Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
Painkiller a 2004-es

fallout 3
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@gyuri191: Áhh Painkiller. 1. FPS gamem az 1. gépemen, meg úgy kb az 1. játékok között van, amit azon kitoltam 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: és mai napig nagyon is jó 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ennyi. Jöhetne belőle már új rész. A legutóbbi nem volt rossz, viszont ua-k a pályák, meg enemyk voltak, csak össze vissza. Volt benne egy új fegyver újításként, meg egy új főellenség, semmi több. A firewitchre azért kíváncsi vagyok, mert elvileg azt is azok készítik, akik ezt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Az Witchfire 😃 és azt a the astroneuts késziti unreal engine-be
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Jó kis painkiller.
Terveztem mostanában elővenni. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: pont e percben vittem ki lucifert megölni élvezetes volt mondthatom 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ott sajnos csak pár halál után jöttem rá, h kell megölni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: 5-6 szor énis kaptam töle az áldást de aztán jötem rá mitkel csinálni 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
FEAR; FEAR Perseus Mandate; FEAR 2; FEAR3
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@SuperPuma: Az igen, mesterhármas.
Jó játékot 😉
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Cities Skylines, PC building sim, Cyberpunk '77
0
0
0
0
bukta2 avatar
WoW Shadowlands, és most egy darabig ez is fog menni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
fallout 3

Zombie Army 4 Dead War
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Cyberpunk 2077
Halo master chief collection multi és az odst-t nyomatom éppen. Második kedvenc részem a reach után.
0
0
0
0
kmetovics avatar
COD: World at War
COD: Black Ops
0
0
0
0
Superman79 avatar
Mafia definitive edition. Elég jó, csak 1-1,5 óra alatt már 3 küldi is megvan. Kivancsi vagyok a storyra de nagyon.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Mivel az NFS MW-t kitoltam még karácsony első napján, áttértem az ETS2-re. No de szombaton nem eltört a kormányom gázpedálja alatt a rugó. Spoiler!
Már megrendelve hozzá a cseredarab.Hál istennek kapni külön és nem kell egyből több tíz ezret kidobni egy új pedálsorért.
De mivel a két ünnep közt nagy a hajsza, a bolt már ma írt, hogy emiatt csak január negyedikén kezdik kiküldeni a csomagokat, így addig az ETS2 pihen, mert olyannyira megszoktam már a kormányt vele, hogy nincs kedvem visszaállni billentyűzetre.
Így nekiugrottam a Need for Speed Underground 2-nek.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
HHMMM Stalker shadow of chernobyl mellék küldi ölj meg a bárban egy stalkert hát hogy a kinba öljem meg ha utána mindenki rám lö tiszta john wick lesz utána szará szednek valami tipp aszem valami ördög a neve a stalkernek ?
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Dead Rising 4 és Ice Age: Scrat's Nutty Adventure.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Neki álltam ismét a Mafia harmadik részének. Anno nem igen volt hozzá türelmem, de igazából eddig tetszik. Az első rész felújított változatában szenvedés a verekedés, Lincolnnal az a legjobb. Mindenki max 3 ütésből K.O 😊 Célozni is pontosabban tud
Spoiler!
Persze hozzá tartozik, hogy ezúttal mediumon játszom low assistal
0
0
0
0
bassus16 avatar
Aliens Colonial Marines
Haverral coop-ban toltuk végig. Élvezetes pár óra volt.
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@bassus16: annak ellenére hogy sokan lehúzták nekem nagyon tetszik a játék 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Eddig csak a negatív visszhang miatt nem próbáltam.
Haverom rábeszélt és nagyon tetszett.
A legnehezebb fokozaton még rápróbálunk valamelyik nap.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: sok sikert hozzá remélem sikerülni fog 😃
0
0
0
0
MadRol avatar
Hali! Kellemes Ünnepeket mindenkinek! Én a Shadow of The Tomb Raider, Star Wars Jedi Fallen Order, Witcher 3 Wild Hunt trióval játszok az ünnepek alatt.
0
0
0
0
TheRiddlerr avatar
Ac Valhalla. Nekem tobbnyire bejon 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek és gamerkedjünk amig csak lehet 😃
0
0
0
0
💬 3
bassus16 avatar
@gyuri191: Viszont neked is. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Köszi szépen. Viszont kívánom neked is mind a 2-őt 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Grezzo Due. Boldog karácsonyt. 😜😉
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Ismét előszedtem az NFS Most Wanted 2005-öt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
fear kivive 2 dlc-vel együtt most jön a zombie army 4
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@Superman79: tegnap toltam végig, nagyon ott van még mindig!!!!!!!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Cyberpunk 2077
Apex Legends
Forza Horizon 4
Hades
F1 2020
0
0
0
0
jbjb93 avatar
Mindennel ami ingyenes az Epic Games-en, plusz megvettem a kuponnal az RDR2-t. Nagyon jók. Cyberpunk sajnos még drága Epicen egyelőre, de nemsokára úgyis ingyenes lesz, vagy kedvezményes, és akkor már megéri.
0
0
0
0
💬 6
Scorn Face avatar
@jbjb93:
Cyberpunk sajnos még drága Epicen egyelőre, de nemsokára úgyis ingyenes lesz,

Ahhoz a Földnek meg kell állnia a forgásban...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Scorn Face: Egy 10-15 évnek szerintem el kell telnie ahhoz, hogy az ingyenes legyen 😀 addigra meg már jól el lesz felejtve.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Warlordcommander: Azt kétlem, hogy elfelejtené a közönség, pláne ha bővülni fog tartalommal amivel törleszthetnek...
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Annyira lesz elfelejtve mint a Witcher kb.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Warlordcommander: A gta 5 sem volt 10-15 éves játék,és azért tegyük a kezünket a szivünkre, a gta 5-nek nagyobb kultusza van mint a cyberpunknak.
0
0
0
0
jbjb93 avatar
@Scorn Face: Akkor készülj az apokalipszisre, én speciel bízom az Epices srácokban. 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
1 hete csak cyberpunkal játszok, és szerintem idén mást nem is nagyon fogok elkezdeni 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Borderlands 1 dlc-ket most fejeztem be úgyhogy most jöhet egy kis stalker shadow of chernobyl complete modal 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
Battlefield 1 (story)
Battlefield V (story)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Épp most fejeztem a Serious Sam 4-et. Aki azt állítja, hogy pár óra alatt átrohan rajta akár csak hardon, az ordas nagyot hazudik. Serious szinten kezdtem el. A kolossszeumnál vissza vettem már hardra, a finálénál pedig egyenesen easy-ig vissza raktam. Sok helyen konkrétan kikerültem a trigger pontokat és kiugráltam a pályáról levágni, csak hogy maradjon nálam lőszer. Eszméletlen nehéz tud lenni, akkora mennyiségben tolja az ellenfeleket. Volt, amit csak azért tudtam megcsinálni, mert volt olyan védhető pont, ahova nem tudott semmilyen típusú ellenség bejutni, de még csak rakétával belőni sem úgy, hogy megsebesítsen.
0
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@SuperPuma: Én pár napja fejeztem be. De én normál nehézségen vittem végig. Megcsináltam benne minden mellékküldetést, amit bedobott a game. Hát tényleg nem lehet rajta végigrohanni. Pláne nem, amikor a farmos nyitott mapon megyünk. Ott 1km-es egy-egy rész, de néha azon kapja az ember magát, h már az elején van, annyira hátrált 😆 A kolosszeumnál volt nálam az 1. rész, ahol szívtam rendesen a kis terület miatt(na meg a bikák miatt). A final boss megölésének módszere meg egyszerűen nem tetszett. Szerintem elég lett volna oda egy BFG erősségű fegyver, amivel szétnyírtuk volna őt, igaz volt egy Mechünk. Voltak ezek a kütyük, na éz azok közül max a healelést használtam, mert sok szörny lőtt nyomkövetős szarokat, köztük a négykarú zöld genyó. Az valahogy mindig eltalált engem, akárhogy ugráltam előle. Néha nagyon unfair tudott lenni a játék. Bár sokszor már full volt sok fegyvernél a töltény, mert nem használtam bizonyos fegyókat és állandóan azokhoz dobott ammot. Viszont a dupla fegyveres megoldás az nagyon adta 😃 Imádtam.
