Megmaradhat,amennyiben másik meghajtót törölsz.Pl van C,D meghajtó,C a régi win,igy a D-t törlöd,ujra particionálod,csinálsz egy másik pl 50Gb D meghajtót(amennyiben pl van 200Gb),ami maradt (150Gb),abbol meg lesz E,de nefelejtsd el azt is beállitani,mert ha nem,nemlátja majd a gép.De a legegyszerübb,ha a C-t formálod,és a régi win hejére telepited.Nemjó ha fentvan a régi is.
sziasztok ha én ujratelepitem a gépem és a c-én rajtahagyok mindent és ahol megkérdezi hogy hová akarom a windowst rakni és ott létrehozok egyet a rendszernek akkor a c megmarad? válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok, valakinek vannak tapasztalatai ezzel az egérrel? genius Gila GX
Vagy tud róla vmit, megbízható stb?
Esetleg megérné?😃
válaszokat előre is köszönöm.
Kicsit fura táblázat az biztos. FHD-n játszol akkor nem lesznek ám egetverő különbségek😃 Plusz pl Crysis 3 alatt FX 6300 i7-2600 szint😃 De az alja szerintem jó😃 Leheti tt am 720p-t néztek. Ott jobban elképzelhető ez a felállás.
Itt([LINK] pl C2D 7600 és pentium 6300 között maximum 13% van 7600 javára de az cpubenchmark.neten is 2000 pontos és ott 20% van köztük. Szóval szerintem kizárt, hogy a C2D E6300 alapórejelen ugyanolyan erős mint egy Pentium E6300.
Itt is több szinttel feljebb van sorolva a Pentium:[url]http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html[/url] Bár fura egy picit ez a táblázat. Azért egy i5-2300 nehogy már erősebb legyen egy FX 9590nél. A teteje az marketing, hogy oda nem került egy AMD proci sem.
Ilyen felbontásban mint azt korábban írtam szerintem limites lesz pl SD alatt de játszható szint ott is meglesz szerintem. Core 2 DUo vagy Pentium E6300?😃 Hm?😃 Nem mind1😀
looserking: Lehetne erősebb kártya de ez sem rossz. Ahol fontos a processzor(pl Sleeping Dogs) ott erősebb videokártyával nagyon könnyen cpu limitbe futhatsz de egy olyan játékban ahol annyira nem számít ott meg lenne értelme az erősebb kártyának. Egyébként SDben már ezzel a kártyával is cpu limited lesz. Nekem is az volt az én procimmal de attól még annyira elég volt, hogy 30-35 fps meglegyen kb ha jól emlékszem beállítások úgy voltak, hogy az árnyékok csak normálon voltak és élsimítás sem volt de ha jól emlékszem a többi maximumon volt.😃 Szóval jó is meg nem is a HD 5550😃 De a PC már csak ilyen😃
Bocsi h ide írom😃 de azt szeretném kérdezni h most van nekem telenoros 100mb-os adatforgalomal rendelkező mobilnetem....ha az elfogy milesz? + pénz kell fizetni? vagy küldenek SMS-st h elfogyott nehasználjam többet?
Sszemtelen: megoldottam úgy hogy nem konvertálom ki az actionnal videot így mondjuk vlc-vel nem nézhetem meg, de sony vegas be veszi rendsen😀
king: a 2x4pin a cpunak van. elfog indulni ha csak az egyiket dugaszolod be, alapvetően a nagy tdp-s processzorhoz kell 2x4pin, de azért kéne egy táp amin van 2x4pin szerintem.
A következő problémám lenne, mirillis actionnal felvett videot(már kikonvertáltam az actionból) berakom a sony vegasba és kb másfél perces videoból 50sec után eltűnik a hang holott vlc-vel lejátszottam és igenis van alatta hang, valakinek vmi ötlete van erre vagy találkozott e hasonlóval?
Ó ha magad veszed akkor figyelj az átalakítónál, hogy hdmi papa-DVI mama legyen. Kábel meg természetesen HDMI papa DVI papa. Az aranyozott talán jobb lenne.
mindenek előtt nem ártana tudnunk az alaplapod pontos nevét.
BIOS-t hogy kell frissíteni?
Vagy tud róla vmit, megbízható stb?
Esetleg megérné?😃
válaszokat előre is köszönöm.
Anno Pentiumról váltottam Intelre, aztán megint Pentium, azóta folyamat Intel.😃
Itt([LINK] pl C2D 7600 és pentium 6300 között maximum 13% van 7600 javára de az cpubenchmark.neten is 2000 pontos és ott 20% van köztük. Szóval szerintem kizárt, hogy a C2D E6300 alapórejelen ugyanolyan erős mint egy Pentium E6300.
az szerintem az alaplaphoz van mert mostanság az alaplap 20+4pin a cpu meg 4+4pin régen értelemszerűen a +4pin nem volt,
45w ki kéne bírnia mint az alaplapon is rajta van 140w tdp-s procit támogat amihez azért kell a 4+4pin.
De nem tudom megmondani 100%-ra nem voltam még ilyen helyzetben hogy a 4+4pinbe csak 4et raktam volna.
king: a 2x4pin a cpunak van. elfog indulni ha csak az egyiket dugaszolod be, alapvetően a nagy tdp-s processzorhoz kell 2x4pin, de azért kéne egy táp amin van 2x4pin szerintem.
A következő problémám lenne, mirillis actionnal felvett videot(már kikonvertáltam az actionból) berakom a sony vegasba és kb másfél perces videoból 50sec után eltűnik a hang holott vlc-vel lejátszottam és igenis van alatta hang, valakinek vmi ötlete van erre vagy találkozott e hasonlóval?
sszemtelen: elfogja bírni
[LINK]
Szerk.: Szerintem veszek HDMI-DVI kábelt ha annyiért árulnak a Média Markt-ban
18:12 Megvettem mintha szebblenne úgyérzem 😃
Még1 kérdés ANALOG DVI vagy DIGITAL DVI-re állítsam vagy esetleg automatára?
Amùgy azért van,mert nagy a képernyője és még nemvagyok hozzászokva?
Szerk: Quake 3 ! 😂
Másik kérdésem,hogy az normális pl. Q3-nál,hogy,h kicsit mosódik amikor mozgásban van a kép?
http://i pon.hu/webshop/product/nexus_dvi_d___hdmi_kabel_3m/158698
http://i pon.hu/webshop/product/equip_118909_hdmi___dvi_d_atalakito/211105
ugye adapternél kell még egy DVI-D-DVI-D kábel is ha az nincs neked.
Igen HDMI-m van 😃