nálam az volt hogy amikor néztünk a tv2-n valamijen filmet, reklám előtt a logo a jobb felsö sarokból mindig tünt el, ebből lehetett tudni hogy reklám lesz, ilyenkor én mindig mondtam hogy most reklám következik. Amikor pedig megkezdődött az ősök mindig nagyot néztek hogy honnan tudom, azóta már rájöttek a "titokra".😆
berki_zsolt írta:
Mint például az enyém is befogta anno, szeptember és november között.
Mindig valamilyen ukrán adó ment, de csak abban az időintervallumban.
Ám már nincs ilyen problémám. 😂
Ja a logi x 530 ra nagyon jellemző volt ez hogy rádiózott😆
Ha valaki tud ilyen jó kis történeteket megírhatja mert én tuti elolvasom 😃 megnéztem már az összes videót ami itt van meg az összes történetet elolvastam 😃
futopeter97 írta:
hát nemmondom nekem is voltak furcsaságaim 😞 de nekem nem kevés... legtöbbször olyan volt hogy bevoltam zárva (5-6 évesen) és egyszer csak elkezdtem hallani hogy vki nyitogatja az ajtót odamegyek... nincs senki ott de a nyitogatás ugyanúgy folytatódik ... mondanom se kell hogy az ajtót nem nyitottam ki 😆
hát nemmondom nekem is voltak furcsaságaim 😞 de nekem nem kevés... legtöbbször olyan volt hogy bevoltam zárva (5-6 évesen) és egyszer csak elkezdtem hallani hogy vki nyitogatja az ajtót odamegyek... nincs senki ott de a nyitogatás ugyanúgy folytatódik ... mondanom se kell hogy az ajtót nem nyitottam ki 😆
Kmisi99 írta:
Nekem egyszer volt olyan hogy tanár szólongatott hogy ki olvasson könyvből én meg mondtam hallhatóan az egyik nevét és tanár azt is szólitotta😆 és ez kb 2x megtörtént tavaly😆
Az lehet azért volt mert tanár hallja mit mondasz és nincs jobb ötlete ezért rád hallgat!😆😂
Én tavaly jártam úgy hogy irodalom volt az első és mikor reggeliztem meg mentem a suliba akkor valahogy eszembe jutott az egyik lány (ne tessék félreérteni!) és pont ő felelt!😆😆
Meg az olvasásnál nekem olyan szokott lenni, hogy magamba elolvasom, hogy mi az és akkor általában én olvasom fel!😆😆
Ezt magyarázzátok meg!😆
Lajosmizsén járunk 1990-es években.
Távoli faluban volt 5 tanya
Tehát 4 körülveszi azt az 1 középsőt.
A Középső tanyán lévő ember este felé sikoltozást,nevetést Hallot.
Mindent átnézett de semmi...
Késöbb megint hallja a hangokat.Körülnéz de semmi,szól a rendőröknek ,hogy nézzenek már valamit...
A Rendörök nem találtak semmit és figyelmeztették az embert ,hogy ne szórakozzon.
Éjjel 3 óra a férfi meghalt az ágyán "vértócsába"
És a fürdőszoba üvegre ez volt írva:Nem hallotátok ,hogy sikít valaki?!
ÁÁÁ B*** meg ez igaz???????????????????ettől de beszartam
Nekem egyszer volt olyan hogy tanár szólongatott hogy ki olvasson könyvből én meg mondtam hallhatóan az egyik nevét és tanár azt is szólitotta😆 és ez kb 2x megtörtént tavaly😆
Tony1223 írta:
Én ha nem is hiszitek el néha látom a jövőt
De nem olyan formában ahogy gondolod
Hirtelen csak felvillan valami kép nemtudom mi
Aztán napok/hetek/hónapok után éppen csinálok valamit és hirtelen előjön a fejemben hogy ezt láttam előre és hirtelen furán érzem magam 😲
velem is sokszor Volt már Iyen😲
Déjá vu nak hívják (hiba a mátrixban) Az agyad csak összekeveri a dolgokat és azt hiszi valóban megtörtént már! Részletesebben és pontosabban itt le van írva!
[LINK]
Kisborda Azt én is mindig tudom mert mindig azt hiszem hogy én felelek!
