Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
és ami elfut a gépemen!!!
Valami nagy multiplayeres játékot tud valaki mondani(ami nem a CoD nem a CS és nem a Battlefield) ?
Unreal Tournament 3
Motocrossos,BMX-es deszkás vagy extrém sportos gémet ami elmegy a gépemen. előre is kösz.😃
Motocross : MX vs. ATV Reflex , Pure
Deszkás : Tony hawk széria
BMX-es : Dave Mirra freestyle
😃
Helló, mondana valaki olyan stratégiai játékokat ahol van skirmish mód és álltalában nem körökre osztott? Hasonlókat mint:Rome:total war, Panzers, Age of Empires.
A gépemen is fusson ám: P4 3 Ghz, 7300 LE 256 mb, 1536 mb.
Előre is köszönöm!
Ha nem próbáltad a Command & Conquer sorozatot, akkor mindenképpen érdemes! Főleg a C&C Generals (+kieg Zero Hour)
Tudnátok vmi jó tuningolós gémet? lehet akármilyen nagy gépigénye😉
Need For Speed Unerground
Need For Speed Unerground 2
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Carbon
Need For Speed Undercover
Need For Speed Pro Street
Need For Speed Shift
Need For Speed World
Shift 2 Unleashed
Juiced
Juiced 2
ok kosz! akkkor a GTR-t, mert az megvan, de abban van karrier? mert amikor en toltam, csak ugy vettem eszre hogy random kell versenyezni, semmilyen karrier nelkul
Én a GTR2-t javasolnám,az már bővebb,mint az 1.Karrier helyett meg bajnokság van,a gyári azt hiszem,a 2004-es évadot dolgozza fel.Ezenkívűl vannak privát bajnokságok(legalább 20-30).Nekem most is fönt van,rengeteg mod meg pálya készült hozzá(pl.Porsche supercup mod,le mans mod pályával,meg vagy 50+ pálya,stb.)Egyik nagy kedvencem a mai napig. 😆
Jah és érdekelne hogy homefronttal lehet e így játszani? Köszi
A gépemen is fusson ám: P4 3 Ghz, 7300 LE 256 mb, 1536 mb.
Előre is köszönöm!
Sziasztok versenypalyas szimulatort tudnatok ajanlani? (ami jo kormannyal)
menjen a gepemen, legyen benne valami karrier
(GRID, NFS, Race 07, es ezek rokonjatekain kivul)
menjen a gepemen, legyen benne valami karrier
(GRID, NFS, Race 07, es ezek rokonjatekain kivul)
Nekem olyan játék kellene ahol az ördögöt vagy annak fiát kell irányítani és azzal öldökölni,felhasználva az erejét is. Nemrég olvastam egy hamarosan kijövő játékról.Na ilyesmi kellene: Lucius - az ördögi kisfiú http://***/hir/lucius_az_ordogi_kisfiu.html
Tehát mint pl pár éve volt a Crysis, hogy mondták, hogyha az elfut akkor megy majdnem minden más is. A mostani játékfelhozatal között is van ilyen játék?
Tudom hogy nem ide tartozik, de itt hatha tobben olvassak mint a medal of honor gepigenyenel.
Szoval Medal of Honor 2010-ben van az hogy fel kell menni egy toronyba, es onnan egy ilyen tavcsovel kell nezni ott egy tabort, meg jonnek autok. Es hogy jonnek, lonek, es csak kiirja hogy mission failed. Nem tudok loni, nem reagal semmire, csak bal klikkre az egyik fegyvernel kirak egy ilyen zold niylat, es azt lehet forgatni, de nem lehet vele loni, meg semmit se csinalni, hiaba kattintgatok jobb klikkel bal klikkel, nem csinal semmit aztan mindig mission failed . mit kell ott csinalni?
Kosz, es bocs az offert!
Vagy esetleg olyan is/vagy jöhet mint a Runaway. tehát mászkálni kell, elmenni ide-oda, felvenni tárgyakat, és ezeket használni a megfelelő helyen. 😀
Vagy olyasmi TPS is jöhet mint a Star Wars The Force Unleashed USE/2
Előre is köszi.
miért nem csinálnak jó motoros játékot amiben a motorok hangjai igaziak vagy vadászosat vagy horgászosat 😃
vadászos: The Hunter (MMO) jó játék! próbáld ki!
motoros: ebből tényleg elég nagy a hiány... a hangok meg ált. förtelmesek... semmiközük sincs a valósághoz...
de most télleg olyan gagyi a motorok hangja pl az sbk-ban...
a vadászosat megnézem köszi 😃
szerk megnéztem a vadászosat csak 300 mega körül van? 😲 😀
miért nem csinálnak jó motoros játékot amiben a motorok hangjai igaziak vagy vadászosat vagy horgászosat 😃
vadászos: The Hunter (MMO) jó játék! próbáld ki!
motoros: ebből tényleg elég nagy a hiány... a hangok meg ált. förtelmesek... semmiközük sincs a valósághoz...
Figyelj, ez a legjobb arányjavítás. Ha otthon unatkozol, még bele is tudsz nézni 😂 Na de nem offolok tovább
Igaz 😃 😆 nem offolsz végül is játékról van szó :😆
az arányért 😆
Arány: 15.530 Fel: 6.18 TB Le: 407.7 GB
Ja igen, jó duma. Akkor miért nem megy a feltöltés? 😃
amig töltök le, pause volt neki 😃 hogy gyorsabban lejöjjön 😃
ma még csak 60giga ment fel 😃
Na aztán semmi csúnyaságot 😆
dehogy is arányjavitás miatt 😃
SwitcX : 😆
Front Mission
Kösz! Megnézem