Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az a lényeg, hogy szar lett. [LINK]
[LINK] Crossfire-ben is nagyon gyenge... Akkor mi lesz később amikor 1 kártya fogja tudni azt amit például két HD6970? Nagyon elcseszte az AMD. És ez még csak egy 3 éves i7-920-al van összemérve...
Igén, nem hozta a várva várt teljesítmény, és olyan procit adtak ki amit nem támogat a windows 7 se. De állítólag, dolgoznak az ügyön..
Persze hogy jobban teljesít az i3 mivel abban a tesztben olyan játékok vannak amik maximum 2 magot igényelnek és az i3 két magja jobb az amd két magjánál. De ha már több magot igényel a játék akkor az i3 nem sokat ér...
Az i7-920 ma is felső kategóriás procinak számít, crossfire-nek az egyik legjobb válaztás. De pl.: BF3, ami támogatja a bulldozereket, a fx - 8150
veri az i7-2600K-t is:
Beta verzióban elverte,nézd meg most 😂
Több kártyás rendszerekben 2x gyorsabb az i7,bull alkalmatlan rá.
Röviden egy rakás sz@rra vártunk.😕
Ja,i3 4 szálon dolgozik,megeszi bármelyik 965 alatti Amd-t,na jó nem megeszi de semmivel sem gyorsabb Pl egy x4 955,nézz utána 😉
Igen elismerem hgy bull sz*r lett, le is írtam (csak nem így fogalmaztam), és megnéztem most és talán 1 FPS-el hoz többet az i7 BF3-nál. Crossfire-nél is írtam hogy az i7 jobb.....
Az i3 virtuális 2 szála max nem olyan mint fizikailag 2, és a ha játék 4 magot igényel , nem hinném hogy az i3 jobb lenne....
Az a lényeg, hogy szar lett. [LINK]
[LINK] Crossfire-ben is nagyon gyenge... Akkor mi lesz később amikor 1 kártya fogja tudni azt amit például két HD6970? Nagyon elcseszte az AMD. És ez még csak egy 3 éves i7-920-al van összemérve...
Igén, nem hozta a várva várt teljesítmény, és olyan procit adtak ki amit nem támogat a windows 7 se. De állítólag, dolgoznak az ügyön..
Persze hogy jobban teljesít az i3 mivel abban a tesztben olyan játékok vannak amik maximum 2 magot igényelnek és az i3 két magja jobb az amd két magjánál. De ha már több magot igényel a játék akkor az i3 nem sokat ér...
Az i7-920 ma is felső kategóriás procinak számít, crossfire-nek az egyik legjobb válaztás. De pl.: BF3, ami támogatja a bulldozereket, a fx - 8150
veri az i7-2600K-t is:
De azok szarok lettek. Jelenleg játékban egy Core i3-2100 elveri játékban az FX-8150-t 😆!
Na igen....
http://www.anandtech.com/show/4955/the-bulldozer-review-amd-fx8150-tested/8
http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8150-zambezi-bulldozer-990fx,3043-18.html
http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8150-zambezi-bulldozer-990fx,3043-19.html
http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8150-zambezi-bulldozer-990fx,3043-20.html
Össze se lehet hasonlítani a kettőt, nem egy szinten vannak....ha verte volna akkor azt is belerakták volna tesztbe.
Cooley igazad van!!! de mivel tud többed az AM3 +???
Támogatja a Bulldozereket (FX).
Pl.: MSI 760GM-P23 (FX)
Szerk.: Ja látom az is AM3+.
Azon gondolkozom h ugy csinalom h veszek egy AM3 as lapot veszek bele egy egyelőre olcsó AMD Athlont X2 és akkor még utana tudok bele venni komoylabb CPU t is!!! Akkor az ugy jó lenne és nem is költenék sokat a CPU 18 + a lap 14 az 32k
Igen, ez már valamivel jobb döntésnek bizonyul.
Azért váltanék mert egyes játékoknál (15perc de akár órák után is) összeomlik a rendszer becsíkozódik a kép stb. Először azt hittem, hogy a vga-val van valami, de kipróbáltam egy másikkal is és azzal is ez volt... lehet, hogy a procival lehet valami nem tudom...
Inkább nézesd meg hogy konkrétan mi a baja, de nehogy megvegyél fölöslegesen egy i3-2100-t. Egyébként egyáltalán nem éri meg, 4 magról 2 magra váltani nem érdemes. (Nem vagyok amd párti, ár/érték arányt nézem.)
Phenom II X4 B55 (975)-ről érdemes váltani i3-2100-ra? Mert egyik tesztben ezt hozzák ki győztesnek másik tesztben azt. Játékokban lenne FPS csökkenés?
WackoSheep: Akkor intel e6700.
