Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
offroad
INSANE
4x4 Hummer
Cabela's Offroad Adventure
Motorm4x
"legális/illegális" versenyes játékok
GRID
rFactor
Superstars V8
F1 2010
Evolution GT
LA Street Racing
Lada Racing Club
Juiced 1-2
Lövöldözős:
Interstate 76-82
Kamionos:
King of the Road
Euro/UK/German Truck Simulator
18 Wheels of Steel széria
MMO:
Drift City
NFS World
Heat
Upshift striker (vagy valami ilyesmi 😃😉
nfs már meguntam :S
Red Faction 1-2
de mint tudjátok 1 játék nem játék 😃
ha lehet ajánljatok már még egy jó kis másbolygós megmentős gamet 😃
hálásan köszönöm 😀 !
STALKER
BRINK
HOMEFRONT
nekem!!!!😞#3055
a TDU 1-2-ben lehet szabadon menni de a törés szar.
GTA 4 -ben lehet szabadon menni és az autó is elég jól törik 😀
nekem!!!!😞#3055
nkem valami😞
Red Orchestra
Operation Flashpoint
Armed Assault
Hidden and Dangerous 2
Homefront
Medal of Honor
Brothers in Arms
Előre is köszi 😀
CPU: intel p4
VGA: nvidia geforce 6600 gt
ui.:a splinter cell 1-2-3, hitman 1-2-3 és a death to spies-t ismerem.
elöre is köszi😀
Gerdzso: A BC 2 első küldije nekem nagyon bejött! 😎
amúgy talán még a SILENT HUNTER sorozat... bár az hajókról szól... 😀
A CoD 5-öt ismerem.
Red Orchestra 2
Company of Heroes
IL 2 Sturmovik
ttotto909:
Half Life 2
BF 2
Bioshock
Killing Floor
Fear
Hidden and Dangerous 2
Juiced
Street Legal Racing Redline
Enemy Engaged
FarCry
Flatout 1-2
Return to Castle Wolfeinstein
No one Lives Forever 2
valami jó grafikájú 2. világháborús játékot keresnék 😀
Gépigény mindegy
köszi! 😀
Resident Evil 1-2
Alone in the Dark 1-2-3
Blood 1
The Nemesis Project
Ufo 1-2
Interstate 76 - 82
Mortal Kombat 1-2-3
Re-Volt
Lego Racers 1-2
Half Life
Enemy Engaged
Doom 1-2
Quake 1-2
Thief
Elder Scrolls 1-2
Alien vs Predator
nem biztos de szerintem ezek elfognak futni azon a gépen 😀 ja és csak azt néztem hogy DX6... mivel a többihez nem igazán értek 😃
Köszi 😀
megnézem az összeset 😀
Cryostasis (2,7GB)
Enemy Engaged 2 (630mb)
RFactor (1.6gb)
Virtual Tennis 4 (2.7gb)
STALKER COP (4gb)
Armed Assault (2.6gb)
4x4 Hummer (2.7gb)
de hát kinek mi a szép grafika 😀
Tudnátok nekem mondani valami jó grafikájú játékot ami nem foglal olyan túlzottam sokat? 😀 😆
Csak mert mire ezzel a 3.0-s torrenttel lejön addigra meghalok 😆 :S
Az mind1 h a játék milyen a lényeg az h ne foglaljon sokat 😃
Előre is köszi 😃
"Egy havi fizetésem volt a gép.4 hónap alatt hoztam össze." 😂
Akkor mennyi az annyi? 😆
Kisfiad + lányod a zacsidban van esetleg...😂
Van facebook.Meg lehet nézni kinek van 2gyereke.90-110körül keresek.Havi 20at tettem rá félre.Többit 13.haviból tettem hozzá.Minden hónapban vettem bele valamit mire összeállt a gép.Ha nem érted iskolában tanítják a matematikát.Na én nem pazarlom rád az időm,mert én nem vok KOCKA.Első a család.Hy
Hello.Volt művezetőm rakott össze anno egy gépet(kb 1 hónapja).Senki nem tud olyan játékot mondani,ami nem menne el neki.A tápot saját kezűleg gyártotta.3000W felett van.Pőontos típusokat nem tudok mondani.Körülbelül ennyi lenne:
-Valami szerver lap 2db AMD Opteron 6magos proci.
-4x8GB ram,nemtom milyen nem DDR,DDR2,DDR3
-4x4Gb PCI-E videokártya(NVIDIA)(SLI hidat nemtom hogy oldatta meg,de mind a 4 egybe van kötve)(Magyarba nem kapni a karikat annyit tudok)
-4x2.5Tb winyó,meg a halál tudja milyen dvd-író
Nagyon nem értek a szerver gépekhez.Van egyáltalán olyan játék ami nem mozdulna meg rajta,vagy legalább akadna max grafikán?
Jó lenne megszívatni,mert nagyon veri magát a gépére.
Kösz előre a válaszokat.
No comment...legalább tanulj meg hazudni.😂
Mire érted?Nem hiszed el?Jövő héten rakok fel képet,ha eljutok hozzá.És majd akkor mondd,hogy hazudok.Attól,hogy neked nincs olyan géped,és mástól irigyled,még létezik.Sőt még a pontos alkatrész típusokat is leírom neked.ENNYI
Annyira gyerek vagy,hogy inkább rád hagyom...képet a szobád falára rakd,többit rád bízom,menj a gépedhez kicsit kioktatlak 😂
A gyerek nem én vagyok,hanem a kislányom meg a fiam.Egy havi fizetésem volt a gép.4 hónap alatt hoztam össze.Ha nem tetszik nem nézed.De nekem ne írogasd,hogy gyerek vagyok,hanem te nőlj fel kicsit.
Ezt a Directx telepíti fel....Nincs mit 😉
Telepítettem DirectX-et.Akk ezek szerint nem tette fel vagy nemtom.Na mindegy.Most meg elindul a játék hang van,kép semmi.Erre valami ötlet?😆.Bocs,hogy ilyenekkel zavarkolódok
Grafikus driverrel minden oké? 😃
280.26 driver.COD Black OPS megy vele.Most már.Eddig annál is azt írta.
NVIDIA honlapjáról szedtem.
Hello.Volt művezetőm rakott össze anno egy gépet(kb 1 hónapja).Senki nem tud olyan játékot mondani,ami nem menne el neki.A tápot saját kezűleg gyártotta.3000W felett van.Pőontos típusokat nem tudok mondani.Körülbelül ennyi lenne:
-4x4Gb PCI-E videokártya(NVIDIA)(SLI hidat nemtom hogy oldatta meg,de mind a 4 egybe van kötve)(Magyarba nem kapni a karikat annyit tudok)
Nagyon nem értek a szerver gépekhez.Van egyáltalán olyan játék ami nem mozdulna meg rajta,vagy legalább akadna max grafikán?
Kösz előre a válaszokat.
Mire érted?Nem hiszed el?Jövő héten rakok fel képet,ha eljutok hozzá.És majd akkor mondd,hogy hazudok.Attól,hogy neked nincs olyan géped,és mástól irigyled,még létezik.Sőt még a pontos alkatrész típusokat is leírom neked.ENNYI
Kösz előre a válaszokat.
😆😆 Te mindig megmondod a tutit 😃
Telepítettem DirectX-et.Akk ezek szerint nem tette fel vagy nemtom.Na mindegy.Most meg elindul a játék hang van,kép semmi.Erre valami ötlet?😆.Bocs,hogy ilyenekkel zavarkolódok
Grafikus driverrel minden oké? 😃
Mert ha ijen a gép mint ahogy leirtad,akk nincs is olyan játék amit nevinne fullon,meg egy darabig nem is lesz.
Ne már.Semmi?És nincs olyan se ami mondjuk ATI videokártyára van tervezbe és Nvidia nem nagyon bír vele vagy valami!!??