Az optimalizálás nem lett a legjobb. Meg úgy a grafika sem a legjobb. Nem mondom rossznak. A fizkát meg hagyjuk, mert Sam simán átment a fákon, meg az enemyk is 😆
Szerintem azért sokkal jobb lett, mint anno a 3, de nekem még mindig a 2, meg a second encounter tetszik a legjobban.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@kmetovics: Nekem a 3 az konzisztensebbnek hatott, de azt ki tudtam nyomni Serious szinten. Itt egyszerűen túl lett tólva pár helyen. A farmos résznél csak egy helyen akadtam el (pont a farmnál 😊 ) Ott visszább vonultam nagy nehezen egy szűkebb, védhető helyre, onnantól jó volt. Én kb minden fegyvert használtam. A reptoidok ellen már megvan régről a technika, ha meg van lehetőségem messziről kilőni őket, akkor mégjobb. A dupla perket feloldottam én is két kezes fegyverekig, de csak a pisztolyt használtam így. Viszont a Dual Minigunt kipróbáltam volna 😊
Mondjuk az konkrét, hogy ki lehetett ugrálni a pályáról 😊. Igaz, a BFE-ben is szerintem csak azért nem volt ilyen, mert az egy nagy homokozó. Viszont ott is lehetett ezzel a módszerrel hatalmas taktikai előnyre szert tenni. Optimalizálatlan lett sajnos eléggé (Pedig az előzőt még Pentium D-vel is nyomtam), viszont a grafikával meg vagyok elégedve.

A First és Second Encounter az már lassan olyan alapműnek számít, mint a Doom, viszont a második számozott rész nem jött be nekem. Túl gyerekesnek és esetlennek találtam ahhoz képest, hogy egy hentelde.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@SuperPuma: Azt hittem már csak én vagyok aki szerint a a szériának a 2. rész lett a gyengepontja... 😀

9 óra alatt nyomtam végig amúgy a 4. részt, habár én nem különösebben kerestem kihívást így a jó öreg normal módba csapattam. 😀 A 3.-at nálam semmiképp nem űberelte, ott a hangulat is, a játékmechanika, meg az optimalizáció is el lett találva. 😀 Feleségem meg a The First és a The Second Encounter-t nyüstöli folyamatosan, nem tud ráunni, habár... Énse. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Aaron Keener: Nekem is csak a Wolfenstein New Order óta szokásom legnehezebben játszani.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@SuperPuma: 😃

Én mindent normal, vagy, ha nagyon sztori központú akkor lemegyek a legkönnyebre. Ritkán játszom sokat, olyankor meg bőven elég nekem ez a két fokozat. 😀
0
0
0
0
no avatar
Cyberpunk 2077
Back 4 Blood
Oxygen Not Included
Until You Fall
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: jó a single része én már 2 szer kitoltam jó mulatást hozzá 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Köszi, megvan 😀 Eszméletlen a game eddig. Sokan írták, h szívás a tigris tankos elleni rész, de az nekem elsőre meglett, igaz alig maradt kb 10% Hp-m 😆 Eddig 2 dolog zavar a gameben. Az egyik, h fél tár kell egy enemy-be még normál nehézségen is, a másik meg a qiuck time event-k. Nem az F gomb, meg hasonlók megnyomása zavar, hanem, amikor az egeret kell a körbe húzni. Azt nagyon gyorsan kell megcsinálni, ráadásul hirtelen azt sem tudom, h melyik gomb merre van, mert random ír oda valamit 😆 Meg néha azt sem tudom, h merre húzzam az egeret, h elérjem a kört. De ezek ellenére eddig nagyon hozza az élményt. Ez most bekerült a top 5 cod játékba nálam 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na igen az oda huzgálos részek azok nekem se jöttek be de elviselhetö volt számomra mert a játékélmény kárpotol érte
0
0
0
0
gyuri191 avatar
hétvégi programom borderlands 1 dlc-ék és fear 1 utolso kiegje a perseus mandate 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
feart kitoltam most jön a 2 db kiegje nagyon brutális játék mai napig
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@gyuri191: Isten széria, bár a 3. része elég gyengére sikerült sajna.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja gyengébb lett mint az elözö kettö de nekem a 3.rész is tetszet azért
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ha ilyen frankó game, akkor lehet teszek vele egy próbát, úgyis most függöm 2000-rel az fps gameket, na meg már rég érik nekem a fear széria, mert még sosem kezdtem el kijátszani. De ami késik, nem múlik 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Ajánlom az elsö része nagyon adja nekem nagyon bejött
0
0
0
0
3az7 avatar
Most a Hollow Knight pörög ezerrel 😎
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
World of tanks, witcher 3.
0
0
0
0
bukta2 avatar
A mobilos LoL most idegesített fel... így valami gammát kell keressek... mert valószínűleg törlésre kerül 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ez a fear 1 nagyon adja 😃 tetszetös ajánlom mindenkinek aki szereti a horror akciót egyhuzamba toltam 4 pályát eddig 😃
0
0
0
0
Zsot-Lee avatar
Én most a Subnautica: Below Zero-t viszem.
Állítólag nagyjából (vagy teljesen) kész van és mostmár kíváncsi vagyok rá mit hoztak ki belőle annak ellenére, hogy már vagy 3x átvariálták a történetszálat benne
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Zsot-Lee: kb 90%os a Below Zero készültsége, a sztori már nem fog változni, de a vége nincs benne (lesz egy pont ahová nem tudsz belemenni, egy nagy láthatatlan kocka zárja el az utat, ott van most vége) : állítólag az majd a megjelenéskor kerül bele, hogy legyen valami olyan is benne amit még nem láttak a játékosok.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Most értem a Mafia végére. Tetszett igazából és jobban elvoltam vele, mint az eredeti verzióval. Sajnos belaggolt folyton. Nem tudom, hogy thermal throttling lehet, vagy csak simán kevés volt neki a 8GB memória.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
fear 1 most kezdem hétvégén és ac 4 vége fele vagyok
0
0
0
0
kmetovics avatar
Serious Sam 4 (egyelőre hozza a régi formát, IMÁDOM)
0
0
0
0
TomSlier avatar
Far Cry 4, Division első része
0
0
0
0
roba1996 avatar
Escape from Tarkov és Call of Duty Black Ops Cold War
0
0
0
0
gyuri191 avatar
hard resetet most toltam ki
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Megkérdezhetem milyen hosszú volt? Csak mert már én is gondolkodtam rajta hogy kiviszem mert megvan egy ideje.
0
0
0
0
roba1996 avatar
@Warlordcommander: kb 5 óra
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: hát én szépen lassan játszotam vele mindent körülnézve 12 pálya van benne öszesen nekem úgy 7-8 óra volt de jókis játék nagyon nekem bejöt töbször is kifogom tolni majd
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Godfall & Dbz Kakarot legújabb DLC-je + falcouner zene mod.
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@V1VOnX: Ha nem gond, akkor tudnál írni egy rövid véleményt a Godfall-ról? Csak mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. Csak hát ps5 hiányában nem tudom kipróbálni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ki hogy játszik ki egy open world játékot csak érdekel nem muszáj válaszolni aki nem akar?

Gondolok itt arra hogy minden gyüjthetö dolgot összeszedtek egy játékban pl 120 db toll stb vagy csak a fontosabb dolgok érdekelnek titeket fö és mellék küldik amikért kaptok is valamit? köszi a választ aki válaszol 😃
0
0
0
0
💬 12
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Én kb 3 kategóriára tudnám osztani. Álltalában csak a fősztori érdekel, de ha az átlagosnál jobb a játék akkor megcsinálom a melléküldiket is, ha pedig nagyon jó akkor a gyüjthető dolgokat is. De a lineáris játékokat jobban szeretem.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: köszönöm a választ 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Nagyon szívesen, és te ki szoktad fullozni az open worldöket vagy csak sztorizgatsz bennük?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: Hát én ugy vagyok vele hogy egy open worldben ami nekem számit azogat megcsinálom pl fö és mellék küldi az alap plusz ha van olyan játék akor az öszes kérdöjel felfedezés pl witcher 3 meg ac odysey meg még amit fontosnak látok vagy kapok érte valamit de az ilyen gyüjts ösze 100 db tollat na ezektöl én hülyét kapok 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Na igen, pláne ha semmit nem kapunk érte cserébe, még egy árva easter egget sem 😆
Amúgy a 100 tollat az AC 2-ből vetted vagy random jutott eszedbe?
Én amúgy úgy szoktam ezt csinálni, h haladok egy db-ig a main story-val, h unlockolódjanak bizonyos fegyverek, eszközök, képességek, map részek stb. Majd elkezdem a mellékküldiket is. Ezeket egy idő után be szoktam darálni. Felszedhető cuccokat meg csak akkor csinálok, h jár érte acsi, vagy ha nem pl 1000 db kiskutyát kell összeszedni egyesével 😆
A ?jeleket én is mind meg szoktam nézni. És ha már nagyon nem találok semmit a mapon, akkor szoktam nézni optional/secret bossok, meg dolgok után kutatva videókban, hátha kihagytam valami érdekeset.
A Witcher 3-mat szerintem fullra kimaxoltam. Az AC originsben túl sok minden volt és meguntam egy idő után a monotonitása miatt. Kb az összes táborban ugyanazt kellett csinálni. Meg ha lopakodva akarja megcsinálni az ember, az plusz fél óra. Ilyenkor nagyon frusztrált, h a madárral végignéztem az egészet és mindig volt egy olyan őr, akit nem vettem vele észre és emiatt buktam le és néha hívta az erősítést, mert nem sikerült megölnöm.
Szerintem az Odysseyt hasonlóképpen fogom kijátszani, viszont a Valhallát ki akarom teljesen maxolni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen az ac 2 böl vettem a tollas példát 😃 de aszem az ac 3 ban is tolakat kel gyüjteni az is rémálom nekem és köszi hogy válaszoltál akkor ebben is egyetértünk abban hogy amiért kapunk is valamit azt érdemes inkább csak 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Maxolni az egészet, másképp nem az igazi 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: minden játékot azért én nemtudok 100%-olni 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Ha már pénzt adtam érte, megpróbálom 100%-ra teljesíteni.
A mellékküldetéseket és a fősztorit mindig megcsinálom, a gyűjthető tárgyakba néha beleunok, de visszaszoktam térni és apránként megcsinálom.
Amiért meg nem adok pénzt azt meg nem játszom ki, sőt általában 1 indításnál tovább nincs is fent a gépen.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@bassus16: Ezért tök fölösleges beszedni az epices játékokat is, én egyet se szedtem be. De van jó pár olyan játék is amit megvettem és szintén nem indítottam el egynél többször, de legalább a steam gyűjteményt gyarapítja 😉
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Warlordcommander: Jó ha megvannak de az igazat megvalva nem sok olyan játékot indítottam el ami ingyen volt. Nem azért mert rosszak hanem mert van bőven a raktáramban annyi játék, hogy soha nem érek a végére. Most értem el az AC Odyssey-hez is pedig már pár éve kijött. 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: értem énis általában megveszem a játékokat persze sokat leárazásban vettem meg de bevalom volt azért pár cim is amit kikölcsönöztem 😃 de amik nekem fontosak azok mind eredeti
0
0
0
0
Ironmask avatar
Pes 2020 Lite várom a Pes 2021 Lite-ot (PC)

Mortal Kombat 11,The Last of Us Part II és a héten jön a Spider Man (PS4)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció