Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PatkosXX avatar
Horizon Zero Dawn
Gears 5
Little Nightmares
0
0
0
0
Ironmask avatar
Mortal Kombat Komplete Edition
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat 11
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Ironmask: hüüha mortal kombó 😃
0
0
0
0
no avatar
@Ironmask: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Ironmask avatar
Van egy pár:Scorpion,Sub-Zero,Noob Saibot,Kung Lao,Ermac így ennyi jutott hirtelen eszembe, meg a filmet várom nagyon!
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Ironmask: a filmet azt énis! nem vagyok Mortal Kombat fan de Sub-Zero-t azért naon csípem! 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
genshin impact illetve mechwarrior online, mindkettőt 4 en nyomatjuk. Plusz pár napja raktam fel a controlt, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Remélem jó lesz. 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
terminator resistance kivive nagyon imádtam most serious sam 3 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@gyuri191: Részvétem a Resistance miatt, én rengeteg ásítottam a végigjátszása során 😆 Serious Sam viszont egész jó volt 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: nemtudom nekem bejött a terminator persze igaz hogy a zene vitt el legtöbször 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
na mitörtént a wolfal?
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gyuri191 avatar
nekem az a rész másodjára sikerült és nekem a társam is harcolt velem persze én mediumon toltam mindig
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na én pont az ilyen dolgok miatt szoktam az fps gameket normal szinten tolni, néha hardon.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
köszi. legközelebb normalon vidd ki hidd el jobb lesz fölösleges legnehezebben tolni
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ott az öltözőszekrényekben van kézigránát. Használd. Ha jól emlékszem van palack a hátukon. Azt is érdemes lőni
0
0
0
0
no avatar
Last Epoch
Wolcen: Lords of Mayhem
Crypto: Against All Odds
Project Warlock
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na eljött a rage ideje jó mulatást hozzá 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Köszi meglesz remélem. Fuuu az 1.résztől kicsit kifolyik a szemem, de majd megszokom, mire kijátszom, mert úgy hallottam, h elég rövid lett.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nekem 20 óra volt de én mindent is megcsináltam 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Akkor annyira nem is rövid. Én is kb minnden küldit meg akarok benne csinálni, de kapkodni fogok, h minél előbb jöjjön a 2 😃 Gondolom annyira nincs sok közük egymáshoz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát kis apróságok azért viszaköszönek a 2 ben de nem spoilerezek 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Köszi, nem is kell 😀 Majd megtudom lassan.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
Halo 1 Xbox classicon és az első kiadású dagadt kontrollerrel......és valami zseniálisan bántja a szememet 2021-ben 😃 elvileg 30fps-el megy de inkább érződik 15-20-nak s ez a kontroller te úúúúr isten milyen rosszul vannak rajta elosztva a gombok (+ méret) de a nosztalgia miatt 10/10 :I
0
0
0
0
gyuri191 avatar
mafia 3 kivive öszes dlc vel meg gyüjthetö tárgyakal most jön a middle earth shadow of war 😃
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@gyuri191: Na grat hozzá. Nem is tudtam, h vannak hozzá DLC-k. A War nekem is tervben van már vagy úgy megjelenés óta 😆 De azóta sem sikerült elkezdeni, pedig már rég megvettem leárazás miatt PS 4-re.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: 3 dlc van hozzá 😃 és ja hát nézegetem a steam könyvtáramat és megpillantotam a shadow of war nevet ráadásul valami limitált kiadású szóval van hozzá 2 dlc is hát egyböl tudtam hogy most ez kell 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Szép munka. Nekem nem volt hozzá idegzetem. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: köszi nemtudom nekem bejött maga hangulat meg zenék nagyon ott voltak a topon
0
0
0
0
ppista avatar
Fifa 20
Anno 1404 Gold Edition
Football Manager 2019
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Shatterline tesztelésben részsesültem és egy kurva jó multiplayer fps játék. Wargaming új játéka még semmit nem tudni róla. Videót sem szabad közzé tenni.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Single: Detroit: Become Human
Multi: Killing Floor 2 haverokkal, meg a Remnant (most ingyenes PS Plus-al)

Felkészül: Miles Morales
0
0
0
0
gyuri191 avatar
deus ex mankind divided kivive öszes dlc vel most jön terminator resistance
0
0
0
0
kmetovics avatar
Mafia: Definitive Edition
0
0
0
0
gyuri191 avatar
még mindig deus ex mankind divided és mafia 3 demár mind a kettönél a végénél járok csakhát mindent megcsinálok benük amit lehet
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@gyuri191: Na a Mafiaban már a végénél tartasz? Grat hozzá. Kb hány órád van benne eddig?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: köszi és 32 óránál tartok plusz otvan még a 3 dlc meg fö küldiböl 2 db de az öszes cucot öszegyüjtöttem amit lehetet meg öszes melék küldit
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én most kezdtem el az 1.rész felújított változatát. Hát mit ne mondjak, jó munkát végeztek a srácok 😀 Nagyon szép lett a grafikája. Az optimalizálás is 10/10. A versenyzős részig jutottam el. Játszottam vele vagy 1,5 órát, szóval még nem annyira sokat haladtam vele. De eddig nagyon adja az élmény. A zene is visszahozza az eredeti hangulatát 😃 Kicsit talán az fura vagy inkább nehéz, h jó sok gombra kell odafigyelni. Szenvedtem is az elején, mire mindent úgy be bírtam állítani, h kézreálljon 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na ez ismerös érzés nekem az ac odyssey-nél volt ilyen gomb állitgatás 😃 jó mókát a mafiához amúgy 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Köszi meglesz szerintem. Már várom a versenyes részt. Nem úgy, mint az eredeti gameben. Na abban nem vártam. Elvileg ebben könnyebb lesz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: jóval könnyebb
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Na meglett elsőre a verseny. Hát tényleg sokkal könnyebb volt. Pár motor berobbant. Az tetszett. Az eredeti gameben mindig vagy 5-6-ra lett meg.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na gratula hát igen úgy ahogy a mafia 2-3 ban igy most ittis nagyon jó a vezetés és könyedebb mint más játékba pl egy watch dogsba 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 5
DarkEvil avatar
a dying lightot lőjed felfele az nagyon jó
0
0
0
0
no avatar
@DarkEvil: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
DarkEvil avatar
na az majd leköt téged én már egy jópárszor kijátszottam
0
0
0
0
gyuri191 avatar
plusz majd utána a following huhu jó kalandot kivánok 😃
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
hát az egy nagy kiegészitö a following de elöször az alap játékot vidd ki csak utána kezd el a followingot
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Zenelejátszó + Webböngésző 😂
0
0
0
0
💬 6
gyuri191 avatar
@Gyrger72: best ever mozilla firefox 😃
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gyuri191: Sajnos nem azt használom, pedig jobban tenném! 😞
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Gyrger72: én azt használom és szerintem jókis böngészö az 😃
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: jó bizony én több éve használom a mozzillát
0
0
0
0
no avatar
@Gyrger72: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Volt, hogy kedvenc zenét hallgattam a Mortal Kombat X mellé is (ezt pl. fel is vettem videóra), de hallgattam már zenét Forza-hoz vagy Rocket League -hoz is.
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Call of Duty Modern Warfare Remastered aztán Call of Duty Modern Warfare Remastered 2 majd igy tovább
0
0
0
0
ppista avatar
Anno 1404 Gold Edition
Fifa 20
0
0
0
0
no avatar
Curse of the Dead Gods
Conqueror's Blade
Space Engineers
Age of Empires II: Definitive Edition
Out of Space
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Most a hétvégén kijátszottam (ÚJRA) a Resident Evil VII Biozhard-ot. Most neki vágok a Marvels Avangers-nak. Jah amugy mellékesen imádom a marvel hősöket 😆😆😆
0
0
0
0
susguy avatar
Genshin Impact
Factorio
Animal Crossing: New Horizons
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Most nagyon ráfüggtem a Genhsin Impactra 😜 Már vagy egy hónapja szinte csak az megy. 3-an nyomatjuk így azért el lehet lenni.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Ha van kivel játszani az úgy mindig jobb! 😉 nagyon jó kis játék lett!
0
0
0
0
TomSlier avatar
GTA V Online
MK 11
F1 2019
COD Warzone
0
0
0
0
💬 14
no avatar
@TomSlier: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TomSlier avatar
MK 9-et rojtosra játszottuk anno a haverokkal 😆. Felállítottunk egy olyan egyéni időt amit azóta sem sikerült megdönteni. Expert tag team towert lenyomtuk haverral 15:39 alatt. Leggyorsabb meccs 39mp. Ráadásul buli végén ugrottunk át hozzám afterozni úgyhogy nem mondhatnám, hogy szomjasak voltunk. 😃
0
0
0
0
no avatar
@TomSlier: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TomSlier avatar
Szép 😀. Nálam scorpion volt a favorit a 9-ben.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Hatalmas Respect neked én sose voltam jó ezekben a bunyós játékokban bár nemis az én világom viszont gratulálok annak és nagyra becsülöm azt aki ilyen jó egy játékban
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Ujabbakat miért nem probálod? Vannak jók.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
DarkEvil avatar
azt tudom hogy mortal fan vagy de más játékokra gondoltam
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na dying light és doom 2016 kötelezö 😃 alap ismeret nem csalódsz bennük

wolfiba hogy álsz?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Háááá haladni kell nincs megálás a németek irtásával 😃
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
DarkEvil avatar
A dying light annyi élvezhető hogy azt elmondani nem tudom. Azt jol megcsinaltak
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
TomSlier avatar
Érdemes coop-ban kipróbálni. Mi haverral verettük végig, mai napig fent van a gépemen ha esetleg kedvünk támadna egy kis mészárláshoz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na a deus ex human revolution kivive most jön a folytatása a mankind divided kérdezi is a menüben hogy mutason elözményt hogy mitörtént elötte há mondom magamba minek hisz most vitem ki az elözményt 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
köszi és bizony bár bánom hogy nincs ehez magyaritás mint az elöbbihez na de valahogy azért elboldogulok vele kezdö angolal 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Mostanában szinte csak red dead online van terítéken.
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@Memento Mori: Még mindig húzom a számat hogy feltegyem...
Pedig vannak ismerősök akik játsszák, sőt van köztük egy, aki megszállottan amolyan mániákus szinten 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Scorn Face: Én a helyedben nem tökölnék és feltelepíteném. Lehet te is mániákus leszel. 😃 A meetinget elvitte a meló meg a korona, de ez is valami. 😉
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
Definition of insanity 😃 az örület definiciója irta vaas montenegro 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A GTA3 és LCS-t nyomtam ki még mielőtt eladtam a gépet. Most kocsit veszek, utána pedig amolyan "brand new low-cost challenge" féleségben összeépítünk gépet bagatel összegből, majd azzal GTA VC-VCS-SA
0
0
0
0
no avatar
Metro 2033/LL
The Shore
Age of Empires II: Definitive Edition
Fallout 4
Sven
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
@LordSzalko: metro imádooooom 😃 és fallout 4 best ever game
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Jó kis játékok bizony 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: az az érzés amikor egymás után tolod mind a 3 részt egymás után 2033 tol exodusig
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Exodus-ból már csak a frissített kiadást viszem újra, addig gondoltam végig viszem újra az előtte lévő részeket 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja értem 😃 hát együt a ketö is hoszu kicsit
0
0
0
0
DarkEvil avatar
most ujra kezdtem a cod szériát végig viszem
0
0
0
0
💬 11
gyuri191 avatar
@DarkEvil: mármint egymás után az öszeset?

az jó hosszú lesz
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Egy-egy rész 5-6 órás, szóval rövidebb idő alatt ki lehet tolni az egész szériat, mint pl egy hosszú openworld gamet.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát azis igaz😃 én pl most a deus exet human revolution-t tolom utána jön a mankind divided
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nekem azok kimaradtak. De egyszer csak sorra kerül majd. Most elvagyok az AC Valhallaval, meg 1-2 open world gammel.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: aha nálam mafia 3 után a kövi openworld a dying light lesz followingal együtt 3-jára 😃
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: Hosszú jah de nem tudom melyik játékkal játszak
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: hát azzal játszál amit szeretsz ha a codot szereted akor toljad neki ezerrel 😃
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: Ez az hogy nagyon sok játékot végig toltam és nem tudom melyiket nyomjam ujra mert egyik jatek se volt olyan hogy meg fogjon
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: ja hát igen a böség zavara nálam is szokot ilyen lenni hogy néha agyalnom kell hogy mit vigyek újra de általába azzal szoktam tolni újra amit már rég vittem ki
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: mondjuk ez jó trükk
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: évente kiviszem az öszes játékot amit szeretek
0
0
0
0
gyuri191 avatar
deus ex human revolution utána a folytatása a mankind divided

mafia 3
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Microsoft flight simulator
Tomb raider 2013
0
0
0
0
gyuri191 avatar
quake 4-et és singularity-t kivittem most jön a timeshift

saints row 3 is kivive ahelyett pedig RAGE elsö része
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@gyuri191: Rage nekem is sorra kerül hamarosan, utána meg jöhet a 2. rész. Na azt már nagyon várom. A képességek, meg a doom-os játékstílus miatt is nagyon bejön 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen a Rage-t ma kezdtem el nagyon bejön viszont van olyan beállitás hogy textura részletesség az be meg ki lehet kapcsolni na azt kapcsold ki mert nem kezeli jól a motor azon kivül minden maxra mehet csak azt az egyet kapcsold ki
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ok. Köszi a tippet. Zabálja az fps-t vagy más gond van vele?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát ja akadozva megy ha bevan kapcsolva kevesebb fps sokkal roszul kezeli a motor kikell kapcsolni és egyböl szuperül megy nem akad
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Mount and Blade Warband - Viking Conquest Reforged Edition, meg néha The.Witcher 3 Wild Hunt Blood and Wine.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
SW jedi fallen order, genshin impact, townscaper
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: majd ha van kedved de lehet ismered de ha nem akkor ajánlom neked a timeshift nevü játékot mivel mondtad hogy szereted az fps shootereket szerintem nagyon jó kis játék én 2-szer toltam ki
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Nem emlékszem hogy mondtam volna ilyet, de lecsekkolom a játékot mert még nem hallotam róla, köszi 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: akor lehet félre olvastam mindegy azért ajánlom hátha tetszene
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
Cyberpunk és Hitman 3.
Most csak ez a kettő, minden más pihentetve.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Warframe
Black Desert Online
meg pár flash játék és GTA V
0
0
0
0