Kicsit fura táblázat az biztos. FHD-n játszol akkor nem lesznek ám egetverő különbségek😃 Plusz pl Crysis 3 alatt FX 6300 i7-2600 szint😃 De az alja szerintem jó😃 Leheti tt am 720p-t néztek. Ott jobban elképzelhető ez a felállás.
Itt([LINK] pl C2D 7600 és pentium 6300 között maximum 13% van 7600 javára de az cpubenchmark.neten is 2000 pontos és ott 20% van köztük. Szóval szerintem kizárt, hogy a C2D E6300 alapórejelen ugyanolyan erős mint egy Pentium E6300.
Itt is több szinttel feljebb van sorolva a Pentium:[url]http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html[/url] Bár fura egy picit ez a táblázat. Azért egy i5-2300 nehogy már erősebb legyen egy FX 9590nél. A teteje az marketing, hogy oda nem került egy AMD proci sem.
Ilyen felbontásban mint azt korábban írtam szerintem limites lesz pl SD alatt de játszható szint ott is meglesz szerintem. Core 2 DUo vagy Pentium E6300?😃 Hm?😃 Nem mind1😀
looserking: Lehetne erősebb kártya de ez sem rossz. Ahol fontos a processzor(pl Sleeping Dogs) ott erősebb videokártyával nagyon könnyen cpu limitbe futhatsz de egy olyan játékban ahol annyira nem számít ott meg lenne értelme az erősebb kártyának. Egyébként SDben már ezzel a kártyával is cpu limited lesz. Nekem is az volt az én procimmal de attól még annyira elég volt, hogy 30-35 fps meglegyen kb ha jól emlékszem beállítások úgy voltak, hogy az árnyékok csak normálon voltak és élsimítás sem volt de ha jól emlékszem a többi maximumon volt.😃 Szóval jó is meg nem is a HD 5550😃 De a PC már csak ilyen😃
Bocsi h ide írom😃 de azt szeretném kérdezni h most van nekem telenoros 100mb-os adatforgalomal rendelkező mobilnetem....ha az elfogy milesz? + pénz kell fizetni? vagy küldenek SMS-st h elfogyott nehasználjam többet?
Sszemtelen: megoldottam úgy hogy nem konvertálom ki az actionnal videot így mondjuk vlc-vel nem nézhetem meg, de sony vegas be veszi rendsen😀
king: a 2x4pin a cpunak van. elfog indulni ha csak az egyiket dugaszolod be, alapvetően a nagy tdp-s processzorhoz kell 2x4pin, de azért kéne egy táp amin van 2x4pin szerintem.
A következő problémám lenne, mirillis actionnal felvett videot(már kikonvertáltam az actionból) berakom a sony vegasba és kb másfél perces videoból 50sec után eltűnik a hang holott vlc-vel lejátszottam és igenis van alatta hang, valakinek vmi ötlete van erre vagy találkozott e hasonlóval?
Ó ha magad veszed akkor figyelj az átalakítónál, hogy hdmi papa-DVI mama legyen. Kábel meg természetesen HDMI papa DVI papa. Az aranyozott talán jobb lenne.
MSI oldalán látom, hogy van HDMI is.
HDMI-DVI kábellel vagy HDMI-DVI átalakítóval lehet szebb képet kapnál. De lehet VGA-VGA is. Látom, hogy amonitorodon van külön VGA csatlakozó és egy DVI-I ami lehet DVI-A és DVI-D is. Ez attól függ VGA dvi átalakítót dugsz az alaplapodra vagy HDMI-DVI-t. Előbbi analóg utóbbi digitális.
szerk:Nálad is látni, hogy van HDMI😃
TaylorXIII: Leírom még1x.
Monitoromnak van VGA/DVI csatolója az alaplapomon csak VGA csatlakozója amivel összelehet kötni és ha monitoromnál DVI-t kötök vagyis átalakító segítségével(VGA/DVI) az alaplapin meg csak VGA-ba akkor szebb lesz tőle a kép?,mert idáig csak Videokártyánál csináltam átalakítóval monitornál meg nem.
Sziasztok! Egyik haveromnak van egy monitorja. A szélén ott maradt az ujjlenyomata és azt le törölte olyan kendővel,ami monitor tisztításra van,de a szélén hagyott ilyen kis hajszálkarcokat. Hogyan lehetne azt eltávolítani neki? Nem az hogy nagyon látni,csak ha úgy megy rá a fény,akkor kissé látni,és zavaró.Meg az ujj lenyomatokat mivel lehetne eltüntetni,ami nem hagy foltot?
FoLey-v: Mert te a monitor és gép csatlakozásásról is kérdeztél de ott nem tudom mire gondoltál. Jó a VGA-VGA is de HDMI-DVI-on lehet szebb képet kapnál.
Van egy olyan problémám hogy ha a chromet használom meg nyitok egy új ablakot akkor az AVG jön be. Ez azért idegesítő mert hiába van ki törölve a bővítmény és hiába van át írva minden a google-ra mindig ez jön be... mit csináljak?
Synda Rebirth: De pl a Crysis 3 alatt az én processzorom ( Phennom 965 ) és mondjuk egy i5 3570 között ég és föld a különbség! Ami az AMD esetén átlagos fps szám lenne, az az Intel esetében a minimum.
Foley-V: Én már vagy tízszer elolvastam az üzid de nem értem mi a kérdésed😃 60hznél pl vsyncnél 60 lesz a maximum és 75nél meg 75 lesz amaximum fps amit úgy elérhetsz elvileg. Jobb a magasabb frissítési frekvencia mert kevésbé bántja szemed.
klaas20: Telepítés után ne crackeld a játékot és úgy indítsd bár lehet így csak úgy indul ha meg van nyitva a steam. Szóval töröld le és telepítsd újra a játékot és tégy úgy ahogy előbb írtam.
Anno Pentiumról váltottam Intelre, aztán megint Pentium, azóta folyamat Intel.😃
Itt([LINK] pl C2D 7600 és pentium 6300 között maximum 13% van 7600 javára de az cpubenchmark.neten is 2000 pontos és ott 20% van köztük. Szóval szerintem kizárt, hogy a C2D E6300 alapórejelen ugyanolyan erős mint egy Pentium E6300.
az szerintem az alaplaphoz van mert mostanság az alaplap 20+4pin a cpu meg 4+4pin régen értelemszerűen a +4pin nem volt,
45w ki kéne bírnia mint az alaplapon is rajta van 140w tdp-s procit támogat amihez azért kell a 4+4pin.
De nem tudom megmondani 100%-ra nem voltam még ilyen helyzetben hogy a 4+4pinbe csak 4et raktam volna.
king: a 2x4pin a cpunak van. elfog indulni ha csak az egyiket dugaszolod be, alapvetően a nagy tdp-s processzorhoz kell 2x4pin, de azért kéne egy táp amin van 2x4pin szerintem.
A következő problémám lenne, mirillis actionnal felvett videot(már kikonvertáltam az actionból) berakom a sony vegasba és kb másfél perces videoból 50sec után eltűnik a hang holott vlc-vel lejátszottam és igenis van alatta hang, valakinek vmi ötlete van erre vagy találkozott e hasonlóval?
sszemtelen: elfogja bírni
[LINK]
Szerk.: Szerintem veszek HDMI-DVI kábelt ha annyiért árulnak a Média Markt-ban
18:12 Megvettem mintha szebblenne úgyérzem 😃
Még1 kérdés ANALOG DVI vagy DIGITAL DVI-re állítsam vagy esetleg automatára?
Amùgy azért van,mert nagy a képernyője és még nemvagyok hozzászokva?
Szerk: Quake 3 ! 😂
Másik kérdésem,hogy az normális pl. Q3-nál,hogy,h kicsit mosódik amikor mozgásban van a kép?
http://i pon.hu/webshop/product/nexus_dvi_d___hdmi_kabel_3m/158698
http://i pon.hu/webshop/product/equip_118909_hdmi___dvi_d_atalakito/211105
ugye adapternél kell még egy DVI-D-DVI-D kábel is ha az nincs neked.
Igen HDMI-m van 😃
HDMI-DVI kábellel vagy HDMI-DVI átalakítóval lehet szebb képet kapnál. De lehet VGA-VGA is. Látom, hogy amonitorodon van külön VGA csatlakozó és egy DVI-I ami lehet DVI-A és DVI-D is. Ez attól függ VGA dvi átalakítót dugsz az alaplapodra vagy HDMI-DVI-t. Előbbi analóg utóbbi digitális.
szerk:Nálad is látni, hogy van HDMI😃
Monitoromnak van VGA/DVI csatolója az alaplapomon csak VGA csatlakozója amivel összelehet kötni és ha monitoromnál DVI-t kötök vagyis átalakító segítségével(VGA/DVI) az alaplapin meg csak VGA-ba akkor szebb lesz tőle a kép?,mert idáig csak Videokártyánál csináltam átalakítóval monitornál meg nem.
klaas20: Telepítés után ne crackeld a játékot és úgy indítsd bár lehet így csak úgy indul ha meg van nyitva a steam. Szóval töröld le és telepítsd újra a játékot és tégy úgy ahogy előbb írtam.