Nekem erről az a véleményem ,hogy az amd gyengébb mert nincsenek olyan csúcskategoriás procijai mint az intelenek.
De ettől függetlenűl az Amd se rossz csak nem olyan jók mint
az intelek😃:Ð
pont ezt néztem én is😀 de ez az E6750 nem is egy árkategória a Phenom 8650-nel! az Intel 30k körül van nem? mindjárt megnézem...
Szerk.:
nem is találok ilyet az online-shopokban!! már kivonták a forgalomból?
a két procibol jobb az intel!nem is kevéssel!sok teszt van rólla a neten!www.tesztpad.hu/hirhardverteszt_amdphenomx3vsintelcore2duo.html pedig itt még nem is a 8600-ossal van összehasonlitva!
Igen tesztekből,de egyébként az amd az 2,3-as 3 magos=6,9Ghz E8600 3,33 2 magos=6,6Ghz és azért kicsit jobb az amd,de a kett a google és beirod hogy pl.: AMD 8650 vs E7300 vagy teljesen mindegy
Ez nagyban függ az alaplaptol is, szerintem ha az alaplap támogatja a túlhajtást akkor azokat is lehet valamennyire húzni. Nem beszélve arrol hogy lehet játszani a ramokkal és a feszültségekkel is bár ez utóbbival nagyon ovatossan kell bánni, és lehet a core7 esetében ez nem is engedett.
Ezt így nehéz megmondani, kevés a teszt róla nagyon sok intel procit elver az szinte biztos és itt már a gyorsítótár sem kevés. megjegyzés😞 Ha most nem lenne válság és gépet építenék saját részre ezt venném bele.)
Szerintetek ezen a konfigon hogyan futnának az új játékok?? (pl.: GTA IV, COD 4,5, Racedriver GRID, Undercower....)
MBD: Gigabyte GA-945GM-S2
CPU: Core2Duo E4400 (2ghz)
RAM: 2GB Samsung DDR II 667mhz
VGA: Xfx geforce 9800Gt-vel 512mb
HDD: Samsung 250GB SATA II
PSU: FSP 400W PNF
jól mondod Herman...biztos h kiütné
De ettől függetlenűl az Amd se rossz csak nem olyan jók mint
az intelek😃:Ð
Szerk.:
nem is találok ilyet az online-shopokban!! már kivonták a forgalomból?
melyik az a proci amelyiknek kb ugyanekkora a teljesítménye az Intelek közül? (ellenfele)
Hát gondoltam hogy jobb a Quad mert az már fejlett és az i7 még csak most jött ki
Hát igen erröl van szó. Majd a következő szériák,, de a mostaniakhoz is fognak valamit alkotni a driverek javításával.
most jelenleg a Q9XXX vagy az i7 a jobb szerintetek??
Jelenlég még azt mondanám jobb a Quad, a i7 még kiforratlannak számit. Szerintem abbol is csak a Next Generations cucc lessz az igazi.
MBD: Gigabyte GA-945GM-S2
CPU: Core2Duo E4400 (2ghz)
RAM: 2GB Samsung DDR II 667mhz
VGA: Xfx geforce 9800Gt-vel 512mb
HDD: Samsung 250GB SATA II
PSU: FSP 400W PNF