2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gara66 avatar
nekem elég volt megnézni a filmet!!inkább kihagynám élőben😃
0
0
0
0
kisborda avatar
blupatrik írta:
nem hülyeség...egyszer minden csillag meg bolygó meg ilyeneknek vége lesz...nem vagyok valami jó földrajzból csak mondom 😃
spermából lettünk porrá leszünk(mármint ha elhamvasztatnak)...
a bolygóknál is valami hasonló 😃

Ha nem hamvasztanak akkor is egy idő után(ami nemkevés) elrohacc, többnyire.😆😆😆
0
0
0
0
no avatar
nem hülyeség...egyszer minden csillag meg bolygó meg ilyeneknek vége lesz...nem vagyok valami jó földrajzból csak mondom 😃
spermából lettünk porrá leszünk(mármint ha elhamvasztatnak)...
a bolygóknál is valami hasonló 😃
0
0
0
0
kisborda avatar
szaszabi95 írta:
már 1000 évvel ezelött is mondhatták hogy 1012-ben világvége 😃

Az is lehet, hogy minden évben mondták!😃😆
0
0
0
0
kisborda avatar
MaliDual írta:
Tudjátok mikor lesz viágvége? 2099 december 31😆 a Windows csak addig számolja a naptárat.😆

De akkor meg 1980-tól létezünk, nekem legalábbis az a legalsó évszám amit belehet állítani.😃
0
0
0
0
szaszabi95 avatar
már 1000 évvel ezelött is mondhatták hogy 1012-ben világvége 😃
0
0
0
0
MaliDual avatar
Tudjátok mikor lesz viágvége? 2099 december 31😆 a Windows csak addig számolja a naptárat.😆
0
0
0
0
ZsoOtT avatar
freeride182 írta:
Ha már lesz vmi akk atombomba formájában legyen... szeretnék látni egy oylan felhőt, de csak iylen 80 évesen.😎 Am sztem vmi tuti lesz, lehet h nem 12-ben de vmikor ugyis vége lesz, vmikor tuti kihal az emberiség.
Olyan felhőt én is szeretnék látni😆 De ha lehet inkább kihagynám😃...
0
0
0
0
kisborda avatar
Ja, meg már párszor elvileg volt "világvége" akkor hogy-hogy itt vagyunk!
Sztem hülyeség az egész!😀
0
0
0
0
gabi86 avatar
Ezt is csak valaki kitalálta mint a 2000 évfordulót huu millenium meg ilyen sza**ágok vicc az egész
0
0
0
0
rocka avatar
Ha már lesz vmi akk atombomba formájában legyen... szeretnék látni egy oylan felhőt, de csak iylen 80 évesen.😎 Am sztem vmi tuti lesz, lehet h nem 12-ben de vmikor ugyis vége lesz, vmikor tuti kihal az emberiség.
0
0
0
0
ZsoOtT avatar
De ha már világvége lenne akk már olyan legyen, hogy vmi mutáns lények támadják meg a földet és azokat kellene írtani😆😆 azt még bírnám is😆...
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Reméljük hogy nem lesz világvége😆 nem ismerjük azt a szót😆
0
0
0
0
no avatar
azé jó lenne látni hogy pl egy 10 km-es aszteroida közeleg feléd 😆
0
0
0
0
ZsoOtT avatar
Szerintem se lesz itt semmi...legalábbis amíg élünk nem...utána meg már tökm1 h mi lesz😃
0
0
0
0
philips20 avatar
hülyeség 😃 nemlessz semmi
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
én minden pénzem elköltöm egy atom netre és pc-re és a nasa játékat fogom nyomni 😆
0
0
0
0
Armin 27 avatar
Na, ha vége lesz a világnak én akkoo eeköltözök...
Be valamelyik jó fps-be, végiktolom 76x, azután meg ha még mindig vége van a világnak újra kezdem. 😆
De ez még csak terv...😜
0
0
0
0
no avatar
a maják persze hogy nem csináltak a tényleg kuva pontos naptárukat mert lemszárolták a 15. században ?ket😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
én azt olvastam hogy 1000000 vagy 10000000 év múlva lesz😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
Három év múlva világvége?

A maja próféciákban jövendölt 2012-es nagy „világégésre” a Szent Koronán is találunk utalást. S?t, koronázási ékszerünk több fontos eseményre vonatkozó id?kódot is magában rejt...

Ezoterikus körökben 2012 olyan, mint a gazdasági életben a 2000-es évforduló. Akkoriban azt jósolták, hogy kezelhetetlenek lesznek a komputerek, és óriási káosz tör ki az évszámváltás miatt. Szerencsésen átvészeltük az évezredfordulót, ám azóta több tucat összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy mi történik majd 2012-ben. A legenda úgy tartja, hogy a maja naptárak id?számítása alapján 2012. december 21-én véget ér egy olyan ciklus, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezd?dött el. Ezután egy újabb 5125 éves id?szak indul, viszont az új korszak teljesen különbözni fog az el?z?ekt?l, és egyáltalán nem lesz zökken?mentes az átmenet…

A naptár nem téved...

A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezel?tt történt ?srobbanás óta milyen fejl?dési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböz? létsíkokban „kalandozó” maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jöv?be is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeit?l egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megel?zte a korát.

Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek. Több naptáruk volt, a „hosszú számítást” id?számításunk el?tt kezdték meg 0.0.0.0.0 dátummal. Ez a naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0-t, ami nagyjából 5126 évet jelent. Ehhez tudni kell, hogy ?k a húszas számrendszert alkalmazták, vagyis a jobb széls? helyi érték naponként 0-tól 19-ig változott, majd utána a következ? fordult át 1-esre (például 0.0.0.1.0-re). A vitát a mai napig az váltja ki, hogy mi történik 13.0.0.0.0. után, azaz 2012. december 21-én? Lenullázódik a naptár, és újraindul, vagy pedig továbbmegy 20.0.0.0.0-ig, és akkor kezd?dik új id?számítás?

Átlépünk az 5. dimenzióba:
A kevésbé elvadult elméletek képvisel?i szerint a 2012-es fordulópont nem az emberiség pusztulását jelenti. Ekkor egy „félanyagi” létbe emelkedünk, és megszabadulunk az olyan „vágyaktól” (irigység, félelem), amelyek er?sen az anyaghoz kötnek bennünket. Ennek lesznek fizikailag is érezhet? hatásai, például a testünk könnyebb lesz, és még jobban kifinomulnak az érzékszerveink.

Mások szerint 2012. december 21-én (vagy 22-én) új világrend váltja fel a jelenlegit. Ekkor az emberiség, vagy legalábbis egy kritikus tömeg átlép az ötödik dimenzióba. Közben a Nap mágnesespólus-váltása miatt a Föld mágneses polaritása felcserél?dik, és ez számtalan természeti katasztrófa kiváltó oka lesz. Földrengések, szök?árak, árvizek és vulkánkitörések tizedelik meg az emberiséget.

A koronán van az id?kód:

A tudományos érdekl?dés középpontjába évekkel ezel?tt bekerült Berta Tibor orientalista író id?kódelmélete, amellyel csillagászatilag bebizonyította, hogy szerkezetileg köze van egymáshoz a dél-angliai Stonehenge-nek, az egyiptomi Kheopsz-piramisnak és a magyar Szent Koronának. A két építmény szerinte üzenetet közvetít az emberiség számára, és ez a magyar korona szerkezetébe rejtett id?kód segítségével megfejthet?. Természetesen nem véletlen, hogy a Stonehenge és a Kheopsz-piramis lett a mementója a már let?nt kornak. Berta szerint mindkett?be az akkor még meglév? „Tudást” kódolva átörökítették az utókor számára. Méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 m hosszú „piramismétert”, amely meglep? módon a koronán is megtalálható.

Az orientalista író közel két évtizeden át végzett kutatásokat a témában. Tudományos felfedezését csillagászati összefüggésekkel támasztja alá. A kiindulási alapot az az érdekes összefüggés adta számára, hogy a Stonehenge, a Kheopsz-piramis és a korona egyformán kiemeli a Szíriusz csillag kultusz földi totemjelét, a fehér ló szimbólumot, amely a magyarok szent totemjele volt. Ezután a korona szerkezetét kezdte vizsgálni. Rájött, hogy az abroncsból és a pántból (föld és ég) álló ékszer egy több ezer éves zoroasztriánus világképet tükröz, amely valamiféle csillagászati naptárként információt közvetít. Például a rajta található „jelekben” utalás van Jézus születésére, 2012-re és talán az apokalipszis kezdetének idejére is.
0
0
0
0
CUMMINS avatar
ok én így emlékeztem a Discoveryr?l😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a nap nem fog kialudni az lesz hogy kb pár év millíó vagy év milliárd múlva lassan kifogy a tartalékaiból és a maradékot használja fel így vörösóriás lesz és talán bekebelezi a földet vagy kilöki az univerzumba majd fehértörpeként évmilliárdokig világít
0
0
0
0
CUMMINS avatar
a discoveryn az is volt h amikor fogyásban lesz a "tüzel?anyag" a napban akkor felhevül és a föld 1 lávagolyó lesz aztán kialszik a nap és örök sötétség
ha nem találnak ki a jöv?be vmi szuper?rhajót amivel 1 másik naprendszerbe mehetünk akkor nekünk annyi😕
nem tom h ezt írták e már😀
ja és a képeimnél láthattok jó Amerikai kocsikat amik er?teljesen növelik az üvegházhatást😃
0
0
0
0
matehun avatar
Hát amúgy igen, f?leg azért pusztulunk ki (el?bb utóbb), mert világra jöttünk. :-O
Mivel magunknak csináltunk egy jó kis klímaváltozást, egy pár darab ótót.. és még sorolhatnám tovább, csak lekésm a buszom 😃
0
0
0
0
nitram02 avatar
Én szerintam nem lehet megmondani h mikor lesz de ha lesz akk nem 2012-be
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DE ha lassan ütköztetik neki akkor az a cucc bekapcsol valami rakétát és akkor simán kitéríti a pályájáról
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
elég érdekes egy 200méter átmérőjű meteort egy kis mosógép nagyságú rakétával taszítják el a földtől.még ha hangsebeséggel menne akkoris csak egy krátert tenne a meteorba.
0
0
0
0
Szilvexter avatar
a Discovery-n láttam egy olyan müsort amiben elmondták hogy tényleg közelít felénk egy 300 négyzet kilóméter átmérőjü meteor s hogy ha valami csoda fojtán az becsapódna a főldbe akkor lehet hogy úgyjárnánk mint a dínók, de szerencsére kifejlesztettek egy 2méteres űrszondát amit nagy sebességgel neki küldenek a meteornak, s az ütközéstől remélhetőleg a meteor letér pájájáról s nem ütközik a földel
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
az én kezemben van mindenki sorsa sajnos plazma reaktor építésbe fogtam be kiis csikartam eddig már belőle 1voltot De ha megsérül valszeg nagyobb robbanás lesz mint 1atombának.De lehet hogy csak akkora lesz mint egy kondenzátor robbanás.
0
0
0
0
Joke666 avatar
bakk akk ne szórakozzunk vele me kezében van az életünk 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
aki a világ végét hozhatja, az csak Kmissi-lehet:Ð!
0
0
0
0
Joke666 avatar
vazzeg te ztán tájékozott v ezen a téren . nem lehet h te már tervezed h írts ki minket?😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak feltételezik hogy megközelíti a földet a meteor de rohadt nehéz a pályáját kiszámítani

Amúgymeg nem kell közelben vulkánnak lenni a krakatau kitörése idelyén is napokig elborította a hamu az éget és a lökéshullám többször is átment a földön De egy szuper vulkán egy újabb kataklizmát is előidézhet (tömeges kihalás) A hamu napokig hetekig vagy hónapokig rlborítaná az eget és a növénye kipusztulnának De nincs aktív szupervulkán csak néhány komolyabb működő vulkán van de azok is szunnyadnak
0
0
0
0
davidka931127 avatar
71 re, 99 re, 2003 ra is ígértek k*r*a nagy meteort, mégis itt vagyunk.
12 re vmi póluváltást ígérgetnek amiből cunami meg vulkán lesz. de ez minket nem érint mert óceán nincs a közelben sem pedig müködő vulkán.
14 re egy újabb meteort mondanak de sztem semmi nem lesz belőle.
0
0
0
0
Joke666 avatar
világvége olyan lessz h elszabadul az A.I és mindenkit ledarálnak
0
0
0
0
BiGame avatar
eggyáltalán ne akard😆!
0
0
0
0
Joke666 avatar
aknakukac írta:
akkor jön el ha aztakarim 😆

akkor még ne nagyon akartd 😃
0
0
0
0
aknakukac avatar
akkor jön el ha aztakarim 😆
0
0
0
0
Gero33 avatar
Az elvileg annyi volt, hogy a gépek 2000 helyett 1900-nak írták volna a dátumot és erre bepánikoltak egy kicsit :Ð
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
mint 1999 dec 31 éjfélre jósolták:Y2K meghülyül az összes gép ...de aztán semmi😜
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát igen mert többféleképpen lehet ezt értelmezni hogy úgy világvége hogy már tljesen rossz körülménye közt élünk mint pl a középkorba nvagy úgy hogy minden eggyxes ember meghal ez valóban 1000-10 000 év
0
0
0
0
Ferrari avatar
ez lesz majd az új PC INFLZENZA 😃😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
énmeg 100-ra de mindegy addigra úgyse élek.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
amíg mi élünk addig max romlik a levegő valamennyit...én kb még 10000 évre tippelek...akkor talán lessz valami
0
0
0
0
rocka avatar
Meg midnen gép virusos lesz onnan megy át az emberre aztán az állatokra és a növényekre azt a marsra meg a napra minden meghal igy lesz ez 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció