Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ghosts avatar
Az EA-re mennyibe, hogy csak az szavaz aki BF fan, mert, hogy az ő showjuk egyébként ritka gyenge volt, az is biztos.
0
0
0
0
no avatar
50-50% ki volt az a másik ?😃 Ki volt az a galád a aki az EA-re szavazott!😆
0
0
0
0
toopa avatar
niteforce:
Ha meg egy moderátor ki merészeli törölni a videótokat, nemcsak hogy teljesen alaptalanul, és jogtalanul beszóltok, és anyáztok, hanem újra kirakjátok!

Na én ezen most kicsit elcsodálkoztam. Régen ha valaki "beszólogatott" egy moderátornak azért mert az a munkáját végezte, az egyből repült innen, amennyiben mondjuk anyázott. Gondoltam átnézem újra a szabályzatot, hátha ilyen sokat enyhült az elmúlt évek alatt.
Azt kell hogy mondjam, ha szigorúan veszem a dolgokat, akkor ki lehetne tiltani szinte mindenkit, aki nem képes/hajlandó spoiler
kódba tenni a videoját. Egy csomó szabálypont után van a piros kör x-el, ami ugye azt jelenti hogy a megszegéséért akár kitiltást is kaphat az illető.
Kérdem én ezek után hogy milye alapon "ugatnak" ezek az emberek ha szabálysértésért kapnak egy figyelmeztetést?
Előbb talán olvassa el hogy mit lehet és mit nem az oldalon, aztán szálljon kicsit magába az illető mielőtt fortyogni kezd, és öröljön hogy csak egy figyelmeztetést kapott, nem pedig kitiltást.
Egyébként mindennel egyet értek amit írtál, szörnyű hogy mennyire le tudja lassítani egy oldal betöltését a rengeteg video egy játéknál, hiába erős az ember gépe.
0
0
0
0
PoPet avatar
Vagyis inkább mondjuk úgy, hogy abból a 2413-ból úgy 50 aki rendes videókat oszt meg...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
nankacu írta:
Engem csak azok idegesítenek, akiknek még az a cincogó hangja van és érezni, hogy lehet még 10 éves sincs, és nem képes 1280x720-ban játszani legalább, hanem az a tipikus 2 oldalt széles sáv... Én a csatornámon, ha nem is mindig veszem fel 1280x720-ban mert 1280x1024-es a monitorom, akkor is igyekszek szépen kiigazítani, és nem olyan borzalmasra hagyni, még kinyújtva is szebb egy videó... A másik, meg amikor ilyen 40 mp-s vagy 1-2 perces videót tesznek fel valamiről, és hang sincs alatta...
Semmi bajom a fiatalabb korúakkal, vagy a rövidke videókkal. Jó a rövid videó is ha értelmes amiről szól, például feltesz egy gyorsulási versenyt az nem lehet 20 perces ugye...
Meg mindenki olyan játékból csináljon videót, ami legalább közepes/medium grafikán elmegy neki... Ne álljon már mindenki neki pentium 3-as gépekkel könyörgöm...
Igaz, az is, hogy mindenkinek el kell kezdeni valahol, de én már úgy az 5. videómnál elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan javíthatnák a minőségen, és szerintem felfelé ívelő formát mutatok. Mellesleg én csak esetleg, olyan helyekre posztolok videót, mint a Saját videóitok publikálása topic, vagy mondjuk 1-2 játékhoz, de azok is szép terjedelmes 15-20-25 perces videók...

Ott a pont, támogatlak. A szavazás megkezdésekor ment is az Igenre.
0
0
0
0
no avatar
nankacu:
Ne álljon már mindenki neki pentium 3-as gépekkel könyörgöm