Ja az elfelejtettem h LGA775 Socketbe!! 😀
Intel Core 2 Duo E7500 2x 2.93GHz Boxed. Ennél alább nem hagynék.
Melyik a legjobb Intel CPU jelenleg ami 20k ba kerül +/- 2-3k??
Pentium G840/50/60
A proci terhelésének tesztelése.
Elindítok én neked 20 klienst is, a memón meg a videokártyán kívül semmi sem lesz leterhelve. Anno Lineage 2-nél teszteltük le, 36 kliensig jutottam el, de ott már feladtam, mert szinte 0 memóriával rengeteg idő volt, amíg betöltötte a karaktert, és a procim 4GHz-en 20-30%-os terheltségen volt...
És miért hülyeség?Meg kell hajtani a végletekig a procit hogy tényleges eredményeket kapjunk 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
És ehhez ugyebár 4-5 Cataclysm kliens kell full grafikán...
Ezek gyökerek.
Domfoz: Az is nagy hülyeség, amit te mondasz...
[movie=youtube]zOjj0mkSRkY&feature=player_embedded#![/movie]
Na már megint ezek a homárok...😕
Ezek nem tesztelők,nullák 😜
Egyetértek hogy nullák.
Az eredeti készítők is.
Egy processzor igazi tesztelését úgy lehet megcsinálni hogy megnyit 4-5 WoW-ot (Cataclysmeset) Full Graffra mindent és megnézni mennyi FPS-el megy 😜
Kb 1 hónapja lehetett,és igen videó kártyákat hasonlítottak össze.
Ati-t lefikázták,szerintük a Hd 6870 lassabb mint egy Gtx 460...többet nem is kell hozzáfűznöm.😂
Ja,és úgy hozták ki hogy nem elég egy X6 1100T a HD 6870-nek 😃
INTEL Core2 Quad Q8300 2.50GHz 775 BOX 36 ezer
A Mostani Egy:Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz
Az Alaplapom Intel Core 2 Duo-t,És Intel Core 2 Quad Procikat Támogat.
4 Magos Lenne A Legjobb Szóval Egy Intel Core 2 Quad.Valaki Tud Ajánlani Valamit?😃De Hány Ghz-es Legyen A Szériaszáma? Ilyesmi😆
AMD FX 4100 31K
Gigabyte GA990XA-UD3 29K
Kingston 4 GB DDR3 1600MHz HyperX CL9 Kit ~9K
Radeon HD6870 44K
Chieftec CTG500 500W 14K / CTG-450 11K
Sasmung 1TB 7200RPM 32MB 22K
ez úgy nagyjából 149K (a ctg-450el 146) 😃
az árak i-ponról vannak, a 6870 ára innen a gépigény webshopból 😃
ja...de ezek az oldalak szálítanak romániába?...mert én másképp nem tudom megoldani
hát ezt látod nem tudom sajna 😃 nem tudsz nálatok romániában olyan boltot amikben megtudod venni ezeket az alkatrészeket? 😀
Milyen procit vegyek INTEL (I7 2600K) vagy várjam meg az AMD-től a BULLDOZER-szériát ?
Játékra bőven elég egy 2500K. Milyen konfigba menne?
AMD FX 4100 31K
Gigabyte GA990XA-UD3 29K
Radeon HD6870 44K
ja...de ezek az oldalak szálítanak romániába?...mert én másképp nem tudom megoldani
Annyit tudok róluk hogy nvidia és asus 4ever nekik 😃 😃
Igy is jó, de nem az igazi 😜 Na min1 pár év mulva dolgozni fogok, és nem az lesz az első hogy kocsit vegyek (azt apám-tól fogom kapni) és nem is lakás (az még ráér) hanem hogy egy széép kis 500ezer-1millió közötti gépet összerakjak 😃 😃
Akkor még olcsübb volt minden, i5 2-3 eze hiján egy árban volt az XX6 meg 38ezer volt... szar ez a forint...
Corsair vengeance 2x4gb 1600mhz CL8 15 ezer .. vicc volt az egész
1. i5-2500k kellett volna
2. A-DATA HM-650 táp kellett volna (moduláris, és qrva jó)
3. Használt HD5870 Vapor-X jobb lett volna
😕 majd legközelebb okosabb leszek
Teszt ha érdekel.
Ja,főleg,hogy az a "régi architektúra" játékban megveri a nagy Fx-et 😂
955 Black Box üti az fx-eket?
Phenom X3 8450 egy ilyen proci jó játékokhoz?
Én Phenomra már nem ruháznék be, régi architektúra, most már FX-t (Bulldozert) vegyél.
Phenom X3 8450 egy ilyen proci jó játékokhoz?
Nekem ez van, a mai játékokhoz már gyengusz.
Gigabyte GA990XA-UD3 29K
Radeon HD6870 44K