Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krysis avatar
Az a CoD 50gb eléggé durva 😃 Battlefield letudta 25gb-ből Frostbite-al meg mindennel. Mi folyik itt?
0
0
0
0
xoki avatar
Mivel nincs egyik sem, ezért codra szavaztam, mégpedig azé várom jobban hogy megnézzem kell e neki 50gb hely 😆 😂
0
0
0
0
sudosu avatar
Bf4 remélem futni fog 😀
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
háát a bf3 nem nyűgözött le (de ez betudható annak, hogy nem kellemes lvl999999-es szintű ellen játszani)
talán most a cod... ESETLEG
0
0
0
0
Feriboy avatar
Én a CoD-ot jobban várom, bár a BF se elhanyagolható 😀 Up a Gameknek!
0
0
0
0
susguy avatar
Megoldottam; kivonjuk a két játékra leadott voksok számát az oldalra regisztrált tagok számából, és megkapjuk azokat akik egyiket se várják.
*kis matekozás* jelenleg 80222 emberből 79798-at (~99,5%) egyik sem érdekli. Na, egész jól állunk eddig.
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Én mind kettőt várom. 😃 😀 😜
0
0
0
0
Fisher avatar
garada: Ezt te sem gondolod komolyan ugye? Persze, hogy nincs rombolható környezet, nagy pályák, járművek "és még sorolhatnám", hisz ez egy CoD, pont azért szeretik az emberek amilyen. Mi értelme lenne, ha lenne ha CoD is egy BF-es játékmenetet kapna? Semmi. Pont ezért jó, hogy van BF, meg CoD, mert jóval több ember megtudja találni a magának való szórakozást. Rengeteg játékost veszítenének a CoD játékok ha BF játékmenettel lennének megáldva... és fordítva is. Semmi értelme nem lenne, ha a BF4 mondjuk olyan játékmenettel jönne, mint egy CoD, rengeteg rajongót hidegen hagyna a játék, aki pedig CoD mellett volt, ez így is a CoD mellett lenne, szóval ezzel, hogy utánozzák egymást, csak rosszul járnának.
0
0
0
0
susguy avatar
humagyar:
Szóval ha se nem a BF4-et, se nem a CoDtizen-huszon-százakárhányadik részét nem szeretem, az utcára kerülök és hajléktalan leszek. Érdekes világ lesz, vérpistik fogják eltartani az egész világot.
0
0
0
0
xCube avatar
humagyar: Szerintem ez a hasonlat a legkevésbé sem alkalmazható erre a szituációra, mivel te egy az életvitellel és a jövővel kapcsolatos kérdést állítottál párhuzamba azzal, hogy ki mivel ! szórakozik ! .
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hát, tőlem jöhet akármilyen híres-neves új cím, cod, bf, gta5, bármi.... én az új Carmageddont várom, semmi mást 😀
0
0
0
0
humagyar avatar
Ha azt kérdezik, hogy melyiket választanád: iskola, vagy munka, akkor választanod kell egyet, mivel nincs más megoldás, de ettől nem fogod szeretni egyiket sem, de attól még valamelyiket jobban kell szeretned. Vagy, ha 10 a tökéletes, és van egy 5-ös, meg egy 6-os játék, akkor ezek közül a 6-os lesz a tökéletesebb, de nem lesz tökéletes. 😉
0
0
0
0
xCube avatar
Csatlakozom, szerintem is kellett volna egy "Egyiket sem" vagy "Mást" opció, vagy pedig több játékot kellett volna indítani. Ez így kb. arra jó, hogy egy BF vs. CoD vitát indítson, nincs érdemi információértéke.
0
0
0
0
no avatar
Szívem szerint egyikre se szavaztam volna 😃 Egyik sem a kedvencem..........
Ha lett volna Amnesia "3" "Mass Effect 4" Vagy "Elder Scrolls VI" akkor könnyelműbben döntöttem volna 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Jelöljétek be az egyiket, és kész 😀 Engem sem érdekel egyik játék sem, rányomtam az egyikre.
0
0
0
0
susguy avatar
19ati93:
...Igen, ezért kérdezem hogy miért nincs olyan opció, mert ha lenne, akkor számolná.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát azért a BF3 "rombolható környezet"-étöl se estem hanyatt.Lemegy a vakolat,ennyi.Jó sok játékban ez sincs,viszont nekem akkor lesz valami,ha pl nekem kell robbantani kiutat a falonn...h tovább mehess a pályán.Nelegyen fix utvonal,hanem épületekenn is keresztülmehess ,ablakokat betörhess,létrák lennének itt-ott elhejezve,amit odaviszel,bemászol az épületbe,dobozok,esetleg baka társak bakot tartanak...és igy tudsz pl az ellenfél mögé kerülni.