Tony1223 írta:
Aztán napok/hetek/hónapok után éppen csinálok valamit és hirtelen előjön a fejemben hogy ezt láttam előre és hirtelen furán érzem magam 😲
hát ez kib*szottúl megmagyarázhatatlan kimisi 😃😃 nemtom nlam csak a dezsá vű a szokatlan meg h esténként néha megmentem a Európát az űrlényektől de am semmi komoly
Egyik osztálytársamnak volt az hogy kicsit megpöckölted az orrát és véééééééér de nagyon soook jött az orrából😆 A vonaton vagy 1 deci vért elfojatott a WC ben szerintem a takarítók még a rendőröket is kihívták annyira összevérezte a budit
Koppy96 írta:
Nekem olyan volt egyszer hogy éjszaka felébrebtem és éreztem h nedves a fejem meg mindenem, kimentem a mosdóba és a félhomályban megnéztem magam de nem láttam semmi furcsát gondoltam csak leizzadtam ezért visszafeküdtem. Reggel amikor felébredtem tiszta vér volt a ágyam és a fejem . Ezt magyarázzátok meg !! Semmi seb nem volt rajtam a fejemen, sehol sem . 😃😀
Egyszerűen elkezdett vérezni az orrod, mert magas volt a vérnyomásod. Anyukámnak is volt ilyen esete, mint ami neked, és azt mondta neki a doki, hogy örüljön, hogy vérzett neki, mert ha nem vérzett volna, agyvérzést kapott volna. 😂
Nekem olyan volt egyszer hogy éjszaka felébrebtem és éreztem h nedves a fejem meg mindenem, kimentem a mosdóba és a félhomályban megnéztem magam de nem láttam semmi furcsát gondoltam csak leizzadtam ezért visszafeküdtem. Reggel amikor felébredtem tiszta vér volt a ágyam és a fejem . Ezt magyarázzátok meg !! Semmi seb nem volt rajtam a fejemen, sehol sem . 😃😀
Van itthon a tesómnak egy macskája. Őhozzá odamegy,simogatja meg játszanak, de ha én meg akarnám simogatni vagy fogni,akkor elfut...pedig nem is bántottam a macskát,nemtudom hogy miért fél tőlem.de amúgy is én a kutyákat jobban szeretem 😃
😆 Mondom én rettegnek tőlled!
Az eggyik haverom meg azért utálja a macskákat mert az megkarmolta őt miközben ő beakarta rakni a kukába! 😂 😆
És azóta utálja a macskákat! 😂
Nekem ez egy megmagyarázhatatlan jelenség! 😆
Nem szándékosan mentem át egyiken se...mindkétszer kiugrott elébbem az állat, de azóta kicsit furán néznek rám a macskák meg a csirkék is 😆 nem mernek a közelembe jönni 😃
Jah és még van egy rémisztő sztorim. Még most is ha rá gondolok elkap a borzongás. Meghalt egy kiskutyánk és este eltemettük. Nem lélegzett meg semmi. Másnapra kiásta magát és az udvarban futkozott. Ez 3x egymásután megtörtént úgyanazzal a kutyával. 4. alkalommal hunyt el teljesen.
Én egyszer biciklivel mentem át egy macskán,persze véletlen,de a macska szaladt tovább. Meg egyszer egy csirkén is áthajtottam,de az is futott tovább 😃
Nekünk multkor az volt h haverom elkezdte hívni a másik haverom és utánna kivette az aksit de a másik teló meg csörgött tovább egy jó ideig! 😆
igaz felvenni nm engedte mert amint megnyomta egyből megszakadt de azért elég érdekes volt! 😆
Mi a faterral mentünk a kocsma felé. Jött egy Suzuki -s olyan 70-80km/h -val. Hirtelen eléfutott egy macska és elgázolta. A macska ezután továbbfutott, mindha semmi se történt volna. Az aszfalton egy hatalmas vértócsa volt.
Mint például az enyém is befogta anno, szeptember és november között.
Ja a logi x 530 ra nagyon jellemző volt ez hogy rádiózott😆
áá én ezt A topicot nem mertem a 17.-ik oldaltól tovább nézni😆
Utálom az ilyeneket
Amúgy azt mivel magyarázzátok meg hogy a régi hangfalam mindig román rádió operát fogott????
Némely hangfal befogja a rádió jeleket!
áá én ezt A topicot nem mertem a 17.-ik oldaltól tovább nézni😆
Utálom az ilyeneket
Amúgy azt mivel magyarázzátok meg hogy a régi hangfalam mindig román rádió operát fogott????
Esetleg közel vagytok a román határhoz és épp azon a frekvencián volt a hangfal!😆
Utálom az ilyeneket
Lehet huzat volt 😆 Meg hogy érted hogy bezártak?
Az lehet azért volt mert tanár hallja mit mondasz és nincs jobb ötlete ezért rád hallgat!😆😂
Én tavaly jártam úgy hogy irodalom volt az első és mikor reggeliztem meg mentem a suliba akkor valahogy eszembe jutott az egyik lány (ne tessék félreérteni!) és pont ő felelt!😆😆
Meg az olvasásnál nekem olyan szokott lenni, hogy magamba elolvasom, hogy mi az és akkor általában én olvasom fel!😆😆
Ezt magyarázzátok meg!😆
Lajosmizsén járunk 1990-es években.
Távoli faluban volt 5 tanya
Tehát 4 körülveszi azt az 1 középsőt.
A Középső tanyán lévő ember este felé sikoltozást,nevetést Hallot.
Mindent átnézett de semmi...
Késöbb megint hallja a hangokat.Körülnéz de semmi,szól a rendőröknek ,hogy nézzenek már valamit...
A Rendörök nem találtak semmit és figyelmeztették az embert ,hogy ne szórakozzon.
Éjjel 3 óra a férfi meghalt az ágyán "vértócsába"
És a fürdőszoba üvegre ez volt írva:Nem hallotátok ,hogy sikít valaki?!
ÁÁÁ B*** meg ez igaz???????????????????ettől de beszartam
Déjá vu nak hívják (hiba a mátrixban) Az agyad csak összekeveri a dolgokat és azt hiszi valóban megtörtént már! Részletesebben és pontosabban itt le van írva!
[LINK]
Kisborda Azt én is mindig tudom mert mindig azt hiszem hogy én felelek!
nem tom hogyan 😆
😆😆😆 😃 ennél nagyobb hülyeséget nem lehet kitalálni. Mester vagy .😃
Ezt ugye nem nekem írtad?
Nem neked hanem Looserkingnek a fagyasztós ra 😃
De amúgy szerintem igazadvolt az orvérzéssel kapcsolatban 😃
😆😆😆 😃 ennél nagyobb hülyeséget nem lehet kitalálni. Mester vagy .😃
Ezt ugye nem nekem írtad?
Egyszerűen elkezdett vérezni az orrod, mert magas volt a vérnyomásod. Anyukámnak is volt ilyen esete, mint ami neked, és azt mondta neki a doki, hogy örüljön, hogy vérzett neki, mert ha nem vérzett volna, agyvérzést kapott volna. 😂
3 lehetséges megoldás van😃 :
1. Valami olyat ettél, amiitől hasmenésed lesz, és valami olyat hozzá, amitől véreset szarsz😂
2. Nem tudom mit szívtál aznap este, de szerintem sürgősen szokj le róla😆
3. Az ágyad alatt elbújt valaki, aki nagyon szereti felvágni az ereit, de nem volt nála semmi amivel feltötölhette volna😃
4. Egyszerűen elkezdett vérezni az orra.
1. Valami olyat ettél, amiitől hasmenésed lesz, és valami olyat hozzá, amitől véreset szarsz😂
2. Nem tudom mit szívtál aznap este, de szerintem sürgősen szokj le róla😆
3. Az ágyad alatt elbújt valaki, aki nagyon szereti felvágni az ereit, de nem volt nála semmi amivel feltötölhette volna😃
a macskák nm tom nincs bajom velük de inkább kutya! 😃
Az eggyik haverom meg azért utálja a macskákat mert az megkarmolta őt miközben ő beakarta rakni a kukába! 😂 😆
És azóta utálja a macskákat! 😂
Nekem ez egy megmagyarázhatatlan jelenség! 😆
😆 Te csirkék és macskák rémálma! 😆
Nem szándékosan mentem át egyiken se...mindkétszer kiugrott elébbem az állat, de azóta kicsit furán néznek rám a macskák meg a csirkék is 😆 nem mernek a közelembe jönni 😃
igaz felvenni nm engedte mert amint megnyomta egyből megszakadt de azért elég érdekes volt! 😆
bent szokom molesztani 😆
De kiskoromban féltéglákkal megszoktuk dobálni a bagzó macskákat, de mindig visszajöttek, akár milyen erősen is dobáltuk meg őket! 😠 😆
Nagyon szívós állat a macska!