Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És mindent figyelembe (ár, fogyasztás, teljesítmény) véve melyik érné meg a legjobban, ha lehet hosszabb távra?
Geforce: GTX 670/760
Radeon: HD 7950/7970
Olyan kérdésem lenne, hogy előbb-utóbb szeretnék átállni Intelre. A processzort már kiválasztottam, hogy milyet szeretnék, azon agyalni többet nem is kívánkoztam, mivel az is bőven elég, amit kinéztem (gépeim között Intel terv! néven szerepel). Kinéztem egy videokártyát, egy HD 7970-es kártyát. Olyan kérdésem lenne, hogy melyik érné meg jobban, mint pénzileg illetve teljesítményileg?
Ha vennék egy 7950-es kártyát és annak adnék egy kis tuningot vagy alapból megvenném a jóval drágább 7970-es kártyát? Nézegettem Geforce kártyákat is, ha esetleg ebben a kategóriában tud valaki hasonló erősségű kártyát kb azonos áron azt is meghallgatom, hogy milyet ajánlana!
Köszönöm!
De ha nem hiszed, mindjárt leszedem a gép oldalát és meglesem, mert én is kiváncsi vagyok rá...
Szerk: [LINK] Itt megtalálod az első képen, hogy alapból rajta van a 8 pines PCI Express 😀
Macko ugyanúgy csinálta meg, mint a gyári, tehát van még kettő 6 pines vga csatim is 😉
Szerk:Ha jól gondolom, akkor nekem egy ilyen átalakító lenne szükséges: [LINK]
Alapból van rajta egy 8 pines PCI-E, és még kellene hozzá egy alakító, és kész is!
Szerk: [url]http://support.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1432&ID=1514[/url]
Pont ilyen a tápom 😉
Mi garis 2015-ig?
SzerK: Most nézem hogy 2015-ig garis 😎
2 Gpu-s 460 szerintem 3x gyorsabb mint a 650Ti...😆
(Pirosat nem veszek) 😃
Igazából konkrét dátum nincs a vásárlásra attól függ h mikor veszik meg a Kinectem pár játékkal azért kapok kb 30-35k-t és akkor már küldöm a 650-t hardver apróra azt is eltudom adni 25-30k ért
többi meg már megvan nyári munkából 😃
Amúgy ha rá kötném erre a tápra és ne adj isten kevés lenne neki mik lennének a tünetek ?
boxxerhun: Jó a kártya, igen ellennél vele jó darabig a tápod a minősége miatt viszont cserélendő lenne.
Ez a közeljövőben mennyire lenne jó választás ? tápom bírná v cserélni kéne ?
Meiket vegyem meg mert jövöhéten vidikarikat rendelnék már!!! és nemtom meik a legjobb
Na akkor:
MSI GTX760 gaming twinfrozr oc
Asus GTX 760 DC2 oc
Gainward GTX760 Phantom oc
azért erre ne vegyél mérget.
[LINK]
[LINK]
Lehet, hogy lesz, de az is előfordulhat, hogy nem.
Így tettem a DiRT Showdown-ban is. Avermedia-val rögzítettem, tehát valós fps értékeket lehet látni.
Eddig a DiRT 2 alatt vettem észre "különbséget". Q9400-zal volt 82 fps az átlag full hd-ban, i5-tel meg 125 fps.
De pl. a DiRT 3-ban már csak 10 fps-sel volt több, mint Q9400-zal. A DiRT Showdown-ban pedig gyök 2 fps volt a különbség. Tehát, ahogy haladtunk egyre közelebb a mai játékokhoz, annál kevésbé volt érezhető a különbség. Mondjuk az F1-et nem próbáltam, pedig ott azért 22 autó köröz a pályán, ott tuti lenne különbség.
a procid bármennyire is 4 magos,kicsit elavult,lassú számítás terén.teljesen felesleges egy 50 ezres kártya bele,nem fogja kihajtani.
nézd meg a toplistát....a nagy gépigényű játékoknál is nv ből 560 amd ből 5870 vagy 6950 es kártyákat kérnek ajánlottnak...prociból meg i5 szériát...magyarán a jelenlegi kártyád is megfelel.inkább egy jobb procira költ