Konzol vs. PC

Szerző: dave500, 2008. November 21., téma
Fórum » Konzol
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy elmondhassa mindeki kinek mi a véleménye. Jó forumozást!

Üdv: Dave500
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thug85 avatar
Én is szeretek játszani gépen, és szoktam is.
De ilyet kijelenteni, hogy a konzol jobb mint egy biliárdasztal, csak egy játék fanatikus kisgyerek tud mondani. Nem így akartam kifejezni magam, de ez szalonképesebb!😆
De most már valóban térjünk vissza a témához!
0
0
0
0
no avatar
én is szeretem a csocsót a billiárdot meg mindent de am néha téll jó leülni és eggyet játszani de nm azt mondom h egésznap ott ülni.am én jobban szeretem a valódi focit mint a virtuálisat vagy a csocsót 😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Konzol nálam egy teljesen kizárt dolog.. Vagy PC, vagy semmi. Ez a csocsó, bowling, billiárd stb.. a konzol ellen ez meg relatív dolog. Nálam is inkább a billiárd és a csocsó a nyerő, sokkal nagyobb móka haverokkal összejönni, és órákig hülyülni. 😃
Pláne ha van otthon egy saját csocsód, vagy billiárd asztalod.. fúúú 😆 Nagyapáméknál van egy REX asztal. Az is baromi jó, rengeteget nyomatjuk. 😀 Ezeknek sokkal nagyobb értékük van mint egy gagyi xbox-nak vagy ps3-nak. Már millió alkalmam lett volna venni egy konzolt, de úgymond sza*ok rá.
Egy csocsón már komolyan elgondolkoztam, egész olcsón hozzá lehet jutni egy nagy fa kereteshez. 😆
0
0
0
0
no avatar
a bowling az kiráyl 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
thug-nak adok igazat, inkább megyek billiárdozni vagy bowlingozni vmi jó helyre, mint, h otthon nyomjam egy rhadt wii-n!
0
0
0
0
no avatar
Ha érdekel vkit milyet fogok venni akkor vagy ez: ű
[LINK]

vagy [LINK]
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nekem digitális van, de annak már több része is eltöröt😆😆!! Ja én egy 60 ezres csocsó asztalt tudok 15e-ért, mert a sulinkban volt(csak 3 éves) és hála Istennek már nincs helye a felújítás után!!😆
0
0
0
0
FeRR avatar
Hát akkor jön a negyedik sportág, mi haverokkal esténként leugrunk csocsózni egyet, teljesen elszórakoztat, ugyanúgy leizzaszt, és sokkal jobb szórakozást nyújt, mint egy PS3. Látszik Lewis, hogy te egész nap bent ülsz a szobádban, és nyomatod a PS3-adat. Nem egészséges, viszont azzal is ellehet szórakozni. Én a kettő közül inkább egy 100ezres csocsóasztalt vennék.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Rendben van! ×D..ám digitális v. tűs?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Darts-om van, de az nagyon ikszdé állapotban van, dobok róla maj degy képet!! Szegényt nagyon leamortizáltuk..
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Én azt mondom Darts a tuti! 😉
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
JA, thug ebbe nagyon beletrafált....
0
0
0
0
no avatar
Ere most nem tudok mit mondai 😆 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
És mennyi az átlag életkoruk? 14-15?
Ha kicsit kimennél emberek közé, és valódi emberekkel lenyomnál néhány biliárd, vagy bowling partit, akkor te sem konzollal akarnál játszani a szobában!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ok, bocsi, na ezen még akkor gondolkoznom kell, bár hajlok én is a nem ide való eszköz felé...😜 Na mostmár csak az adó-visszatérítésemre várok.....
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
thug85 : pedig tőbb száz millioan a konzol partyakat üzik 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Zsolt azt vegyél ami neked nagyobb örömet okoz. Én speciel tutira asztalt vennék. LewisHamilton hozzászólására reagáltam így, mert szerencsétlen szemellenzősen látja a világot egy monitoron keresztül.
De térjünk vissza az eredeti témához!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nah oké, teljesen igazad van thug, én is rengeteget jártam haverokkal billiárdozni! 4Az az asztal mégjobban össze tudná hozni a barátokat, és mellesleg én sokkal többet tudnék gyakorolni... Snooker asztalra vágynék, csak azok árai amúgy nem a kétkezi munkások pénztárcájához van igazítva.....
0
0
0
0
thug85 avatar
Mi haverokkal otthon a szülőfalumban egy lepukkant kocsmában biliárdoztunk, LewisHamilton két pelenkacseréje között!
Sötét volt, rossz volt az asztal, rosszak voltak a dákók, és sohasem volt kréta. De hatalmas partikat nyomtunk hosszú órákon keresztül. Az az igazi játékélmény nem az, hogy egy szobában markolászol egy kontrollert, és az ismeretlen multis emberkékkel online játszol.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Jaja, főleg nyáron nem árt egy kis mozgás, nem igazán lenne jó, ha a fejünk átvenné a monitor és a Tv alakját...😆😆
0
0
0
0
no avatar
Látom tereljüök a témát más irányba CONZOLE-PC mostmár csocso illiárd 😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Úgy gondoltam ezt a billiárd témát am., hogy vennék egy silányabb minőségű asztalt, amin a posztó le van amortizálódva kb. 100e-ért, arra felraknék Brunsvick posztót, vennék hozzá golyókészletet, egy jóféle dákót, 100 kiló krétát😆, takaró fóliát! Na meg ahhoz nem jó a mezei megvilágítás, valami jobbféle kellene.....
0
0
0
0
thug85 avatar
A PC-t meg a konzolt sem lehet összehasonlítani!

