2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem hülyeség...egyszer minden csillag meg bolygó meg ilyeneknek vége lesz...nem vagyok valami jó földrajzból csak mondom 😃
spermából lettünk porrá leszünk(mármint ha elhamvasztatnak)...
a bolygóknál is valami hasonló 😃
Ha nem hamvasztanak akkor is egy idő után(ami nemkevés) elrohacc, többnyire.😆😆😆
spermából lettünk porrá leszünk(mármint ha elhamvasztatnak)...
a bolygóknál is valami hasonló 😃
már 1000 évvel ezelött is mondhatták hogy 1012-ben világvége 😃
Az is lehet, hogy minden évben mondták!😃😆
Tudjátok mikor lesz viágvége? 2099 december 31😆 a Windows csak addig számolja a naptárat.😆
De akkor meg 1980-tól létezünk, nekem legalábbis az a legalsó évszám amit belehet állítani.😃
Ha már lesz vmi akk atombomba formájában legyen... szeretnék látni egy oylan felhőt, de csak iylen 80 évesen.😎 Am sztem vmi tuti lesz, lehet h nem 12-ben de vmikor ugyis vége lesz, vmikor tuti kihal az emberiség.
Sztem hülyeség az egész!😀
Be valamelyik jó fps-be, végiktolom 76x, azután meg ha még mindig vége van a világnak újra kezdem. 😆
De ez még csak terv...😜
A maja próféciákban jövendölt 2012-es nagy „világégésre” a Szent Koronán is találunk utalást. S?t, koronázási ékszerünk több fontos eseményre vonatkozó id?kódot is magában rejt...
Ezoterikus körökben 2012 olyan, mint a gazdasági életben a 2000-es évforduló. Akkoriban azt jósolták, hogy kezelhetetlenek lesznek a komputerek, és óriási káosz tör ki az évszámváltás miatt. Szerencsésen átvészeltük az évezredfordulót, ám azóta több tucat összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy mi történik majd 2012-ben. A legenda úgy tartja, hogy a maja naptárak id?számítása alapján 2012. december 21-én véget ér egy olyan ciklus, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezd?dött el. Ezután egy újabb 5125 éves id?szak indul, viszont az új korszak teljesen különbözni fog az el?z?ekt?l, és egyáltalán nem lesz zökken?mentes az átmenet…
A naptár nem téved...
A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezel?tt történt ?srobbanás óta milyen fejl?dési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböz? létsíkokban „kalandozó” maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jöv?be is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeit?l egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megel?zte a korát.
Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek. Több naptáruk volt, a „hosszú számítást” id?számításunk el?tt kezdték meg 0.0.0.0.0 dátummal. Ez a naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0-t, ami nagyjából 5126 évet jelent. Ehhez tudni kell, hogy ?k a húszas számrendszert alkalmazták, vagyis a jobb széls? helyi érték naponként 0-tól 19-ig változott, majd utána a következ? fordult át 1-esre (például 0.0.0.1.0-re). A vitát a mai napig az váltja ki, hogy mi történik 13.0.0.0.0. után, azaz 2012. december 21-én? Lenullázódik a naptár, és újraindul, vagy pedig továbbmegy 20.0.0.0.0-ig, és akkor kezd?dik új id?számítás?
Átlépünk az 5. dimenzióba:
A kevésbé elvadult elméletek képvisel?i szerint a 2012-es fordulópont nem az emberiség pusztulását jelenti. Ekkor egy „félanyagi” létbe emelkedünk, és megszabadulunk az olyan „vágyaktól” (irigység, félelem), amelyek er?sen az anyaghoz kötnek bennünket. Ennek lesznek fizikailag is érezhet? hatásai, például a testünk könnyebb lesz, és még jobban kifinomulnak az érzékszerveink.
Mások szerint 2012. december 21-én (vagy 22-én) új világrend váltja fel a jelenlegit. Ekkor az emberiség, vagy legalábbis egy kritikus tömeg átlép az ötödik dimenzióba. Közben a Nap mágnesespólus-váltása miatt a Föld mágneses polaritása felcserél?dik, és ez számtalan természeti katasztrófa kiváltó oka lesz. Földrengések, szök?árak, árvizek és vulkánkitörések tizedelik meg az emberiséget.
A koronán van az id?kód:
A tudományos érdekl?dés középpontjába évekkel ezel?tt bekerült Berta Tibor orientalista író id?kódelmélete, amellyel csillagászatilag bebizonyította, hogy szerkezetileg köze van egymáshoz a dél-angliai Stonehenge-nek, az egyiptomi Kheopsz-piramisnak és a magyar Szent Koronának. A két építmény szerinte üzenetet közvetít az emberiség számára, és ez a magyar korona szerkezetébe rejtett id?kód segítségével megfejthet?. Természetesen nem véletlen, hogy a Stonehenge és a Kheopsz-piramis lett a mementója a már let?nt kornak. Berta szerint mindkett?be az akkor még meglév? „Tudást” kódolva átörökítették az utókor számára. Méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 m hosszú „piramismétert”, amely meglep? módon a koronán is megtalálható.
Az orientalista író közel két évtizeden át végzett kutatásokat a témában. Tudományos felfedezését csillagászati összefüggésekkel támasztja alá. A kiindulási alapot az az érdekes összefüggés adta számára, hogy a Stonehenge, a Kheopsz-piramis és a korona egyformán kiemeli a Szíriusz csillag kultusz földi totemjelét, a fehér ló szimbólumot, amely a magyarok szent totemjele volt. Ezután a korona szerkezetét kezdte vizsgálni. Rájött, hogy az abroncsból és a pántból (föld és ég) álló ékszer egy több ezer éves zoroasztriánus világképet tükröz, amely valamiféle csillagászati naptárként információt közvetít. Például a rajta található „jelekben” utalás van Jézus születésére, 2012-re és talán az apokalipszis kezdetének idejére is.
ha nem találnak ki a jöv?be vmi szuper?rhajót amivel 1 másik naprendszerbe mehetünk akkor nekünk annyi😕
nem tom h ezt írták e már😀
ja és a képeimnél láthattok jó Amerikai kocsikat amik er?teljesen növelik az üvegházhatást😃
Mivel magunknak csináltunk egy jó kis klímaváltozást, egy pár darab ótót.. és még sorolhatnám tovább, csak lekésm a buszom 😃
Amúgymeg nem kell közelben vulkánnak lenni a krakatau kitörése idelyén is napokig elborította a hamu az éget és a lökéshullám többször is átment a földön De egy szuper vulkán egy újabb kataklizmát is előidézhet (tömeges kihalás) A hamu napokig hetekig vagy hónapokig rlborítaná az eget és a növénye kipusztulnának De nincs aktív szupervulkán csak néhány komolyabb működő vulkán van de azok is szunnyadnak
12 re vmi póluváltást ígérgetnek amiből cunami meg vulkán lesz. de ez minket nem érint mert óceán nincs a közelben sem pedig müködő vulkán.
14 re egy újabb meteort mondanak de sztem semmi nem lesz belőle.
akkor jön el ha aztakarim 😆
akkor még ne nagyon akartd 😃