Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Jó hagyjuk😃 Annyit írsz, hogy Intel.... Azért durva, hogy még nekem magyarázod, hogy nem mind1. OMG😃
0
0
0
0
no avatar
Név szerint nem mindegy, van Intel Core 2 Duo E6300 és Intel Pentium E6300, tegnap én is összekevertem.😜
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mert a Pentium nem Intel?😃😆 De most komolyan? Intel Pentium Dual Core és Intel Core 2 Duo. Szóval most a Pentium miért nem Intel?
0
0
0
0
no avatar
Igazad van TaylorXIII, összekevertem szezont a fazonnal. 😆
Anno Pentiumról váltottam Intelre, aztán megint Pentium, azóta folyamat Intel.😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
AKkor viszont nem értem Synda miért mondta azt. Na mind1. Azért jobban odafigyelhetne ha már szeret sokszor embereket kioktatni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kicsit fura táblázat az biztos. FHD-n játszol akkor nem lesznek ám egetverő különbségek😃 Plusz pl Crysis 3 alatt FX 6300 i7-2600 szint😃 De az alja szerintem jó😃 Leheti tt am 720p-t néztek. Ott jobban elképzelhető ez a felállás.
Itt([LINK] pl C2D 7600 és pentium 6300 között maximum 13% van 7600 javára de az cpubenchmark.neten is 2000 pontos és ott 20% van köztük. Szóval szerintem kizárt, hogy a C2D E6300 alapórejelen ugyanolyan erős mint egy Pentium E6300.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Itt is több szinttel feljebb van sorolva a Pentium:[url]http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html[/url] Bár fura egy picit ez a táblázat. Azért egy i5-2300 nehogy már erősebb legyen egy FX 9590nél. A teteje az marketing, hogy oda nem került egy AMD proci sem.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
S azt mondod egyenlőek? Mert cpubenchmark.neten nem azok. Igaz csak kb 45%-kal jobb a Pentium E6300. Tesztet én meg nem találtam😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Synda: Miből gondolod? Tudsz tesztet is mutatni?
0
0
0
0
no avatar
Tuning nélkül is gyorsabb.😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A kulcsszó az azonos órajel😃 Nemde Synda? Arról nem volt szó, hogy tuningol is.
0
0
0
0
no avatar
Intel core 2 duo E6300 más gyártástechnológia, hűvösebb, azonos órajelen ég és föld 2 processzor.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ilyen felbontásban mint azt korábban írtam szerintem limites lesz pl SD alatt de játszható szint ott is meglesz szerintem. Core 2 DUo vagy Pentium E6300?😃 Hm?😃 Nem mind1😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
szerintem annyira képes lesz bár nem egy erőmű az 5200+😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó esetben GPU limit van😃 Az a cél általában.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem Crysis 3, és egyben a legnagyobb gépigényű is.😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok 😃 Csak kíváncsiságból melyik a legszebb grafikájú játék gépre? És melyik a legnagyobb gépigényű?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
looserking: Lehetne erősebb kártya de ez sem rossz. Ahol fontos a processzor(pl Sleeping Dogs) ott erősebb videokártyával nagyon könnyen cpu limitbe futhatsz de egy olyan játékban ahol annyira nem számít ott meg lenne értelme az erősebb kártyának. Egyébként SDben már ezzel a kártyával is cpu limited lesz. Nekem is az volt az én procimmal de attól még annyira elég volt, hogy 30-35 fps meglegyen kb ha jól emlékszem beállítások úgy voltak, hogy az árnyékok csak normálon voltak és élsimítás sem volt de ha jól emlékszem a többi maximumon volt.😃 Szóval jó is meg nem is a HD 5550😃 De a PC már csak ilyen😃
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
Bocsi h ide írom😃 de azt szeretném kérdezni h most van nekem telenoros 100mb-os adatforgalomal rendelkező mobilnetem....ha az elfogy milesz? + pénz kell fizetni? vagy küldenek SMS-st h elfogyott nehasználjam többet?
0
0
0
0
Klaas avatar
Köszi Taylor! Megpróbálom úgy 😀
0
0
0
0
no avatar
Mármint a tápodon van még +4?

az szerintem az alaplaphoz van mert mostanság az alaplap 20+4pin a cpu meg 4+4pin régen értelemszerűen a +4pin nem volt,

45w ki kéne bírnia mint az alaplapon is rajta van 140w tdp-s procit támogat amihez azért kell a 4+4pin.

De nem tudom megmondani 100%-ra nem voltam még ilyen helyzetben hogy a 4+4pinbe csak 4et raktam volna.
0
0
0
0
no avatar
Sszemtelen: megoldottam úgy hogy nem konvertálom ki az actionnal videot így mondjuk vlc-vel nem nézhetem meg, de sony vegas be veszi rendsen😀

king: a 2x4pin a cpunak van. elfog indulni ha csak az egyiket dugaszolod be, alapvetően a nagy tdp-s processzorhoz kell 2x4pin, de azért kéne egy táp amin van 2x4pin szerintem.
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Reincarnation: Egyrészt köszi, másrészt: nekem ugyan ezt a problémát megoldotta az Action újratelepítése, próbáld ki, hátha 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,

A következő problémám lenne, mirillis actionnal felvett videot(már kikonvertáltam az actionból) berakom a sony vegasba és kb másfél perces videoból 50sec után eltűnik a hang holott vlc-vel lejátszottam és igenis van alatta hang, valakinek vmi ötlete van erre vagy találkozott e hasonlóval?

sszemtelen: elfogja bírni
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Szerintetek a rendszerem elbírna a mostani mellett még egy 1280x1024-es monitort? 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Hát remélem jó minőségben vettem fel a videót ittvan

