Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kivéve: ME/ME2,Gothic 3-4,Risen,Two Worlds II/i,Dragon Age.
Kivéve: ME/ME2,Gothic 3-4,Risen,Two Worlds II/i.
Most toltam végig szuper,,,,
ja és csak 1000 ft....
Arra lennék kíváncsi, hogy az oldalon az ajánlott gépigények maximum beállításkor érvényesek, vagy csak játszható minőségű beállításoknál
nézd meg itt
Szerintetek a három Assassin's Creed közül mrlyik a legjobb?
Melyiket vegyem meg?
Köszi előre is és jó gépezést!😉
Doom3
Quake 4
Blacksite Area 51 (bár ez nem démonos de olyasmi😀 )
vagy Majd a Bulletstorm
Na szóval ehhez hasonlókat 😜
Please
De nem ilyen értelmetlen "megyek és lövök de semmi értelme" játék kell mint a painkiller meg dream killer...
Előre is Thx. 😃
Age of Mythology+titans kieg.
Age of empires 1-2-3
Rome Total war
Napoleon Total war
Shogun Total war
MMORPG:
Cabal, Metin2 😆, Gates of Andaron
ezekből legjobban a Cabalt tudom ajánlani!
Gépigény mind1, csak jó legyen a játékmenet, és szép grafika, ha esetleg magyar, az se baj
Hidden & Dangerous 2, Stalin Subway, Ubersoldier, Wolfenstein, Delta Force Black Hawk Down, Soldier of Future, project igi meg még can 1 pár 😆
Újjajjj! Stalin Subway egy nagyon rossz játék,inkább ne ajánld senkinek,még az ellenségednek se 😆
Én végigtoltam 1x 😆
Nem voltak rémálmaid?
Hidden & Dangerous 2, Stalin Subway, Ubersoldier, Wolfenstein, Delta Force Black Hawk Down, Soldier of Future, project igi meg még can 1 pár 😆
Újjajjj! Stalin Subway egy nagyon rossz játék,inkább ne ajánld senkinek,még az ellenségednek se 😆
Én végigtoltam 1x 😆
2.4ghz
1gb ram
Nvidia 6600GT 128 mb ddr2
(ne legyen: CoD, MoH, L4D,Halo,Fear)
Valami Mass Effect féle vagy Dragon Age féle, ha valaki tud hasonlókat az írja le pls 😀 Pm-be is jó.
Gothic 1,2,3,4 😀
Dragon Age: Aweking
GeForceGT-240 DDR3
AM2+ BIOSTAR MCP6P M2+ DDR2
egy ien gépen mi játék futna el mogyuk egy jo grafikáju FPS-T és élvezhető + könnyü feltörni a multiját (codokat,mohokat ne irjatok😃😉
Ezeket ajánlom. 😉 😆
Valami Assassins Creed szerű kéne.
Köszi!
Assassin's Creed 2 😆
Amugy pl. The Saboteur
Intel Atom 1.6Ghz 1 magos
1GB DRR2 400mhz ram
Intel GMA 950 128MB 400mhz gpu 400mhz memory clock
Köszi!
Prototype (csak ez annyiban külömbözik h véresebb..)ugyan az agame tipikus falról falra ugrálás stb...
a mirrors edge menniyre hosszú?
mind1 megoldva szedek mást😜
Köszi!
Assassin's Creed 2 😆
Amugy pl. The Saboteur
Előre is THX.
Köszi!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!😆😆😆 WoW-ot rühellem 😆 meg már elkezdtem Halo: Combat Evolvedezni 😃
Á de basszus ez steames ezt inkább kihagyom, biztos sokat kell vele szarakodni 😕
nah jó most ez jutott eszembe😜
Kéne nekem egy olyan jó viszonylag jó grafikájú játék, ami elfut a gépemen😃 Meguntam az internetes játékokat😀
CoD, CoD 2, talán még a Half Life 2