Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pls ajánljatok nekem pár jó grafikájú játékot(nem muszáj). kérlek ne slágereket nyomjatok, kisebb átlagismertséggel rendelkezőket kérek pl.:fable 3, gears of war, gun, sniper ghost warrior(úgygondolom, hogy ezek nem olyan ismertek😃😉
Metro 2033
TrackMania United Forever
F1 2010
DiRT 1-2-3
Call of Juarez 1-2
egyértelműen GTA the lost and damned. gondolom ismered ezért mondok még: APB:all point bulletin Reloaded(ehhez nagyobb gép kell, és egyébként ingyenes játék) MAFIA II, és MAFIA 1(az egy valami isteni játék)
meg valami FPS játékokat!
Hi, nekem jó RPG game kéne. Több véleményt is meghallgatnék. Nemfontos hogy új legyen, de élvezetes legyen! kösz!
Fable 1-3, Mass Effect 1-2, Star wars: knights of the old republic 1-2.
Sziasztok!
Kéne valami jó játék! Gépigény mind1, autósokat (NFS,Dirt...) és RPG-ket (Dragon Age,Witcher,Mass Effect...) hagyjuk. Ha stratégiai,akkor olyan BfME vagy Armies of Exigo stílusú,tehát semmi jövőbeli cucc,és legyenek benne szörnyek is.
De jó lenne valami Prototype-ra hasonlító is,mondjuk olyan mint az inFamous,csak PC-s legyen. Vagy jók a hack n slash alapúak,mint Darksiders vagy DMC,csak szintén PC-s legyen.
Ha hasonlít a Batman AA-ra,vagy a Portal-ra az is jó,csak legyen benne valami különleges.Ezen az alapelven bármilyen FPS is lehet,de ne egy egyszerű lövölde,mint a CoD,hanem valami spéci,mit a Crysis vagy a Bulletstorm. Tehát elég sok témájú játék jöhet,csak legyen jó és ne 8-10 éves 😃
Legfontosabbat lehagytam: singleplayer legyen a középpontban.
Fable 3,Duke Nukem Forever,Halo 1-2,Gears of War,Section 8: Prejudice,Risen,Ac Bh,Ac2,Operation Flashpoint: Red River,Race Driver: GRID,Aliens vs. Predator (2010),Bionic Commando,Fallout,Homefront,Singularity,Split / Second,Blur
Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Lehet,hogy telhetetlen vagyok 😃 de valaki más még nem akar ajánlani? Szívesen meghallgatnék több véleményt is,ja és időközben eszembe jutott még pár jó játék,amikhez hasonlókat keresek: Bioshock,SW: Battlefront,Jedi Academy,Force Unleashed; Beyond Good and Evil,Spiderman 2,3,Web of Shadows,X-men 3: The Offical Game.
Légyszi mondjatok nekem egy nagyon szép grafikájú kamionos-fuvarozós játékot.
Köszi!
Sziasztok!
Kéne valami jó játék! Gépigény mind1, autósokat (NFS,Dirt...) és RPG-ket (Dragon Age,Witcher,Mass Effect...) hagyjuk. Ha stratégiai,akkor olyan BfME vagy Armies of Exigo stílusú,tehát semmi jövőbeli cucc,és legyenek benne szörnyek is.
De jó lenne valami Prototype-ra hasonlító is,mondjuk olyan mint az inFamous,csak PC-s legyen. Vagy jók a hack n slash alapúak,mint Darksiders vagy DMC,csak szintén PC-s legyen.
Ha hasonlít a Batman AA-ra,vagy a Portal-ra az is jó,csak legyen benne valami különleges.Ezen az alapelven bármilyen FPS is lehet,de ne egy egyszerű lövölde,mint a CoD,hanem valami spéci,mit a Crysis vagy a Bulletstorm. Tehát elég sok témájú játék jöhet,csak legyen jó és ne 8-10 éves 😃
Fable 3,Duke Nukem Forever,Halo 1-2,Gears of War,Section 8: Prejudice,Risen,Ac Bh,Ac2,Operation Flashpoint: Red River,Race Driver: GRID,Aliens vs. Predator (2010),Bionic Commando,Fallout,Homefront,Singularity,Split / Second,Blur
Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Köszi a válaszokat! Nem akarok hálátlannak tűnni,de kapásból 3 autós játékot is beírtál,pedig mondtam,hogy nem nagyon érdekelnek. Igazából a leírtak fele megvan és nagyon szeretem őket (összes AC, AvP...) másik felét pedig már néztem és nem jön be. De a Bionic Commando jónak tűnik,meg a Singularity is,ezeket jobban megnézem.
Tudnátok ajánlani nekem valami jó, laza kis RPG-t? Mint a Fable első része. Nem kell, hogy Dragon Age vagy efféle szintű legyen, de el tudjak vele szórakozni! Előre is kösz! 😀
Fable 3.
Nem játszottam még velük, de sokan dicsérik az Elder Scrolls-okat is.
Valami jó stratégiát szeretnék. Ami nem:Command & Conquer,Starcraft,Endwar
Köszönöm!
Adok én neked egy értelmes vagyis több értelmes stratégiát...
az ilyen hogy endwar, meg társai... meg se közelítik az igazi stratégiai játék adta élményeket... 😃
Na szóval, akkor ezeket merem ajánlani... MERT EZEK IGAZI STRATÉGIAI JÁTÉKOK.
Rome Total War
Rome Total War Alexander
Rome Total War Barbarian Invasion
Shogun Total War
Shogun 2 Total War
Medieval Total War
Medieval 2 Total War
Medieval 2 Total War Kingdoms
Empire Total War
Napoleon Total War
Ezek mind jó stratégiai játékok 😃 én ezeket nevezem annak 😜
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: Tales of Valor
Company of Heroes: Opposing Forces
Company of Heroes: Tales of Valor
Köszönöm!
Ja és igen még 1 jó kaland:
Grim Fandango
The Neverhodd
Abe's Odysee
Abe's Exodus
Mindegyik a 90es évekből van 😃, de imádom őket!
The Saboteur
Mafia I-II
Test Drive Unlimited 1-2
GTA SA 😃
pl.: Fallout 3, Far Cry 2, Stalker, Civ5, Armed Assault 2, Juiced 1-2, GTA IV... 😃 na a gépigény nem számít, stílus pedig bármi csak ne RPG(azokból sokat ismerek) akár lehet MMO is!
Sziasztok mondjatok már pár király játékot ami megy is a gépemen lehet Focis,FPS,szerep,..... stb de régebbi játék is meg teszi! 😃
RPG:
Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout The New Vegas
Two Worlds, Two Worlds 2
Gothic 1, Gothic 2, Gothic 3, Gothic 4
Mass Effect, Mass Effect 2
Witcher, Witcher 2
Akció:
APB: All Points Bulletin
Kane and Lynch, Kane and Lynch: Dog Days.
nem tudom ezek közül melyik futna 😃 nézegesd meg 😜
A PES 2010 meg is van..😃 😀..a többit kipróbálom..😃 😀...köszönöm még 1x 😃
Tom Clany's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Test Drive Unlimited
ezeket érdemes kipróbálni... 😉
A lényeg hogy menjen a gépemen valamint ne legyen NFS,FIFA,Medal of Honor ,CoD és Battlefield mert ezek már unalmasak..😆 😀
Ezeken kívül bármi lehet..😃..legjobban a sport (azon belül a focis)játékok érdekelnek de a az akció game-ek is bejönnek 😀 😃
Warrock
-- netes mmoFPS
- vannak nagypályás csaták, tehát vannak tankok, repülőgépek, helikopterek is... emellett vannak kissebb pályás csaták is, ez olyan mint a nagycsatás csak helik és repcsik nélkül, kisebb pályákon... és vannak a kispályások... nincsenek járművek csak katonák...
a játékban 4 kaszt van: assault, medic, sniper, engineer és az rpg-s(ennek nem jut eszembe a neve) mindegyiknek megvan a saját fegyvere (kivétel a pk ezt bárkinek odalehet adni, pont úgy mint egykét fegyvert...) nagyábból ennyi van szint rendszer, de skill rendszer nincs, a szintlépés csak jobb fegyverek megvásárlására jó... 😀 na meg persze egy kis + költőpénzt is ad 😃