Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali!
Újra elkeztem WoW-ozni 😜 és kellene valami jó "levezető" játék mellé! Olyan jó kis hentelős,gyilkolászós játékra gondolok ahol ész nélkül lehet ölni 😃
De más ajánlatot meghalgatok,csak a lényeg hogy ilyen levezető játék legyen,vagy néha unaloműző 😜
A gépem:
1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS
Előre is kösz!
Bulletstorm, Prototype
azonnal cserelj vga-t. es ha kesz, akkor metro 2033
Hali!
Újra elkeztem WoW-ozni 😜 és kellene valami jó "levezető" játék mellé! Olyan jó kis hentelős,gyilkolászós játékra gondolok ahol ész nélkül lehet ölni 😃
De más ajánlatot meghalgatok,csak a lényeg hogy ilyen levezető játék legyen,vagy néha unaloműző 😜
A gépem:
1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS
Előre is kösz!
Bulletstorm, Prototype
Próbáld ki a Serious Sam the second encounter 😃
meg ott van még a quake 3, Left 4 Dead 1-2
Próbáld ki a bulletstorm-ot.Jó kis gyilkolászós játék.Állítólag kis gép is elég hozzá csak nekem valamiért akad.
1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS
Nem menne a Bulletstorm ezzel a konfiggal.
Hali!
A gépem:
1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS
Előre is kösz!
painkiller
A gépem:
1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS
Előre is kösz!
akinek jó játék kell annak ajánlom a disznóvágás pro 2009-et 😃
ok kössz, majd kipróbálom xÐ
ezt én is ki akarom próbálni, a 2009-es lett szerintem az év RPG-je, a történet Oscart érdemelt volna!
ok kössz, majd kipróbálom xÐ
valami jó FPS a gépemre aminek jó a grafikája és a játékélménye??😃
Battlefield BC 2
Bulletstorm
Bioshock 1-2
Metro 2033
hát ez mondjuk teljes mértékben igaz. inkább legyen több idő mint félkészen, igazad van. Így volt a Black Ops-al is. nem kellet volna addig kiadniuk míg nem volt hozzá patch. mert amikor kidobták a piacra a játékot akkor még egy i7 920-on is akadt a játék. de a patch meg csak 1 hónapra rá jött ki(vagy elöbb)
meg mostanában az újabb játékoknál még tovább fog tartani a fejlesztés mert egyre keményebb grafika, nagyobb területes és minden részletre odafigyelő részleteket akarnak kihozni a játékkészítő cégek az újabb játékokból.
😃 nekem meg pach elött nem akad... ahogy pacheltem... ugy akadt hogy játszhatattlan volt 😂 😂 1ft nem ér az a borzalom.
hát ez mondjuk teljes mértékben igaz. inkább legyen több idő mint félkészen, igazad van. Így volt a Black Ops-al is. nem kellet volna addig kiadniuk míg nem volt hozzá patch. mert amikor kidobták a piacra a játékot akkor még egy i7 920-on is akadt a játék. de a patch meg csak 1 hónapra rá jött ki(vagy elöbb)
meg mostanában az újabb játékoknál még tovább fog tartani a fejlesztés mert egyre keményebb grafika, nagyobb területes és minden részletre odafigyelő részleteket akarnak kihozni a játékkészítő cégek az újabb játékokból.
😃 nekem meg pach elött nem akad... ahogy pacheltem... ugy akadt hogy játszhatattlan volt 😂 😂 1ft nem ér az a borzalom.
de ez is különleges képességű,régebbi játék.
psi ops
Köszi mindenkinek😀
hát ha kiadták volna 2010 végén ahogy megígérték anno akkor nem lett volna semmi gond. nagy keresetük lett volna az biztos mert már a Diablo II-ővel is több millióan nyomták/nyomják.
De így hogy csalódást okoztak a több hónapos csúszással sőt lehet hogy csak 2011 végére fogják véglegesen kiadni akkor meg már rá sem fognak hederíteni a Diablo Funok. (De én már nem hiszek abban hogy ki is fogják adni)
De így hogy csalódást okoztak a több hónapos csúszással sőt lehet hogy csak 2011 végére fogják véglegesen kiadni akkor meg már rá sem fognak hederíteni a Diablo Funok. (De én már nem hiszek abban hogy ki is fogják adni)
a Diablo III az örök életbe nem fog kijönni. már 2010 vége felé már ki kellet volna adniuk, de hát még mindig nem adták ki.
Elhiszed amire kijön már rakat szar lessz a Grafika is ?? 😂
Amugy is wow ból kiszedtek mindent azt ki se jött 😃
bár Blizzard nem kapkodásról híres... 😃
kb 7-10 évig tuti befuto game lessz.. ha a grafika nem is 😃
Azzal már játszottam. Nagyon adja csak uncsi a II-t már jobban várom mint a Diablo III-at 😆 a videók alapján 😆
am sacred-et próbáltad?
A Ninja Blade egy xar ( mármint nekem nem tetszett, az 576 és a PC Guru is 60-65%-oz adozz rá ) Nem lehet benne menteni se 😕 AM én olyan Hack n' Slash re gondoltam ami olyan diablo feelinges a kameranézete meg a mozgás is 😃
néztem rola vidiket de kiváncsi vok nektek tetszik e
ja és jo a grafoja?
http://www.youtube.com/watch?v=cX9wCSmVpXw
csáó!
tudok olyan játékról aminek szép a grafikája és egy gladiárt kell alakítanunk és küzdeni, vagy egy olyan játékot ami a régi kórban játszódik mondjuk romában és ott kell harcolnunk van olyan game aminek van egy 300 beütése légyszi segítsetek nekem előre is kösszi a válaszokat!!!!!!
Csak PC érdekel!
Ezek ilyen kardo izébizé játékok.
Gladiator Sword of Vengeance, dynasty warrior,Darkmessiah Of Might And Magic.Az utóbbi nagyon jó,nézz rola gameplay-t a Youtube-on
tudok olyan játékról aminek szép a grafikája és egy gladiárt kell alakítanunk és küzdeni, vagy egy olyan játékot ami a régi kórban játszódik mondjuk romában és ott kell harcolnunk van olyan game aminek van egy 300 beütése légyszi segítsetek nekem előre is kösszi a válaszokat!!!!!!
Csak PC érdekel!
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4
Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty Black Ops
Ez mi lenne?
csak válaszoltam bartadavid94 kérdésére.
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4
Call Of Duty Black Ops
Ez mi lenne?
Call Of Duty 4
Call Of Duty Black Ops
őőőőőőőő......... talán a 4