Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszi szépen,
pecyon
közeljövőben szeretnék venni egy EVGA GT620 1GB videókártyát.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6457
Mennyire hangos ennek a ventilátora?
Sziasztok! HD7770 vagy GTX650 a jobb választás? I5 3330 mellé venném. 400W-os táp elég lenne?
Nem tudom mennyiért akarsz tápot venni, de szerintem a tápon ne spórolj. A konfigodhoz egy Chieftec 500W CTG-500-80P-t ajánlanák, nem olyan drága 11.515 Ft, és egy jó tápról van szó.
[LINK]
Videokártyát akar venni, és kérdezte elég e neki az 400-as táp..
Sziasztok! HD7770 vagy GTX650 a jobb választás? I5 3330 mellé venném. 400W-os táp elég lenne?
Nem tudom mennyiért akarsz tápot venni, de szerintem a tápon ne spórolj. A konfigodhoz egy Chieftec 500W CTG-500-80P-t ajánlanák, nem olyan drága 11.515 Ft, és egy jó tápról van szó.
[LINK]
Elég a táp, ha kell a CUDA akkor nVidia, de egyébkét a 7770 a jobb választás.
köszi😀
Értem,akkor mindenféleképpen beszerzek 1 tápot is,a tunigot bírná majd pár év múlva az említett 2 táp? ezekről a cuccokról beszélve természetesen.majd 1szer eggyenlőre még elég a 4gb Ram de majd kitolom amit tud az alaplap azt a 2x4gb ot is de egyenlőre marad a 4gb
jah és valami Teszt linket tudnátok tolni mert én mindent találok csak erről a 2 kártyáról nem találok mármint Gtx 660 3gb vs HD7870 2gb - Talán rosszul fogalmazom ezt és ezért nem talál semmit? 😃
Igen ajánlott a táp beszerzése! Ha meg lesz a táp, akkor a tuning is mehet.
Kártya összehasonlításnál pedig nem kell odaírni, hogy 2 ill. 3GB. Szimplán beírod, hogy HD 7870 vs GTX 660 és ennyi. Máris lesz fent róla! Van, hogy azonos a teljesítmény a kettő kártya között, ez nagyban függ attól, hogy az adott játék vagy teszt program melyik fajta kártyát támogatja jobban! De ha szimplán erőben nézzük a kártyát, a Radeon az jobb + fogyasztásban is 1-2W-tal kevesebbet fogyaszt, mint a Geforce. Jobban megéri minden téren szóval!
3770K 4300MHz 1.1V és HD 7850 OC 2GB 975/1275 +10% TDP
A Max fogyasztás 252W a konnektorból mérve.Ebben benne van a vízhűtés ,SSD és 3 darab HDD valamit 3 Ventilátor.
A terheléses teszt Aidax64 3-as verzióval készült.
I ponban már van Sapphire Dual-X-es 7790 36.768 Ft-ért 😀
Vagy Asus dc-2es 37.327 ft-ért.
Jaj de jó ára van már 😀 Amikor én akartam venni még 47 volt 😞
Ez az adott kártyától függ de nem szoktak nagyon elszállni a tuningal😀 Te azért inkább kevésbé vagy nem tuningos verziót vegyél😃
Rendben. 😀
Valószínűleg 35k ért ezt fogom venni:
MSI PCI-E AMD HD7770 (1024MB, GDDR5, 128bit, 1000/4500Mhz, DVI, HDMI, DP, Aktív)
jah és valami Teszt linket tudnátok tolni mert én mindent találok csak erről a 2 kártyáról nem találok mármint Gtx 660 3gb vs HD7870 2gb - Talán rosszul fogalmazom ezt és ezért nem talál semmit? 😃
Gondoltam, 😃 Beleférni belefér de a 400W os no name tápom nem is birná el? vagy csak Ajánlott 1 ilyen VGA mellé már, nem szeretnék új gépet venni,mert leég vmi 😃 tunigolni nem fogok mert ahhoz meg aztán végképp hülye vagyok, a procit felrántom majd ha szükséges lessz későbbiekben, 3,7Ghz re vagy amit majd még bír de amúgy...😃 akkor már tutira kel majd 1 új táp azzal tisztába vagyok, kösz a válaszokat!
Ilyen processzor + VGA mellé azért ajánlott legalább egy 500W-os tápegység!
A 400W-os nem biztos, hogy sokáig bírná ráadásul, ha nem is minőségi illetve márkás táp! Tápegységen spórolni nem szabad!
Hello.
HD 7770-et akarok venni, de nem tudom hogy jó lenne-e az alplapomba és bírná-e a tápom, procim, ezért segítséget akarok kérni.
CPU: gépeim között.
Táp: dps 350ab-4a
Alaplapod, procid simán bírni fogja. Nem ártana + 2gb ram a kettő mellé és tápból egy Chieftec CTG-500-80P-t (11.515 Ft) ajánlanák. A Delta DPS-350AB-4A 350W-os nem rossz táp, de én nem hagynám ebbe a konfigba egy HD 7770 mellett, főleg ha még lesz egy kis tuning is.
[LINK]
2 GB RAM az valószínűleg lesz.
A táp csere HD 7770 esetén muszály, mert táp csere sztem mostanság felejtős?
Nem muszáj. Jó táp az és a gép fogyasztása nem fog neki problémát jelenteni😀
bukta2: Chieftec CTG 500 vagy FSP HEXA 500 szerintem is kéne azért😃
Értem,kösz a gyors választ!
Nincs mit. Bár, ha a keret adni fogja, akkor egy 500W-os tápegységet (minőségit) beszerezhetnél, mert nem tudom, hogy az a 400W-os elég lesz-e neki.
pl: FSP HEXA 500W (ilyen van nekem), vagy Chieftec márkájút. 12-15.000 Ft között már belehet szerezni!
Hello.
HD 7770-et akarok venni, de nem tudom hogy jó lenne-e az alplapomba és bírná-e a tápom, procim, ezért segítséget akarok kérni.
Alaplapod, procid simán bírni fogja. Nem ártana + 2gb ram a kettő mellé és tápból egy Chieftec CTG-500-80P-t (11.515 Ft) ajánlanák. A Delta DPS-350AB-4A 350W-os nem rossz táp, de én nem hagynám ebbe a konfigba egy HD 7770 mellett, főleg ha még lesz egy kis tuning is.
[LINK]
2 GB RAM az valószínűleg lesz.
A táp csere HD 7770 esetén muszály, mert táp csere sztem mostanság felejtős?
vélemény?
[url]http://www.amazon.de/NVIDIA-GeForce-Grafikkarte-GDDR5-Speicher/dp/B00A11ZTJK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371311170&sr=8-1&keywords=gtx+3gb#productDescription[/url]
Gtx 660 SC 3gb
vagy
[url]http://www.amazon.de/XFX-Radeon-Grafikkarte-Speicher-Display-Port/dp/B007MJGMYA/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1371310713&sr=8-9&keywords=HD+7870+2gb[/url]
HD 7870 2gb
Előre is kössz!
Ha a 2 közül vmelyiket szeretném a gépembe a tápon kívül mit kéne cserélnem? Az alaplapomba belemenének?
Én inkább HD 7870-es kártyát venném! Összesített tesztben 15-20%-al erősebb a Radeon, mint a Geforce! A géped alapjában véve jó gép, nem kell feltétlenül máson változtatni.
[url]http://www.amazon.de/NVIDIA-GeForce-Grafikkarte-GDDR5-Speicher/dp/B00A11ZTJK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371311170&sr=8-1&keywords=gtx+3gb#productDescription[/url]
Gtx 660 SC 3gb
vagy
[url]http://www.amazon.de/XFX-Radeon-Grafikkarte-Speicher-Display-Port/dp/B007MJGMYA/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1371310713&sr=8-9&keywords=HD+7870+2gb[/url]
HD 7870 2gb
Előre is kössz!
Ha a 2 közül vmelyiket szeretném a gépembe a tápon kívül mit kéne cserélnem? Az alaplapomba belemenének?
Hello.
[LINK]
Nem hal bele.. 😀
Mennyi az a nagyon?
80-90 fok
tucanagabor: köszi 😀 (esetleg tudsz olyan oldalt ahol rendelhető is?)
Alapon vagy terhelés közben?
Ó az nem olyan vészes amúgy terhelésen. 😀
Terhelés alatt
Mennyi az a nagyon?
80-90 fok
Alapon vagy terhelés közben?
Ó az nem olyan vészes amúgy terhelésen. 😀
Mennyi az a nagyon?
80-90 fok
A HD6450 512mb vagy a gt 610 1gb jobb?
A hd6450 olyan 7-8 ezer
A gt 610 pedig 9
Haveromnak kéne egy új hűtő a GeForce GTX 470-re, esetleg tudtok valami jót ajánlani, mert azt mondja, hogy nagyon melegszik.
kösz 😃 Az egész gép új lesz, lecserélem a mostanit...csak nem annyira értek hozzá, nekem csak játékra kell, és film nézésre, ennyi amire szerintem elég is lesz😃 Amúgy a HD7950 jónak tűnik...De én sem szeretnék nagyon sokat költeni 😃 most ilyen árban találtam meg : [LINK]
Szerintem a HD 7870 2gb Fekete ördögöt vedd, minden új játékra elég, és nem olyan drága 55.990Ft - AKCIÓSAN.
[LINK]
A battlefield 4 hogy szuperálna azzal a vidi kártyával ? 😃
[LINK]
kösz 😃 Az egész gép új lesz, lecserélem a mostanit...csak nem annyira értek hozzá, nekem csak játékra kell, és film nézésre, ennyi amire szerintem elég is lesz😃 Amúgy a HD7950 jónak tűnik...De én sem szeretnék nagyon sokat költeni 😃 most ilyen árban találtam meg : [LINK]
Szerintem a HD 7870 2gb Fekete ördögöt vedd, minden új játékra elég, és nem olyan drága 55.990Ft - AKCIÓSAN.
[LINK]
[LINK]