Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMD FX 8320 processzor
Asrock 970 EXTREME 4 alaplap
Thermaltake Smart 630W
Gainward GTX770 2GB DDR5 Phantom videokártya
Team Group Extreme Vulcan 2x4GB 2400MHz memória
tanácsokat kérnék
köszönöm
Milyen HDxxxx szériás kártyával van egy szinten kb? 😀
nvidia 8600gt 256mb 128bit ddr3 vagy nvidia 210 1gb 64bit ddr3 ??(csere beréről lenne szó)
és nekem van a gépbe egy hd 5450 ddr2 64bit 1gb vga, és az jobb e mint az nvida 210???
Remélem jól fogalmaztam...előre is köszi
http://www.pc x.hu/termek/asus-gtx650-1gb-ddr5-gtx650-e-1gd5-videokartya-98487
http://ipo n.hu/webshop/product/asus_gtx650_e_1gd5_gtx650_1gb_gddr5_pcie__________16500ft_erteku_in_game_kupon/304996
Chieftec GPS-350EB-101 A
Egyébként a proci vásárlásnál írtam, de ott se azt, hogy pontosan milyen.
Milyen videókártyát tudnátok ajánlani a gépembe, kb. 10-20e között? És milyen táp kéne hozzá? Valami olyasmit azért, ami ha nem is maxon, de azért normalon-low-n futassa az újabb gémeket is.
Gigabyte GTX650 1GB DDR5 GV-N650OC-1GI
Asus 7750 1GB DDR5 HD7750-1GD5-V2
Segítségetek szeretném kérni ! 😀
Szeretnék venni egy új videókártyát ! 15 forint körül szeretnék rá költeni elég sokat játszok így leginkább játékra meg filmezésre kéne 😀 és ha lehet akkor Nvidia legyen min1 GB!
és elég kicsi a tápom is és azt is vennék újat ha úgy van és szükséges a vidi kártyához mert többet eszik akkor megköszönöm ha valami tápot is írtok 😀
Ez lenne a mostani gépem :
Alaplap neve Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E7600, 2800 MHz (10.5 x 267)
Ram KINGSTON 2x2 GB HyperX DDR2 vagy is 4GB
táp egy régi asus atx power 300W
Videokártya NVIDIA GeForce 8400 GS (512 MB) ez a mostani de hát nagyon kevés
windows 8.1 enterprise
az olyan kommenteket nem várom ,hogy inkább vegyek új gépet , arra nincs lehetőségem meg keretem sajnos nekem csak egy vidi kari kell meg egy táp ha szükséges a nagyobb kártya miatt 😀
Várom válaszotokat , előre is köszönöm ! 😀
Most lesz egy ilyen alaplapom:EVGA x58 Classified Edition meg egy intel core i7 extreme 980x procim.ehhez milyen videókártya lenne jó ami kihajtaná a procit?
vagy
SAPPHIRE 11221-02-40G R9 280X 3G GDDR5 VAPOR-X OC PCIE
Badboylol: Minden bizonnyal az 55 ezres sapphire dualx-oc 270x is képes azokra az órajelekre. Hűtésben nem hiszem, hogy sokkal jobb a toxic és VRM szempontból most nem tudom mennyivel jobb de ez se érne meg nekem +14 ezret.
Ha jól tudom R9 270X és 7870 között nincs csak 10% különbség, ez igaz? ASUS-t néztem 7870-ek közül.
Anno 40ért vetem a karim, és igen ráfizetek még! Toxicoot meg azért néztem mert elv annak vannak a legmagasabb órajelei mármint a 270-ek közt.
[url]http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=60[/url]