Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ken7 avatar
versenyes! mind1 hogy autós-e vagy nem , csak ne NFS 😃
és ami elfut a gépemen!!!
0
0
0
0
Daenath avatar
BrendOoN írta:
Valami nagy multiplayeres játékot tud valaki mondani(ami nem a CoD nem a CS és nem a Battlefield) ?

Unreal Tournament 3
0
0
0
0
BrendOoN avatar
Valami nagy multiplayeres játékot tud valaki mondani(ami nem a CoD nem a CS és nem a Battlefield) ?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
snowboard: shaun white snowboarding
0
0
0
0
Adam996 avatar
Cheese írta:
Motocrossos,BMX-es deszkás vagy extrém sportos gémet ami elmegy a gépemen. előre is kösz.😃

Motocross : MX vs. ATV Reflex , Pure
Deszkás : Tony hawk széria
BMX-es : Dave Mirra freestyle

😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
BENCE25 írta:
Helló, mondana valaki olyan stratégiai játékokat ahol van skirmish mód és álltalában nem körökre osztott? Hasonlókat mint:Rome:total war, Panzers, Age of Empires.
A gépemen is fusson ám: P4 3 Ghz, 7300 LE 256 mb, 1536 mb.

Előre is köszönöm!

Ha nem próbáltad a Command & Conquer sorozatot, akkor mindenképpen érdemes! Főleg a C&C Generals (+kieg Zero Hour)
0
0
0
0
bmartin23 avatar
Nem éppen ide tartozik, de a Tom Clancy's HAWX-szal hogyan lehet coop-ban játszani?
0
0
0
0
no avatar
tommy2 írta:
Tudnátok vmi jó tuningolós gémet? lehet akármilyen nagy gépigénye😉

Need For Speed Unerground
Need For Speed Unerground 2
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Carbon
Need For Speed Undercover
Need For Speed Pro Street
Need For Speed Shift
Need For Speed World
Shift 2 Unleashed
Juiced
Juiced 2
0
0
0
0
tommy2 avatar
0
0
0
0
tommy2 avatar
0
0
0
0
sisko avatar
niteforce írta:
ok kosz! akkkor a GTR-t, mert az megvan, de abban van karrier? mert amikor en toltam, csak ugy vettem eszre hogy random kell versenyezni, semmilyen karrier nelkul

Én a GTR2-t javasolnám,az már bővebb,mint az 1.Karrier helyett meg bajnokság van,a gyári azt hiszem,a 2004-es évadot dolgozza fel.Ezenkívűl vannak privát bajnokságok(legalább 20-30).Nekem most is fönt van,rengeteg mod meg pálya készült hozzá(pl.Porsche supercup mod,le mans mod pályával,meg vagy 50+ pálya,stb.)Egyik nagy kedvencem a mai napig. 😆
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Valami jó kis online FPS re lenne szükségem ami modern korban játszódik és megy tört játékkal is.(mw-k,cs,brink megvannak.)Jah a jövőben is játszódhat.(ne a crysis 2 ő legyen) Köszi.
Jah és érdekelne hogy homefronttal lehet e így játszani? Köszi
0
0
0
0
no avatar
Helló, mondana valaki olyan stratégiai játékokat ahol van skirmish mód és álltalában nem körökre osztott? Hasonlókat mint:Rome:total war, Panzers, Age of Empires.
A gépemen is fusson ám: P4 3 Ghz, 7300 LE 256 mb, 1536 mb.

Előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Mondjatok már olyan játékot ami lehetőleg Fps és a mostani időkben játszódik(mw -n kívül)és ami kb el is fut a gépemen!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ok kosz! akkkor a GTR-t, mert az megvan, de abban van karrier? mert amikor en toltam, csak ugy vettem eszre hogy random kell versenyezni, semmilyen karrier nelkul
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
niteforce írta:
Sziasztok versenypalyas szimulatort tudnatok ajanlani? (ami jo kormannyal)
menjen a gepemen, legyen benne valami karrier
(GRID, NFS, Race 07, es ezek rokonjatekain kivul)
ezek közül kb csak a RACE a szimulátor, de ott van a késztőinek régebbi játéksorozata, a GTR, a GT Legends, vagy ha a Forma 1et is kedveled, 1ik legjobb az F1 Challenge 99-02
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok versenypalyas szimulatort tudnatok ajanlani? (ami jo kormannyal)
menjen a gepemen, legyen benne valami karrier
(GRID, NFS, Race 07, es ezek rokonjatekain kivul)
0
0
0
0
mrlife avatar
Üdv!

Nekem olyan játék kellene ahol az ördögöt vagy annak fiát kell irányítani és azzal öldökölni,felhasználva az erejét is. Nemrég olvastam egy hamarosan kijövő játékról.Na ilyesmi kellene: Lucius - az ördögi kisfiú http://***/hir/lucius_az_ordogi_kisfiu.html
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
oké köszi, cliffs of doverre én is gondoltam, majd megnézem hogy futnak 😃
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Hali valaki ajánlana nekem olyan játékot ami ha elfut akkor valszeg minden más is elfut legalább minimumon?

Tehát mint pl pár éve volt a Crysis, hogy mondták, hogyha az elfut akkor megy majdnem minden más is. A mostani játékfelhozatal között is van ilyen játék?
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Tudom hogy nem ide tartozik, de itt hatha tobben olvassak mint a medal of honor gepigenyenel.

Szoval Medal of Honor 2010-ben van az hogy fel kell menni egy toronyba, es onnan egy ilyen tavcsovel kell nezni ott egy tabort, meg jonnek autok. Es hogy jonnek, lonek, es csak kiirja hogy mission failed. Nem tudok loni, nem reagal semmire, csak bal klikkre az egyik fegyvernel kirak egy ilyen zold niylat, es azt lehet forgatni, de nem lehet vele loni, meg semmit se csinalni, hiaba kattintgatok jobb klikkel bal klikkel, nem csinal semmit aztan mindig mission failed . mit kell ott csinalni?

Kosz, es bocs az offert!
0
0
0
0
Demoz avatar
Dynasty Warriors online. Ha ismered a dynasty warriors sorozatot,vagy a warriors orichi-t, akkor biztos, hogy tetszeni fog.😉
0
0
0
0
ken7 avatar
MMO kéne online-os is lehet ,olyan amibe te csinálhatsz saját karaktert nem gameltem még 1 el se eddig de most ki szeretném próbálni lehetőleg olyat ami el is fut a gépen !😃
0
0
0
0
grafi97 avatar
brothers in arms. de nekem is mondjatok vmi faja akció/kaland játékot PLÍZ!😃
0
0
0
0
soneX ZED avatar
háborus hjatekokat mondjatok a codon kivul 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
World in Conflict például még bitang jól néz ki
0
0
0
0
no avatar
Starcraft 2, Shogun 2, Company of Heroes, Dawn of War 2, Sins of a Solar Empire, Heroes V. Úgy ezek jutnak eszembe amiknek jó a grafikája(mondjuk nézőpont kérdése kinek mi a szép)
0
0
0
0
bfrenk avatar
Tudnátok nekem mondani szép grafikájú Stratégiai játékokat mondani?
0
0
0
0
grafi97 avatar
pls, mondjatok nekem vmi jó akció/kaland gamet.😀
0
0
0
0
KTM520 avatar
Syberia 1,2! jó game😎
0
0
0
0
Daenath avatar
Broken Sword sorozat, elleszel vele egy darabig, garantalom 😀
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
Valami olyan mászkálós játékot (lehet FPS, TPS) ami olyasmi mint az RTCWolfenstein, tehát hogy pl. ki kell szabadulni valahonnan.
Vagy esetleg olyan is/vagy jöhet mint a Runaway. tehát mászkálni kell, elmenni ide-oda, felvenni tárgyakat, és ezeket használni a megfelelő helyen. 😀

Vagy olyasmi TPS is jöhet mint a Star Wars The Force Unleashed USE/2

Előre is köszi.
0
0
0
0
daveksz avatar
Gerdzso írta:
daveksz írta:
miért nem csinálnak jó motoros játékot amiben a motorok hangjai igaziak vagy vadászosat vagy horgászosat 😃

vadászos: The Hunter (MMO) jó játék! próbáld ki!
motoros: ebből tényleg elég nagy a hiány... a hangok meg ált. förtelmesek... semmiközük sincs a valósághoz...

de most télleg olyan gagyi a motorok hangja pl az sbk-ban...
a vadászosat megnézem köszi 😃
szerk megnéztem a vadászosat csak 300 mega körül van? 😲 😀
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Tudtok valami ilyen yugioh/duel master féle kártyás játékot amivel lehet online játszani és elég jó?
0
0
0
0
madchief avatar
Próbáljátok ki az SKB😶 vagy SBK 11-et
0
0
0
0
Gerdzso avatar
daveksz írta:
miért nem csinálnak jó motoros játékot amiben a motorok hangjai igaziak vagy vadászosat vagy horgászosat 😃

vadászos: The Hunter (MMO) jó játék! próbáld ki!
motoros: ebből tényleg elég nagy a hiány... a hangok meg ált. förtelmesek... semmiközük sincs a valósághoz...
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Egész jól megy ez a Two World 2 😃 átlag 100fps 😆
0
0
0
0
_AsheXp avatar
😆 😆 Ezen besirtam: "Játékról van szó" 😃 Hát kinek mi a játék 😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
SwitcX írta:
Figyelj, ez a legjobb arányjavítás. Ha otthon unatkozol, még bele is tudsz nézni 😂 Na de nem offolok tovább

Igaz 😃 😆 nem offolsz végül is játékról van szó :😆

az arányért 😆

Arány: 15.530 Fel: 6.18 TB Le: 407.7 GB
0
0
0
0
MaximumGame avatar
hardX írta:
Ja igen, jó duma. Akkor miért nem megy a feltöltés? 😃

amig töltök le, pause volt neki 😃 hogy gyorsabban lejöjjön 😃

ma még csak 60giga ment fel 😃