Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
R0x0r avatar
Á de basszus ez steames ezt inkább kihagyom, biztos sokat kell vele szarakodni 😕
0
0
0
0
reqwiem avatar
igaz nem egy új játék de szerintemnagyon jó😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
THX, meglesem milyen 😀
0
0
0
0
reqwiem avatar
Killing Floor
zombis játék de van multija és kasztos is vannak benne
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem egy multis játék kéne amiben van egy csomó kaszt, FPS, kevés helyet foglal és le tudom tölteni. Team Fortress és BF2 kivételével és a CoD-okkal egyaránt.(Kasztok alatt azt értem hogy benne pl: Medic, assault, engineer stb.)
0
0
0
0
no avatar
Kéne nekem egy olyan jó viszonylag jó grafikájú játék, ami elfut a gépemen😃 Meguntam az internetes játékokat😀
0
0
0
0
Jaga avatar
Olyan játék kellene, ami II. világháborús és stratégiai
Köszi😀
0
0
0
0
ken7 avatar
Tony Hawk's American Wasteland
0
0
0
0
madchief avatar
Ja akkor nem tudok 😆 bocsessz
0
0
0
0
drauln avatar
jó deszkás játék, jó játék élmény, grafika.
0
0
0
0
no avatar
Tud valaki ajánlani jó "nyomozós" játékot?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Ricko írta:
Bocsi h ide irok de megakarom venni a Half-Life Orange boxot és egy bolt irja h Webshop ár 4E FT akkor a boltba mennyi lehet ?
boltokban is 4k körül van, vagy olcsóbban
0
0
0
0
no avatar
Minimal1993 írta:
madchief thx de már aztis kivittem 😆
kéne valami új 😜

GTA 4?😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát változó
attól függ hol veszed😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Minimal1993
ajánlom neked az Amnesia the dark descent címü játékot brutális horror én nem is merek vele játszani 😆
0
0
0
0
Ricko avatar
Bocsi h ide irok de megakarom venni a Half-Life Orange boxot és egy bolt irja h Webshop ár 4E FT akkor a boltba mennyi lehet ?
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
madchief thx de már aztis kivittem 😆
kéne valami új 😜
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
Hali!
Nem tudtok valami olyasmi játékot mint pl. a Silent Hill sorozat, csak azokat már kiakasztottam😃
Magyarán mondva Thirdperson-os RPG Survival horror féle amiben nem csak a ész nélküli öldöklés van erős logika is kell a tovább jutásokhoz,nyomozni, kutatni stb.
Előre is Thx! 😀
0
0
0
0
twoKgames avatar
medal of honor allied assault-ot ajánlom mindenkinek!
én épp most játszom vele egy kicsit megkésve, de nagyon izgalmas 😃
0
0
0
0
FBalint avatar
Repülős játék kellene, lock on-ok kilőve, rise of flight is, a wings of prey is, microsoftosok is, és a hawx-ek is!

Bármilyen repülős, háborús jöhet ezeken kívül!

Köszönettel:
FBalint
0
0
0
0
vorosroka avatar
kéne valami jokis játék. amibe egy gépen két kontrollerrel lehet gémelni egymásellen
0
0
0
0
tibor560sec avatar
matebabaja írta:
Nekem egy olyan játék kellene amiben audi autó halmazok vanak legfőképp a8-as. de ne nfs mert abban nincs jah és ne GTR
köszi

Ajánlom a GTA SA-t tele lehet pakolni A8 & S8 járgánnyal és még mi egymással
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy olyan játék kellene amiben audi autó halmazok vanak legfőképp a8-as. de ne nfs mert abban nincs jah és ne GTR
köszi
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
kevés világháborús játéknak van saját története...
0
0
0
0
szabyy avatar
Flat Out (roncsderbi😀😉
0
0
0
0
no avatar
valami jó autós játékot mondjatok csak ne nfs-t
0
0
0
0
no avatar
Autósokhoz nem értek, de ezeket tudom mondani: halo 1, warcraft 3, spellforce 1-2, counter strike (talán source is elmegy), Battlefield 2, Diablo 1-2, Heroes of Might and Magic 1,2,3,4 , Sacred, Warhammer 40k: dawn of war (van több is, dark crusade, soulstorm meg még 1 de nem emlékszem cimére) Ezek fantasyk, vannak FPS-ek is közülük és állitólag az összesnek mennie kéne maxon neked
0
0
0
0
FBalint avatar
Fantasy, FPS, autós jöhet 😀
0
0
0
0
no avatar
Madchief: Gears of War, Fallout 3(mondjuk nekem nem jött be), Collapse, úgy most ezek jutnak eszembe per pill
FBalint: Adjál valami irányt, rts, fps, rpg vagy fantasy, középkori, sci-fi vagy bármit mert igy nehéz valami is ajánlani😃
0
0
0
0
FBalint avatar
Nekem tök mindegy hogy milyen, menjen el max grafon és ok 😃

A Blur alig megy low garfon, és Battlefront II 15 fps maxon, AA-val, ehhez viszonyítsatok!😀
Thx!
0
0
0
0
madchief avatar
Nekem tudtok valami jó third person(külső nézetú) shooter játékot ajánlani??? 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
keresztapa 1-2 esetleg? de am nekem nem jut eszembe olyan maffiás game amibe lehet üzletelni....
0
0
0
0
Jaga avatar
Hali!😀 Nekem olyan játék kellene, amiben lehet üzletelni, lövöldözni, hát ilyen mafiás, gengszteres játék😀 A gtakba kevés az üzlet, a gta4 nem megy el. Mafia 1-be sincs üzlet, mafia 2 nem megy el😃 Szóval ilyesmire lenne szükségem😃 Előre is köszönöm!😀
0
0
0
0
beci9405 avatar
egyoldalú😀 köszi mindenkinek amúgy nehéz majd a multit beállítani tudom hülye kérdés de még nem játszottam így egyik játékkal sem multival kivétel cod 2,4 de az xfiren volt😀!!??
0
0
0
0
beci9405 avatar
hát akkor az😀 de megveszem hozzá a battlefield 2 -is mert régi kedvenc😃 amugy mit gondoltok az alterIW cod mw2 multiról???
0
0
0
0
no avatar
Szerintem BFBC 2-vel jársz a legjobban, de a döntés a tied😀
0
0
0
0
beci9405 avatar
na akkor utoljára kérdezem mert már itt ma le szeretném adni a rendelést hogy már holnap kapjam a játékot akkor sztetek melyik legyen:

-MOH 2010
-Battlefield Bad Company 2
-Call of seria valamelyik kivétel a 7😀

mondjuk olvastam az AlterIW Call of duty MW2 és elég jónak nézett ki és akkor a cod MW2 ki lehetne lőni vagy azért ha megvenném eredeti mondjuk jobban járnék vele??😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
H.A.W.X. 1-2 de inkább a 2
0
0
0
0
AradorasXeon avatar
valami modern vadászrepülőgép szimulátort esetleg vki? (a Lock on-on kívül)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Még új vagyok itt.
Szeretném ha tudnátok ajánlani nekem valami kaland játékot(kat) ami fut a gépemen(intel gma 915 gm a gpu).Előre is köszi mindenkinek.
0
0
0
0
madchief avatar
nrm ugyanazok a szerverek de az alteriwbe vannak dedikált szerverek is
0
0
0
0
beci9405 avatar
AlterIW-en akkor ez amúgy ugyan az volna mint ha most megvenném mert akkor ezt használom😀??ugyanazok a serverek stb..??
0
0
0
0
madchief avatar
Hát igen olyan a MoH mint ha BC2-hez lenne mod csak rosszabb.
Én azt ajánlom vedd meg a BC2-őt és töltsd le az AlterIW netet cod6-hoz 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció