Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
konsti avatar
alap...nem vok haragtartó
0
0
0
0
utahl2 avatar
Remélem kibékültettek.😉
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
mostis modern minden 😃

nah konsti 1000 bocsi tényleg 😜 visszamondtam hogy bújj ell 😃 sorry
igazzad van !
0
0
0
0
konsti avatar
LewisHamiltonF1 írta:
vorosroka : hát szerintem ha nagyon jó grafikát akkarsz láttni akkor ps3at vegyél ! kvajók az exluzív gamek.

kakas : hát akkor megveszed eredetibe bazzmeg ne idegesits már ááááá :@

konsti : csúnyáább ??? te hol élsz akkor te láttad az ex gameket ... bujj ell

Rolando : jah neked legalább igazad van 😜 komoly a hír 😃
nha figyuzz ,már legalább fél éve nézegetem az irásaid és te egy PS FANATIKUS vagy.nem fogadod el más véleményét és HD TV meg EREDETI JÁTÉK meg ieneket tolsz be....könnyen beszélsz...apuci anyuci megvesz mindent neked de másnak nincs annyi pénze azért teszem az xbox kiflashelhetöségét mindig elsö helyre, másik amit akartam mondani h ne mondd nekem h bujj el mert én normális hangnemben beszéltem és ugy érzem nem egy korosztály vagyunk és ennyi..nem szeretnék csunyábbakat irni.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
valószínűleg az éppen aktuális dx-et fogja tudni..
0
0
0
0
utahl2 avatar
Aha értem , de már gondolom a generació váltásnál már lesz dx11 egy konzolon? ha már a pc-vel haladnak eggyüttvgay már dx 1*?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
az optimalizálás csak a programozók tapasztalatától és a rá fordítható időtől, esetleg a motortól függ. am generációváltásnál se lesznek hirtelen eszméletlen szépek a játékok, fokozatosan haladnak a PC-s grafikával párhuzamosan, csak a fejlesztők úgy már a modernebb technikákat is használhatják...
0
0
0
0
utahl2 avatar
igaz , csak fejlleszteni nem egy egy olcsó mulatság.(nekem mondjuk most megy tönkre a gépem 😆😉 .Nem tudom mikorá tervezik a konzol váltás,de nagyon várom 😃 amúgy nem nehéz hozzá szokni a joystick-hoz, s azért ne vitázzunk a grafikáról, már helyetünk máshol megtették😆 !De játékra tökéletes a konzol(szerintem)
A játék optimalizálás a cég pénzétől függ?Akkor a Microsoft sok pénze lehet 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
hát igen ha játékra kell konzoll 😜 nincs vírus......😆
de persze pc-t is 1000rel lehet fejleszteni 😜 mindent fejleszteni kell a mai vílágba 😃

én már elégé hozzászoktam a joy-hoz neked viszont nehéz lesz ha eddig pc-éltél 😃 és nem volt a kezedbe joy :S

most nem akarok vitátt nyitni de konsti-val nem értek egyett h csúnyább mert ez baromság szinte észrevehetettlen a különbség viszont a ps3 exkluzívok nagyon brutális Grafikával rendelkezznek ezt mindenkinek tudnia kell és meg kell nézzni 😀
0
0
0
0
utahl2 avatar
Én csak inkább vorosroka hozzászólásához válaszolnék:
ha csak játékra kell akkor konzolt vegyél.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
vorosroka : hát szerintem ha nagyon jó grafikát akkarsz láttni akkor ps3at vegyél ! kvajók az exluzív gamek.

kakas : hát akkor megveszed eredetibe bazzmeg ne idegesits már ááááá :@

konsti : csúnyáább ??? te hol élsz akkor te láttad az ex gameket ... bujj ell

Rolando : jah neked legalább igazad van 😜 komoly a hír 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ez persze a fejlesztőktől is függ de a ps3 erősebb, ez tény, ami xboxra kijön az elsősorban arra optimalizálják....
0
0
0
0
BiGame avatar
Jah jóval szebbek, hát nézd már meg a Haze-t mien PS3 exkluzív, mafia 2 meg ps3-on csúnyább lesz!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
a ps3 erősebb, tehát az exklúzív játékok jóval szebbek, arról a szétverős dologról meg annyit, h marhára megérte, max utána eladta a PS3-at akk is keresett rajta valamennyit😃
0
0
0
0
Rolando avatar
konsti írta:
Ps 3-at semmiképp nevegyél..csunyább is meg minden...xbox 360 a nyerő ,kiflashelled oszt kész van.ingyé játék 😀

Hogy érted azt hogy csúnyább ? Ja ,értem már te is xbox fan vagy am ha hdben szeretnél játszani,filmet nézni akkor ps3-at veszel persze akinek nagy a zsebe mert a játékok sem vannak ingyen.Nem akarok vitázni csak egy kicsit rosszul esett hogy lecsúnyáztad a ps3at am olvasd el ezt

[LINK]

Egy kicsit hülyék mert csomó pénzt kiadtak az xbox 360ért oszt neki a baseball ütővel
0
0
0
0
konsti avatar
Ps 3-at semmiképp nevegyél..csunyább is meg minden...xbox 360 a nyerő ,kiflashelled oszt kész van.ingyé játék 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ha multizni akarsz akkor igen, meg am is ellősz 1 rakat DVD-t ha letöltögetsz, bár ez nem olyan vészes költség...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Xboxon nem kell megvenni a játékokat!
0
0
0
0
kakas avatar
El ne add a mostani géped!
Konzolba az a baj hogy megkell venni eredetibe a játékokat és azon a pénzen inkább fejleszd a gépedet!
Pc-re meg csak simán letöltöd ingyen azt kész
0
0
0
0
vorosroka avatar
Szeritnetek értelmes lenne eladnia a pc met és vennék egy jokis tv t meg ps3at ? sok game teccik amit csak psre adnak ki 😀 de nemértek a pshez.
0
0
0
0
utahl2 avatar
Megnyugodhatsz, jó úgy is 😀
0
0
0
0
hdavid avatar
LewisHamiltonF1 írta:
ott a network settingsbe menj bele hogy Wireless Connection ..... és ott tovább/tovább és akkor bekeresi neked szépen 😀 de ha nem megy akkor kód kell azt igy nem tom hol kell megnézzni de kőzel van a modem ? mert akkor mondom dugd rá és akkor Wireled Connecetionra menj

nincs, de ha a gépet és a ps-t összekötöm egy internet kábellel az úgy jó lehet?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
ott a network settingsbe menj bele hogy Wireless Connection ..... és ott tovább/tovább és akkor bekeresi neked szépen 😀 de ha nem megy akkor kód kell azt igy nem tom hol kell megnézzni de kőzel van a modem ? mert akkor mondom dugd rá és akkor Wireled Connecetionra menj
0
0
0
0
hdavid avatar
Kmisi99 írta:
hdavid írta:
LewisHamiltonF1 írta:
a ps3ba belevan épitve egy wifi csak a network settingsbe megkeressed a routeredett és kész is 😃 ha kódot kér akkor levan kodolva nektek a ruteretek csak bekell pötyögtettni de ha kőzel van a modem azt is rádughatod ahogy neked tetszik.

láma kérdés: hol tudom megnézni azt a kódot?

Hát ha ezt kérdezed akkor nincs lekódolva! A kódolás arra való hogy a szomszéd ne lopja a neted de ezek szerint nincs ha nem is tudod mi az!

lehet nem tom te ha rámegyek arra, hogy nincs lekódolva akkor kiír vmi szart, hogy ID vagy IP address timed out.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hdavid írta:
LewisHamiltonF1 írta:
a ps3ba belevan épitve egy wifi csak a network settingsbe megkeressed a routeredett és kész is 😃 ha kódot kér akkor levan kodolva nektek a ruteretek csak bekell pötyögtettni de ha kőzel van a modem azt is rádughatod ahogy neked tetszik.

Hát ha ezt kérdezed akkor nincs lekódolva! A kódolás arra való hogy a szomszéd ne lopja a neted de ezek szerint nincs ha nem is tudod mi az!
0
0
0
0
hdavid avatar
LewisHamiltonF1 írta:

0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
0
0
0
0
hdavid avatar
helo

valaki nem tudja, hogy ps3-on lehet vezeték nélküli usb nettel netezni
lehet hogy láma vagyok? : nekem olyan van, hogy van egy modem amihez
tartozik egy usb-és antenna na én azzal tudnék netezni ps3-on
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jah vannak olcsó gamek de azzok régik attól persze jó játékok is lehetnek sőőt... de letőlteni 25-30gb meg majd a jövöben tőbbet az hülyeség , eredeti játékot veszek azt kész 😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
aha,ok de a gamek is vannak mar 10 eruroer is
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Bizony (sajnos) nem lehet PS3-mat chipelni, csak feltörni (3 évig feltörhetetlen volt!), s azt is csak nemrég (kb fél éve) sikerült egy gyereknek, igaz, a PS felismerhetetlen volt, hisz átcinezések voltak meg minden, de sikerült neki 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ps3 mat nem lehet feltörni meg kell a játékokat venni amúgy egy játék ha adott 25 giga akkor a simán lejön egy átlagos nettel 5 óra alatt
0
0
0
0
Erik94 avatar
par nap de most nem az a lényeg hanem lehetne bele azert majd chip
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nem hiném , pl. mennyi idő lenne egy blu-rayes játékot letölteni?
0
0
0
0
Erik94 avatar
mennyiert vannak legolcsobban ps3ak?
ps3ra amugy nem lesz chip?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jaj bocs nem ugy érttem hogy mééért X.D hanem hogy-hogy érted x.D
az a jó , tedd is 😜
0
0
0
0
hdavid avatar
LewisHamiltonF1 írta:
jaja go mclaren !
mért tervezed hogy veszel ps3at?

mer jó és nem akarok már gépre költeni inkább veszek konzolt arra csak játékot kell venni. Még jobb a graf és nem akad
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jaja go mclaren !
mért tervezed hogy veszel ps3at?
0
0
0
0
hdavid avatar
Lewis,
kösz a választ
egyébként a hétvégén Go Mclaren!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Igen beteszed feltelepít ccucokat ha feltelepit mert nem minden játék esetében telepit , vmikor max fríssités (Update) DVD 😆 Blue-ray-ban vannak a gamek és azt bekell tenned hogy tudj gamezzni !
0
0
0
0
hdavid avatar
Valaki magyarázza el, hogy ps3-ra fel kell telepíteni a game-ket és tudom futtatni DVD nélkül?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jaaajaa😜 a legjobb 😜 😀 😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
faja PS3 vegyetek minden mennyiségben 😂
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jah okés bocsi 😃
igen ezzek jóhogy tudom hogy ps exluzívok azzért a valóságot tükrözik nagyon jó. 😃

Kazunori Yamauchi: A Gran Turismo 5 szebb lesz a valóságnál

http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/kazunoriyamauchiagranturismo5szebbleszavalosagnal
0
0
0
0
konsti avatar
LewisHamiltonF1 írta:
nemjobb graf ... a x...nak :S
itt is ezzeket a gameket nézd meg 😃 valóság 😆

-Uncharted 2
-God Of War
-Heavy Rain
-Gran Turismo
meg még sokkan mások azzért ezzek durva grafikák valóság egészben
nem figyelsz...kifejtettem h csak azoknak szebb a grafikája amiket alapbol xboxra csinálnak és onnan irják át ps-re...amiket felsoroltál azok ps exkluziv gammák azért szebbek 😀
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
PS3 FAT :
Nekem ez van sokkal szebb de már nem gyártják !

bal oldali a fat jobb oldali a slim , mosmár csak slimeket lehet kapni és olcsobb amugy a slim 😃 én 100ért kaptam még anno 😆
0
0
0
0
aknakukac avatar
a ps3 slim drágább mint az alap ps3?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
nemjobb graf ... a x...nak :S
itt is ezzeket a gameket nézd meg 😃 valóság 😆

-Uncharted 2
-God Of War
-Heavy Rain
-Gran Turismo
meg még sokkan mások azzért ezzek durva grafikák valóság egészben
0
0
0
0
konsti avatar
most fogok xbox 360-at venni ..és azért mert olcsobb mint a ps3 ...ki lehet flashleni...és szebb rajta minden gamma szinte...gondolok itt az átiratokra amik nem ps3-ra készültek alapbol...persze sajna vennem kell egy full hd monitort is mellé h szép is legyen de megéri ....azt h meddig fog tartani leszarom habár gondolom hamarabb vége lesz mint a ps3-nak...de az még azé odébb van..én nem kezdem fikázni a ps3-at ..tényleg jo de nekem tul drága... ha egyszer pénzem lesz akk kiprobálom 😀
0
0
0
0
gepiszaki avatar
De ez olyan ***ás...God of Wart szeretem mert ps2-n még a 2-t toltam és ez lett belőlle, van 1 xboxom és nem tudok játszani a 3-al...Vmi átkonvertáló progit nem tudtok?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció