Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Birnátok nekem ajánlani egy nagyon jó élvezhető jjátékot? Olyat ami nem tart sokáig és hamar az elejétöl élvezhető.Előre is köszönöm😀
Nekem is tudnátok vmit ajánlani itt űlök a gép elött és nincs semmi jó...megumntam a mostaniakat. mind1 milyen csak ne stratégiai...abból csak párat szeretek
Prototye kifejezetten.
Szia Toma97
Valami hasonló kellene minta PoP. Mászkálós,ugrálós.Lehet benne harc,fantasy,De ne tocsogjon a vértől!!!!
Előre is kösz.
Ninja Blade,
Assassins Creed 2 De eznem szörnyes
Crysis az robot
Prototype
Alien vs Predator 2010
Splinter Cell, Thief
Nekem valami atomjó mmorpg kellene a RÉGI gépemre, hogy tudjuk haverral ketten tolni (mert ügye enyémen alap hogy elmegy 😃D) ne legyen WOW, silkroad, mu, metin, gates of andaron, és hasonlók de valami nagyon jó legyen és ahol vannak magyarok is. (ui: Atlantica online se legyen pls) kösz 😃
Hát ha rossz gép és nagyjából jót akartok, akkor ott a böngészőben is futtatható Runescape, vagy a Runes of Magic, amit viszont le kell tölteni, de azt hallottam az sem lett rossz MMO. 😀
Sziasztok játékosok : )
Kellene 1 új játék.
Eddig a Prince of persia sot.-al játszottam.Maga a játék tetszik de,nem tetszik a sok harc + a rengeteg vér.
Szóval remélem tudtok ajánlani valamit. Előre is kösz.
viccnek is rosz 😆D se SoT ba se T2T -be nincs semi vér.....
Warrior Within be na aba van vér jo sok ( szerk.: anniyra nemsok de töb mint másik 2 be... 😆 )
véggi nyomta őket de most rájöttem h nincs sko ninjás game (sajnos) de tps van 😃
lopakodós tps kéne (sorry de most untkaozok😃😉
NINJA BLADE PC-s
ajánljatok egy jó leköti az embert játékot
Metro 2033
Dirt 2
COD 6
COD 2
TDU 2
Crysis 1-2
lopakodós tps kéne (sorry de most untkaozok😃😉
Tomb Raider sorozat, Oddworld cuccok
Köszi.Megnézem.
Valami hasonló kellene minta PoP. Mászkálós,ugrálós.Lehet benne harc,fantasy,De ne tocsogjon a vértől!!!!
Előre is kösz.
Kellene 1 új játék.
Eddig a Prince of persia sot.-al játszottam.Maga a játék tetszik de,nem tetszik a sok harc + a rengeteg vér.
Szóval remélem tudtok ajánlani valamit. Előre is kösz.
Left 4 dead 2 ezeket tudom Zombisak
Resident Evil 4-5
köszi, és olyan amiben láncfűrésszel,baseball ütővel meg egyéb fincsiségekkel kell zúzni?😜
Ilyesmit tud még valaki?😀
Most ráálltam a zombis játékokra tehát tudtok nekem ajánlani egy jó párat?
Ezeket már ne mert felpakoltam: Dead Rising 2, Dead Space 1-2 ,L4D 1-2,Burn Zombie Burn,Stubbs The Zombie...
Akármilyen zombis játék jöhet,de inkább ilyen jó zúzós mint a Dead Rising 2... ha van valami ilyesmi féle akkor az jöhet 😜
Köszke
-GTA IV
Traktor simulation 😜😆
Egy régebbi játékot keresek talán olyan 2005-2007 körül van amiben egy zombival vagy és úgy kell ölni a rendőröket,civileket... egy picit animációs a grafikája
továbbá ehez hasonló játékot is keresek a lényeg,hogy zombival kelljen zúzni 😃 de az 1. a legfontosabb
előre is köszi
Stubbs The Zombie
Egy régebbi játékot keresek talán olyan 2005-2007 körül van amiben egy zombival vagy és úgy kell ölni a rendőröket,civileket... egy picit animációs a grafikája
továbbá ehez hasonló játékot is keresek a lényeg,hogy zombival kelljen zúzni 😃 de az 1. a legfontosabb
előre is köszi
Stubbs The Zombie
RPG😲blivion IV
CNC és Dragon Age-n kívül ... 😃
előre is kösz !!!
- Split Second Velocity
- Blur
előre is köszi
Ezeket már ismerem:
Test Drive Unlimited 2
Need for Speed
Dirt 2
Grid 2
Ja és tudvalaki olyan játékról mint amilyen film a Tolvajtempó????
Előre is kösszi szépen a segítséget!!!
Ja és PC-re kéne!
-Warcraft III
-Empire Earth I-II-III
-Command & Conquer Red Alert 2- Yuri's Revenge
ezek jó stratégiaiak.
még sok ilyesmi játékkal csak nem jut eszembe hirtelen sok...😃 :S
vagy fps szörny lovős játék legyen mindegy hogy milyen csak szörnyeket lehessen benne puffogtatni.
Kizárva:
Left 4 dead
Fear...
Legendary
Singularity