0
0
0
0
garada avatar
Biztosra állíthatom hogy jobb lesz a bf4 a Cod még nem tart rombolható környezetnél se a nagy páláyk és jármúvek és még sorolhatnám ami még a battlefield 3 se fogja meghaladni a Cod Ghost
0
0
0
0
cseszka avatar
Én is COD-ra nyomtam,BF3 is elment,de a cod MW3 jobban tetszett,hát majd meglátjuk meik lesz a jobb.Lehet itt a BF4.
0
0
0
0
19ati93 avatar
de azt nem méri szavazatnak,szóval... kíváncsi lennék azért rá hány embert hagy hidegen az egész,kétlem hogy egyedül vagyok
0
0
0
0
susguy avatar
Ossian1993:
Mindkettő parasztvakítás 😉

Egyébként miért nincs olyan opció hogy "egyiket sem várom"? Ha már úgy is üvöltözik jobb oldalt az oldal, hogy "HÉ ÖCSKÖS, NEM SZAVAZTÁL MÉG!".
0
0
0
0
Conoren avatar
Ossia: Ezért még majd kapsz, de részben igazad van. 😀
0
0
0
0
no avatar
100% cod battlefield az csak parasztvakií♠ás a járművekkel meg a rombolható környezettel de a mapok kicsit ahhoz képest hogy vannak járművek is . pl repülő... fos az egész
0
0
0
0
toopa avatar
19ati93: Nem vagy egyedül, én is hiányoltam ezt az opciót. Mivel mindkettő hidegen hagy, így inkább nem is szavazok.
0
0
0
0
19ati93 avatar
ja hát jól van,ha tehetném egyikre se voksolnák,de a BF4-re szavaztam mert rámtukmálták a bétát is...nem volt valami nagy durranás,nem is tetszik,de szavaztam 😆 egyáltalán nem szeretem az ilyen játékokat 😆
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
vagy olyan kéne hogy egyéb😃 nah mindegy növeltem a cod-ra voksolok táborát😃
0
0
0
0
MoonW avatar
19ati93: szándékosan nem raktam mindkettő és egyik sem opciót 😀
0
0
0
0
Codever avatar
Codtól nincs jobb 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
miért nincs olyan lehetőség hogy egyik se? vagy tartózkodom vagy valami... nem mindenki szereti az ilyen játékokat😆
0
0
0
0
garada avatar
Nagyon jó ötletnek tartom nem értem az embereket töbsége mért a nem és a lehetre szavaz mikor ez mindenki szempontjából előnyös lenne.
0
0
0
0
Nitram1 avatar
jó lenne irogatni egyéb okosságokat! 😀
0
0
0
0
andreew avatar
Én is szívesen írok híreket az oldalra ha találok 😃
0
0
0
0
ViewSonicHD avatar
hát szívesen írok híreket ha tálálok! 😉
0
0
0
0
GameTestMan avatar
Én nagyon szívesen írnék híreket! Jeleztem is... jó lenne, ha lenne
0
0
0
0
Krysis avatar
Hát ez úgy lenne a jó, mint a teszteknél, hogy jóváhagyják, mielőtt kitennék az oldalra.
0
0
0
0
Almapeti avatar
AbelsuPC:

Én full AMD Fan vagyok és mégis Igen-re szavaztam 😃 régen volt egy xboxos oldal oda befogadtak hír posztolóként 😃 de feloszlott vagy már nem tom mi van vele :/
0
0
0
0
Branko7 avatar
Jó ötlet,de mint néhányan írták,sokaknak szeptembertől nem lenne rá ideje..
0
0
0
0
no avatar
Ez a világ legjobb játékteszt/gépigény oldala!
0
0
0
0
no avatar
Biztos hogy nem a Hír-t írja csak a lap szerkesztő (i)
0
0
0
0
sunray20 avatar
Szerintem a játéktesztekkel nincs semmi gond. Nincs megkötve a felhasználó keze. Hát igen ez valószínű volt, hogy sok embernek nem lenne ideje, viszont ez mind olyan dolog, hogy napi 20 perc elég arra (kb), hogy megtudd mi is megy a játékvilágban. Jó kis ötlet ez a nagyobb szabadság. 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Nem rossz ötlet, bár nekem nem lenne időm rá szeptembertől 😃.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Ez jobban hangzik mint a játék teszt írás 😃
0
0
0
0
Abelsu avatar
énis AMD fan vagyok és a nemre szavaztam. megjegyzés (Minden AMD fan nemre szavazott) nem ezért szavaztam a nemre
0
0
0
0
no avatar
Olyan kéne hogy az intel a procikat negyed áron adja!!!!!!! és nem lenne baj. 😀
0
0
0
0
darky12 avatar
Persze ! Nagyon jó lenne mivel régóta át szeretnék térni az AMD-re mert, az Intel egy rakás fostaliga !
0
0
0
0
no avatar
olyan van nagyapám gépébe 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Olyan van, volt is egy Asrock lapom, amibe belement DDR1 és DDR2 ram, és volt benne PCI, PCIe és AGP is.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció