Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zombis játék de van multija és kasztos is vannak benne
Köszi😀
Bocsi h ide irok de megakarom venni a Half-Life Orange boxot és egy bolt irja h Webshop ár 4E FT akkor a boltba mennyi lehet ?
madchief thx de már aztis kivittem 😆
kéne valami új 😜
GTA 4?😃
attól függ hol veszed😀
ajánlom neked az Amnesia the dark descent címü játékot brutális horror én nem is merek vele játszani 😆
kéne valami új 😜
Nem tudtok valami olyasmi játékot mint pl. a Silent Hill sorozat, csak azokat már kiakasztottam😃
Magyarán mondva Thirdperson-os RPG Survival horror féle amiben nem csak a ész nélküli öldöklés van erős logika is kell a tovább jutásokhoz,nyomozni, kutatni stb.
Előre is Thx! 😀
én épp most játszom vele egy kicsit megkésve, de nagyon izgalmas 😃
Bármilyen repülős, háborús jöhet ezeken kívül!
Köszönettel:
FBalint
Nekem egy olyan játék kellene amiben audi autó halmazok vanak legfőképp a8-as. de ne nfs mert abban nincs jah és ne GTR
köszi
Ajánlom a GTA SA-t tele lehet pakolni A8 & S8 járgánnyal és még mi egymással
köszi
FBalint: Adjál valami irányt, rts, fps, rpg vagy fantasy, középkori, sci-fi vagy bármit mert igy nehéz valami is ajánlani😃
A Blur alig megy low garfon, és Battlefront II 15 fps maxon, AA-val, ehhez viszonyítsatok!😀
Thx!
-MOH 2010
-Battlefield Bad Company 2
-Call of seria valamelyik kivétel a 7😀
mondjuk olvastam az AlterIW Call of duty MW2 és elég jónak nézett ki és akkor a cod MW2 ki lehetne lőni vagy azért ha megvenném eredeti mondjuk jobban járnék vele??😀
Szeretném ha tudnátok ajánlani nekem valami kaland játékot(kat) ami fut a gépemen(intel gma 915 gm a gpu).Előre is köszi mindenkinek.
Én azt ajánlom vedd meg a BC2-őt és töltsd le az AlterIW netet cod6-hoz 😆