Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Szerintetek egy Gainward GeForce GTX 550 Ti-vel mennyivel fogok jobban járni mint a mostani VGA-m mal, egy Far cry 3, crysis 3 hogy fog rajta menni?
0
0
0
0
cseszka avatar
Nemtom mennyi a kereted,de a 2Gb 7790 45K környéke,amiért kapsz már 7850 2Gb kártyát is ujann,ami meg a 7790 erösebb szintugy.Én inkább azt venném.
0
0
0
0
Underworld avatar
Ha a TV-n gamelsz akkor a vga,nagyobb felbontásonn a vga amit jobban igénybe vesz.Viszont FullHD-ban lassan lehet kevés lesz az 1Gb Vram.
Aha oks,akkor keresek 2gb kiadást,mert közeljövőbe nem akarok már fejlesztgetni! Köszi!
0
0
0
0
cseszka avatar
Ha a TV-n gamelsz akkor a vga,nagyobb felbontásonn a vga amit jobban igénybe vesz.Viszont FullHD-ban lassan lehet kevés lesz az 1Gb Vram.
0
0
0
0
Underworld avatar
Hát azért van teljesitménybeli külömbség a két kari között,igy megéri cserélni.Látom a procit meg a lapot cseréled.

Jaja azt tervezem,csak vga-ban nem vagyok olyan biztos,mert azt nem tudom,hogy az új proci mennyivel többet húzna ki a mostani kártyából,ha húzna,mert ha nem,akkor lehet kellene egy hd 7790csere. 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát azért van teljesitménybeli külömbség a két kari között,igy megéri cserélni.Látom a procit meg a lapot cseréled.
0
0
0
0
Underworld avatar
Sziasztok!
Szerintetek cseréljek vgat,vagy csak procit elég? Hd 5750 1gb ddr5 kártyát szeretném lecserélni egy hd7790 1gb ddr5ös kártyára,megérné cserélni,vagy olyan nagy változást nem hozna?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Az mostmár jobban is megy.Joci nem mondta a videóban,hogy melyik drivert használja.Az még bőven a 12.3 körül mozgott.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Caymane: Skyrim alá pont jó mert ott nem annyira számít a processzor😀 Tessék videó:
6:07nél. Az A4 3400 szinte ugyanolyan teljesítményű mint a te procid.
0
0
0
0
no avatar
gondolkozok egy HD 7770-esen. megéri az árát? egyelőre a proci marad (Athlon X2 255), de ha lesz pénzem, akkor majd az lesz a következő.
mennyire fogja visszafogni a proci a kártyát? ez már tudja futtatni fullHD-ben a játékokat, ugye?
lényeg, hogy a skyrim menjen ultrán 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hol van ez? Gaming a jó. A ref hűtős kártya MSInél sem lesz jó. Linkeld hol van ez.
0
0
0
0
Infi avatar
MSI - GeForce CUDA GTX760OC 2GB DDR5 PCI-E 256BIT 2DVI/HDMI/DP BOX

akkor ez ???? szal akkor a 660 ti tol jobb ugyi?? es a tapegyseg eleg a 500 as fsp
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A Phantomnál jobb a giga a gigánál meg jobb az asus és msi de méretben asus viszi a pálmát mivel 22 centi sincs a kártya. A phantom hűtése nem sokkal jobb a ref hűtőnél.
0
0
0
0
Infi avatar
ez a gigabyte nem jo? vagy erosebb kartyat ebben az arban meg tudtok?

Gainward - GeForce CUDA GTX760 2GB DDR5 PCI-E 256BIT DVI/HDMI/DP BOX

esetleg ez a gigabyteostol jobb?
0
0
0
0
no avatar
Inkánn dobj hozzá pár K-t és vedd meg a Gainward phantomot, vagy az Asus 760 a-a még jobb választás
0
0
0
0
Infi avatar
Gigabyte - GeForce CUDA GTX760 2GB DDR5 PCI-E 256BIT 2DVI/HDMI/DP BOX

