,Asus,powercolor
Nvidia=Zotac,EVGA,MSI,
JA és ha 7970-et veszel akk Vegyél:Asus radeon 7970 matrix platinum-ot V Sapphire 7970 vapor-x
Nvidiaba:Zotac GTX 680 amp V Evga GTX 680 superclocked,MSI GTX680 lightning,Palit gtx 680 jetstream
Ezeket tom ajánlani amik jok Többi a te dolgod tetszés szerint választhatsz mert itt mind egybe jó
De a Zotac ampok órajelei pörögnek a legmagasabbom!!! (asszem)
Palit jetstream szereti az oc-t Szval mind jo!!!!
Matrix meg egyszerüen brutal
néztem teszteket az egyiken az nvidia a másikon az ati a jobb most melyik?
Az "ati" kifejezést felejtsétek el. AMD
oké
Üdv mindenkinek!
Az alábbi 3 videókártya közül melyiket ajánlott meg venni, 2-3 évi használatra tervezem.
1. gtx 680
2. gtx 770
3. Ati Hd Radeon 7970
Ha tudtok segiteni akkor azt is mondjátok meg,hogy melyik gyártotól a legjobb meg venni (EVGA, ASUS, Gigybyte...stb).
Elöre is köszönöm!
Nvidia=Zotac,EVGA,MSI,
JA és ha 7970-et veszel akk Vegyél:Asus radeon 7970 matrix platinum-ot V Sapphire 7970 vapor-x
Nvidiaba:Zotac GTX 680 amp V Evga GTX 680 superclocked,MSI GTX680 lightning,Palit gtx 680 jetstream
Ezeket tom ajánlani amik jok Többi a te dolgod tetszés szerint választhatsz mert itt mind egybe jó
Az "ati" kifejezést felejtsétek el. AMD
amelyik tetszik!!! szval tok mind1 mit választasz mert mind jo! 😀
ok 😃D köszi a segitséget 😃
Üdv mindenkinek!
1. gtx 680
2. gtx 770
3. Ati Hd Radeon 7970
Elöre is köszönöm!
Nvidia=Zotac,EVGA,MSI,
V ez 😀
http://www.*/videokartya-c3142/gigabyte/gf-gtx560-ti-oc-1gb-256bit-ddr5-pci-e-gv-n560oc-1gi-p46015551/termek-leiras.html
*arukereso
Üdv mindenkinek!
1. gtx 680
2. gtx 770
3. Ati Hd Radeon 7970
Elöre is köszönöm!
Nvidia=Zotac,EVGA,MSI,
walu: Ugyan ezt néztem ki, nekem mindenképp nVidia kell és abból ebben az árkategóriában a GTX 650 a legjobb választás.
Ha, viszont, jó neked az ATI akkor 7770-et ajánlom. Én főként azért néztem ki a GTX 650 E változatát, mert elég neki a gyenge tápom és nem kell neki külön tápcsati.. 😀
Igen, nem tudok olyan sokat rááldozni, ezér is néztem ezt, meg jó visszajelzéseket is hallottam róla. Ezt veszem majd. 😀
1. gtx 680
2. gtx 770
3. Ati Hd Radeon 7970
hát akkor a giga kilöve.. 😃 kösszi
nekem pl volt 2 gigabite vidi karim és eddig tökéletesen ment az 1 vetivel is de a 2-3 vetis az még hüvösebb és halkabb
Viszont most vettem egy Asust nagyon masszív már fogásra is minőségibb mint a giga igaz 6k val több is jelen esetben gtx 660 ról van szó
1. gtx 680
2. gtx 770
3. Ati Hd Radeon 7970
Elöre is köszönöm!
Azt szeretném megtudakolni hogy melyik videókártyát vegyek az alábbiak közül melyik lenne a legjobb választás:
1.GIGABYTE GF GTX650 OC 2GB
2.ASUS Radeon EAH7770 1GB
Válaszokat előre köszönöm.
Még csak teljesítményben sem rosszabb, mint társai, szimplán jobb alkatrészeket használt az ASUS...
Idézem, az ASUS honlapjáról:
Az ASUS GeForce® GTX 650-E-ben exkluzív Super Alloy Power alkatrészek találhatók, amelyek csökkentik az áramveszteséget és a referencia GeForce® GTX 650 kártyákhoz képest két és félszeresre növelik az élettartamot. A Super Alloy Power alkatrészek magasabb hőmérsékleteket és nagyobb terheléseket is kibírnak, mint a tápellátásban szokásosan használt alkatrészek: az egyedi, szilárdtest-kondenzátorok névleges élettartama például 50 ezer óra.
Szóval az ASUS konkrétan csinált egy számlakímélő kártyát, olyanoknak akiknek gyengébb tápegységük van..