Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ingyen mmorpg-n már keresgéltem,de magyart nem találtam.
WoW, Metin2, Gates of andaron nem kell, már próbáltam, MUonline is felmondta aszolgálatot vmiért, de ehhez hasonlók kellenének.
Köszi előre is
egy jó autós játékot a grafika lehet fullon is vagy nem
tudtok ajánlani 1-et?
Akkor nagyon ajánlom neked a Need for Speed sorozatot, Trackmania Nations Forever (ha tetszik neked és van rá pénzed, akkor vedd meg a Trackmania United Forevert), Dirt 2-3.
tudtok ajánlani 1-et?
sajnos a Borderlands-ot is kipörgettem már 😃 Hellgate London viszont jól nézki 😃 kipróbálom majd, esetleg még valami? 😉 csak mert suli időben nem nagyon lesz időm töltögetni 😃
ceni98: 😜 már négyszer kitoltam 😃 esetleg vmi más?
ja és olyan is jó ahol én határozom meg a fegyvereket meg az ilyen cuccokat küldetések elött (Hidden and Dangerous 1-2)
valaki tudna olyan játékot mondani amiben van "pénz rendszer"?
ilyenre gondolok:
- legyenek vásárolható cuccok
- akár lehet sandbox(Stalker, Far Cry 2) vagy megyek a csőben cucc(Dead Space, Bioshock)
- lehessen fejleszteni
- lehet fps,tps stb
- akár lehet benne tapasztalati pont rendszer(EXP)
😃 na valami ilyesmi kéne... az nem baj ha nem felel meg minden követelmények....
Hellgate London (én imádtam)
ja és olyan is jó ahol én határozom meg a fegyvereket meg az ilyen cuccokat küldetések elött (Hidden and Dangerous 1-2)
ilyenre gondolok:
- legyenek vásárolható cuccok
- akár lehet sandbox(Stalker, Far Cry 2) vagy megyek a csőben cucc(Dead Space, Bioshock)
- lehessen fejleszteni
- lehet fps,tps stb
- akár lehet benne tapasztalati pont rendszer(EXP)
😃 na valami ilyesmi kéne... az nem baj ha nem felel meg minden követelmények....
Nekem tudtok egy olyan játékot ajánlani, ami olyan, mint a Star Wars Batlefront csak újabb?
Ha jól tudom van második része is, vagy még újabbra gondolsz?
Újabbra gondolok, de amit most küldtek azok is jók, de azért még te is küldhetsz.
Battlefield sorozatot próbáltad már?
Nekem is kéne egy MMORPG játék, vmi inygenes, vagy tört, de fontos h magyar legyen, mert sok külföldit meguntam, mert elakadtam mert nem értettem a küldetést...
Az inygen mmorpg oldalon már néztem, de magyart nem találtam. WoW, Metin, Gates of andaron-t már próbáltam, de hasnoló játékok kellenének.
Nekem tudtok egy olyan játékot ajánlani, ami olyan, mint a Star Wars Batlefront csak újabb?
Újabbra gondolok, de amit most küldtek azok is jók, de azért még te is küldhetsz.
stickman.hu
itt lehet regelni meg letölteni 😃
Olyan játék kellene, amit 5-6 haverommal tudok tolni hálózatban😀 Stratégiai, autós. Lövöldözős nem kell. A gépigényük ne legyen olyan nagy😀
FPS:
Metro 2033
Fear 1-2-3
Stalker: SOC, CS, COP
Operation Flashpoint Red River
TPS:
APB: Reloaded(net kell hozzá)
Resident Evil 4
AKCIÓ/RPG
Mass Effect
Alpha Protocol
Autós:
Test Drive Unlimited
Need for Speed Pro Street
Street Legal Racing Redline NF(modolt verzió)
Helikopteres/Repülős
Hawx
Enemy Engaged 2
Simulator
GTR 2
Race 07
Armed Assault 2
Netes(mmo)
World of Tanks
Cabal
ezek mind elmennek.. mert elméletileg ilyen karid van:
Akkor úgy mondom hogy
-Amibe lehet fejlődni
-lehet társakat fel fogadni
-2 küldetés közt lehet mászkálni
-lehet választani hogy jó illetve rosz legyél
GameDaPro: nem engedi megnézni a vidit
Baldurs Gate 2? Kicsit régi meg 2D-s, de szerintem nagyon jó játék! Igaz nem lehet konkrétan gonosz és kifejezetten jó lenni, inkább úgy fogalmaznék, hogy itt minden tettednek van következménye.
House of the Dead 1-2-3-4
😃 nem rossz játék...
amúgy:
Spilt Second
(talán) Blur
és majd a Serious Sam 3 😃
Offroad Arena
Terep 2 😃
mást én nem ismerek :S
netes MMORPG, de MAGYAR legyen, vagy vmi kalad játék, hosszó sinleplayerre, de mondom kis méretű legyen, 3 GB-nál ne nagyobb.
De az alapötlete nemrossz.
Valaki mondjon egy játékot amiben mászkálni és harcolni lehet.
Ne legyen: Prince of Persia, Assassin's Creed
Legyen szép grafika, jó játékélmény.
Valaki megmagyarázná mi az a KOTOR?
Egy játék, nincs mit rajta magyarázni...
Mellesleg egyik kedvencem.
Valaki tud egy mászkálós + kardos játékot? Csak ne legyen:
Assassin's Creed, Prince of Persia. Mert azok meg vannak.
Csak élvezető legyen és jó játékélménye legyen és a grafika ne legyen csúnya, hanem szép legyen.