Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
260x biztos jobbat megy mint egy 6850. az kb 5% erősebb a 7770 de ez sem mindenhol igaz.
Red:
Mantel: decre van ígérve, és nem is hallotttam novemberről.
Ne agódj az amd nem csinál több am3+ homogén procit, most csak kavei lesz 2modullal mert nem fér bele 4 a gyártás technologia miatt aztán majd a kövi genből már lesz 4modulos is.
Az hogy más hardverekkel másképp teljesítenek azt elhiszem, azonos környezetben azonos órajeleken egyformák !
Ki tud többet?
Lehet hogy a hihetetlen mit tudom én milyen tranzisztorok számáról meg anyám tyúkjáról többet lehet hallani, ha nézed az ezzel foglalkozó oldalakat... de más élőben látni, hogy hogyan teljesítenek a dolgok. És egy elég rendesen leitatott és megerőszakolt HD 6850-est múlt fölül.
Mantle hol van, novemberre ígérték december van, megint csak a hülyítés megy aztán kiadják a semmit.
BudaiK: Persze én meg a Csipkerózsika vagyok, az a gond már felébredtem.
+100Mhz emelés miatt gyorsabb, azonos órajelen 7790 ugyanazt tudja.
Nem értek nagyon hozzá, lehet, hogy ugyan az, csak akkor hogy nyújtana ennyivel nagyobb teljesítményt?
A true audio-t meg ki a tök használja? 😃
@Gaboo7: Szerintem abszolút megéri, az a plusz a 260X-re. Húzott HD6850OC-mat sokkal veri. Ha tehetném, én is vennék :/ No de majd ha az ünnepek lezajlanak 😉
https://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7870DC22GD5/
http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7870DC22GD5V2/
Csak annyi hogy egyiken 2dvi van a másikon 1 meg 1iken 1db displayport van a másikon 2micro.
meg pár MHz külömbség és ez minden?
Vagy van valami számottevö is mert van pár ezer Ft külömbség.
http://kepkezelo.com/images/yfly8x3kb8iglhlec9rx.jpg
http://kepkezelo.com/images/yszollfu8jq848wu5al.jpg
A gépem : Asus M5A78L-M LX
AMD ATHLON ll X4 645
2 X 4GB 1333MHZ KINGSTON HYPERX
Kérlek benneteket , hogy ha lehet , minél előbb válaszoljatok , mert ahogy választ kapok tőletek , meg is rendelem .
Viszont nem kellene előbb küldeniük egy visszaigazoló e-mailt, hogy megkapták a rendelésemet?
Mert csak egy olyan jött hogy "Rendelés értesítő" és abban írja hogy: Spoiler!
Megrendelése munkatársunk visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak.
De azóta sem jött tőlük e-mail. Esetleg az is várható hogy telefonon megkeresnek?
Most azokat kérdezem akik már vásároltak az Auqa boltban.
Még pénteken rendeltem meg a videókártyát (Asus HD7750 1GB GDDR5)
Körülbelül mennyi az átfutási idő? Mármint mire visszaigazolják a rendelést + futárral elküldik?
Van rá valami esély hogy esetleg holnap, vagy az azt követő napon megérkezik?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ilyet lehet még kapni valahol?
cseszka
2013. 12. 01. 19:23:19 #
▼
Nemlahet,de egy 660erösebb mint egy prociba integrált vga + egy AMD kari.A 660 erösebb mint a 7790,még akkor is ha a 7790el egyáltalán megy is prociba integrált vga.Vedd a 660-at,a prociba integrált vga meg maradjon "alva".
Köszi a választ, lehet akk meggondolom és geforce lesz belőle, még esetleg annyi h amd proci és geforce kártya mennyire preferálják 1 mást? nem szokott semmi hátránya lenni??
Én ennyi különbséget mértem az OC-s 660Ti és a szintén OC-s 680 között:
CPU: i7 2600k@4500Mhz
GPU: 1.GTX 660Ti (1230/7000Mhz) | 2.GTX680 (1240/6500Mhz)
Maximális beállításokkal 1920x1080 -as felbontással 4xAA. (Crysis 2 High res. pack + DX11)
Crysis: 55,18 | 60,83 |+10%|
Crysis Warhead: 55,01 | 60,03 |+9%|
Crysis 2: 61,8 | 67,1 |+8%|
Metro 2033: 29,1 | 32,4 |+11%|
Batman Arkham City: 99 | 108 |+9%|
Battlefield 3: 59 | 68 |+15%|
Call of Duty 4: 188 | 201 |+7%|
Sniper Elite V2: 34,8 | 40,5 |+16%|
3DMark11 P: 9586 | 10351 |+8%|
Tekki: Szerintem ne nagyon adj tanácsot ha nem vagy képben, inkább a kitalált gépedet építgesd gondolatban. 😀
Gaboo7
2013. 12. 01. 16:41:50 #
▼
Kolera: 45K-ért egy GTX660. Felejsd el a processzorba integrált VGA-t semmi értelme Hybrid CrossFire-el szenvedni.
De a processzor már 1 ideje megvan, és geforce-
os kártyával nem lehet összekötni