Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
madchief avatar
psychosocial írta:
pls ajánljatok nekem pár jó grafikájú játékot(nem muszáj). kérlek ne slágereket nyomjatok, kisebb átlagismertséggel rendelkezőket kérek pl.:fable 3, gears of war, gun, sniper ghost warrior(úgygondolom, hogy ezek nem olyan ismertek😃😉

Metro 2033
TrackMania United Forever
F1 2010
DiRT 1-2-3
Call of Juarez 1-2
0
0
0
0
psychosocial avatar
GANSTER játékok:
egyértelműen GTA the lost and damned. gondolom ismered ezért mondok még: APB:all point bulletin Reloaded(ehhez nagyobb gép kell, és egyébként ingyenes játék) MAFIA II, és MAFIA 1(az egy valami isteni játék)
0
0
0
0
psychosocial avatar
pls ajánljatok nekem pár jó grafikájú játékot(nem muszáj). kérlek ne slágereket nyomjatok, kisebb átlagismertséggel rendelkezőket kérek pl.:fable 3, gears of war, gun, sniper ghost warrior(úgygondolom, hogy ezek nem olyan ismertek😃😉
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Gengszper műfaj érdekelne 😀
0
0
0
0
ReSeth avatar
vmi jó mmo kéne most ami ingyenes, nem wow.. lehet törtön szeron is a game csak jo legyen
0
0
0
0
Edem105 avatar
Sziasztok tudnátok olyan focis játékot mondani amit egyszerűen lehet írányítani (Billentyűzet-el)
meg valami FPS játékokat!
0
0
0
0
no avatar
ReSeth írta:
Hi, nekem jó RPG game kéne. Több véleményt is meghallgatnék. Nemfontos hogy új legyen, de élvezetes legyen! kösz!

Fable 1-3, Mass Effect 1-2, Star wars: knights of the old republic 1-2.
0
0
0
0
atrox95 avatar
Battle Rage hasonlo játékot keresek.Gépigény mind1.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hi, nekem jó RPG game kéne. Több véleményt is meghallgatnék. Nemfontos hogy új legyen, de élvezetes legyen! kösz!
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Valaki mondana valami jó verekedős játékot pc re.Ne a street fighter 4 et mert az megvan.Az jó lenne ha lehetne benne split screen be tolni de ez annyira nem fontos csak az hogy verekedős legyen .És hogy aránylag jó legyen a grafja.
0
0
0
0
no avatar
Valaki? mond nekem játékokat amivel lehetne tolni?😃 kocsis nem kell adatok: Amd 2magos 4600 2,4ghz 2giga ram ati radeon 4550 512 mb.
0
0
0
0
TheJoker avatar
K3nzor írta:
TheJoker írta:
Sziasztok!

Kéne valami jó játék! Gépigény mind1, autósokat (NFS,Dirt...) és RPG-ket (Dragon Age,Witcher,Mass Effect...) hagyjuk. Ha stratégiai,akkor olyan BfME vagy Armies of Exigo stílusú,tehát semmi jövőbeli cucc,és legyenek benne szörnyek is.
De jó lenne valami Prototype-ra hasonlító is,mondjuk olyan mint az inFamous,csak PC-s legyen. Vagy jók a hack n slash alapúak,mint Darksiders vagy DMC,csak szintén PC-s legyen.
Ha hasonlít a Batman AA-ra,vagy a Portal-ra az is jó,csak legyen benne valami különleges.Ezen az alapelven bármilyen FPS is lehet,de ne egy egyszerű lövölde,mint a CoD,hanem valami spéci,mit a Crysis vagy a Bulletstorm. Tehát elég sok témájú játék jöhet,csak legyen jó és ne 8-10 éves 😃
Legfontosabbat lehagytam: singleplayer legyen a középpontban.

Fable 3,Duke Nukem Forever,Halo 1-2,Gears of War,Section 8: Prejudice,Risen,Ac Bh,Ac2,Operation Flashpoint: Red River,Race Driver: GRID,Aliens vs. Predator (2010),Bionic Commando,Fallout,Homefront,Singularity,Split / Second,Blur
Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.

Lehet,hogy telhetetlen vagyok 😃 de valaki más még nem akar ajánlani? Szívesen meghallgatnék több véleményt is,ja és időközben eszembe jutott még pár jó játék,amikhez hasonlókat keresek: Bioshock,SW: Battlefront,Jedi Academy,Force Unleashed; Beyond Good and Evil,Spiderman 2,3,Web of Shadows,X-men 3: The Offical Game.
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Mondjatok nekem valami szörnyes kártyás játékot olyasmit mint a battleforge de ne legyenek benne stratégiai elemek.Csak olyan szörnyes kártyák meg varázslatok.kösz
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
Hello!

Légyszi mondjatok nekem egy nagyon szép grafikájú kamionos-fuvarozós játékot.

Köszi!
0
0
0
0
no avatar
+ Red Alert 1-2-3, Men of War, Company of heroes.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok 😀 Tudnátok nekem ajánlani ojan játékokat amiket elvisz az az "atomerőmű gépem"😳 .. Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
TheJoker avatar
K3nzor írta:
TheJoker írta:
Sziasztok!

Kéne valami jó játék! Gépigény mind1, autósokat (NFS,Dirt...) és RPG-ket (Dragon Age,Witcher,Mass Effect...) hagyjuk. Ha stratégiai,akkor olyan BfME vagy Armies of Exigo stílusú,tehát semmi jövőbeli cucc,és legyenek benne szörnyek is.
De jó lenne valami Prototype-ra hasonlító is,mondjuk olyan mint az inFamous,csak PC-s legyen. Vagy jók a hack n slash alapúak,mint Darksiders vagy DMC,csak szintén PC-s legyen.
Ha hasonlít a Batman AA-ra,vagy a Portal-ra az is jó,csak legyen benne valami különleges.Ezen az alapelven bármilyen FPS is lehet,de ne egy egyszerű lövölde,mint a CoD,hanem valami spéci,mit a Crysis vagy a Bulletstorm. Tehát elég sok témájú játék jöhet,csak legyen jó és ne 8-10 éves 😃

Fable 3,Duke Nukem Forever,Halo 1-2,Gears of War,Section 8: Prejudice,Risen,Ac Bh,Ac2,Operation Flashpoint: Red River,Race Driver: GRID,Aliens vs. Predator (2010),Bionic Commando,Fallout,Homefront,Singularity,Split / Second,Blur
Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.

Köszi a válaszokat! Nem akarok hálátlannak tűnni,de kapásból 3 autós játékot is beírtál,pedig mondtam,hogy nem nagyon érdekelnek. Igazából a leírtak fele megvan és nagyon szeretem őket (összes AC, AvP...) másik felét pedig már néztem és nem jön be. De a Bionic Commando jónak tűnik,meg a Singularity is,ezeket jobban megnézem.
0
0
0
0
fabiocsoki avatar
lineage2-ztem sokáig nemnagy grafika de jójáték ha jó szeróra mész. nézz róla vidit
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Nekem is kéne vmi jó kis mmo,de vmi jó kis pörgős amit nem un meg az ember 10 óra alatt.Jelenleg lolozok,HoN nem tetszik,Dota se annyira,apb nem megy vmi jól,wow kicsukva,nem jön be.Régebben cabaloztam d emár meguntam.Ja és ingyenes legyen.Aionoztam is..Akár fizetős is lehet ha vann hozzá tört szerver.Ha tudtok vmi cabalhoz hasonló mmo-t akor az jó volna.
0
0
0
0
xerox avatar
C and C mind. Heroues mind ! 😀
0
0
0
0
fabiocsoki avatar
Írjátok le az összes olyan stratégiai játékot ami nektek bejött légyszí
0
0
0
0
TheJoker avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
madchief avatar
Pirates of the Carribean Online
0
0
0
0
ReSeth avatar
Helló nekem netes játék kéne. COD semmiképpen, JK3-at már unom mert régi és már az egész halott, lehet MMO is csak ne foglaljon sok helyet ( WOW kizárva 😆 )
0
0
0
0
no avatar
Speper írta:
Tudnátok ajánlani nekem valami jó, laza kis RPG-t? Mint a Fable első része. Nem kell, hogy Dragon Age vagy efféle szintű legyen, de el tudjak vele szórakozni! Előre is kösz! 😀

Fable 3.

Nem játszottam még velük, de sokan dicsérik az Elder Scrolls-okat is.
0
0
0
0
Speper avatar
Tudnátok ajánlani nekem valami jó, laza kis RPG-t? Mint a Fable első része. Nem kell, hogy Dragon Age vagy efféle szintű legyen, de el tudjak vele szórakozni! Előre is kösz! 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Én nálam valamiért a Call Of Duty Modern Warfare 2 -ben nem lehet látni az írásokat, a szöveg helyett csak színes kocka alakú szimbólumok jelennek meg. Valaki tudja miért van ez ?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Jó grafikájú játék elég sok van mostanság, a kérdés csak az hogy milyen műfajt szeretsz a legjobban ?
0
0
0
0
vdani avatar
sziasztok ! Tudnátok ajánlani a gépemhez valami viszonylag jó gafikáju játékot?
0
0
0
0
no avatar
Soap 2001 írta:
Valami jó stratégiát szeretnék. Ami nem:Command & Conquer,Starcraft,Endwar

Köszönöm!

Adok én neked egy értelmes vagyis több értelmes stratégiát...
az ilyen hogy endwar, meg társai... meg se közelítik az igazi stratégiai játék adta élményeket... 😃

Na szóval, akkor ezeket merem ajánlani... MERT EZEK IGAZI STRATÉGIAI JÁTÉKOK.

Rome Total War
Rome Total War Alexander
Rome Total War Barbarian Invasion
Shogun Total War
Shogun 2 Total War
Medieval Total War
Medieval 2 Total War
Medieval 2 Total War Kingdoms
Empire Total War
Napoleon Total War

Ezek mind jó stratégiai játékok 😃 én ezeket nevezem annak 😜
0
0
0
0
Daenath avatar
The Settlers sorozat, Civilization sorozat
0
0
0
0
madchief avatar
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: Tales of Valor
0
0
0
0
madchief avatar
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Forces
Company of Heroes: Tales of Valor
0
0
0
0
Soap 2001 avatar
Valami jó stratégiát szeretnék. Ami nem:Command & Conquer,Starcraft,Endwar

Köszönöm!
0
0
0
0
madchief avatar
Ne csak lehet!!! Hanem kötelező!😆 Nagyon jó gém az is!

Ja és igen még 1 jó kaland:
Grim Fandango
0
0
0
0
Gerdzso avatar
az Abe-kat végigtoltam nagyon jók 😃 viszont ez a The Neverhodd érdekes 😃 lehetmegnézem 😀 mégvalami? 😃
0
0
0
0
madchief avatar
Ezekkel tuti nem játszottál:
The Neverhodd
Abe's Odysee
Abe's Exodus

Mindegyik a 90es évekből van 😃, de imádom őket!
0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 ezek mind megvoltak 😃 azért köszi! de jöhet olyan is mint pl.: METRO 2033, HALF LIFE 2 stb 😃
0
0
0
0
madchief avatar
Saints Row 2
The Saboteur
Mafia I-II
Test Drive Unlimited 1-2
GTA SA 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
valaki tud valami hosszú egyszemélyes kampánnyal rendelkező játékot? akár szabad kóborlás is lehet benne!

pl.: Fallout 3, Far Cry 2, Stalker, Civ5, Armed Assault 2, Juiced 1-2, GTA IV... 😃 na a gépigény nem számít, stílus pedig bármi csak ne RPG(azokból sokat ismerek) akár lehet MMO is!
0
0
0
0
edom789 avatar
Akinek van X360-a vagy ps3ja az mindeképpén vegye meg az L.A. Noire-t én tegnap vettem és nem csalódtam imádom nagyon jól össze van rakva!
0
0
0
0
no avatar
Edem105 írta:
Sziasztok mondjatok már pár király játékot ami megy is a gépemen lehet Focis,FPS,szerep,..... stb de régebbi játék is meg teszi! 😃

RPG:

Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout The New Vegas
Two Worlds, Two Worlds 2
Gothic 1, Gothic 2, Gothic 3, Gothic 4
Mass Effect, Mass Effect 2
Witcher, Witcher 2

Akció:

APB: All Points Bulletin
Kane and Lynch, Kane and Lynch: Dog Days.

nem tudom ezek közül melyik futna 😃 nézegesd meg 😜
0
0
0
0
Edem105 avatar
Sziasztok mondjatok már pár király játékot ami megy is a gépemen lehet Focis,FPS,szerep,..... stb de régebbi játék is meg teszi! 😃
0
0
0
0
Daenath avatar
Regi klaszikusokbol a Caesar 3, Zeus, Pharaoh 😃 Remelem segitettem.
0
0
0
0
no avatar
Tudna nekem vki 1 olyan játékot ajánlani amiben 1 várost kell irányitani?
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Köszi 😃
A PES 2010 meg is van..😃 😀..a többit kipróbálom..😃 😀...köszönöm még 1x 😃
0
0
0
0
NjoY avatar
Pro Evolution Soccer (PES) 2007, 2008, 2009
Tom Clany's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Test Drive Unlimited
ezeket érdemes kipróbálni... 😉
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Tudna valaki ajánlani nekem egy jó játékot?? 😀
A lényeg hogy menjen a gépemen valamint ne legyen NFS,FIFA,Medal of Honor ,CoD és Battlefield mert ezek már unalmasak..😆 😀
Ezeken kívül bármi lehet..😃..legjobban a sport (azon belül a focis)játékok érdekelnek de a az akció game-ek is bejönnek 😀 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
battlefield-re hasonlító játék:

Warrock

-- netes mmoFPS

- vannak nagypályás csaták, tehát vannak tankok, repülőgépek, helikopterek is... emellett vannak kissebb pályás csaták is, ez olyan mint a nagycsatás csak helik és repcsik nélkül, kisebb pályákon... és vannak a kispályások... nincsenek járművek csak katonák...
a játékban 4 kaszt van: assault, medic, sniper, engineer és az rpg-s(ennek nem jut eszembe a neve) mindegyiknek megvan a saját fegyvere (kivétel a pk ezt bárkinek odalehet adni, pont úgy mint egykét fegyvert...) nagyábból ennyi van szint rendszer, de skill rendszer nincs, a szintlépés csak jobb fegyverek megvásárlására jó... 😀 na meg persze egy kis + költőpénzt is ad 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció