szucsa írta:
Ha valaki ez után a videó után azt mondja, hogy unalmas az F1, meg, hogy csak köröznek egy pályán, azzal nem tudom mit csinálok 😃
Nem tudom mióta nézed az F-1-et,de régen jóval izgalmasabb volt.
Manapság csak köröznek a pályán,Drs-el előznek,ez már nem autóverseny...
Régen vezetni is tudni kellett,ilyen Vettel félék,aki alatt csak autó van,labdába se rúghattak 😜
Azt ne felejtsd el, hogy Webber is ugyanazt az autót vezette és sehol sincs.. Azt pedig, hogy nem unalmas azt összességbe gondoltam nem csak a 2011-es szezonra. 😀
Persze ugyanaz az autó,de beállításbeli különbségek lehetnek.😉
Bőven megmutatta Vettel,hogy előzni nem tud,tud de csak füvön 😜 ha meg valaki ott van a seggébe kapkod össze vissza.
Ha nem RB lenne alatta ott kullogna a mezőny végén...😊
De ez benne van az F1-be, hogy szerződj egy jó csapathoz. Amikor Hamilton az első évében majdnem világbajnok lett nem szidta senki, hogy csak azért van ott elől, mert az autója jó. Ugyanez elmondható Button-re is: Ha nem lett volna Ross Brown jó ötlete akkor most ki tudja hol lenne.
az RB titka szerintem meg az hogy amikor könnyű az autójuk akkor nagy jó... amikor meg már nagyobb súly van rajta akkor már annyira nem 😀 és pálya függő is 😀 én Vettel-t még nem láttam kapkodni... össz-vissz egyszer mikor megforgott.. de ott muszáj volt 120%-on nyomnia...
szucsa írta:
Ha valaki ez után a videó után azt mondja, hogy unalmas az F1, meg, hogy csak köröznek egy pályán, azzal nem tudom mit csinálok 😃
Régen vezetni is tudni kellett,ilyen Vettel félék,aki alatt csak autó van,labdába se rúghattak 😜
Azt ne felejtsd el, hogy Webber is ugyanazt az autót vezette és sehol sincs.. Azt pedig, hogy nem unalmas azt összességbe gondoltam nem csak a 2011-es szezonra. 😀
Ezekre a régebbi cikkekre nem igazán lehet támaszkodni, mert ugye folyamatosan változik az állapota. Én amit utoljára hallottam róla, hogy tulajdonképpen izom gondjai vannak, mert az izomzata hónapok óta nincs kellőképpen használva. Tehát arra utaltak, hogy az erőnlétét, izomzatát kell erősíteni, de egyéb akadályát nem igazán látják a visszatérésének. Illetve még az idegpályái sérültek, de ezt nem emelték ki különösebb problémaként, ezek szerint az sem vészes. Ha hiányozna az ujja, vagy használhatatlan lenne, akkor szerintem nem tolták volna még ki a türelmi idejét, hanem inkább hanyagolnák. Azért a csapatnak sem mindegy, hogy meddig halasztódik ez a téma.
Synda írta:
Kubinak megsúgom,jobb kezéről hiányzik a hüvelyk úja,úgy elég nehéz megfogni a kormányt,kár érte 😕
Ezt az információt honnan szerezted?
Figyeld a híreket november környékén 😕
Csak azért kérdezem, mert ez augusztus környékén terjedt el ez, de te ezt frankón elhiszed?
Mindegyik hír akkor ugyan arra a forrásra hivatkozott, hogy Mika Salo hallotta valahonnan. De ő sem tudja biztosan. Egyből tagadták ezt a híresztelést, és én sem tartom életszerűnek. Mi a fenéért várna a csapat rá, ha egyszer nincs ujja. Ha akkor nem varrták vissza, akkor ezután sem fog kinőni.
looserking írta:
msot aki tehetősebb van pénze mérnökökre is... bár sztem sem sok valóság alapja van..
Ja, ez látszik az összes csapaton, amelyik magánszemély kezében van. Nagyszerű mérnökeik lehetnek. Bár szerintem ott sem feltétlen a mérnökökkel van a gond, hanem komolyabb megkötéseik vannak, mint pl. egy Ferrarinak, vagy egy McLarennek. Egy Ferrariból, vagy McLaren-ből komolyabb összegek folynak be a fejlesztésekre, mint egy magánszemélytől. Ezek a nagy csapatok már egy egész iparágat növesztettek köré, kizártnak tartom, hogy bármelyik is eladná az istállót.
A Red Bull nem a Virgin vagy a Hispania, amit egy tehetősebb valaki aprópénzért feltud vásárolni. A Red Bull mögött sokkal nagyobb háttér áll, mint a kis istállók mögött, nem lehet azt olyan egyszerűen felvásárolni. Ha meg is tenné valaki, akkor hogyan tovább? Megvesz egy már befutott istállót, és kész? Azt tovább kell fejleszteni, pénzelni, mert különben nem lesz több egy Virginnél. A Red Bull mögött egy multi áll, nem egy magánszemély. Ezért is tudnak ennyire hatékonyak lenni.
Ez egy nagy hülyeség.
Én azért nézem az időmérőt is az se mindegy ki indul a 2. helyről amúgy most majdnem megverték Vettelt csak 9ezreden múlt 😃 hát jövőre csak nem ez lesz mert visszatért Rory Byrne Ferrárihoz 😃
Persze ugyanaz az autó,de beállításbeli különbségek lehetnek.😉
Bőven megmutatta Vettel,hogy előzni nem tud,tud de csak füvön 😜 ha meg valaki ott van a seggébe kapkod össze vissza.
Ha nem RB lenne alatta ott kullogna a mezőny végén...😊
De ez benne van az F1-be, hogy szerződj egy jó csapathoz. Amikor Hamilton az első évében majdnem világbajnok lett nem szidta senki, hogy csak azért van ott elől, mert az autója jó. Ugyanez elmondható Button-re is: Ha nem lett volna Ross Brown jó ötlete akkor most ki tudja hol lenne.
A tavalyi év az sokkal jobb volt.
Csak az a baj, hogy ezek nem az idei évből lettek összeválogatva.
3:23-tól vannak az ideiek.
Kubinak megsúgom,jobb kezéről hiányzik a hüvelyk úja,úgy elég nehéz megfogni a kormányt,kár érte 😕
Figyeld a híreket november környékén 😕
Csak azért kérdezem, mert ez augusztus környékén terjedt el ez, de te ezt frankón elhiszed?
Mindegyik hír akkor ugyan arra a forrásra hivatkozott, hogy Mika Salo hallotta valahonnan. De ő sem tudja biztosan. Egyből tagadták ezt a híresztelést, és én sem tartom életszerűnek. Mi a fenéért várna a csapat rá, ha egyszer nincs ujja. Ha akkor nem varrták vissza, akkor ezután sem fog kinőni.
msot aki tehetősebb van pénze mérnökökre is... bár sztem sem sok valóság alapja van..
Ja, ez látszik az összes csapaton, amelyik magánszemély kezében van. Nagyszerű mérnökeik lehetnek. Bár szerintem ott sem feltétlen a mérnökökkel van a gond, hanem komolyabb megkötéseik vannak, mint pl. egy Ferrarinak, vagy egy McLarennek. Egy Ferrariból, vagy McLaren-ből komolyabb összegek folynak be a fejlesztésekre, mint egy magánszemélytől. Ezek a nagy csapatok már egy egész iparágat növesztettek köré, kizártnak tartom, hogy bármelyik is eladná az istállót.
Ez egy nagy hülyeség.
Az a baj, hogy jövőre is ez lesz kb.