Látszik, hogy egy tapasztalatlan fiatal vagy. A konzol neked többet ér mint egy jó biliárdasztal, akkor öregedj meg mellette! Nyomd végkimerülésig!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Billiárd asztalt meg konzolt nem lehet ősszehasonlitani !

amugy konzolt vegyél zsolti 😃 sokkal tőbbet ér mint egy billiárd asztal !
első legyen a konzol és második a billi 😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nekem van egy 20 nm-es helység, amelybe talán beférne, teljes dákóhosszal, de akkor viszont a szekrénysort kellene kitakarítani.. De akkor oda már mehetne Hi-Fi, diszkófény, csocsó(azt is tudok 15e-ért)... Szóval ez is elgondolkodtató...
0
0
0
0
thug85 avatar
Ha tudnám hová rakni, simán vennék biliárdasztalt!
Többet ér bármelyik konzolnál.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Játszani jó lenne az Xbox360, billiárdozni meg tok uncsitesómnál is! Csak már kissé kezdem szégyelleni az állandó kuncsorgást, de viszont nagyon szeretek billiárdozni.....
0
0
0
0
thug85 avatar
berki_zsolt írta:
Engem már komolyan elgondolkoztattatok egy konzol vásárlásának kérdésén!! Nagyon jók játékra, nyáron lehet inkább azt vásárolok, mint billiárd asztalt.....

Remélem viccelsz!😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Engem már komolyan elgondolkoztattatok egy konzol vásárlásának kérdésén!! Nagyon jók játékra, nyáron lehet inkább azt vásárolok, mint billiárd asztalt.....
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
FeRR : hallod e , bedugsz a ps3ba BÁRMILYEN billentyűzetett és rőgtőn érzékeli és billivel netezel ennyi és hallotam hogy egeret is lehet majd kani de azis biztos hogy nem egérrel fogok jáccani x.d joyal jobb 😀
0
0
0
0
FeRR avatar
LewisHamiltonF1 írta:
gara66 : alap hogy lehet rajta netezni de azzért nem ültem tegnap ps3 előtt mert apánál van a ps3on szóval itt 😃 és anyánál a ps1 ps2 psp-m 😃

Davezorrr : konozlokat lenézzni hülyeség, elképzelhetettlen lenne mert játékra csúcs jó 😜 meg még tőbb mindenre !

mind1 aki pc-n gamezik inkább az ott jáccon aki konozlon meg ott ennyi !

xbox csak csak dvd-t jáccik le a ps3 blue -rayt és tudjátok GOD OF WAR 3 legbrutálisabb game !

Egyes szerencsések már kipróbálhatták a Gow3 részét, gondolom most ti is irigylitek őket.
A siren studióban Los Angeles adott otthont egy gigantikus Spártai Shownak, ahol a szerencsések kipróbálhatták a Gow3-mat. Persze ők nem a demót tolták, hanem egyes források szerint már a végleges verziót.A piszok mázlisták.

Foglaljuk össze mit tudunk eddig a Gow3-ról:
-14-16 órás játékidő
-36 GB adat, Tömörítetlen kép és hang hála a Blu-raynek.
-a game nem installál semmit. Csupán 5 mb fog foglalni és az is egy mentés mérete lesz
-brutalitás felsőfokon...
-a demóhoz képest tovább fejlesztett grafika
-gigantikus főellenfelek, a titánokon keresztül a Görög Istenekig

Március 15.-é nem csak Magyar ünnep lesz ezután, hanem a SPÁRTAI visszatérésének is a napja.....

36GB 😜

Őszíntén szólva egyik legutáltabb játékom😃 PS2-őn is rüheltem, gondolom a három a grafikán kívül mást nem fog nyújtani. Amúgy nem értem, hogy ezt minek írta le nekünk? Ez nem a GoW3 PS3 Fanatic topic, hanem a Console vs. PC. Én is egyre jobban kezdem megutálni, ahogy így véded, de igen, fantasztikus lehet ám egy konzolvezérlővel netezni, másolgatni, stb. Körübelül olyan lehet, mint villával enni a levest.
0
0
0
0
gara66 avatar
tegnap egész nap NBA 09et nyomtuk haverommal xbox-on!***a volt😉
0
0
0
0
no avatar
PC ,de most fogok XBOX360 Arcadot venni,mert sokal jobb gamek vannak XBoxra mint PC re

ugyhogy mind a kettő 😆 😆 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
dragking írta:
nekem van egy pc-m + egy ps2-m.
nekem a focis játékok jobban bejönnak ps-n de pc-n viszont a lövöldözős.autós az mind2-n szeretem 😆

hát ja focis gamek egyértelműen ps-en a jobbak de szerintem a kocsis(autóversenyzős) gamek is , és már nagyon megszoktam az fps -gameket 😀
0
0
0
0
no avatar
nekem van egy pc-m + egy ps2-m.
nekem a focis játékok jobban bejönnak ps-n de pc-n viszont a lövöldözős.autós az mind2-n szeretem 😆
0
0
0
0
Richard kun avatar
én még régebbi komihoz válaszolnék.Van Pc exkluzív is.The witcher az például csak pc-s.én inkább nem akarok ebből vitát inditani
0
0
0
0
BiGame avatar
én inkább nem idegelem magam!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Azért jól elolvasgatom itt a kommenteket 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
gara66 : alap hogy lehet rajta netezni de azzért nem ültem tegnap ps3 előtt mert apánál van a ps3on szóval itt 😃 és anyánál a ps1 ps2 psp-m 😃

Davezorrr : konozlokat lenézzni hülyeség, elképzelhetettlen lenne mert játékra csúcs jó 😜 meg még tőbb mindenre !

mind1 aki pc-n gamezik inkább az ott jáccon aki konozlon meg ott ennyi !

xbox csak csak dvd-t jáccik le a ps3 blue -rayt és tudjátok GOD OF WAR 3 legbrutálisabb game !

Egyes szerencsések már kipróbálhatták a Gow3 részét, gondolom most ti is irigylitek őket.
A siren studióban Los Angeles adott otthont egy gigantikus Spártai Shownak, ahol a szerencsések kipróbálhatták a Gow3-mat. Persze ők nem a demót tolták, hanem egyes források szerint már a végleges verziót.A piszok mázlisták.

Foglaljuk össze mit tudunk eddig a Gow3-ról:
-14-16 órás játékidő
-36 GB adat, Tömörítetlen kép és hang hála a Blu-raynek.
-a game nem installál semmit. Csupán 5 mb fog foglalni és az is egy mentés mérete lesz
-brutalitás felsőfokon...
-a demóhoz képest tovább fejlesztett grafika
-gigantikus főellenfelek, a titánokon keresztül a Görög Istenekig

Március 15.-é nem csak Magyar ünnep lesz ezután, hanem a SPÁRTAI visszatérésének is a napja.....

36GB 😜
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Davezorrr írta:
Feki1991 írta:
Davezorrr írta:
már engem is flusztrál 😆 ( rem. jól írtam )
van pc-m és ps3-m is.
ps3 jobban szeretek játszani mert élvezhető:szép graf + nincs tökölés vele de viszont pc-n többet játszok mert ps3-ra eléggé sokkba kerülnek a gamek de aki megteheti vagy akinek megveszik jól járt.Pc-n meg csak lehúzom,installom,grafikát belövöm h vigye a gépem aztán játszok 😀
am. lehet azért szeretek ps3 jobban játszani mert nincs erős gépem 😕 szal PC sokkal jobb de azért a konzolokat se kell lenézni.

Nem, nem jó lírtad! 😆😆..frusztrál!!! 😉

Hát ez asdasd 😆. Gépemnél is kijavítottál,itt is 😆

Hát, megesik! 😆..Nézd meg a gépedet, még mindig nem jó! 😆
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Feki1991 írta:
Davezorrr írta:
van pc-m és ps3-m is.
ps3 jobban szeretek játszani mert élvezhető:szép graf + nincs tökölés vele de viszont pc-n többet játszok mert ps3-ra eléggé sokkba kerülnek a gamek de aki megteheti vagy akinek megveszik jól járt.Pc-n meg csak lehúzom,installom,grafikát belövöm h vigye a gépem aztán játszok 😀
am. lehet azért szeretek ps3 jobban játszani mert nincs erős gépem 😕 szal PC sokkal jobb de azért a konzolokat se kell lenézni.

Hát ez asdasd 😆. Gépemnél is kijavítottál,itt is 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Davezorrr írta:
van pc-m és ps3-m is.

0
0
0
0
Davezorrr avatar
van pc-m és ps3-m is.
0
0
0
0
Lehel09 avatar
Szerintem a ketto megfer egymas mellet, de inkabb konzolra szavazok nem kell anyit szarakodni vele telepites meg gepigeny jatekoknal meg stb. pc: netezni filmezni konzol meg jatszani hiszen direkt arra van 😀

De ez a topik is ojan mind a tobbi: amd vs intel meg nvidia vs ati meg stb. oldalakat lehetne irni roluk mejik a jobb, szerintem legjobb vetel most egy flashelt Xbox 360 sok jo gamet adnak ki ra mostanaban kiirod oszt play 😆
0
0
0
0
susguy avatar
Én a PC-re szavazok 😀 de nem mondom, hogy a konzollal baj lenne, speciel még nem is próbáltam 😃 de most inkább nem állok neki jobbra balra XBOX-ot meg PS3-at vásárolgatni 😆
0
0
0
0
gara66 avatar
lehet h a ps3 előtt ül, netezni is lehet vele ugytom, v nemjól tudom??😉
0
0
0
0
BiGame avatar
Scribble: végre egy értelmes gondolat!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Azt elismerem hogy a ps3 jó mert a grafikája nem rossz meg egyszer megvesszük és vagy 4 évig jónak számít. De már én is megutáltam.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció