Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
-Valami szerver lap 2db AMD Opteron 6magos proci.
-4x8GB ram,nemtom milyen nem DDR,DDR2,DDR3
-4x4Gb PCI-E videokártya(NVIDIA)(SLI hidat nemtom hogy oldatta meg,de mind a 4 egybe van kötve)(Magyarba nem kapni a karikat annyit tudok)
-4x2.5Tb winyó,meg a halál tudja milyen dvd-író
Nagyon nem értek a szerver gépekhez.Van egyáltalán olyan játék ami nem mozdulna meg rajta,vagy legalább akadna max grafikán?
Jó lenne megszívatni,mert nagyon veri magát a gépére.
Kösz előre a válaszokat.
Eesetleg a Project Blackoutot is kipróbálhatod,vagy van olyan hogy Blackshot.De mehetsz CS-zni is,vannak non-steam szerók..
zászlós foglalós ? battlefield heroes ismerem 😀
Az összes CoD-ba, BF-be lehet CTF-ezni! 😉
Warrock
War Inc Warzone
Soldier Front
Crossfire
Combat Arms
AVA
Operation 7
APB Reloaded
Crimecraft
CoD-ok
BF-ek
Crysis 2
F.3.A.R inkább Co-Op
A cod 3 at ne is keresd PC re 😃
Fifa 07-től azt hiszem 10 ig
mafia 1. CoD1-2-3, Hitman részek, WoW😜, Counter Strike,
de ha feljebb húzod a VGA-t akk vmivel erősebb gémek is mennek.
GTS450- szinte minden, max felbontáson, van ami szaggatni fog, GTX560-esetén ez nem fog előfordulni😀
P4 3Ghz
1GB DDR RAM
64MB-os integrált intel vga.(hnaptól a GTS450-em lesz benne ha sikerül beszerezni a GTX560TI-t.)
STALKER részek
Far Cry 2
Pedig jó kis játék
Horror:
Amnesia
Penumbra
Cryostasis
FPS
Fear
Battlefield BC2
Operation Flashpoint Red River
Autós:
Need for Speed Pro Street
Shift 2 Unleashed
TDU 2
4x4 Hummer
Juiced 1-2
most más nem jut eszembe 😃
Én is egy játék nevére lennék kíváncsi, még gyerekkoromban játszottam vele, egy lovaggal voltál és egy gonosz varázsló ellen kellett harcolni egy várban.Az első pályán vmi kőszörnyet kellett elpusztítani,hogy megmentsd a jó varázslót.
Sziasztok egy játék nevére volnék kíváncsi de sajnos nem tudom mi az. A játék autós és régi szovjet autókkal lehet versenyezni Lada, Trabant meg hasonló. Egyszer csak halottam róla hogy csinálnak ilyet. Ez érdekelne hogy tényleg létezik-e a játék. És ha igen mi a neve.
van ilyen játék, need for russia a neve ! 😀
Juiced 1-2 (bár ez zárt utakon játszódik)
Street Legal Racing
Street Legal Racing Redline
Street Racing Syndicate
L.A. Street Racing
Lada Racing Club
Test Drive Unlimited 1-2
Test Drive 1-6
most így hirtelen ezek jutnak az eszembe 😃
Nekem egy autós, utcai versenyzős játék kellene, mint pl.: NFS Most Wanted csak ez már unalmas.
Ahhoz kell egy PS2 vagy PCSX2.
Megy pc-n is 😉
Far Cry 1-2
STALKER
Fear
Operation Flashpoint GOTY Edition
Operation Flashpoint Dragon Rising
Armed Assault
Kösz! 😀