Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lehet-e AMD Socket AM3 processzort rakni ?
Szerintetek melyik proci éri meg jobban az intel core i5 2500k vagy az i7 2600k ? A válaszokat előre is köszi 😃
Ha játékra kell, i5, az árkülönbség meg mehet videokártyára. 😀
azzal a lappal nem fog működni mindegyik sajna 😜
http://www.cpu-upgrade. com/mb-Gigabyte/GA-MA69VM-S2%28rev._1.0%29.html
itt nézz körül h melyiket támogatja 😃 ami piros azt nem ha jól láttam 3db 955 van feltüntetve
hm.. Egy 955 van ami 95w-os, de I ponon azt mondták, hogy kereskedelmi forgalomba nem jött ki 95w-os proci, szóval ha új procit szeretnék mindenképpen lapot kéne cserélnem?
http://www.cpu-upgrade. com/mb-Gigabyte/GA-MA69VM-S2%28rev._1.0%29.html
itt nézz körül h melyiket támogatja 😃 ami piros azt nem ha jól láttam 3db 955 van feltüntetve
32 610 Ft
AMD Phenom II X4 965 Black Edition (3400Mhz, 8704KB Cache, 45nm, 125W, AM3) BOX
34 950 Ft
AMD Phenom II X6 1055T (2800Mhz, 9MB Cache, 45nm, 125W, AM3) BOX
44 900 Ft
AMD Phenom II A6 X4 3650 A-SERIES ( 2600Mhz sktFM1 4MB 32nm 100W ) BOX NEW
33 490 Ft
esetleg még az FX4100 de ezt neked kell eldönteni h van e pénzed egy hozzá való AM3+os lapra is 😃
AMD FX 4100 (3600Mhz ,12MB,32nm,95W, AM3+) BOX NEW
AMD Phenom II X4 965 Black Edition (3400Mhz, 8704KB Cache, 45nm, 125W, AM3) BOX
AMD Phenom II X6 1055T (2800Mhz, 9MB Cache, 45nm, 125W, AM3) BOX
AMD Phenom II A6 X4 3650 A-SERIES ( 2600Mhz sktFM1 4MB 32nm 100W ) BOX NEW
Szerk:4650 mellé is.😀
Gigabyte GA-VM900M v2 alaplapom van.
Lehetőleg 2 magos és 30e vagy az alatti áron kéne.
Intelek mindig is drágák voltak,szerintem azok is maradnak.
Viszont cserébe megbízhatóak és értéktartók.😉
Amd nem tudom milyen az még nem volt 😜
amikor megvettük a AMD 3000+os gépet mondták h veri a 775ös presscottokat. sose. nem is fogja.
Régi Amd Fx,ha jól emlékszem megverte az Intelt,de az is lehet álmodtam 😆
Nem álmodtad, vagyis lehet hogy egyszer álmodtál ilyesmivel, de tényleg megtörtént. 😆
amikor megvettük a AMD 3000+os gépet mondták h veri a 775ös presscottokat. sose. nem is fogja.
Régi Amd Fx,ha jól emlékszem megverte az Intelt,de az is lehet álmodtam 😆
AMD sempron 3000+-om van vagyis még megvan csak nincs hozzá alaplap
3000+ sempron?? Aki mondta, nem nagyon vághatta a témát, már csak azért is, mert a prescott tud HT-t, és eleve a P4 HT nélkül is jobb, főleg magas órajelen.
hát igen.
Sziasztok.
Hol lehet megtudni az árát a bulldozer prociknak, azok közül is az FX-4100-nak? Állítólag jóval olcsóbb mint az i5-2400. Ha így van akkor mitől olcsóbb?
A fenti hsz-ban szereplő ár nekem kicsit gyanús, de meg kell érdeklődni a dolgot annál a cégnél. Olcsóbbnak attól olcsóbb, hogy így árazták be... 😆 Szimplán az i5 jóval erősebb, teljesen más kategória a 2, tök természetes, hogy az i5 jóval drágább, igazából nem is értem, hogy ezen miért lepődsz meg.
Intel esetében nekem csak az ár magas, és az is lehetséges, hogy hamarosan jönnek az új foglalatú procik is (de lehet, hogy ebben tévedek).
Sziasztok.
Hol lehet megtudni az árát a bulldozer prociknak, azok közül is az FX-4100-nak? Állítólag jóval olcsóbb mint az i5-2400. Ha így van akkor mitől olcsóbb?
A fenti hsz-ban szereplő ár nekem kicsit gyanús, de meg kell érdeklődni a dolgot annál a cégnél. Olcsóbbnak attól olcsóbb, hogy így árazták be... 😆 Szimplán az i5 jóval erősebb, teljesen más kategória a 2, tök természetes, hogy az i5 jóval drágább, igazából nem is értem, hogy ezen miért lepődsz meg.
http://www.interstore.hu/katalog/pcakomunikacia-procesory-amd-socketam3/4353677-AMD-FX-4100-36GHz-12MB-socket-AM3-95W-BOX.html
Mert remélem, hogy amik ezek után jönnek belemennek abba a foglalatba.
Ja és mivel egy Szandy Bridzs elég drága, ha lejjebb mennének addig az árak, akkor esetleg i5 2400-at fogok venni (amilyen szerencsés vagyok, karácsonyra az árak még feljebb kúsznak).
Vagy Bull............
Milyen processzor ez: AMD Phenom II x4 965 BE?
Játékra kellene, és jó lenne olyan processzort venni, amivel nem lesz gondom legalább 3-4 évig. Vehetnék hozzá AM3+-os alaplapot, bele menne és működne is gond nélkül?
Vagy!
Ha lesz már az országban Bulldozer, mondjuk FX-6100, jobban megérné azt megvenni?
Úgy összesített (átlag) 1440x900 felbontáson átlag fps-en.
Szerk:Ja igen minden legmagasabbon.Élsimitás meg stb.(Gondolom ez valamelyik játékoknál nem elég ilyen VGAknál.)
Minf egy én is szeretnék majd gépet venni,és nem tudom ezek közül meik a jobb....persze játékra lenne...
1. AMD FX-4100 3.6GHz box
478 lei
2. Intel Core i3 2100 3.10GHz box
484 lei
Én az előbbit venném, normális alaplap is olcsóbb hozzá. 😀 Meg a legtöbb esetben erősebb, és tuningolni is lehet, míg az Intelt nem.
1. AMD FX-4100 3.6GHz box
478 lei
2. Intel Core i3 2100 3.10GHz box
484 lei
http://www.game-debate .com/hardware/index.php?p_make=AMD&p_deriv=Phenom+II+X2+555+Black+Edition&pid=805&cpu=Athlon+II+X3+460&checkSubmit=#system requirements
ja evel én is tisztába vagyok,de a haveromnak nincs pénze jobra,úgy hogy ezek közül akkor a kettes a legjobb?
Én inkább ezt venném: AMD Phenom II X2 555. Van benne L3 cache ami játékoknál jól jön + lehet 4 magosítani megfelelő alaplappal. Ha sikerül a 4 magosítás akkor tulajdonképp egy AMD Phenom II X4 955 (B55) lesz a gépben 😀
csak halvány lila fingom nincs hogy kell többmagosítani...
Neten csomó leírás van róla teljesen "szájbarágósan". Minden lépés mit, hogy kell csinálni. De ha még nem is jön össze a 4 magosítás akkor is ezt venném 😀