Milyen merevlemezt vegyek?
Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy Western Digital 640GB 32mb Caviar Black et és szerintetek megérné azt a+6-7000 forintot egy Western Digital 1TB 32mb Caviar Black??
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erre gondoltál esetleg???
Amúgy én is linkelek mindjárt egy SSD-t amit fogok bele venni ha lesz money😀
Mert ha erre gondoltál akkor veszem is😃
Na m1 mindjárt szerkesztem ezt hogy melyik SSD-re gondoltam.
Szerkesztés: Kingston SSDNow V+ 100 96GB
Na erre az SSD -re gondoltam olcsó és 96 gigás megéri szerintetek?
Másik szerk: a kerdesem az lenne hogy ez jo HDD-e amitt linkeltem?
Én veszek egy 120GB-os SSD-t meg egy 1.5TB-os WD Caviar Green 5900RPM 64Mb SATAII-t az a legjobb 😃
Jónak jo csak éppen nagyon drága . Mert az Intel 120 Gb-os SSD-je 54000Ft
És olvasási sebessegben meik a legjobb?
caviar blue: 96 MB/s
samsung f3: 86.7 MB/s
írása 120 Mb/s , de van több is.
rendszerről nem tudok nyilatkozni, mert nekem a samsung vinyón van a rendszer, de a játékbetöltés elég gyors
most akkor meik jó programbetöltésekre?
Pl játékokhoz meg operációs rendszerekhez?
http://img1.digitalversus.com/produits/162/4008/cavblu-graph.jpg
Oks akkor f3.
és erre vélemények?
én inkább a caviar Blue-t ajánlom, gyorsabb mint az F3
és erre vélemények?
prohardver ezt ajánlotta : samsung spinpoint f1
Valami ellenvetés ?Esetleg van valakinek ilyenje?
A gyárto szerinte energia takarékosabb és kevesebb alkatrészből áll mint a többi. Kisseb a meghibásodás esélye. kissebb a késleltetési idő.
Valami ellenvetés ?Esetleg van valakinek ilyenje?
Hát na ja csak én nem tudtam ...😞 😃
Köszi!
A SSD-k is épphogy elérik a SATA3 sebességet, ezérrt értelmesebb sata2-es vinyót venni mert olcsóbb, és valami kor jobb is, pl szerintem a legjobb sata2-es vinyó: Samsung SpinPoint F3 1TB 7200RPM 32Mb 😀
De várom a további ajánlásokat!
Miért nem használja ki a sata3at?
Tudnál erre tesztet mutatni?
Sziasztok!
Ezt a HDD-t néztem ki:
Western Digital Caviar Blue 1TB 32MB 7200rpm SATA3 WD10EALX Merevlemez
És tudnátok ennél gyorsabbat mondani? Jah írom az alaplapom befogadóképességét : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3800#sp
A feltételeim : 500 GB-os legyen és lehetőleg nem nagyon drága de azért kíváncsi vagyok mik a mostani legggyorsabb HDD-k.
Lehet páran azt fogják írni hogy ha gyorsat akarsz vegyél SSD-t de arra nincs keret.
Köszi minden válaszadónak!
Felesleges sata3-asat venni, a sata2 sávszélét sem használják ki a hdd-k. és vagy 2eFt-tal olcsóbb a sata2-es verzió. Egyébként ezek az olcsóbb kategóriájú hdd-k között nincs jelentős különbség. Ha tárolásra van másik vinyó, akkor esetleg érdemes egy kisebb raptort venni.
Nekem egy ilyenem van.Fél éve van meg,eddig semmi baja.
Halk és gyors.
Ezt a HDD-t néztem ki:
Western Digital Caviar Blue 1TB 32MB 7200rpm SATA3 WD10EALX Merevlemez
És tudnátok ennél gyorsabbat mondani? Jah írom az alaplapom befogadóképességét : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3800#sp
A feltételeim : 500 GB-os legyen és lehetőleg nem nagyon drága de azért kíváncsi vagyok mik a mostani legggyorsabb HDD-k.
Lehet páran azt fogják írni hogy ha gyorsat akarsz vegyél SSD-t de arra nincs keret.
Köszi minden válaszadónak!
Vennék egy külső merevlemezt (usb2.0 + külön tápegység), kb. 500 GB - 1 TB-t. Milyen ajánlotok?
Kinéztem itt a webáruházban ezt a típusút, WD Elements Desktop 500Gb USB 2.0 (3.5"😉 13.425 Ft. Erről mi a véleményetek?
Kizárólag adattárolásra (filmek, videók, zenék) kellene.
Szevasztok.
Merevlmezek közül melyik a a jó márka ? Mivel most akarok egy 1Tb-es venni ez jó lesz szerintetek?
1000 GB S–ATAII WD Green 64MBcache.
Ha csak tárolásra lesz, tökéletes választás, de rendszervinyónak nem ajánlom, inkább Caviar Blue.
tárolásra lesz a 320 GB melléaz meg pont caviar blue
Szevasztok.
Merevlmezek közül melyik a a jó márka ? Mivel most akarok egy 1Tb-es venni ez jó lesz szerintetek?
Ha csak tárolásra lesz, tökéletes választás, de rendszervinyónak nem ajánlom, inkább Caviar Blue.
jónak tűnik ez a samsung akkor ez lesz köszi