Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sz**ból nem lehet várat építeni. Jelenleg a kormány meg ezt próbálja kivitelezni, csak hát...hígítják még ...
Ezeket az árakat nyugodtan elfelejthetitek. Nálunk kb ennyi lesz euroban + a szokásos magyar kereskedői haszon.
Így van 205$ felejtős.😕
Egy hete 205 ft volt egy dollár most 215 ez is rontja a helyzetünket.
Mire itt megvesszük lesz 305$=65k
Ez csak tipp,de a forint is romolhat addig amire elég jó esély van.😶
Két hete meg még 190Ft volt... Jelenleg 218. Nevetséges. Ez van ha az államfő halmozza a hülye beszédeket, és idióta törvényeket szavaznak meg...
Még nem, de utána jártam, elvileg 205$, azaz 44 581 forint. 😃
Én 180$-os árat olvastam valahol a 6 magosra, de szerintem kacsa és tippelés az egész...no meg miért osztogatnának 6-8 magos CPU-kat ilyen olcsón? Valami itt nem stimmel szerintem.
elvileg a 6 magos ára 175$, a 8 magosoké 205$ körül lesz...remélem hogy ez valós és nem lesz ennél sokkal drágább 😃
Akkor ha ezek jók is lesznek, nagyon valószínű, hogy nem i5 2500K-m lesz, hanem a 6/8 magos Bulldozer. Ha olcsóbb lesz és olyan jó, mint a 2500K, akkor mindenki ezeket fogja venni. 😃 (csak nálunk is ilyen áron legyen...)
Én 180$-os árat olvastam valahol a 6 magosra, de szerintem kacsa és tippelés az egész...no meg miért osztogatnának 6-8 magos CPU-kat ilyen olcsón? Valami itt nem stimmel szerintem.
elvileg a 6 magos ára 175$, a 8 magosoké 205$ körül lesz...remélem hogy ez valós és nem lesz ennél sokkal drágább 😃
Teljesen amatőr E5300 OC-hoz segítséget kér 😃 Aki tudna segíteni, pls PM 😃
Teljesen amatőrként olvasgass a neten leírásokat, fórumokat. Ezen kívül menj be a biosba és nézz körül alaposan, olvasd el az alaplap leírását, hogy tudd, mi micsoda.
Megnyugodhattok, nálunk nem ennyiért lehet majd Bulldozert kapni...
Abban biztos vagyok. 😞
Azért, hogy vegyék!
Igen azért, csak ez nem ésszerű lépés egy nagyobb vállalat (mint AMD) számára, mármint hogy ilyen olcsón adják az új CPU-KAT.
Két oka lehet, hogy ennyi lesz. Nem lesz olyan erős. A második, ami inkább valószínűbb, hogy egyszerűen felmérte a cég, hogy így kaszálhat a legtöbbet. És marketing, és gazdasági szempontból így járnának a legjobban. Az első állítást meg is cáfolnám, anno a Phenom 965 is felvette a versenyt, 65-60-55 000Ft-ra csökkent szépen lassan, azóta persze még jobban, de ez már másik sztori. Nem hiszem, hogy lassabb lenne majd, egyszerűen jó ár/teljesítményű CPU-t akarnak kiadni, mint ahogy eddig is tették. És lehet szidni az AMD-t, de az a 955, még most is nagyon jó vétel 26 000Ft-ért.
Azért, hogy vegyék!
Igen azért, csak ez nem ésszerű lépés egy nagyobb vállalat (mint AMD) számára, mármint hogy ilyen olcsón adják az új CPU-KAT.
bus speed: 230 (ezt már nem bírta, prime közben kb 20s múlva jött is a kék halál)
És azért mert wolfdale akkor jobb min a Conroe? mert annak 6Mb os a gyorsítótára és az FSB is 1066. ? 😲 a gyártási tech. különböző meg hat az órajel!
A wolfdale már 45nm-es, alacsonyabb fogyasztás, magasabb órajel, jobb tuningpotenciál. Az E6000-es sorozatú wolfdale is 1066-os fsb-vel megy. A teljes értékű 65nm-es core2-esek elég magas áron mennek, jobban megéri 10en pár ezerért egy húzható E5000, vagy E6000.
én ma kezdtem el oc-zni a procimat, egy e5700-ast, 500mhz után adta a kékhalált 😀 de prime-al 3.3 ghz-en 44 max egy tx3-al
mindennek az árát felemelik a szemetek....
na mindegy, szerintem sokkal drágább lesz mint amerikában.
Mint minden.
És azért mert wolfdale akkor jobb min a Conroe? mert annak 6Mb os a gyorsítótára és az FSB is 1066. ? 😲 a gyártási tech. különböző meg hat az órajel!
A wolfdale már 45nm-es, alacsonyabb fogyasztás, magasabb órajel, jobb tuningpotenciál. Az E6000-es sorozatú wolfdale is 1066-os fsb-vel megy. A teljes értékű 65nm-es core2-esek elég magas áron mennek, jobban megéri 10en pár ezerért egy húzható E5000, vagy E6000.
na mindegy, szerintem sokkal drágább lesz mint amerikában.
250dolcsi+25% ÁFA (Általános forgalmi adó)
Ha január után veszi akk 250 dolcsi +27%ÁFA h rohadna le a lábuk😠😠😠
250dolcsi+25% ÁFA (Általános forgalmi adó)
még nem jelent meg.
Amúgy mennyibe van egy AMD Bulldozer FX-8150P? (ára)
Melyik a jobb?
1. AMD Bulldozer FX-8150P ?
2. Intel Core i7-2600K ?
Választ előre is kösz. 😀
Azt a procit már nem érdemes megvenni. Persze ez attól függ, mennyiért adják. Inkább vmi wolfdale magos E5000, E6000 szériásat nézzél jó áron. Ezek bőven jók egy 5670 mellé és szépen húzhatók is.
Mondjuk igen elfüstöl ha túl sokáig húzza az ember😊
De jó is lenne! 😃
Egy AsRock N68-VS3 UCC alaplap támogatja a AMD Phenom II X4 955 Black Edition procit vagy csak a sima Phenom II X4 955 -t ?
A legjobb 333MHZ FSB Socket A (462) proci az Athlon XP 3000+ ?
nemtudom, mert ez a proci van 754be is meg 939ben is meg még ezen kívül vagy 2 féléven,de valszeg igen mert 754ben is az egyik legerősebb 1 magos
üdv! Az a helyzet, hogy nagyon elbizonytalanodtam. Elnéztem ezt a tesztet: http://i p o n/?news=17780 , és hát végképp nem tudom eldönteni, várjam meg a bullt és vegyem meg a FX 8150 -et vagy pedig az i5 2500K-t. Véleményeket kérek, mit tennétek. (Számomra az ár is nagyon fontos, szóval ezért is kérdéses a dolog)
te, most megnéztek 3 procit amiböl csak 1-et lehet megvenni. egy olyan procival hasonlították ösze az FX-et amit még 1 hete ha bejelentettek és még szerintem a fasorbasincs. Ez szerintem olyan lesz mint az X6-os AMD-k h nesze semmi fogd meg jól. És ez egy 8 magos FX amit egy 4 magos ellen állítanak be.