Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lehet: FANTASY, STB.
Ezekkel már játszottam:
Stalkerek.
The Elder Scrolls-ok.
Mass Effect-ek.
Dragon Age-ek.
Fallout-ok.
Risen.
Neverwinther Night-ok.
Sacredek.
Diablok.
Baldurok.
Gothicok.
Two Worlds-ok.
Már sehol sem találok normális RPG gamet... help!:S
azzal is játszottam már nagyon jó játék 😃
más valamit esetleg?
de azért köszi 😃
Hali
nekem olyasmi játék kéne mint a dead space 1-2 fearhoz hasonló meg még sorolhatnám mihez az a lényeg hogy fps legyen vagy tps ha tud valaki valami új ilyesmi játékot az kérem jelezze 😃
2 magos procid van ugye?
akkor Singularity elvileg ezis horror
Én most a Lost Planet 2-őt töltöm le. 😀 Szerintetek mennyire fut el?
Dx9-ben fullon el fog menni, a dx11-et sztem ne próbáld...
nekem olyasmi játék kéne mint a dead space 1-2 fearhoz hasonló meg még sorolhatnám mihez az a lényeg hogy fps legyen vagy tps ha tud valaki valami új ilyesmi játékot az kérem jelezze 😃
http://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=16946
Ilyen vassal élek.
Tudnátok pár gamet mondani?
Kipipálva.
Prince of persia-k a T2T-ig
Mafia
The godfather
GTA-k a San Andreasig
C&C-k Generals-ig
Sacred (Már a közepén pokolian untam :S)
Total Overdose
Freelancer
Még sok 😆 Nem emlékszem mindre.
Soldier of Fortune, UberSoldier rész(ek)
Manhunt
Manhunt 2
Ez ilyen tipikus lopakodós gyilkolós beteg, betiltott játék egyes országokba, nagyon komoly 😃
Ilyen vassal élek.
Tudnátok pár gamet mondani?
Kipipálva.
Prince of persia-k a T2T-ig
Mafia
The godfather
GTA-k a San Andreasig
C&C-k Generals-ig
Sacred (Már a közepén pokolian untam :S)
Total Overdose
Freelancer
Még sok 😆 Nem emlékszem mindre.
Meg amúgy is tiszta egyértelmű hogy RPG az egész amig nem tudod mi az a RPG meg az FPS addig ne okoskodj kösz.
A játék oldaláról másoltam ki.
Hali kéne nekem egy jó kis rpg játék, ami hasonlít a fablehöz,szép grafikája és van story is(witcher kilőve)
Risen, Mass Effect 1-2, Fallout 3, Fallout The New Vegas, Stalker sorozat, Oblivion,Morrowind,Gothic 4.
Ezeket érdemes kipróbálnod.
Mindenkinek ajánlom, a STALKER CALL OF PRIPYATOT. 😃
A S.T.A.L.K.E.R. nem rpg.
Hali kéne nekem egy jó kis rpg játék, ami hasonlít a fablehöz,szép grafikája és van story is(witcher kilőve)
Risen, Mass Effect 1-2, Fallout 3, Fallout The New Vegas, Stalker sorozat, Oblivion,Morrowind,Gothic 4.
Ezeket érdemes kipróbálnod.
Mindenkinek ajánlom, a STALKER CALL OF PRIPYATOT. 😃
Tudnátok nekem olyan stratégiai játékokat ajánlani ami a II világháborúban játszódik lehet benne irányítani gyalogságot, páncélosokat, légierőt, és hajó flottát????
légyszi segítsetek előre is kössz!
Doom3
Quake 4
Blacksite Area 51
vagy Majd a Bulletstorm
Na szóval ehhez hasonlókat😎
Please
De nem ilyen értelmetlen "megyek és lövök de semmi értelme" játék kell mint a painkiller meg dream killer...
Előre is Thx. 😃
egy olyan unaloműző játékot tudnátok. PL letöltés közben, amikor nem tudok CoD6 és 4 multizni. Esetleg egy jó kis sniperes játékot. ghost warrior félét, csak színvonalasabbat.
Battlefield Bad Company 2 - unaloműzásnek egész jó 😀
nem ám
battlefield bc 2 mass effect 2 (az utóbbi akció és rpg egyben 😃😉
Szerk.: jahh elfelejtettem leírni h megvenni, szal nem letölteni fogom hanem megvenni 😆
Esetleg még valaki?😃