Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerdzso avatar
Wyne Rooney:

Hidden and Dangerous Deluxe
Doom 1-2
Quake 2-3
NOLF1
0
0
0
0
Wayne Rooney avatar
És ugyan erre a gepigenyre néhany lövöldözöst is.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Wayne Rooney: Sega Rally
0
0
0
0
Wayne Rooney avatar
Az egyik haveromnak kellene egy rallys játék:Radeon 9600 64mb ,2.4Ghz,768 mb Ram OpenGl nelküli.
0
0
0
0
no avatar
kosz. ismerem csak nem jutott eszembe😀😉
0
0
0
0
super88 avatar
Command and Conquer igen.... főleg a 4.. 😀
0
0
0
0
no avatar
bocs h ide irok de valaki tudna nekem jo strategia jatekokat mondani pl. Empire erth, Cossacks, age of empire, Warcraft III. A Napoleon on kivul. Lehet regi v ujj jatek is. elore is kossz.😀
0
0
0
0
no avatar
bocs h ide irok de valaki tudna nekem jo strategia jatekokat mondani pl. Empire erth, Cossacks, age of empire, Warcraft III. A Napoleon on kivul. Lehet regi v ujj jatek is. elore is kossz.😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
FBalint:

autós:
GRID
DIRT-1
F1 2010
STCC 02
WTCC THE GAME
STREET RACING SYNDICATE
STREET RACING REDLINE
LADA RACING CLUB
RALLY CROSS CHAMP 2005
GTR 2
GTR LEGENDS

FPS:
OPERATION FLASHPOINT REDRIVER
ARMA
MEDAL OF HONOR
BF BC2
STALKER
METRO 2033
LAND OF THE DEAD ROAD TO...
LEFT 4 DEAD 2
KILLING FLOOR
RED ORCHESTRA OSTFRONT 41-45
DARKEST HOUR
BORDERLANDS

ilyen a karid nem?
0
0
0
0
FBalint avatar
Háj!
Milyen jó játék van ami minimumon (vagy jobban) elfut egy hd3200-as videókártyán? Valami izgalmas autós, esetleg fps, max. 5 gigát foglaljon, és jó játék legyen. 😃

Valaki esetleg tud valami ilyet?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
nekem nem tetszett... szerintem egy rakat sz*r 😃 de te tod 😃 én a BO-t kivittem 5 óra alatt közepes szinten... a grafika maxon se valami szép... meg a játékmenet is gázos szerintem... de ha az MW2 tetszett akk ez is fog... nekem az se tetszett 😃
0
0
0
0
NjoY avatar
ha fullon játszod akkor nagyon jó 😀 persze amúgy is jó...
0
0
0
0
Kamaa avatar
Gerdzso írta:
BC2 után... háát nem tudom... de te tudod 😀

na kitoltam a MOdern warfare2-öt 6 óra alatt😃 Black ops az jó?😃
0
0
0
0
NjoY avatar
mindegy az, mondjuk azért legyen kivehető a katona/épületek alakja 😃 amúgy meg köszi, az Act of Wart megnézem milyen... meg a World war 3-at is😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Njoy: én igazándiból az Act of War-t ajánlanám... vagy a World War 3 Black Gold(mostani fegyverzet van benne)... mást nem nagyon tudok mondani... pedig mint Tesla GoD is mondta van még pár 😃 de nekem se jutnak eszembe... amúgy gépigény, grafika mind1?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
NjoY írta:
tudtok ajánlani olyan játékot mint a CCG Zero Hour? annyi lenne a fontos hogy ne a múltban (AOE) illetve jövőben játszódjon hanem ha lehet akkor mai tankok, repülők legyenek,stb, legyenek benne... előre is köszönöm 😀
hát +-20 éves távlatban bázisépítős az Act of War, ami eszembe jut, sima taktikainak meg a Wold in Conflict, Joint Task Force, War on Terror, esetleg Tom Clancy's EndWar, van még több is, de azok most nem nagyon jönnek a fejembe😂
0
0
0
0
NjoY avatar
tudtok ajánlani olyan játékot mint a CCG Zero Hour? annyi lenne a fontos hogy ne a múltban (AOE) illetve jövőben játszódjon hanem ha lehet akkor mai tankok, repülők legyenek,stb, legyenek benne... előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
BC2 után... háát nem tudom... de te tudod 😀
0
0
0
0
Kamaa avatar
eddig BadCompany 2 toltam😃 Call of duty hmmm letöltöm a modern warfare 2-öt😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Zeko: Kamraa azt mondta hogy valami jobb grafikájú-t... tehát COD egyértelműen kizárva... mivel 2010-es létére kb 2006-os szinten van a grafja... meg amúgy is véleményem szerint a COD utolsó értékelhető része egyben az első is volt.. a 2 ugyanaz csak picit szebb graffal.. a 4 után meg... rókabőr... viszont ha nem veszi meg akkor talán megéri letölteni... de csak talán... de én egy-két kivétellel mindet megvettem (kivételek: 2-3-5.. de végülis a BO-t egy héten belül el is adtam... DLC-t meg semmiképpen sem éri megvenni... én se tettem... )
0
0
0
0
Zeko avatar
A Call Of Duty - ikat nézegesd át én aszt ajánlajám 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
jobb grafika? 😃 miért a GHOST RECON ADV WARFIGHTER 2-nek azért nem rossz a grafja... meg a TOM CLANCY'S játékoknak se... az ARMA 2 meg szerintem gyönyörű főleg ha felteszed a 10km-es látótávot 😃

