Igazábol én csak azért vetettem fel a kérdést a csajokrol mert mindkét cégnél keleti csajok vannak, és azon kívül hogy a két cégnek vannak ugyan jappán és egyéb keleti érdekeltségei egyik cég sem teljessen vagy legalább nagyrészt nem keletiek.😊
pomrum írta:
Azt nem értem miért a távolkeleti csajok mindkét gyértónál? Tény hogy gyönyörüek (pláne AMD baloldali) de mi magyarok aztán tudjuk hogy a magyar nők a legszebbek a világon. Miért nem ők a procigyártók hostasei és arcai?😆😊:Ð
talán azért mert ezek a csajok japánok, és köztudott hogy a japánok nagyon ottvannak az ilyen technikában!😃 de ez csak egy tipp😃 egyébként jogos a kérdés
Azt nem értem miért a távolkeleti csajok mindkét gyértónál? Tény hogy gyönyörüek (pláne AMD baloldali) de mi magyarok aztán tudjuk hogy a magyar nők a legszebbek a világon. Miért nem ők a procigyártók hostasei és arcai?😆😊:Ð
ezen szerintem hülyeség vitázni, mindenki azt veszi ami neki szimpatikusabb.
VGA tesztek alapján azért elég merész kijelentés h az Nvdia jobb játékokra szerintem. Minkét gyártónak vannak fos kártyái és valóban jók, az viszont tény hogy az Ati-k jóval kedvezőbb áron futnak!
szerintem játékra tök mindegy melyik gyártó csak legyen elég erős a proci hozzá
szerintem pedig az ati a jobb az nvidia csak lefizeti a játék gyártókat hogy kirakják a logójukat
Hmm sztem ennek nem sok értelme van mert ugye az Amd jobb játékokra de az Intel pedig sok másra és nem mindenki kockA 😆 Ati vs Nvdia szerintem játékra az Nvdia mert az Atit nem igazán szeretik a Játékok
Az AMD vs Intel örök vitatéma. Mindkettőm volt, most Intel van. Az AMD ár/érték arányban jobb, de én mégis az Intel felé hajlok. Intel és AMD fanok: szeretném kérdezni hányan használjátok gyári hűtővel a procitokat. Az Intel rendelkezik egy olyan technológiával hogy egy esetleges hűtő meghibásodás esetén a proci nem melegszik túl, hanem visszafojtja a teljesítményét és nem ég le. Az AMD-ből ez hiányzik és mértek 200-350 Celsius fokig. Csinosan leégett az egész 3-4 röpke másodperc alatt. Persze alaplappal együtt 😀
abar be kell vallani h az AMD az utobbi idoben nagy "veresegeket" szenvedett most kezd helyreallni es ha minden jol megy akkor az Intel megint kapkodhat ... amugy AMD fan vagyok. 😆
na de csak ennyiböl tart csinálni 1 olyat mint az intel-es...:Ð
ilyet én is tudok de csak paint-tel😃😃
http://kep.ivpicture.hu/119186.jpg
tesség csináltam 1 et 😃
jó nő😆
tessék csináltam 1 et 😃
fogsz egy intel vagy amd képet képet és ráteszel egy akármilyen csajt...😆
legjobb legmodernebb😀
Hát ez is igaz. Mi is csinálhatnánk😆
legjobb legmodernebb😀
azért mondam...amugy beírod a google képkeresőbe h amd és ez az első 😆
gondoltam hogy google-ról szedted😃
jé itt a képem 😆:Ð
nekem mindegy melyik, de lehet énis áttérek.
miért, nem vagy megelégedve a prociddal?
nem most lépek át hanem pár év múlva.
nem csak távolkeleti csajok vannak az AMd-nél😆
nézd meg a képem 😆
nézd meg a képem 😆
nekem mindegy melyik, de lehet énis áttérek.
miért, nem vagy megelégedve a prociddal?
talán azért mert ezek a csajok japánok, és köztudott hogy a japánok nagyon ottvannak az ilyen technikában!😃 de ez csak egy tipp😃 egyébként jogos a kérdés
mi az a BE ?😀
Black Edition 😃😃
(Jobban lehet tuningolni.) 😃
de annyit is ér.A szomszédba már nem egyszer jártak pórul egy amd9950-essel.
Biztos mert nem "rendeltetésszerűen" használták.
Az a proci elég érzékeny OC-hez... kivéve a BE-t. 😜
Stabilabb, és egy 4 magos AMD 5 rugóval olcsóbb, mint egy 2 magos intel! 😆
VGA tesztek alapján azért elég merész kijelentés h az Nvdia jobb játékokra szerintem. Minkét gyártónak vannak fos kártyái és valóban jók, az viszont tény hogy az Ati-k jóval kedvezőbb áron futnak!
szerintem pedig az ati a jobb az nvidia csak lefizeti a játék gyártókat hogy kirakják a logójukat
és mi a helyzet a core 2 extremmel ez miért ilyen drága?
Nem bánom😆😆
Megbocsátasz ugye?😢 😆