Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Brand Asus
Graphics Engine AMD/ATI Radeon HD 5450
GPU Clock 650 MHz
Shader Shader Version 5
Processors and Cores 80 Stream Processor
RAMDAC Clock Speed 400
GPU Manufacturing Process 40
Bus Standard PCI Express 2.1
Cooling and Heatsink Heatsink
Model ID Radeon HD 5450
MEMORY
Memory 64-bit, 1 GB DDR3 Memory with 450 MHz
Memory Bandwidth 12.8 GB/sec
DISPLAY
Maximum Resolution 2560 x 1600 (Digital), 2048 x 1536 (Analog)
TECHNOLOGIES SUPPORTED
Graphics Technologies Supported Microsoft DirectX v11, Open GL Optimization v3.2
CONNECTIVITY
VGA/D-SUB Output 1xVGA DSub Output
DVI and HDMI Interface 1 x DVI Output Out, Yes x Dual Link DVI Out, 1 x HDMI Output Out
HD Content Support HDCP Support and HDTV Support
SYSTEM REQUIREMENTS
Other System Requirements Minimum 1GB of system memory, CD-ROM drive
itt vannak az 5450 ről a műszaki adatok
egyébként mi az a hazavaró, amit írtam?
tudja valaki:
😆
http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n670oc-4gd/specs/
abszolút hangtalan. játék alatt sem hazavaró
[LINK]
VS
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4663#sp
Csakmert a giga 5-10k val olcsobb és ha ugyan azt tudja mint az msi v jobban huzhato akk azt venném
Sztem jol választottam 😃 😃 föleg MSi GTX760 oc sli 😃
[LINK]
GTX 650TI, gtx 650 ti boost
Köszönöm mindenkinek a választ!
[LINK]
Tudnátok mondani max 15 ezer Ft-ig hasonló kaliberű Radeon kártyát, mint a geforce 8800gt?
Előre is köszönöm!
Az, hogy mellé még pontosan milyen VGA megy, az eldől. Egyenlőre processzor csere lesz. 😀
De azért egyszer majd vga csere is lesz 😀
Amúgy kíváncsi leszek az új Radeonokra is, hogy milyenek lesznek!
Intelek mellé nvidia a szép! 😃
Igen tudom, hogy jól tuningolható, de mivel Intelre fogok átállni, így az mellé jobban illene Geforce szerintem + egy kicsit erősebb kártya jól jön 😀
Azért jóval jobb, mint a jelenlegi 7870-es kártyám! 😀 És egy Intel processzor társaságában még jobb lenne, mint egy Phenom ii 965 mellett.
Nagyon meggyőzött egy a kártya, úgy hogy szerintem ez lesz 😀
Teszt: [LINK]
Tudom ez csak egy játék, de akkor is meggyőző...😜
Szval a hűtésével se kell szorakoznod