pontosan ez neve hmm koszi johetnek meg tapasztalatok
0
0
0
0
Infi avatar
gyerekek most mondjatok jo valaszt gigabyte gtx 760 vagy asus gtx 660 ti a konfig a 2013 ban meglessz gep az
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
itt az i5 2400 elég jó áron van: http://www.lec 23.atw.hu/
0
0
0
0
soneX ZED avatar
áá az intel az drága, ha venni akarnék is minimum i5 kéne
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De akár intel is lehetne már.
0
0
0
0
soneX ZED avatar
hát ja, de akkor már az egy kicsitt drágább lenne ha marad a gtx 760, előre ugy volt, hogy fx 6300 meg egy hd 7870 vagy 660
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Na a mostniakban nagyon valószínű, hogy limites lesz de FULLHDban már mondhatni nem. Persze ekkor is lesznek játékok pl Crysis 3 ahol az lesz. De most akkor 965 még nincs meg? Meg még semmi? Mert akkor jobb alaplap és erősebb processzor kéne. pl FX 6300.
0
0
0
0
soneX ZED avatar
jaj 😆 nehéz eset vagyok 😆
hát 1280x768, 1366x768 majd ha lesz egy nagyobb monitorom akkor az már 1920x1080
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De milyen felbontáson? Előbb is erre vártam volna a választ.
0
0
0
0
soneX ZED avatar
válaszóltam 😆 elnézést nem értettem 😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Lesett és neked az leesett, hogy válaszolni kéne kérdésre?
0
0
0
0
soneX ZED avatar
vagyis mennyire lenne proci limit, mert 100% hogy lenne
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Emelni? vagy mit csinálni vele? Felbontás?
0
0
0
0
soneX ZED avatar
phenom ii x4 965 megbírná-e a GTX 760 at? ott a gépemnél
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
telac4: Igen, szerintem megéri.
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Hát ha bolt megbizhato akk biztos!!! 😃
0
0
0
0
no avatar
Hali szerintetek ez a videókártya megéri vagy ennyiért van jobb is? a felső határ 18.000
http://www.a4team.hu/product/view/65542
0
0
0
0
acsricsi avatar
Bukta2 részvétem. Szerencsére én maradhatok itthon és szerelhetem össze az új gépet tesómmal ha megérkezik 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én annyira nem... mehetek dolgozni... 😃
0
0
0
0
acsricsi avatar
Tényleg szombaton munkanap van? 😲 Ennek nagyon örülökkkk 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A mostani szombat játszik mert munkanap lesz tudtommal. Szóval most van rá esélyed. Talán aki rendelte az is pont akkor kapta mikor éppen szombat munkanap volt.
0
0
0
0
PoPet avatar
A pik-pak pontos dolog kb 1 nappal tovább tart mint a személyes átvétel. 😀 De ezt leírták e-mail-ben gondolom hogy kb 2-3 nap.. 😃
0
0
0
0
acsricsi avatar
Tudom ez nem nagyon kapcsolódik a témához de nem találtam jobbat 😃. Na szóval. ***-en fogok vásárolni proci,alaplap,memória,vidi kari, táp. Olvastam a vidi kari alatt lévő vásárlói kommenteket. Egyik az írta, hogy ő az OC változatot kapta meg. A másik azt írta, hogy pik pak pontra megrendelte kedden és szombat reggelre megérkezett neki. SZOMBAT 😲 Az meg hogy? Lehet nekem is ki fogják, hozni szombatra az alkatrészeket? Amúgy ez a vidi kari az: http://www.***/termek/sapphire-7770-1gb-ddr5-11201-17-20g-videokartya-116679 Én NEM pik pak pontra rendeltem.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Legyen 45 ezer és akkor GTX 650 Ti boost 2GB pl ez:N650Ti-2GD5/OC BE vagy HD 7850 1GB bár jó volna a 2gbos csak az már nem 45. Vannak még picit gyengített GTX 650 ti boost 1gb kártyák is, azok vannak pont 40 ezernél. AMD fronton HD 7790 van de az 35 ezer inkább meg gyengébb is.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!!!
Lecserélném Asus HD 6670-es videókártyámat és érdekelne hogy mit javasolnátok a helyére.
30-40 ezer közötti összeg áll a rendelkezésre rá.
Válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
sisko avatar
Ám legyen,és például itt : https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=172
De előbb töltsd már ki rendesen a géped adatait,de ne itt,hanem a profilodnál.Ha valamit nem tudsz,tedd föl az aida64-et,az részletesen leírja,mi is van a gépedben(házat és tápot leszámítva)
0
0
0
0
flormate avatar
nem lap top hanem asztali gép és melyik rovatban?
0
0
0
0
sisko avatar
Alakul már a laptop(mert szerintem az ),de be kéne ezt itt fejezni,nem ebbe a rovatba (milyen videókártyát vegyek ?) tartozik.De továbbra is érvényes,amit a vga-ra mondtam....a mostani játékokhz max diavetítésre jó
0
0
0
0
flormate avatar
(1280×720 50 hz ac3) amd thlon (tm)dual core processor 5000B 2.60 ghz
0
0
0
0
sisko avatar
Processzor sebessége:
380 GHz

ez aztán a gyors processzor,csak ilyen (még) nincs (de akkor milyened van ?)
Egyébként nem pont így gondoltam,hanem a profilodnál töltsd ki a gépedet,de az előző véleményem továbbra is érvényes....
Szerk.: aha,milyen felbontásban,hány fps-el ???
0
0
0
0
flormate avatar
sisko: mellesleg az ac 3 viszonylag alacsony felbontásban elfut.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
nlacka13: dual biosos a hawk bár lehet a gaming is az csak annál nincs odaírva na de szerintem azon nincsm ert ha lenne akkor biztosan odaírják. Szóval ez meg, hogy sárga és talán jobban tuningolható.
0
0
0
0
flormate avatar
Alaplap gyártója, típusa:
Dell
Integrált vezérlők:
hangkártya, videókártya, hálókártya, USB
Videókártya foglalat:
PCI Express
Processzor gyártója:
Amd
Processzor foglalat:
Socket 1
Processzor sebessége:
380 GHz
Memória típusa:
DDR2
Gyártója:
Dell
Memória darabszám:
2 db
Memória méret:
2 MB
Memória órajel:
800 MHz
Merevlemez csatoló:
SATA
Merevlemez mérete:
80 GB
Videókártya gyártó, típus:
ati radeon hd 5450 1gb
Videókártya kimenet:
S-video
Hangkártya gyártója:
Creative
Hálózati kártya típusa:
Broadcom 2gb ram
0
0
0
0
nlacka13 avatar
De még nézegettem a MSI GTX760 Hawk ot is?? az + 5-10k ft mit takar?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció