Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kb 850/4000-ig szerintem.
jah de nagyon sokat eszik ám 1 CTG-500 elbírja? húzva?😃
Én 850/4200-on csapattam. 😆
evga_02g_p4_3658_kr_gtx650ti_boost_2gb
_gddr5_superclocked_pcie___/409454 Ezt szeretném megvenni 😀 Szerintetek milyen?😀
Néha mikor hirtelen melegszik fel a vgam pl 30ról-45fokra akkor ilyen kicsit sercegő hangot ad. az a venti hibája lehet? és mi a megoldás erre ??? mondjuk nem zavaró csak tegnap felfigyeltem rá mikor ki volt szedve és ugy ment.....
Gigabyte típus hibája, semmi köze a melegedéshez, ne foglalkozz vele ha nem zavaró, se rövid se hosszú távon nem lesz baja, nekem kb az összes Giga kártyám adott "ciripelő" hangot. Le kell szarni...
A proci mennyin megy és milyen felbontáson gémelsz?
A proci kb. 60-90%-on megy 2,66ghz-en.
Erröl a gépről van szól. [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=23036&sub=usercomp&comp=69070[/url]
Asus GTX780 DirectCU II OC, na ez már néz ki valahogy 😃
Jól néz ki, főleg a két különböző ventilátor! 😀
Az első ventilátor, az nagyon hatékony!!!
http://***.hu/apro/hibas_sapphire_hd_6950_2gb_oc_ddr5_kartya_elado/hsz_1-50.html ezt a kártyát vajon mi lelhette? Javítható?
***: hardverapro
Minden bizonnyal😃
ok köszi!
kb 850/4000-ig szerintem.
jah de nagyon sokat eszik ám 1 CTG-500 elbírja? húzva?😃
mert a referencia 675/3600... de nekem Gigabyte GTX460 OC-m van ami 715/3600?
kb meddig érdemes?
Elég furcsa dolog ez szerintem azért, valaki találkozott még ilyennel? Gyanakodtam egy vírusra a net miatt, de semmi gengszterséget nem találtam a gépen, így fogalmam sincs mi lehet ez. Bár a hőfokok nem vészesek nem azért írom, hogy parázok csak maga a jelenség fura nekem, most vettem észre 2 hete kb. ezt.
Szerk.: Mióta leírtam a panaszom azóta meg minden normális, mint régen ..szivat ez engem? Ám azért ha valaki találkozott ilyennel leírhatja az észrevételeit.
Tegnap vettem egy 670 gtx-et ,aminek 2 csatlakozó kell a tápból, az eddigi egy után :/ kaptam hozzá mindeféle vezetéket. Hova kell dugni a csatikat hogy müködjön, vagy mit ügyködjek? 😀 köszi előre!
Szerintetek egy hd 5570-es jó vidikari? Most vettem egyet és eddig elég jól bírja 😆
jó persze, elég mindenre.
Érdekességként. Gépem Renderelés közben. Hűtőpad már be van nyomva 10 perce tehát ahhoz nézzétek a hőmérsékleteket. 78-79 volt a CPU hűtő nélkül.
elvileg 110w eszik a kártya 12volton, +proci és vinyok,
minőségi 400w-os meghajtaná, erre nem kötném rá ezek irodai gépekbe való tápok.
oké, köszi szépen 😀
Hello mindenkinek.Melyik lenne jobb választás kis tuning is belemegy majd. vagy egy ASUSEAH6970 DCII/2DI4S/2GD5 vagyASUS Radeon HD7870 DirectCU II TOP 2GB 256bit DDR5 PCI-E HD7870-DC2TG-2GD5-V2 vagy GIGABYTE Radeon HD7870 OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E R787OC-2GD árban kb ugyan olyan. Köszönöm a segítségeteket előre is.
Mindenképpen HD 7870-es kártyát néz, gyártó terén ASUS-t javasolnám!
bőven elég lesz neki 350 watt 😃
a watt oké hogy meglesz de a pozitív 12 voltos ág terhelhetősége jobb ha 20 Amper vagy afölött van
minőségi 400w-os meghajtaná, erre nem kötném rá ezek irodai gépekbe való tápok.
Hali 😀 Olyan kérdésem lenne, hogy most elvileg jön a gépembe vagyis veszek egy Ati Radeon HD 4850 512 MB-os videókártyát, és, hogy a tápommal minden okés-e lesz ha VGA bennt lesz. Vagy lehet belőle valami gond?
Mert ha nem muszály akkor nem cserélnék tápot egyenlőre.
Mercury 350W-os tápom van.
Csináltam róla egy képet is:
Erről a gépről van szó:
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=20305&sub=usercomp&comp=20541[/url]
Ezzel kapcsolatban, a másik gépemben van egy 300W-os táp, az nem lenne jó megoldás ha átraknám ebbe?
Itt a kép róla:
Mivel kicsit homályos lett, nem akartam másik képet csinálni, rákerestem neten és itt van ugyan az a táp egy tisztább képen 😀 :
Sziasztok! Az mitöl lehet, hogy rendesen rávan kötve a monitor a VGA-ra, meg minden, viszont a gép bekapcoslásokar a mai nap folyamán azt irta, ki hogy nincs jel. tegnap még semmi baja sem volt :S Monitort rákötöttem másik gépre, azon emg mukodott rendesen. Valami ötlet esetleg?
Ma fordult velem ez elő nekem csak annyi volt a probléma kicsit megmozgattam a vinyó kábeleit 😃
és miköze a vinyo kábeleninek a vga hoz, illetve a monitorhoz vezetö jelhez? 😀
Csak annyi hogy nem a kártyával volt a gond és lehet neki sem csak egy ötlet volt pusztán segítség hátha megoldódik a baja és már sajnos nem tudom megelőzni hogy az értelmetlen kérdésedet elkerüljem ! 😂 😜
Np. 😃 Mivel külön a vga hoz nem csatlakozik tápkábel, igy haverom szerint besült a cucc. szédszedtem és a magon nem sürün volt hütöpaszta. Gondolom nem sok esély van rá, hogy mukodjon ujra?!
Sziasztok! Az mitöl lehet, hogy rendesen rávan kötve a monitor a VGA-ra, meg minden, viszont a gép bekapcoslásokar a mai nap folyamán azt irta, ki hogy nincs jel. tegnap még semmi baja sem volt :S Monitort rákötöttem másik gépre, azon emg mukodott rendesen. Valami ötlet esetleg?
Ma fordult velem ez elő nekem csak annyi volt a probléma kicsit megmozgattam a vinyó kábeleit 😃
és miköze a vinyo kábeleninek a vga hoz, illetve a monitorhoz vezetö jelhez? 😀
az aida64 azt írja alaplap nevére hogy dell optiplex 745 😃 ez a gépem típusa is 😃
elvileg nincs ilyen opció sajnos😞 Csak azt lehet állítani, hogy integrált kari vagy diszkrét kari legyen de ha beraksz egy diszkrétet úgyis felülírja az integráltat szóval az lesz az elsődleges.
Értem közben kiderítettem hogy a VGA memóriája 256 MB és nem 128 szóval így nincs is probléma,de azért köszi a segítséget 😀
Jó mert infó arról sem volt a manualban😃 titkolózik a Dell😃
az aida64 azt írja alaplap nevére hogy dell optiplex 745 😃 ez a gépem típusa is 😃
elvileg nincs ilyen opció sajnos😞 Csak azt lehet állítani, hogy integrált kari vagy diszkrét kari legyen de ha beraksz egy diszkrétet úgyis felülírja az integráltat szóval az lesz az elsődleges.
Értem közben kiderítettem hogy a VGA memóriája 256 MB és nem 128 szóval így nincs is probléma,de azért köszi a segítséget 😀