Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adam996 avatar
Nem a Ferrári már nem fejleszt ők már a jövőévi autót építik
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a RB már rég leállt a fejlesztésekkel míg a MECI-FERKA ugyanúgy fejlesztett tovább.. ezért érték utol őket 😀
0
0
0
0
no avatar
Igen végre megverték a Red Bull t és Mclarenesek éljen végre elkente a száját Hamilton. 😆😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
Végre megverték a RedBull-okat de sajnos nem a Ferrárisok 😞(
0
0
0
0
szucsa avatar
Synda írta:
szucsa írta:
Synda írta:
szucsa írta:
Ha valaki ez után a videó után azt mondja, hogy unalmas az F1, meg, hogy csak köröznek egy pályán, azzal nem tudom mit csinálok 😃

Nem tudom mióta nézed az F-1-et,de régen jóval izgalmasabb volt.
Manapság csak köröznek a pályán,Drs-el előznek,ez már nem autóverseny...
Régen vezetni is tudni kellett,ilyen Vettel félék,aki alatt csak autó van,labdába se rúghattak 😜

Azt ne felejtsd el, hogy Webber is ugyanazt az autót vezette és sehol sincs.. Azt pedig, hogy nem unalmas azt összességbe gondoltam nem csak a 2011-es szezonra. 😀

Persze ugyanaz az autó,de beállításbeli különbségek lehetnek.😉
Bőven megmutatta Vettel,hogy előzni nem tud,tud de csak füvön 😜 ha meg valaki ott van a seggébe kapkod össze vissza.
Ha nem RB lenne alatta ott kullogna a mezőny végén...😊

De ez benne van az F1-be, hogy szerződj egy jó csapathoz. Amikor Hamilton az első évében majdnem világbajnok lett nem szidta senki, hogy csak azért van ott elől, mert az autója jó. Ugyanez elmondható Button-re is: Ha nem lett volna Ross Brown jó ötlete akkor most ki tudja hol lenne.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Meg Webber csak 1 másod számú pilóta ez már 2010-be látható volt! 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
az RB titka szerintem meg az hogy amikor könnyű az autójuk akkor nagy jó... amikor meg már nagyobb súly van rajta akkor már annyira nem 😀 és pálya függő is 😀 én Vettel-t még nem láttam kapkodni... össz-vissz egyszer mikor megforgott.. de ott muszáj volt 120%-on nyomnia...
0
0
0
0
Adam996 avatar
Nem is lenne olyan rossz a Forma 1 ha Vettelt bannolnák az idei Vb-ből mert a 2.helyért még 4pilóta van harcba 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Pedig a 2011-es szezon az pont, hogy unalmas.

A tavalyi év az sokkal jobb volt.
0
0
0
0
szucsa avatar
Synda írta:
szucsa írta:
Ha valaki ez után a videó után azt mondja, hogy unalmas az F1, meg, hogy csak köröznek egy pályán, azzal nem tudom mit csinálok 😃

Nem tudom mióta nézed az F-1-et,de régen jóval izgalmasabb volt.
Manapság csak köröznek a pályán,Drs-el előznek,ez már nem autóverseny...
Régen vezetni is tudni kellett,ilyen Vettel félék,aki alatt csak autó van,labdába se rúghattak 😜

Azt ne felejtsd el, hogy Webber is ugyanazt az autót vezette és sehol sincs.. Azt pedig, hogy nem unalmas azt összességbe gondoltam nem csak a 2011-es szezonra. 😀
0
0
0
0
szucsa avatar
Superlompos írta:
Csak az a baj, hogy ezek nem az idei évből lettek összeválogatva.

3:23-tól vannak az ideiek.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csak az a baj, hogy ezek nem az idei évből lettek összeválogatva.
0
0
0
0
szucsa avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
azért reméljük, hogy nem igaz. Bár ha valóban nem lrnnr mrg az egyik ujja, akkor az már rég kiderült volna. Legalábbis a rossz hír az hamar terjed.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én nem tudom ezt is csak úgy találtam 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Ezekre a régebbi cikkekre nem igazán lehet támaszkodni, mert ugye folyamatosan változik az állapota. Én amit utoljára hallottam róla, hogy tulajdonképpen izom gondjai vannak, mert az izomzata hónapok óta nincs kellőképpen használva. Tehát arra utaltak, hogy az erőnlétét, izomzatát kell erősíteni, de egyéb akadályát nem igazán látják a visszatérésének. Illetve még az idegpályái sérültek, de ezt nem emelték ki különösebb problémaként, ezek szerint az sem vészes. Ha hiányozna az ujja, vagy használhatatlan lenne, akkor szerintem nem tolták volna még ki a türelmi idejét, hanem inkább hanyagolnák. Azért a csapatnak sem mindegy, hogy meddig halasztódik ez a téma.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Elvileg van középső újja csak nem tudja mozgatni [LINK] 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Synda írta:
thug85 írta:
Synda írta:
Kubinak megsúgom,jobb kezéről hiányzik a hüvelyk úja,úgy elég nehéz megfogni a kormányt,kár érte 😕

Ezt az információt honnan szerezted?

Figyeld a híreket november környékén 😕

Csak azért kérdezem, mert ez augusztus környékén terjedt el ez, de te ezt frankón elhiszed?
Mindegyik hír akkor ugyan arra a forrásra hivatkozott, hogy Mika Salo hallotta valahonnan. De ő sem tudja biztosan. Egyből tagadták ezt a híresztelést, és én sem tartom életszerűnek. Mi a fenéért várna a csapat rá, ha egyszer nincs ujja. Ha akkor nem varrták vissza, akkor ezután sem fog kinőni.
0
0
0
0
thug85 avatar
Synda írta:
Kubinak megsúgom,jobb kezéről hiányzik a hüvelyk úja,úgy elég nehéz megfogni a kormányt,kár érte 😕

Ezt az információt honnan szerezted?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezek azok a csapatok amelyek mindig is ott lesznek az F1-ben.
0
0
0
0
thug85 avatar
looserking írta:
msot aki tehetősebb van pénze mérnökökre is... bár sztem sem sok valóság alapja van..

Ja, ez látszik az összes csapaton, amelyik magánszemély kezében van. Nagyszerű mérnökeik lehetnek. Bár szerintem ott sem feltétlen a mérnökökkel van a gond, hanem komolyabb megkötéseik vannak, mint pl. egy Ferrarinak, vagy egy McLarennek. Egy Ferrariból, vagy McLaren-ből komolyabb összegek folynak be a fejlesztésekre, mint egy magánszemélytől. Ezek a nagy csapatok már egy egész iparágat növesztettek köré, kizártnak tartom, hogy bármelyik is eladná az istállót.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csak a bugos mérnőkök nem kellenek senkinek, mert a jobbak már elkeltek.
0
0
0
0
thug85 avatar
A Red Bull nem a Virgin vagy a Hispania, amit egy tehetősebb valaki aprópénzért feltud vásárolni. A Red Bull mögött sokkal nagyobb háttér áll, mint a kis istállók mögött, nem lehet azt olyan egyszerűen felvásárolni. Ha meg is tenné valaki, akkor hogyan tovább? Megvesz egy már befutott istállót, és kész? Azt tovább kell fejleszteni, pénzelni, mert különben nem lesz több egy Virginnél. A Red Bull mögött egy multi áll, nem egy magánszemély. Ezért is tudnak ennyire hatékonyak lenni.
Ez egy nagy hülyeség.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem hinném, hogy pont ost adnák el valakinek. Még egy HRT-nél megérteném, bár azt meg a kutya se venné meg. 😆
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Az!Akár mennyit is adnának érte nem adnák oda!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jól van! Szép pletyka! 😂
0
0
0
0
Razor1911 avatar
😃 komolyan ezt hol olvastad?
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Hát ja de még elképzelhető nagyon fiatal jo a háttere és meg van rá minden esélye
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Nekem Schumi a kedvenc egész pályafutását végig kísértem,de ha kapna egy Ferkát jol menne ő is!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igazából én Ferraris vagyok. 😜
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Igen ő most egy kis Schumi 😃 Amugy te kinek szurkolsz?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor is meg lett volna a vb. Mondjuk Vettel nélkül szoros lenne a vb. 😆
0
0
0
0
Razor1911 avatar
pontosan mondjuk izgalmasabb lett volna egy kicsit ha Vettel megkapja a büntetést az elején szerintem jogos lett volna ...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen, de nem volt valami érdekfeszítő. 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az Mercedes motorokat használ. A Sabuer meg Ferrari motorokat.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Igen épp azért mondom hogy már a jövőévre fejlesztenek és ott még lehet valami 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sokat fejlesztetett a Ferrari? 😲 De minek? Ez az év már 5 futam után kuka volt. Azt mondták, hogymost már tesznek magasról erre az évre.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Azért még nem olyan biztos az gyors a Mclaren meg a Ferrari is 😃
0
0
0
0
no avatar
Hát szerintem Korea-ban is Red Bull pole várható... elég sok a gyors kanyar.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát azért már útól érték őket és most sokat is fejlesztett a Ferrari 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egyik pillanatról másikra nem fogják átugorni a Red Bullt. először utol kéne érni őket.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
1 embertől nem fog felfordulni a világ hirtelen. 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én azért nézem az időmérőt is az se mindegy ki indul a 2. helyről amúgy most majdnem megverték Vettelt csak 9ezreden múlt 😃 hát jövőre csak nem ez lesz mert visszatért Rory Byrne Ferrárihoz 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én már az időmérőket nem is nézem... Semmi értelme. 😶

Az a baj, hogy jövőre is ez lesz kb.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jól ment, de akkor se történt sok minden. 😜
0
0
0
0
Adam996 avatar
Nekem Silverstone volt a legjobb mert Alonso nyert 😃 Meg Kanada mert Schumi 4. lett 😃
0
0
0
0
no avatar
Ebben az évben Hungaroring volt a legjobb 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ez azért nem volt olyan rossz meg még idén Silverstone is jó volt 😃