Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rainmeter témával mégjobban mutatna ez a Lamborghini. 😆
Te szerkesztgeted a Rainmeteres cuccokat, vagy csak türelmes vagy, keresgélsz, és berakod őket?
Letöltök napi szinten 20-30 témát meg ikon pack-okat, aztán ebből-abból válogatok és összerakok egy "új" témát. Lusta vagyok szerkesztgetni, maximum fordítok egyet-kettőt a magam részére de semmi világrengető dolgot nem teszek. A szakirodalom a magam fajtát hívja lelkes amatőrnek. 😆
Csak az a baj hogy én azt a rainmetert (tudom nagyon egyszerű) de nem tudom kezelni.. hiába nézek tutorialokat egyszerűen nem akar menni :/
Nékem mostanság így 😃
Nagyon jól néz ki a háttérképed. Lamborghini Murciélago LP 670-4. 😃
Köszönöm! 😀
Te szerkesztgeted a Rainmeteres cuccokat, vagy csak türelmes vagy, keresgélsz, és berakod őket?
Nékem mostanság így 😃
Nagyon jól néz ki a háttérképed. Lamborghini Murciélago LP 670-4. 😃
Anime Dreamscape:
A linkek qrva jók! 😃 (fb,yt...)
[LINK]
[LINK]
Hú, ez komoly! Ennyi ikont egy asztalon még soha nem láttam.😆
Ez nekem szólt? 😆 pedig még tisztogattam is előtte 😂
Hogy kell lefotózni?
Nyomogattam a print screent de semmi 😆
Köszönöm. 2 napom ment rá, mire sikerült elfogadható formába hozni, de megérte. Már csak egy hozzá illő időjárás monitort kell szerkesztenem a Conky-hoz, meg talán egy hardware-sensor-t a rendszer hőmérsékletváltozásainak nyomonkövetésére. Aztán már készítem is belőle a telepítőlemezt. 😀
Enyém jelenleg:
Na a mappák is a témához lettek igazítva. A White Umbrella ezennel kész.
Elég f*szán néz ki! 😃
Egy kakukktojás. Na vajon miért?😆
szerintem 198 GB RAM odavág egy kicsit 😀