[LINK]

Szerk.: Szerintem veszek HDMI-DVI kábelt ha annyiért árulnak a Média Markt-ban
18:12 Megvettem mintha szebblenne úgyérzem 😃

Még1 kérdés ANALOG DVI vagy DIGITAL DVI-re állítsam vagy esetleg automatára?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Dobjál videót vagy képet én nem tudom így, hogy te most mire gondolsz.
0
0
0
0
no avatar
😆 Jól tippeltem, lottószámoknál sosem jön be. 😢 😂
0
0
0
0
FoLey avatar
7 éve quakezek és igen Quake 3 😃
Amùgy azért van,mert nagy a képernyője és még nemvagyok hozzászokva?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem gondoltam, hogy Quake 3-mal kapcsolatos kérdést látni fogok😃 Nem tudom normális-e😃
0
0
0
0
no avatar
3. negyedév, Audi, esetleg időmérő...más baromság nem jut eszembe, késő van. 😊 😆

Szerk: Quake 3 ! 😂
0
0
0
0
FoLey avatar
Rendben 😀

Másik kérdésem,hogy az normális pl. Q3-nál,hogy,h kicsit mosódik amikor mozgásban van a kép?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ó ha magad veszed akkor figyelj az átalakítónál, hogy hdmi papa-DVI mama legyen. Kábel meg természetesen HDMI papa DVI papa. Az aranyozott talán jobb lenne.
0
0
0
0
FoLey avatar
Ha lehet kapni tescoban akkor megveszem,köszönöm nektek 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha nem is lesz a jobb a kép még mindig jól jöhet egy ilyen modernebb korba illő kábel/átalakító😃 Sosem lehet tudni mit kell összekötni😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Köszönöm akkor majd megveszem 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
http://i pon.hu/webshop/product/4world_04698_hdmi___dvi_1.8m/389680

http://i pon.hu/webshop/product/nexus_dvi_d___hdmi_kabel_3m/158698

http://i pon.hu/webshop/product/equip_118909_hdmi___dvi_d_atalakito/211105

ugye adapternél kell még egy DVI-D-DVI-D kábel is ha az nincs neked.
0
0
0
0
no avatar
200Ft métere, 10M 2k 😆 "aranyozott" 250Ft/m.😜
0
0
0
0
FoLey avatar
És mennyibe kerül a kábel vagy az átalakító?

Igen HDMI-m van 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
MSI oldalán látom, hogy van HDMI is.
https://www.msi.com/pic/product/five_pictures5_2700_20120926161243.jpg
HDMI-DVI kábellel vagy HDMI-DVI átalakítóval lehet szebb képet kapnál. De lehet VGA-VGA is. Látom, hogy amonitorodon van külön VGA csatlakozó és egy DVI-I ami lehet DVI-A és DVI-D is. Ez attól függ VGA dvi átalakítót dugsz az alaplapodra vagy HDMI-DVI-t. Előbbi analóg utóbbi digitális.
szerk:Nálad is látni, hogy van HDMI😃
https://kepfeltoltes.hu/130908/DSC_0045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
FoLey avatar
TaylorXIII: Leírom még1x.
Monitoromnak van VGA/DVI csatolója az alaplapomon csak VGA csatlakozója amivel összelehet kötni és ha monitoromnál DVI-t kötök vagyis átalakító segítségével(VGA/DVI) az alaplapin meg csak VGA-ba akkor szebb lesz tőle a kép?,mert idáig csak Videokártyánál csináltam átalakítóval monitornál meg nem.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok! Egyik haveromnak van egy monitorja. A szélén ott maradt az ujjlenyomata és azt le törölte olyan kendővel,ami monitor tisztításra van,de a szélén hagyott ilyen kis hajszálkarcokat. Hogyan lehetne azt eltávolítani neki? Nem az hogy nagyon látni,csak ha úgy megy rá a fény,akkor kissé látni,és zavaró.Meg az ujj lenyomatokat mivel lehetne eltüntetni,ami nem hagy foltot?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
FoLey-v: Mert te a monitor és gép csatlakozásásról is kérdeztél de ott nem tudom mire gondoltál. Jó a VGA-VGA is de HDMI-DVI-on lehet szebb képet kapnál.
0
0
0
0
FoLey avatar
TaylorXIII: Ha nemérted akkor miért válaszóltál? 😆 Amúgy köszi eztakartam megtudni 😃
0
0
0
0
no avatar
Ferrari056: Nem erről beszélek, jelenlegi gépeddel előbb lesz GPU mint CPU limit, hiába cserélsz procit ugyanúgy GPU limited lesz.

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Van egy olyan problémám hogy ha a chromet használom meg nyitok egy új ablakot akkor az AVG jön be. Ez azért idegesítő mert hiába van ki törölve a bővítmény és hiába van át írva minden a google-ra mindig ez jön be... mit csináljak?
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Synda Rebirth: De pl a Crysis 3 alatt az én processzorom ( Phennom 965 ) és mondjuk egy i5 3570 között ég és föld a különbség! Ami az AMD esetén átlagos fps szám lenne, az az Intel esetében a minimum.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Foley-V: Én már vagy tízszer elolvastam az üzid de nem értem mi a kérdésed😃 60hznél pl vsyncnél 60 lesz a maximum és 75nél meg 75 lesz amaximum fps amit úgy elérhetsz elvileg. Jobb a magasabb frissítési frekvencia mert kevésbé bántja szemed.

klaas20: Telepítés után ne crackeld a játékot és úgy indítsd bár lehet így csak úgy indul ha meg van nyitva a steam. Szóval töröld le és telepítsd újra a játékot és tégy úgy ahogy előbb írtam.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció