Nem mai, de nem 5 évvel ezelőtt vagyunk, hanem most, és ma már nem nevezhető kimondottan jónak, mikor megjelent se volt legendás. Persze lehet használni, csak elvárni nem szabad tőle sokat.
matyosowski írta:
a 331 miért lenne kaki? nekem is olyan prockóm volt 2 hónappal ezelőtt (6 évig azt használtam). Hadd ne mondjam hogy a Crysis meg a COD4 ment rajta (ATI 9600XT VGA val)😀 szóval szerintem annyira nem gyenge a 331 😃
Hát, egy P6os cerkához képest persze nem rossz, de mondjuk egy mai olcsó Athlon II X2höz képest igen gyenge.
a 331 miért lenne kaki? nekem is olyan prockóm volt 2 hónappal ezelőtt (6 évig azt használtam). Hadd ne mondjam hogy a Crysis meg a COD4 ment rajta (ATI 9600XT VGA val)😀 szóval szerintem annyira nem gyenge a 331 😃
Devis írta:
jó úgy össze van, csak induláskor nem csinál semmit csak pörgeti a ventiket mint állatt, mivel ahova a proci megy ott az alaplapon 1-2 ilyen kis "lábacska" el van ferdülve. sztem ha sikerül vh vissza állítanom őket akkor jó is lehet 😃
jó úgy össze van, csak induláskor nem csinál semmit csak pörgeti a ventiket mint állatt, mivel ahova a proci megy ott az alaplapon 1-2 ilyen kis "lábacska" el van ferdülve. sztem ha sikerül vh vissza állítanom őket akkor jó is lehet 😃
Devis írta:
áh 😃 van itthon egy régi 775-ös alaplapom, csak annyi a baj vele h a tokban elvannak ferdulve azok a kis lábak vagy micsodák 😃😃 majd vmelyik nap előveszem aztábn megpróbálom megcsinálni 😃 és akkor már van egy fölösleges gép itthon 😆
nekem meg egy lap kéne meg egy ház meg ram meg egy vinyó és nekem is lenne egy
áh 😃 van itthon egy régi 775-ös alaplapom, csak annyi a baj vele h a tokban elvannak ferdulve azok a kis lábak vagy micsodák 😃😃 majd vmelyik nap előveszem aztábn megpróbálom megcsinálni 😃 és akkor már van egy fölösleges gép itthon 😆
hát nem azért. Extrém tuningolók sorozatosan ölik a több tízezres lapokat procikat is. Olvastam egy tuning verseny beszámolót az egyik csapat két kb 50k res lapot ölt meg.
KogeruKiller írta:
Azta😲 Én arra lennék kíváncsi ha egy i7 est húznák addig, stabilan mire lenne képes 😃
azt nem tudják eddig. a celeronba kevesebb az alkatrész ami melegedne és kevesebb FSB-n (vagymin) jár benne. va benne szorzózár ezért tudták felhúzni eddig ezt a procit.
"Ezen a nyáron úgy néz ki, hogy kétszer is megdőlt az órajelrekord. Június végén Brian y. 8213,3 MHz-es eredményétől voltak hangosak a tuningfórumok, míg most egy litván származású, Tapakah néven ismert felhasználó jelentette be, hogy sikerült elérnie a 8308,9 MHz-es frekvenciát, ami természetesen új csúcsnak számít.
A felhasznált egymagos, processzor 3,2 GHz-es órajeléhez képest a tuning komoly mértékű, de a Celeron D 352-es CPU még a régi, 65 nm-es eljárással készült Cedar Mill kódnevű lapkára épült, ami a Pentium 4-es generáció utolsó képviselője volt, vagyis a teljesítménye nem túl nagy.
A tuningot 1,984 volton sikerült abszolválni, és mindehhez folyékony nitrogénra volt szükség, az alaplap szerepét pedig egy Asus P5E3 Premium töltötte be 1 GB DDR3-as rendszermemóriával.
Sajnos a rendszer nem volt elég stabil ahhoz, hogy konkrét teljesítménymérés történjen."
: ) 😃 hosszútávra tervezek szóval olyan 3-4 évig én nem akarok semmit cserélni , azért is veszek ilyen alaplapot. Bár szerintem minden fogja bírni 3-4 évig kivéve a vga kari 😆
josh1991 írta:
Mert az alaplapom ami volt már régebbről nem támogata a 955-öst mert max 95 TDP ig tud fogadni de végül ha úgy alakul a zsé a lap novemberbe cserélve lesz meg a vga csak a cpu-t hagyom meg
AM3/AM2+ lapod volt? ha igen akkor tudta volna fogadni, bár lehet h másik időpontot kellett volna kérnie...😆
Mert az alaplapom ami volt már régebbről nem támogata a 955-öst mert max 95 TDP ig tud fogadni de végül ha úgy alakul a zsé a lap novemberbe cserélve lesz meg a vga csak a cpu-t hagyom meg
josh1991 írta:
akkor jó 😃 megúsztam a platform cserét 😃 hát én inkább dolgozgatom a gépen esténként játszok😃 de alapból inteles voltam de mióta megvettem ezt a procit AMD fan lettem 😃
Ha meg lesz a HD 6970 inkább magasabb felbontáson játsz, és próbálj magasabb grafikai lehetőségeket bekapcsolni, hogy elkerüld a CPU limitet.
Bár 4 mag 3200Mhz-n elégnek kell hogy legyen, az az L3 cache hiányzik.
AMD Phenom II X4 840 21 000Ft (a legolcsóbb)
AMD Phenom II X4 955 25 200Ft (a legolcsóbb)
akkor jó 😃 megúsztam a platform cserét 😃 hát én inkább dolgozgatom a gépen esténként játszok😃 de alapból inteles voltam de mióta megvettem ezt a procit AMD fan lettem 😃
Az cserélve lesz decemberbe mondjuk egy 6970-re ez van tervbe csak mondom most vettem ezt a cpu-t és nem akarom már is lecserélni ezért kutakodok érdeklődők körülbelül meddig lehet elég hiszen egy négy magos cpu. és eddig bármit csináltam semmihez sem volt kevés
de 331 nem mai 😀
nem szeretem a sört 😆 na viccet félretéve ma este megnézem h jó-e azaz alaplap és akkor majd beszélünk 😃
veszek én, de ha jó akkor nem 😆
😆DD kapsz érte 2 sört
össze van már 😃
😆 2 perce még nemvolt netezni jólesz 😆
jó kb 1x kellett hogy használjam 😆 amikor biost kellett frissítenem 😃
add nekem a gépet, majd én öszerakom 😆
celeron 320 asszem 😃 vagy 331...?
magyarul gyenge 😆 de falura jó
oda adjam? 😆
jaja 😃
hanyas a proci? 😆
és ezek közűl nekem mind megvan 😆 csak mondom ilyen fura az alapom
jóneked 😃
nekem meg egy lap kéne meg egy ház meg ram meg egy vinyó és nekem is lenne egy
tudom csak hülyéskedtem 😃 meg nekem 90nm-es cerkám van nem 65 😃
ha nem kell szétkell bszni 😆 adsz neki egy "kis" feszemelést és mehet az OC 😆
na mindjárt kipróbálom 😆 úgyis van itthon egy fölösleges 😆
p1es gépnek egy pohár vizet adj hűtésnek. am nem léghűtéssel hanem hidrogénnel érték el.
Azta😲 Én arra lennék kíváncsi ha egy i7 est húznák addig, stabilan mire lenne képes 😃
azt nem tudják eddig. a celeronba kevesebb az alkatrész ami melegedne és kevesebb FSB-n (vagymin) jár benne. va benne szorzózár ezért tudták felhúzni eddig ezt a procit.
A felhasznált egymagos, processzor 3,2 GHz-es órajeléhez képest a tuning komoly mértékű, de a Celeron D 352-es CPU még a régi, 65 nm-es eljárással készült Cedar Mill kódnevű lapkára épült, ami a Pentium 4-es generáció utolsó képviselője volt, vagyis a teljesítménye nem túl nagy.
A tuningot 1,984 volton sikerült abszolválni, és mindehhez folyékony nitrogénra volt szükség, az alaplap szerepét pedig egy Asus P5E3 Premium töltötte be 1 GB DDR3-as rendszermemóriával.
Sajnos a rendszer nem volt elég stabil ahhoz, hogy konkrét teljesítménymérés történjen."
http://prohardver.hu/hir/uj_orajelkiraly_szuletett_celeron.html
GIGABYTE GA-990FXA-UD3
ez egy igazi gamer gépp lesz jobb alaplpód van mint fateromnak. neki csak 890FX van.
Hidd el ezzel elfogok tudni szórakozni😃
AM2+ lap de most úgyis lesz új lap az már nem játék lesz 😜😃
De akkor legalább az AM3+-os legyen. 15000 Ft-nál indulnak
AM3/AM2+ lapod volt? ha igen akkor tudta volna fogadni, bár lehet h másik időpontot kellett volna kérnie...😆
Ha meg lesz a HD 6970 inkább magasabb felbontáson játsz, és próbálj magasabb grafikai lehetőségeket bekapcsolni, hogy elkerüld a CPU limitet.
Bár 4 mag 3200Mhz-n elégnek kell hogy legyen, az az L3 cache hiányzik.
AMD Phenom II X4 840 21 000Ft (a legolcsóbb)
AMD Phenom II X4 955 25 200Ft (a legolcsóbb)
Nem is értem hogy miért nem a 955-t vetted.
és a HD6970 az még tovább jó lesz.
Most vettem egy phenom x4 840 mind már említettem , mit gondoltok ez a cpu 2 évig kihúzza úgy hogy ne legyen kevés?
Nekem volt Amd-ém is de most Intelem van és sztem sokkal megbízhatóbb mint az Amd jobban is teljesít!!!
nekem volt 1 magos AMD-m és most van 2 magos Intelem. van amúgy különbség 2 mag és 2 mag között is.