Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Mert ha ijen a gép mint ahogy leirtad,akk nincs is olyan játék amit nevinne fullon,meg egy darabig nem is lesz.
Ne már.Semmi?És nincs olyan se ami mondjuk ATI videokártyára van tervezbe és Nvidia nem nagyon bír vele vagy valami!!??
-Valami szerver lap 2db AMD Opteron 6magos proci.
-4x8GB ram,nemtom milyen nem DDR,DDR2,DDR3
-4x4Gb PCI-E videokártya(NVIDIA)(SLI hidat nemtom hogy oldatta meg,de mind a 4 egybe van kötve)(Magyarba nem kapni a karikat annyit tudok)
-4x2.5Tb winyó,meg a halál tudja milyen dvd-író
Nagyon nem értek a szerver gépekhez.Van egyáltalán olyan játék ami nem mozdulna meg rajta,vagy legalább akadna max grafikán?
Jó lenne megszívatni,mert nagyon veri magát a gépére.
Kösz előre a válaszokat.
Eesetleg a Project Blackoutot is kipróbálhatod,vagy van olyan hogy Blackshot.De mehetsz CS-zni is,vannak non-steam szerók..
zászlós foglalós ? battlefield heroes ismerem 😀
Az összes CoD-ba, BF-be lehet CTF-ezni! 😉
Warrock
War Inc Warzone
Soldier Front
Crossfire
Combat Arms
AVA
Operation 7
APB Reloaded
Crimecraft
CoD-ok
BF-ek
Crysis 2
F.3.A.R inkább Co-Op
A cod 3 at ne is keresd PC re 😃
Fifa 07-től azt hiszem 10 ig
mafia 1. CoD1-2-3, Hitman részek, WoW😜, Counter Strike,
de ha feljebb húzod a VGA-t akk vmivel erősebb gémek is mennek.
GTS450- szinte minden, max felbontáson, van ami szaggatni fog, GTX560-esetén ez nem fog előfordulni😀
P4 3Ghz
1GB DDR RAM
64MB-os integrált intel vga.(hnaptól a GTS450-em lesz benne ha sikerül beszerezni a GTX560TI-t.)
STALKER részek
Far Cry 2
Pedig jó kis játék
Horror:
Amnesia
Penumbra
Cryostasis
FPS
Fear
Battlefield BC2
Operation Flashpoint Red River
Autós:
Need for Speed Pro Street
Shift 2 Unleashed
TDU 2
4x4 Hummer
Juiced 1-2
most más nem jut eszembe 😃
Én is egy játék nevére lennék kíváncsi, még gyerekkoromban játszottam vele, egy lovaggal voltál és egy gonosz varázsló ellen kellett harcolni egy várban.Az első pályán vmi kőszörnyet kellett elpusztítani,hogy megmentsd a jó varázslót.
Sziasztok egy játék nevére volnék kíváncsi de sajnos nem tudom mi az. A játék autós és régi szovjet autókkal lehet versenyezni Lada, Trabant meg hasonló. Egyszer csak halottam róla hogy csinálnak ilyet. Ez érdekelne hogy tényleg létezik-e a játék. És ha igen mi a neve.
van ilyen játék, need for russia a neve ! 😀
Juiced 1-2 (bár ez zárt utakon játszódik)
Street Legal Racing
Street Legal Racing Redline
Street Racing Syndicate
L.A. Street Racing
Lada Racing Club
Test Drive Unlimited 1-2
Test Drive 1-6
most így hirtelen ezek jutnak az eszembe 😃
Nekem egy autós, utcai versenyzős játék kellene, mint pl.: NFS Most Wanted csak ez már unalmas.
Ahhoz kell egy PS2 vagy PCSX2.
Megy pc-n is 😉
Far Cry 1-2
STALKER
Fear
Operation Flashpoint GOTY Edition
Operation Flashpoint Dragon Rising
Armed Assault
Kösz! 😀