Nankacu értem mire gondolsz és majdnem teljesen egyetértek veled . De azért csak nem várhatod el hogy csak azok csináljanak videót akiknek megvan a minimum x-teljesítményű gép......
Elvégre engem is idegesít amikor a videó halálosan akadozik de ha ilyen a videó nem kell megnézni és elvan intézve.
Egyébként megértem mire gondolsz!
Ha ESETLEG félreértenéd semmi rossz szándékom sincs.
Csak megosztottam a véleményem!
Sajnos igenre szavaztam de átgondolva nemre kellett volna. Pont!
0
0
0
0
PoPet avatar
Engem csak azok idegesítenek, akiknek még az a cincogó hangja van és érezni, hogy lehet még 10 éves sincs, és nem képes 1280x720-ban játszani legalább, hanem az a tipikus 2 oldalt széles sáv... Én a csatornámon, ha nem is mindig veszem fel 1280x720-ban mert 1280x1024-es a monitorom, akkor is igyekszek szépen kiigazítani, és nem olyan borzalmasra hagyni, még kinyújtva is szebb egy videó... A másik, meg amikor ilyen 40 mp-s vagy 1-2 perces videót tesznek fel valamiről, és hang sincs alatta...
Semmi bajom a fiatalabb korúakkal, vagy a rövidke videókkal. Jó a rövid videó is ha értelmes amiről szól, például feltesz egy gyorsulási versenyt az nem lehet 20 perces ugye...
Meg mindenki olyan játékból csináljon videót, ami legalább közepes/medium grafikán elmegy neki... Ne álljon már mindenki neki pentium 3-as gépekkel könyörgöm...
Igaz, az is, hogy mindenkinek el kell kezdeni valahol, de én már úgy az 5. videómnál elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan javíthatnák a minőségen, és szerintem felfelé ívelő formát mutatok. Mellesleg én csak esetleg, olyan helyekre posztolok videót, mint a Saját videóitok publikálása topic, vagy mondjuk 1-2 játékhoz, de azok is szép terjedelmes 15-20-25 perces videók...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Maximálisan egyetértek, ennél jobban meg sem lehetett volna fogalmazni. Respect+
0
0
0
0
niteforce avatar
Az a legnagyobb baj, hogy ezek az emberek úgy használják hirdetőhelynek az oldalt, mintha teljes joguk lenne hozzá. Már szinte mindenkinek van egy ilyen youtube csatornája, ahová a rosszabbnál rosszabb, és igénytelenebbnél igénytelenebb, teljesen felesleges videóit nyomja fel tonnaszámra. Most ezekhez az emberekhez szólok, azt hiszitek, hogy ezzel nézőket tudtok szerezni? Azt hiszitek ezekkel a semmitmondó, ócska videókkal ti pénzt fogtok keresni? Vagy miért éreztek arra bármilyen indíttatást, hogy egy olyan játékból töltsetek fel részletet,amit mindenki ismer, és mindenki játszott már vele? Ki fogja megnézni? Senki! Ne képzeljétek már, hogy ez az oldal egy ingyen hirdetőfelület, ahova csak úgy feltölthettek mindent! Nem így van! Senkit nem érdekel, hogy a minecraftban két és fél órán keresztül kőkockákat pakolgatsz egymásra! Ezekkel a borzalmakkal lassítjátok le, és szemetelitek tele másnak a munkáját. Ha meg egy moderátor ki merészeli törölni a videótokat, nemcsak hogy teljesen alaptalanul, és jogtalanul beszóltok, és anyáztok, hanem újra kirakjátok! Mit hisztek ilyenkor, másodszorra egy kedves levél után szerintetek nem lesz ugyanannyira szabályellenes? Nekem egy nagyon jó számítógépem van, de ez is képes beakadni, amikor egy lap csak videókkal van tele, ennek ellenére végig kell szenvedni az egészet, és kitörölni azt, amit ti odahánytatok, hogy az új látogatók ne azt lássák hogy ez az oldal egy rakás ócska videó ingyenes hirdetőhelye... Nem hiszem el, hogy ennyi időtök van, de az még hihetetlenebb hogy másoknak okoztok ezzel munkát. Higgyétek el, nem mindenkinek az a napi program hogy videózik, hanem iskolába, dolgozni jár, barátokkal van, mint egy normális ember.
Bocsánat ezért a kommentért, de már kicsit elég ebből a fékezhetetlen videóáradatból...
0
0
0
0
sharingan avatar
hát nem lenne jó jó ha korlátoznák a videokat szerintem ugy jo ezen a téren ahogy vann de ti tudjátok 😀 😆😂
0
0
0
0
no avatar
Engem egyáltalán nem zavarnak a videók lényegében azt nézem meg hogy van e új mikor belépek az oldalra... Ha egy játék gépigényénél van video az se zavar ha a játékhoz közvetlenül kapcsolódik (gameplay, trailer stb... ) ellenkező esetben nem látom értelmét... 😀
0
0
0
0
Jenci21 avatar
KORLÁTOZVA kéne legyen az összes. 0 videó / gépigény kéne.
Vagy ahogy klaas20 írta.
0
0
0
0
Sziasztok avatar
Szerintem pontosítani kéne a kérdést,mert én is arra gondoltam,hogy ez a fórumra is vonatkozik-e?
Ezért is szavaztam nemmel.A gépigényeknél pedig szerintem elég zavaró.Max 1 videó 1 gépigényhez mondjuk a trailer,vagy egy gameplay,semmi több.
0
0
0
0
no avatar
Engemet nem zavar ha egy játékhoz tesznek videot mert akkor egyből ott meg tudom nézni a játékot nem kel még külön keresgetnem videot róla és ha nem tetszik a játék akkor már többet nem megyek rá aztán kit érdekel mennyi videot raknak oda :😃
0
0
0
0
hulk avatar
én azt hittem,hogy a főoldalon lévő videókról van szó ezért szavaztam nemmel,máshol viszont tényleg nagyon zavaró.
0
0
0
0
no avatar
19ati93 írta:
azt értem de akkor is jól nézett ki 😆 most már így túl sivár! 😞 zászlót akarok 😃

Celluxszal ragassz kokárdát a monitor szélére.😂
0
0
0
0
19ati93 avatar
azt értem de akkor is jól nézett ki 😆 most már így túl sivár! 😞 zászlót akarok 😃
0
0
0
0
no avatar
Szerintem nem kell zászló, olvasva is látható, hogy ez a Magyar verzió.😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen végülis Magyar az oldal😀 persze több nyelven is elérhető de Magyar az alap😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Egyébként szerintem maradhatna egész évben is a magyar verzión!! 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Márc 15 alkalmából! 😀 jól nézki!
0
0
0
0
DCMAN avatar
máshova nemtudom ezért ide irom nem tudom hogy más is észre-e vette (biztos amugy)hogy a Gépigény logoban feltünt magyar zászló😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
Szerintem azt kéne csinálni, hogy egy játékhoz ne más játékról rakjanak be videókat, hanem csak arról a játékról.
PL: a Sniper elite v2-höz nemtom mindek kell berakni vagy 10 db Sniper elite nazi zombie army videót, amikor annak is van már külön gépigénye!?
0
0
0
0
no avatar
Most komolyan, ennek a korlátozásnak nincsen értelme. Miért nem jó az amit korábban felváltoztam itt és a javaslatok témában is ? Az azoknak is jó lenne/volna akik akarnak videót posztolni... és nem zavarná azokat akiket egyáltalán nem érdekel. Egyszerűbb volna megoldani, nem kellene mást csak egy kódot írni - ami jóval egyszerűbb volna, mintha korlátozós kódot írnának -. Ugyanúgy működhetne mint a spoiler funkció, csak annyival lenne másabb hogy SPOILER szöveg helyett kitenn egy kis YT kockát/vagy VIDEO szöveget, aki akarná megnézni, aki meg nem az rá se kattint - úgy mint a spoiler funkció esetében -.
0
0
0
0
Klaas avatar
És amúgy is megvan erre a megfelelő topik , ahol ezeket a videókat , közzé lehet tenni..
0
0
0
0
DCMAN avatar
elég benézni most pl a Dead Space 3-hoz menyi video van megint....😊😀
0
0
0
0
Klaas avatar
KeXxX írta:
jó lenne ha korlátozva lenne. oldalanként 3 videót kéne maximum megengedni és felhasználóként 1-et 5 oldalanként. így lenne korrekt, mert ha kijön egy játék akkor azt (de mindig ugyanazt a részét, általában az elejét) mindenki kirakja és marhára idegesítő.

Én nekem még az oldalankénti 3 is idegesítene. NEM! Abszolút nemet tudok mondani erre , nem kell még 3 se ! Oldalanként MAX 1 . Aki akarja az felül a Videók címkénél látja amit akar. Vagy ott a Youtube és rákeres ha akar. Én speciel ezeket a videókat átgögetem , mert a játékkal azért szeretnék játszani , hogy én láthassam azt a részt benne amikor játszok. Nem pedig egy más által kreált videó alatt. Ne egy ilyen oldalon próbáljanak a nézettségen nyerni , ahol mindenki a szemetüket látja , és ráadásul k***ára belassítja az oldal betöltését.
0
0
0
0
DCMAN avatar
KeXxX írta:
jó lenne ha korlátozva lenne. oldalanként 3 videót kéne maximum megengedni és felhasználóként 1-et 5 oldalanként. így lenne korrekt, mert ha kijön egy játék akkor azt (de mindig ugyanazt a részét, általában az elejét) mindenki kirakja és marhára idegesítő.

ez így van ahogy irtad!😀 +1!
0
0
0
0
KeXxX avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja...most az pörög mert az jött ki😊
0
0
0
0
Sanchez avatar
Elég benézni most a Sniper: Ghost Warrior 2 gépigényéhez, 10 percenként rakosgatni fogják a gameplay videókat, mert megjött a crack. 😂
0
0
0
0
Bicike avatar
chrono02 írta:
Bicike írta:
Ha nem lehetesz YT vidit kirakni, akkor a Milyen zenét hallgatsz topicnak is annyi.

Valamikor eléggé zavarô, fõleg egy gyenge nettel rendelkezõnek, hogy a sok videótól nehezen tölt az oldal.

Az 5letet nem támogatom, de nem is vagyok ellene, mert valamikor szoktak kirakni érdekes videókat, amelyik meg nem érdekel, azon meg áttekerek.

Nem nem, félreértettél, én csak a gépigények adatlapjára gondoltam, a fórum maradhat érintetlenül 😀

Értem 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Bicike írta:
Ha nem lehetesz YT vidit kirakni, akkor a Milyen zenét hallgatsz topicnak is annyi.

Valamikor eléggé zavarô, fõleg egy gyenge nettel rendelkezõnek, hogy a sok videótól nehezen tölt az oldal.

Az 5letet nem támogatom, de nem is vagyok ellene, mert valamikor szoktak kirakni érdekes videókat, amelyik meg nem érdekel, azon meg áttekerek.

Nem nem, félreértettél, én csak a gépigények adatlapjára gondoltam, a fórum maradhat érintetlenül 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen csak amikor 1 oldalon 10 video van berakva az már sok..

ha 2-3 lenne akor az még ok de azért enyit egy oldalra....főleg ha (igaz kis tulzásal )néha 1 percet kell görgetni mire találok egy rendes hozzászolást...😀
0
0
0
0
Bicike avatar

0
0
0
0
Arnybiro avatar
Szerintem a játékok adatlapjáról ki lehetne szedni a youtubos videó belinkeléseket, mert niteforcenak igaza van. Elég bosszantó az, hogyha ugyan arról a játékról száz meg száz ugyan úgy kinéző videó kerül ki csak azért mert a sok facebookról szabadult azt hiszi hogy youtubeon is az a menő akinek milliárd feliratkozója van és csak azért linkelget be sz*rt se érő videókat hogy másokat a csatornájára való feliratkozásra kényszerítse. Kéne egy csoport azokból akik értenek és szeretnek is játékokról gameplayet csinálni és ők csinálnának egy videót mondjuk a játék első fél órájáról és föltöltik a játék videói közé. Így azok akiket érdekel a játék de nem tudják eldönteni, hogy milyen, megnézhetik és nem lesz telefloodolva minden baromsággal az adott játék adatlapja.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Szerintem vagy azokat kéne tiltani, akik a játékhoz más játékból linkelnek...
És a felhasználó profiljába rakhatnának egy menüpontot ... nem a játék fórumba terhelné az oldalt... és megjelenne a játékhoz író fórumozónak egy fejecske a neve felett... hogy erről a játékról van videója.... és aki kíváncsi megnézi....

szóval feltölti a videót.. berakja az oldalára... és ott kijelöli melyik játékból van.... azt az nyitja meg aki szeretné....
0
0
0
0
Sanchez avatar
Szerintem is korlátozni kéne, senkit nem érdekel pistike gameplay videója, nem így kell feliratkozókat gyűjteni.

[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=105&rowstart=1275[/url]
0
0
0
0
AnonimMC avatar
A korlátozás helyett akkor már inkább JackBauer ötletét támogatom 😕
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez mondjuk tényleg jó ötlet lenne. Ráadásul kevésbé terhelné az oldalt.
0
0
0
0
no avatar
Ha valaki YT videót posztol egy gépigényhez akkor azt az oldal automatikusan rejtse el és csak akkor jelenjen meg ha rákattint a felhasználó. Pl: Spoiler! mint a spoiler funkciónál. Nem ártana ha a képek posztolásánál is be lenne ez állítva. Mostanság az új játékok gépigényénél mást nem is lehet látni csak YT videókat meg képeket amin szinte csak FPS és hasonló értékek látszódnak.

Ez a megoldás mindkét félnek jó volna! Lehetne videókat posztolni, de nem látszódnának mindaddig amíg meg nem jeleníti magának a felhasználó.

Erre egy példa:
A SPOILER helyett mondjuk egy kisebb YT kocka jelenne meg, amire rákattintva megjelenne a videó - úgy ahogyan a spoiler funkció esetében is -.
Spoiler!
Itt lenne a videó
0
0
0
0
Devis avatar
makoj: szerkesztés gomb
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
makoj írta:
Ahelyett hogy ilyen youtube korlátozást vezetnének be,inkább az oldal hibait kéne kijavítani nem? Szerintem fontosabb sokkal! (HSZ elküldési gondok,stb)
Majd ha kész lenne az oldal javítása akkor lehetne ilyenekről beszélni.

Egy ötlet: Ha valaki HSZT ír,akkor lehetne egy 20-másodperces visszaszámlálás ami ha letelne akkor engedne új HSZT írni.

Felesleges lenne a visszaszámláló. 20 mp nem olyan hosszú idő, hogy ne bírja ki az ember.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Én régen az adott játék alá ha volt videóm benyomtam,de már leszoktam erről is és csak a Saját videóid publikálása részbe teszem be,ha beteszem,szóval jogos a korlátozás mert eléggé átláthatatlan a dolog sok helyen...
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Ez a szavazás teljesen lényegtelen. Minden 2. ember youtube videókat csinál, szóval persze hogy arra fognak szavazni, hogy ne korlátozzák, hogy reklámozni tudják.
Igenis korlátozzák, egy játéknál egy oldalon csak sokszor van 3-4(-5) videó is. Amik ráadásul ugyanazok.
Deal with it.😎
0
0
0
0
no avatar
Engem leginkább az Online akciójátékoknál a saját készítésű "pro" videók irritálnak, amikben tolják a "csipákat" vagy mi a túrót😆
Nekem az tetszene, hogy ha egy videót linkel valaki, akkor lehetne szavazni itt az oldalon rá, hogy el-e tűnjön a kommentből a videó.
0
0
0
0
DCMAN avatar
ki ő? liket dobnátok légyszives?😀

am főleg a topplistás játékokra kell odafigyelni mert oda linkelik a legtöbb videot is...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én is nézem Herby videóit és legalább ad hozzá valami pluszt meg különben is a betegsége miatt(agorafóbia) nem bírja az embereket menekül előlük és így nem kel kimozdulnia lakásból és ha ki kell mennie akkor azt akkor tszi mikor nincsenek kinn emberek vagy ha utaznia kell akkor sokat stresszel előtte. Szerintem amúgy teljesen rendben van amit csinál. Szórakoztat és nem sok pénzért csinálja. Nem reklámozza magát sehol pedig megtehetné ő is. Csak a Facebook oldalára posztolja a videót azt ennyi.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció