Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
65k...
[url]http://www.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=82642&agid=2270&pvid=9mnk4pwm9_0&ref=27[/url]
[LINK]
Ahogy néztem 1 pillanatra 1 gtx760 at valami 15 ezerrel drágább mint az amazonon 😃 szal lehet netről rendelem meg majd inkább,de azért ha van időd és kedven nézz körbe 😀
HDD:[url]http://www.amazon.de/Western-Digital-WD10EZEX-interne-Festplatte/dp/B0088PUEPK/ref=sr_1_9?s=computers&ie=UTF8&qid=1378458893&sr=1-9[/url]
Táp:[url]http://www.amazon.de/Chieftec-CTG-500-80P-Stromversorgung-Watt-ATX23/dp/B0032SJEV8/ref=sr_1_135?s=computers&ie=UTF8&qid=1378459444&sr=1-135[/url]
CPU hűtő:[url]http://www.amazon.de/Zalman-CNPS11X-PERFORMA-Performa-CPU-K%C3%BChler/dp/B006G2BEOW/ref=sr_1_280?s=computers&ie=UTF8&qid=1378460133&sr=1-280[/url]
(De még nagyon sokféle lehetne, és tényleg értelmetlen egy ilyen oldalon kiválasztani bármit is, mivel a boltban ennyi minden tuti, hogy nincs.)
VGA:[url]http://www.amazon.de/ASUS-GTX760-DC2OC-2GD5-2048MB-GDDR5-256bit/dp/B00DM9B6FO/ref=sr_1_392?s=computers&ie=UTF8&qid=1378460649&sr=1-392[/url]
(Leginkább rövidsége miatt esett rá a választás de egyébként is az egyik legjobb GTX 760 kártya és még rövid is így szerintem nincs olyan ház amibe ne férne be.)
VGA vásárlás előtt állok, egy GTX 770 kellene.
Gigabyte, MSI, vagy ASUS között vacilálok, de a Giga felé hajlok.
Melyiket vegyem?
Giga - 107K
MSI - 110K
és ha asus, akkor miért asus?
Köszi!
Alaplap,Proci,Memóriák (Később 2x4,de ezek majd másik alkalommal) kapásból van az utcánkba vagy 2 elég komoly pc bolt de még nem volt alkalmam bemenni 1-be sem de ez az az oldal ahonnan tudok itteni árakat nézni,gondolom a 2 pc bolt is hasonló árakat mutatna,[LINK]
Olyan 400€ szánnék az egészre(120E ft) Ennyiből szeretnék venni "VGA/Táp/HDD/és CPU Hűtő-t"
VGA nál nem lényeg ha CPU limites lennék, 1szer majd azt is lecserélem,Én HD7950 3gb 384bit vagy Gtx 760 2gb 256bit- között variálok,persze ha ezek belemennek a lapomba mert annyi "PCI-E 16x meg PCI-E 3.0 szal nem vágom mit kell nézni, szóval meghallgatok mindent!Ahogy nézegettem gtx760 gyorsabb 20% "átlagba"
de HD 7950 meg 3gb os 384 bit-es ha ez számít,véleményeket várom szívesen, itt és Pü ben is nyugodtan!
A táp feltételek hogy bírja a nagyobb OC-t a cpunál,
HDD Minimum 1Tb-os legyen és 7200rpm-es
CPU Hűtő-ez fontos mert olyan 3,7Ghz-3,8Ghz re megszeretném húzni a procit
röviden ennyi lenne VGA ból van 6 ezer márka szóval melyik a jobb vannak OC-sok/Alap-ok szal még is melyik a lényeg h. össz. 400 euro környékén kijöjjek nem nagyon szánnék rá többet de ha 410€ az még belefér 😃
És persze minden menjen bele az alaplapba 😃 és az sem lenne probléma ha a gépbe is beleférne minden 😃 de ha mégse átszabom ezért nem vennék másik gépházat.Válaszokat előre is köszönöm,
Miért ne lehetne.
Akár még GTX680-at is.
Az más kérdés hogy a procid elég ez hozzá 😀
Azt szeretném kérdezni,hogy ebbe az alaplapba GIGABYte-GA-945GCM-S2L nem lehet már ugye egy GTX 550 Ti-t tenni nem?
HIS 7790 iCooler 1GB GDDR5 (H779F1GD): 31.750,-
FSP FSP400 60APN 85+: 9990,-
tel: 30-224-1929
gianniz27@yahoo.com
[LINK]
[LINK]
Szerk: Most ezt találtam 550W Power Supply
APP550PS
szerk: Be Quiet is van még oké de tényleg kevés van.
Valaki tudna véleményt írni az X-Edition VTX3D HD7850 1GB GDDR5 videókártyáról valamint, hogy jó lenne-e neki egy mezei 430w-táp?
Azzal tisztában vagyok hogy közel teljesen egy formák teljesítmény szem pontjából , de hűtésileg és meg bízhatóság terén azért már vannak változások és emiatt nem nagyon tudok dönteni hogy melyik érné meg a legjobban
a válaszokat előre is köszönöm
[LINK]
Segítséget kérnék. Videókártyát szeretnék cserélni a gépembe, de fogalmam sincs milyet tegyek bele. Jelenleg egy GeForce 9400GT van benne.
A gépem adatai:
- Alaplap neve Gigabyte GA-G31M-ES2C v1
- CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267)
- 4GB DDR2 SDRAM
remélem mindent leírtam ami kellhet hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget!
Azt szerentém megkérdezni hogy egy Intel Core i5-4670K elbír egy sapphire/Asus 7950et vagy vegyek inkább egy 7850et ?
8gb Carsair vengeance ram mellett és egy Asus H85M.pluis alaplap mellett lenne
csak már jönne meg 😃 remélem péntekre itt lesz 😆
Szerk: Eddig ahogy olvastam a XFX-nek a magórajele a magasabb, 1200 MHZ 925/975 helyett, amíg a VTX3D-nek az eddektív órajele 6000 MHz az 5000 MHz-zel szemben. De sajnos összehasonlító tesztet nem találtam
[LINK]