Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A 7870 esélyes, bár én most ki szeretném próbálni az nV-t is, már rég nem volt zöld karim 😎
Marad a 650 Ti Boost, 660, 480, meg most nézegetem az 570-et és az 580-at is használtan 😀
http://i pon.hu/webshop/product/msi_n660_2gd5_oc_gtx660_2gb_gddr5_pcie___/293427
vagy ez
http://i pon.hu/webshop/product/sapphire_11199_16_20g_hd7870_2gb_gddr5_ghz_edition_pcie/297535
vagy ez
http://i pon.hu/webshop/product/asus_gtx660_ti_dc2t_2gd5_gtx660ti_2gb_gddr5_pcie___/215558
utóbbi eléggé megéri mivel ugye a 660 ti a 7950 szintjén teljesít.
Én inkább a nagy öreget venném, de kikérdezlek titeket is, hátha' meggyőztök 😀
Előre is kösz a választ! 😎
De a 7950 már tényleg túlzás...
a jelenlegi procidhoz teljesen felesleges kiadnod vga-ra 70 ezret...6870 es 5870 es vagy 6950 es bőven elég neki...
gondolom Fullhdba lesz, de így is adóthat 1-2cím aminek kevés lesz a proci.
Processzor:Intel Core 2 Quad Q8200
Memória:Kingmax 6GB
Videókártya:Sapphire HD 4890
Alaplap:ASUS PQ5-E
egyi deje már teljesen lennt van szoval nem lesznek egy szintben
köszi a válaszokat! 😀
tápom birni fogja a hatásfokot figyelembe véve? mert csak 85% a hatásfoka azthiszem tehát ojan510 w-körül ad le
de most játék közbe max kihajtás mellett ojan 230 körül eszik a gép szoval szerintem marad elég az uj kártyának, minuusz a gtx 650 fogyasztása
na melyik jobb Radeon 7950 VS 7870?
+ még meik márka Sapphire V Gigabyte?
Yej: meg hát😀
inkább onnan rendelek vagy ***ról szóval nem hardverapró még garival se szóval legyen p c x ip on vagy ilyesmi😃
Vagy válogass innen: http://hardver apro.hu/apro/gianni_bazarja_uj_arlista_2013_01_30/hsz_572-572.html
***en kiválasztod hogy VGA, Sapphire és keresőbe: 7770 elvileg 4dbt ad ki. Onnan kéne választani.
Valószínúleg a legdrágább a legjobb de nem akarok sokaat rákölteni😃(Főleg hogy talán jövőre lesz teljesen új gépem vagy még idén ha lesz meló 😃😉
(szerintem a vapor x felesleges ráfizetés alapból is jók ezeknek a cuccoknak a hűtésük/bár most zalman van ami állítólag egyik legjobb😃😉
Szóval innen melyik legyen?
Viszont ha befér 7790 mellett dönts, túlhajtva 6870 szint.😀
Sapphire olcsó megbízható.
Állítólag a HD6770 / HD6670 túl kis változás lenne nekem(HD4670 van most-már jó ideje-)
Akkor legyen HD7750, de ha már 7750 akkor 7770 mert alig pár ezer különbségért azthiszem 'jóval' nagyobb teljesítményt kaphatnék.
Szóval kb idáig jutottam, hogy HD 7770 / HD7790 maximum 30 000FT-t akarok rákölteni (+- 2-3ezer de jobb lenne a mínusz)
És ha sikerül választanom hogy xx70 vagy xx90 akkor sem tudom, hogy Gigabyte, ASUS, Sapphire, vagy MSI.
Segítsetek légyszi .😀
Mig a giga oldalánn a kártya 295mm.Szal marad 1cm.😃
N760 TF 2GD5/OC, GTX760-DC2-2GD5 vagy az ASUS OC verziója. MSI a legjobb és legcsendesebb hűtésű.
Valamint mi lenne a jobb ez vagy 1 GTX660TI konkrétan 200FT különbség van a 2 Giga kártya közt !
Gigabyte GTX 660 Ti 2GB DDR5 GV-N66TOC-2GD
válaszokat elöre is köszönöm , privátba is lehet irni mert itt nem biztos hogy megtalálom a választ! köszi!