amúgy szebb grafos... hááát... CRYSIS 2... BF BC2... STALKER COP... METRO 2033... báár... most FPS játék kell vagy katonai? nem mind1... ebből csak a BFBC2 katonai... a többi FPS...
0
0
0
0
Kamaa avatar
hát valami jobb grafikájú nincsen?:"D
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Karmaa:

kommandós: SWAT4, SPLINTER CELL részek, GHOST RECON, HIDDEN AND DANGEROUS 2, TOM CLANCY'S részek...

katonai: OPERATION FLASHPOINT, ARMA 2, MEDAL OF HONOR részek, COD(bár ebből csak az 1.-t ajánlom)...
0
0
0
0
Kamaa avatar
valaki tudna ajánlani katonai, kommandós játékokat (PCre)?😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
sandbox... sajnos csak azok vannak amiket már elöbb is mondtam:

GTA 3-SA
THE GODFATHER
JUST CAUSE1
SAINTS ROW 2
PROTOTYPE
TRUE CRIME LA - NEW YORK
MAFIA
DRIV3R
más nem igazán
0
0
0
0
kl_akos avatar
Haborust mar talaltam de Snaboxot nem
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gerdzso írta:
bfrenk: csak azért nem írtam le mert nem megy a gépén... de a BF 1942-t télleg elfelejtettem pedig a BF az egyik legjobb játék 😃 meg a Wolfeinsteint is kihagytam... háát igen öregszem 😃 amúgy azzal az oldal óvatosan mert van közte pár selejt is 😃
mondjuk nem az a célja, hogy a jó játékokat sorolja fel, de végülis a Battlestrike és az other szekción kívül minden PCre megjelent játék legalább 7-8 pontos a tízből
0
0
0
0
Gerdzso avatar
bfrenk: csak azért nem írtam le mert nem megy a gépén... de a BF 1942-t télleg elfelejtettem pedig a BF az egyik legjobb játék 😃 meg a Wolfeinsteint is kihagytam... háát igen öregszem 😃 amúgy azzal az oldal óvatosan mert van közte pár selejt is 😃
0
0
0
0
bfrenk avatar
Kifelejtetted a Brothers in Arms: Hell's Highway-t. 😀
Meg még írok párat:
-Wolfeinstein
-Battlefield 1942
-Battlefield Heroes
De amúgy tudom ajánlani ezt az oldalt:[url]
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_video_games[/url]
0
0
0
0
Gerdzso avatar
2. VH: COD1-2-3(PS2)-5(World at War)... MOHAA... MOH AIRBORNE... Brother in Arms Road to Hill 30, Brothers in Arms Earned in Blood... Tourning Point Fall in Liberty(alternatív történettel)... Hidden and Dangerous 2(best)... World of Tanks(online 2.vh-s MMO tankokkal)... Day of Defeat és Day of Defeat source... Red Orchestra.... Darkest Hour...
0
0
0
0
kl_akos avatar
Sandbox vagy 2.vilag haborus(FPS vagy TPS) jatekokat irjatok ha tudtok pls
0
0
0
0
no avatar
nem nyitom ki most vettem, letöltöttem, majd csinálok egy gépet 😃 felrakom amd 1100 as van benn 3150 mhz asszem 8gb ddr3 ram hd5870 videókari azt enyit tudok 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
te zoli szedd mar le az EVEREST nevu programot meg a CPU-Z GPU-z szoftvereket 😃
ebbol a leirasbol kiigazodni nem lehet, meg hianyos is. alaplapot, tapot nem is tudjuk. Nyisd ki a gepet, es nezd meg a tap oldalan hogy mi a markaja es a teljesitmenye. a progikbol meg nezd meg a tobbi hardvert, es ird be a geptermedbe!

de amugy a DX-et a jatekok maguknak telepitik fel. ahanyasat, amilyet kepesek hasznalni.
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen a játékokat, neki is állok letölteni, mondjuk 2 mb netel szép lesz 😆 am igen a cod 4 az felvágás volt 😆 még most regisztráltam, idővel megcsinálom a profilomat is, de a gépemet ide bemásolom, am ha hiszitek ha nem 700 fps volt tdm szerveren csak kiváncsiság képp megnéztem 😀
NVIDIA COOLER MASTER HAF 912 PLUS HD GAMER
GIGABYTE-NVIDIA PHENOM II
BLACK EDITION X6 HD GAMER 6X3200MHZ
Phenom II 1090T AM3 + 25" LCD MONITOR.
64BIT,PCI-E
8192MB DDR3 1333 RAM
1500GB SATA II HDD
20X dual layer DVD író
ATI RADEON HD5870 1024MB DDR5 DVI/HDMI DX 11.
8CH HD audió,Fire-Wire
10/100/1000 Lan + WIFI Lan,
10DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio + E-SATA
HannsG HH251DPB 25" Fekete LCD Monitor FULL HD 1920X1080 beépített hangszórók.
Ajándék klaviatúra + Optikai egér szett

a DX11 megsughatnátok honnan tudom letölteni, mert normálisat sehol se találtam
0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 ja az az... de a METRO 2033 DX10-ben lazán megy 60 FPS-el... (DX11-en csak 30FPS-em van és azt már nem szeretem) míg az IL2 közepes grafon is picit akad... 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
zoli9494 írta:
Mondjatok nekem olyan játékot aminek nagyon nagy a gépigénye próbára akarom tenni a gépemet cod4-be az fps em max 700 volt min 200

Attól függ mekkora felbontáson.

Metro 2033-at ajánlom,ha tesztelni akarsz.

hehh... vicc 😀 bár a Metro gépigénye télleg iszonyatos... de ink próbáld meg az új Il2 sturmovik-ot! 😀

"mondjatok" talán légyszi... eleinte nem zavart.. de most már egyrejobban... és sokan még megköszönni is lusták -.-"... na mind1...
0
0
0
0
bigdave174 avatar
Resident Evil 5-öt ajánlani tudom! Piszok jó grafika, király játékélmény! Vagy Assasins Creed II és Brotherhood!
0
0
0
0
gigazte avatar
Most azt a 700 fps-t felvágásnak írtad? Mert a gépedet nem látom a géplistádon😆
0
0
0
0
no avatar
Mondjatok nekem olyan játékot aminek nagyon nagy a gépigénye 😀 próbára akarom tenni a gépemet 😃 cod4-be az fps em max 700 volt min 200
0
0
0
0
Gerdzso avatar
milyen stílus? fps? tps? autós?

itt van pár:

Spilt Second
Mortal Kombat: Shaolin Monks(PS2)
Resident Evil 5
Lego Starwars
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok olyan játékot tudtok ami megosztott képernyőn megy?Ps-játék is jó lényeg hogy emulátorral menjen és ketten lehessen vele játszani.Ha van egyáltalán ilyen.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a Far Cry az tényleg szörnyes, mármint az elsőrész...

Furmann96: mászkálós játék:

TRUE CRIME NEW YORK CITY
THE GODFATHER 1-2
JUST CAUSE 1-2
PROTOTYPE
SAINTS ROW 2
MAFIA 1-2
TOTAL OVERDOSE
RED FACTION GUERILLA
0
0
0
0
no avatar
Lone_Wolf írta:
jasko írta:
nekem kéne játék ami nem szörnyes lehetőleg jó grafikával és menjen a gépemen.
lehet fps,rpg

COD 1,2,4, (a többit ha új PC-d lesz.)
Far Cry 1,2 (dettó a 3. részt is, ha Augusztus elején megjelenik.

Igaz, a korábbi részek nem a grafikájukról híresek, de játékélményben nem szenvedtek hiányt.

Far cry 1 szörnyes ha jóltudom.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
sziasztok tudtok mondani nekem valami jó rpg-t olyasmit mint a Mass Effect vagy Dragon age Meg valami mászkálós játékot mint pl: GTA
Légy szíves PÜ. küldjétek el köszi
0
0
0
0
no avatar
jasko írta:
nekem kéne játék ami nem szörnyes lehetőleg jó grafikával és menjen a gépemen.
lehet fps,rpg

COD 1,2,4, (a többit ha új PC-d lesz.)
Far Cry 1,2 (dettó a 3. részt is, ha Augusztus elején megjelenik.

Igaz, a korábbi részek nem a grafikájukról híresek, de játékélményben nem szenvedtek hiányt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció