Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudom hogy a a celeronra értette, bocs ha rosszul fogalmaztam. Azon nevettem h a Celeront "lealacsonyitotta" az amd szintjére 😃 😃
Okés,vágom 😉 De talán az Amd jobb mind a Celeron 😆
Szerintetek ez jó lap.?
[LINK]
Azért ide írom,mert ha ez jó lap akk AM3-ra építek,ha nem olyan jó akk meg LGA1155 re 😀
Szerintem erdemes olyan alaplapot venni, aminek nem Nforce a chip keszlete, mert nem tul jo tuninglehetosegek jellemzik, olcso alaplapokba tesznek ilyet.
Talán ez?
[LINK]
az jo lesz
Kösz 😀
"Intel az csak nem nevezem annak." 😂 Ezzel most aztmondtad hogy hogy olyan gyenge mint 1 amd 😂 Mindjár megszakaod 😂 😂
Úgy gondolta hogy az " Intel Celeron az Intel gyártmány,csak nem nevezem annak" Nem az egész Intel "közösségre" csakis a Celeronra 😃 😉
Egyébként az E4300-as becsületes neve IntelŸ Core™2 Duo, nem Dual Core, bár ez csak marketing és részletkérdés 😀
[LINK]
http:[url]//ark.intel.com/Product.aspx?id=28024&processor=E4300&spec-codes=SL9TB,SLA99[/url]
Ezt a mondatot bekeretezem és kiteszem a falamra! 😂
A Celeron nem Intel proci? Ez a fele annyit tud kijelentés honnan jött? 😀
A Dual core erősebb, mint a Celeron.
hali
nah az a kérdés hogy meik az erősebb egy Dual Core E4300 vagy egy Celeron E3300? mert ugytom h a celeronok nem teljessen kétmagosok igaz?
ezek kozul a Dual Core erosebb, de semelyik sem egy eros proci...
nah az a kérdés hogy meik az erősebb egy Dual Core E4300 vagy egy Celeron E3300? mert ugytom h a celeronok nem teljessen kétmagosok igaz?
Szerintetek ez jó lap.?
[LINK]
Azért ide írom,mert ha ez jó lap akk AM3-ra építek,ha nem olyan jó akk meg LGA1155 re 😀
Szerintem erdemes olyan alaplapot venni, aminek nem Nforce a chip keszlete, mert nem tul jo tuninglehetosegek jellemzik, olcso alaplapokba tesznek ilyet.
Talán ez?
[LINK]
az jo lesz
Szerintetek ez jó lap.?
[LINK]
Talán ez?
[LINK]
Szerintetek ez jó lap.?
[LINK]
[LINK]
Quadgame94: csak azért hittem azt h inteles mert az iponon megnéztem de ott intelekhez irták
Amugy egy LGA775 Q35 Expressz-es deszka plussz egy Intel Pentium Dula-Core E2160(sose volt huzva 50C fokot nem ismeri) és 2GB DDR2es ram egy eredeti HP-s hutovel mennyit érne?
ram vagy 5k, lap vagy 10-15 proci is vagy 10-15....
Hát nem tom😕. Hoszabb távon jobban megérné?(gondolom)
A Pehenommal az a baj hogy a tápom 365W-os 80%+os azzaz KB292W-bír nem vok benne biztos hogy elég lenne neki. Az meg már ugy sok hogy egy uj tápot is vegyek😕😕 az kb 51k lenne plussz egy uj CPU huto is kéne 57k😢😢 Hát nem tom
Jobban járnál AM3-al. Olcsóbb is a ddr3 ram, ráadásul egy húzott phenommal többre mész, mint egy q8300-assal.
Amennyiben a tápod 365W-os, akkor az 365W-ot tud leadni. A hatásfok mást jelent, szóval bőven elég lesz, nem kell másik. (292W is bőven elég lenne).
A Pehenommal az a baj hogy a tápom 365W-os 80%+os azzaz KB292W-bír nem vok benne biztos hogy elég lenne neki. Az meg már ugy sok hogy egy uj tápot is vegyek😕😕 az kb 51k lenne plussz egy uj CPU huto is kéne 57k😢😢 Hát nem tom
Intel Core 2 Quad Q8300 mi róla a véleményetek? Foleg jatekra kéne.
Tudom nem ide tartozik,bocsika de Gamer fülest akarok venni (főként Cs. 1.6-hoz használnám) de nem nagyon tudom milyenek vannak. 10-15.000 ft-ot szánok rá. Ha tudtok lécci dobjatok privát üzit köszi mindenkinek.
Vegyél 955-öt + egy coolert. 😉
szeretnék érdeklődni az amd phenom ii x4 965 prociról mert igazából játékokhoz kell de fontos azis h gyors legyen meg pl tudjak másolni, filmet nézni, msn-ni és játszani egyeszerre ha van ennél gyorsabb kérlek mondjátok ja és kb 30.000-ért ne legyen efölött ja és az nem baj h régebbi vagy nem sokára jobb jön csak az a lényeg h a legjobb legyen ennyi pénzért ja és h elbírjon egy gtx 560ti-it előre is köszi
Nagyon jó proci az a 965BE,vedd meg nyugodtan, ajánlanék mellé egy hűtőt is,pl.: Cooler Master Hyper 212 Plus(6ezer Ft), evvel felhúzhatnád úgy 3,8-4 GHz-re, őgy nagyon szépen fog muzsikálni,de igy alapjáraton is menni fogna a játékok,meg minden más is.
Amugy ugyan az a 2 proci csak egyikbe van HT.. ha azt kinyomod ugyan ugy 2500k teljesit...
Beépített Gpu is más a két prociban.
i7 2600k:HD Graphics 3000,tizenkettő feldolgozó egység.
i5 2500k:HD Graphics 2000,hat feldolgozó egység,(EU=Execution Unit)
L3 cache: 2500k 6mb /// 2600k 8mb.
mind2-ben hd 3000 vga van szal az is ugyanaz! a különbség 100Mhz és 2mb kes
Megint nem egy sandys kérdés😂
Intel Core 2 Quad Q8300 mi róla a véleményetek?
Amugy ugyan az a 2 proci csak egyikbe van HT.. ha azt kinyomod ugyan ugy 2500k teljesit...
Beépített Gpu is más a két prociban.
i7 2600k:HD Graphics 3000,tizenkettő feldolgozó egység.
i5 2500k:HD Graphics 2000,hat feldolgozó egység,(EU=Execution Unit)
L3 cache: 2500k 6mb /// 2600k 8mb.
jah ez is igaz 😃
itt van nagy külömbség 😃
Igen de ez mind teszt függö 😃
jaja mert ha bevan nyomva a HT akkor jobban melegszik 😃
ha kinyomod akkor meg 2500k val egyenértékü 😃
[img]http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core-i7-2600k-990x/Charts-normal/truecrypt.png[/img]
[img]http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core-i7-2600k-990x/Charts-normal/winrar.png[/img]
[img]http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core-i7-2600k-990x/Charts-normal/photoshop.png[/img]
[img]http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core-i7-2600k-990x/Charts-normal/x264.png[/img]
De az i7-ben több cache van
Tudom, de ha nézel róla teszteket látni fogod, hogy csak egy hajszálnyival van az i5 2500k előtt az i7 2600k. 😉
Ha játékban nézzük igen 😃 de ha már másban akkor már nem 😃
De az i7-ben több cache van
Tudom, de ha nézel róla teszteket látni fogod, hogy csak egy hajszálnyival van az i5 2500k előtt az i7 2600k. 😉